nikolasn80 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Nikola ετσι ειναι και στο Ν95-2 μου,ενω στο Ν80 η εκφωνηση ηταν σε πολυ καλο επιπεδο! δεν πειραζει ουτως ή αλλως το κινητο ειναι σουπερ και εξαιρετικα γρηγορο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 κατα την διαρκεια της κλησης ενω ο ηχος ειαι πολυ δυνατος η εκφωνηση του ονοματος του καλουντος ειναι πολυ χαμηλα αυτο δυναμωνει απο καπου ή ετσι ειναι? Η μόνη ρύθμιση που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις στο μενού Ομιλία και αφού ρυθμίσεις γλώσσα, φωνή και ρυθμό, να επιλέξεις την μέγιστη ένταση. Αν δεν έχει Ελληνικά-Πέτρος, μπες στο Λήψη και κατέβασέ τα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 ληψη κανω απο ποιο μενου? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Απο το μενού Λήψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Απο το μενού Λήψη. το εκανα ηδη αλλα μου βγαζει το εξης μυνημα:δεν υπαρχουν καταλογοι για ληψη.τι εννοει?υπαρχει καπου απο το δικτυο να κατεβασω την γλωσσα-πετρος? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 το εκανα ηδη αλλα μου βγαζει το εξης μυνημα:δεν υπαρχουν καταλογοι για ληψη.τι εννοει?υπαρχει καπου απο το δικτυο να κατεβασω την γλωσσα-πετρος? Για δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτό εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Για δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτό εδώ. μου βγαζει οτι δεν ειναι συμβατο τα αρχειο με το τηλεφωνο.αυοτ δεν γινεται sis? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Είναι 2 αρχεία sis συμπιεσμένα σε ένα αρχείο rar. Με το τηλέφωνο προσπαθείς να το κατεβάσεις; Δεν γίνεται γιατί δεν μπορεί να κατεβάσει rar. Κετέβασέ το στον υπολογιστή σου, κάντου extract και τα 2 αρχεία sis στείλτα στο κινητό σου και κάνε τα εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Είναι 2 αρχεία sis συμπιεσμένα σε ένα αρχείο rar. Με το τηλέφωνο προσπαθείς να το κατεβάσεις; Δεν γίνεται γιατί δεν μπορεί να κατεβάσει rar. Κετέβασέ το στον υπολογιστή σου, κάντου extract και τα 2 αρχεία sis στείλτα στο κινητό σου και κάνε τα εγκατάσταση. το ηξερα απλα δεν ειχα το winrar.τωρα το κατεβασα απο συμπιεσα το πετρος και το περασα δουλευει κανονικα ο ΠΕΤΡΟΣ ευχαριστω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 πρωτη φορα εχω ασχοληθει τοσο με κινητο ακομα να πεσει η μπαταρια κατω απο το μισο τριτη μερα σημερα. καμια θηκη εχετε δει? Είναι λογικό με τον επεξεργαστή που έχει παιδιά να κρατά η μπαταρία. Δεν το δουλεύεις ούτε το wifi του ούτε και βίντεο κάθεσε να δεις γιατι ΔΕΝ παίζει. ΔΟύλεψέ το όπως θα δούλευες ένα γρήγορο κινητό και τότε τα ξαναλέμε. Με πολλή χρήση 3 μέρες τώρα, συνεχόμενη πλοήγηση στα μενού του, χρήση φωτογραφίας/βίντεο/internet και όλα τα σχετικά, δεν έχει κολλήσει ούτε έχει παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόβλημα. Το κινητό είναι απλά κορυφή και από κατασκευαστικής πλευράς και από λειτουργικής Καμία σχέση με τους προκατόχους του :cool: Έχεις παίξει βίντεο? Έχεις βάλει πάνω από 100-200 φωτογραφίες πλήρης ανάλυσης στην μνήμη του? Έχεις κάνει πλοήγηση? Γιατί λες καμία σχέση με τους προκατόχους του? Ξεκαθάρισέ το. Για 2 λογους πολυ βασικους. 1. Η samsung δεν φημιζεται για τις -συχνες- αναβαθμισεις της. Βλεπε g810.. 2. Τι να τα κανεις τα 8mpx της, οταν εχουμε δει οτι τα -κατ'ευφησμον-5mpx στο g600 θελουν δεκαδες ρυθμισεις για να βγαλεις μια σωστη φωτογραφια (χανοντας τη στιγμη..), για να μην ειναι ολα σε μπλε αποχρωση..? Το ιδιο και στο g400.. Να μη μιλησω για το βιντεο τους..:X Γι'αυτο! Αδερφέ άσε την samsung Γιατί κάθετε μόνη της αυτή τη στιγμή και παίζει με ομνια και inov8... Αν δεις φωτοραφία από ομνια θα φτύσεις.. αν δεις από innov8 θα λιποθυμίσεις.. Εδώ και μερικές σελίδες το θέμα έχει αλλάξει και έχει γίνει "Επίσημο θάψιμο του Ν96". Καλα έκαναν όσοι το πήραν και σε όσους δεν κάνει ας μην το πάρουν!! Δεν τους υποχρώνει κανένας απολύτως να το αγοράσουν και αν δεν συμφωνούν με την κίνηση της Nokia για το Ν96 ας κάνουν εκεί τα παράπονα τους και ας μείνουν σε αυτά που έχουν ή ας πάρουν κάτι άλλο!! Δεν είναι δυνατόν να "θάβουμε" κάτι χωρίς να το έχουμε επεξεργαστεί για κάποιο χρονικό διάστημα, έστω και ας είναι για 1 ώρα. Όσοι θέλουν ας ανοίξουν ένα θέμα σου Διαξιφισμούς και ας λένε εκεί για διαφορές Ν95, Ν95 8GB και Ν96. Έλεος πια κάθε φορά που βγαίνει κάτι καινούργιο να λέμε και να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια είτε είναι Ν82 είτε Ν95-1 είτε Ν95-2 είτε και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί είναι. Δεν τα βάζω με κανένα αλλά εδώ και μερικές σελίδες διαβάζω τα ίδια και τα ίδια και κουράστηκα με όλο αυτό το "θάψιμο". Το θέμα υπάρχει για να μπορέσουμε να μάθουμε τα καλά και τα άσχημα του συγκεκριμένου κινητού από αυτους που το έχουν και το λειτουργούν καθημερινά και όχι απ' όλους εμάς που δεν το έχουμε στην κατοχή μας!! Ευχαριστώ και συγνώμη από τους moderators που ξέφυγα από το θέμα. Μια στιγμούλα ρε παιδιά. Ποιος ο λόγος ύπαρξης του Myphone? ΓΙΑΤΙ να μην το θάψουμε εφόσον είναι ΠΑΤΑΤΑ? Η μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ της νόκια είναι. Και όσοι προλάβουν και διαβάσουνε τα φόρουμς είτε του myphone είτε του εξωτερικού (έχει βρωμίσει ο τόπος και παντού το θάβουνε ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) απλά θα γλυτώσουνε τα διόλου ευκαταφρόνητα 700 ευρώ. Έλεος δηλαδή. