Jump to content

vasilistsit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasilistsit

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 26

vasilistsit's Achievements

  1. Καλησπέρα σας. Υπάρχει καλώδιο type-c σε HDMI που να είναι συμβατό με Mi 11 Lite 4g ώστε να προβάλει το περιεχόμενο σε TV; πχ για θέαση streaming videos σε μια τυχαία TV. Αν το έχει δοκιμάσει κιόλας κάποιος, ακόμα καλύτερα.
  2. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Είναι θέμα software δηλ; Αν στο μέλλον του βάλω άλλη rom, πιθανόν να ενεργοποιηθεί;
  3. Τζίφος δυστυχώς! Την εγκατέστησα και πάλι τα ίδια κάνει, ακούω παράσιτα.
  4. Ναι, εννοείται τα βάζω τα ακουστικά και έχω δοκιμάσει και με διάφορα handsfree. Στην έναρξη της εφαρμογής, κάνει αυτόματη σάρωση να βρεί σταθμούς. Όταν τελειώσει λέει δεν βρίσκει τίποτα. Πάω να βάλω δικές μου συχνότητες από ΑΘηναϊκούς σταθμούς που άκουγα κανονικά στο προηγούμενο τηλέφωνο και πιάνει παράσιτα.
  5. Καλημέρα σας. Παρέλαβα καινούργιο σφραγισμένο Μ8 από ebay. Όλα λειτουργούν μια χαρά εκτός από το ραδιο FM που δεν πιάνει καθόλου σταθμούς. Εγκατέστησα και τη νεότερη εφαρμογή ραδιοφώνου της HTC (8.00.718941) αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έχει κανείς καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει; Μήπως υπάρχουν ασυμβατότητες των FM της Ασίας με εδώ ή να είναι χαλασμένος ο δέκτης της συσκευής;
  6. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια custom rom με Nougat; Αξίζει; Το ψάχνω το θέμα για την περίπτωση φρεσκαρίσματος λειτουργικού, αλλά διαβάζω διάφορα προβλήματα για ραδιόφωνο FM, επανεκκινήσεις κλπ., και σκέφτομαι μήπως δεν αξίζει όλη η διαδικασία και παραμείνω στο μαμίσιο 5.0.2, γιατί μια χαρά τρέχει και έτσι.
  7. Κάποια παιδιά έχουν αναφέρει εδώ στο φόρουμ ότι τους έχουν αλλάξει την μπαταρία επιτυχώς μέ ένα κόστος ~30€, αλλά θέλει πολλή προσοχή η επιλογή του μαγαζιού! Από προσωπική εμπειρία δικιά μου και φίλου μου που τα δώσαμε για σέρβις (σε διαφορετικά μέρη) και για αλλαγή μπαταρίας, θα σου πω οτι η συσκευή είναι πολύ ιδιότροπη στο άνοιγμα και μας κάνανε ζημιά περισσότερη. Το μεν αχρηστεύτηκε τελείως διότι δεν ξαναεφαρμόσανε τα καλύμματα στο κλείσιμο, στο δε δικό μου, εκτός του ότι γέμισε σημάδια γύρω γύρω από την προσπάθεια τους να το ανοίξουν, χάλασε η κύρια κάμερα (χρησιμοποιώ πλέον μόνο την εμπρόσθια), το ledaki ειδοποιήσεων πάνω αριστερά και το ένα ηχείο που τρίζει πλέον όταν παίζει μουσική.
  8. Ναι έχω δοκιμάσει με τουλάχιστον 4 ακόμα handsfree, με απλά ακουστικά και με aux in για στερεοφωνικό, δεν αναγνώρισε κανένα. Θα ρωτήσω σε σέρβις, ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα σας! Το εξαίσιο κινητάκι εδώ και 2 βδομάδες δεν μου αναγνωρίζει ακουστικά/headset όταν τα βάζω στην θύρα Minijack, οπότε δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω handsfree. Έχω βρεί μια καλή λύση με το app SoundAbout, οπότε μπορώ να στέλνω ήχο κατ' επιλογή σε ακουστικά για μουσική κλπ, αλλά και πάλι το μικρόφωνό τους είναι ανενεργό, οπότε δεν κάνει για κλήσεις. Είναι φθορά της θύρας jack πιστεύετε; Έκανα και έναν καθαρισμό της θύρας με πεπιεσμένο αέρα και τρίψιμο με οινόπνευμα. Θα κάνω σύντομα και hard reset μήπως φτιάξει, αλλά αμφιβάλλω. Μπορεί να γίνει service με λογικό κόστος (~30€) το συγκεκριμένο πρόβλημα;
  10. Προσοχή, αναφέρομαι συγκεκριμένα στα εικονίδια που εμφανίζονται στα αριστερά της μπάρας και αφορούν ειδοποιήσεις μηνυμάτων, κλήσεων, email, skype Κλπ. Τα εικονίδια που είναι στα δεξιά (πχ ξυπνητήρι, ακουστικά) εμφανίζονται και στην lock screen.
  11. Παιδιά, μετά την αναβάθμιση σε Lοllipop δεν εμφανίζονται τα άσπρα εικονίδια notification (αναπάντητες, SMS κλπ) στην πάνω μπάρα όταν το τηλέφωνο είναι στην Lock Screen. Όταν ξεκλειδωθεί φαίνονται κανονικά. Στα ξένα φόρουμ δεν βρήκα απάντηση που να λύνει αυτό το ζήτημα.
  12. Εντελώς συμπτωματικά, σήμερα μπήκα και γω στο φόρουμ με σκοπό να ρωτήσω το ίδιο πράγμα! Μου παρουσιάζεται και μένα το φαινόμενο τις τελευταίες 2 βδομάδες που ακούω πιό συχνά ραδιόφωνο. Ιδιαίτερα όταν αλλάζω συνέχεια σταθμούς, ή αν δουλεύω άλλη εφαρμογή και το ραδιόφωνο παίζει backround. Μετά ξεκολλάει μόνο με restart συσκευής. Αν παίζει το ράδιο σε συγκεκριμένο σταθμό και η συσκευή είναι stand by με σβησμένη οθόνη (δηλ. δεν ασχολούμαι επιπλέον με το κινητο σε άλλα πράγματα) δεν κολλάει καθόλου.
  13. Παιδιά για φορτιστή αυτοκινήτου πρέπει να προσέξω κάτι ιδαίτερο; Κάνουν όλοι για τα τα κινητά ή πρέπει να είναι συγκεκριμένο κάποιο χαρακτηριστικό π.χ. τα Αμπέρ; Έχω έναν φορτιστή από GPS που βγάζει 2Α, θα κάνει για το ΟΝΕ; Ή μήπως ένας τέτοιος είναι καταλληλότερος: http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.006387
  14. Καὶ γω στὴν ἴδια κατάσταση μὲ τὸν συνονόματο Βασίλη, ἔχω T-MOB101 καὶ περιμένω τὴν 4.3. Ἄν καὶ εἶχα ξεκινήσει διἀβασμα γιὰ τὴν ἀλλαγή cid πρὶν πάρω τὸ τηλ ὄντας σίγουρος ὅτι θὰ μοῦ τύχει branded, δὲν ἀσχολήθηκα περαιτέρω μιὰς καὶ εἶμαι νέος στὸ Android (2 βδομάδες) καὶ θὰ τὸ λειτουργήσω ὅπως εἶναι γιὰ τὴν ὥρα. Πάντως μὲ τὴν διαδικάσία debranding, δὲν μπορεσα νὰ ἐξοικειωθῶ, ὅσο κι ἂν διάβασα μέχρι στιγμῆς.
  15. Το κακο με την ενεργοποιηση της επιλογης "Align map to route" ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις ζουμ και ξε-ζουμ στο χαρτη, ως συνηθως. (με τα * και #)
×
×
  • Create New...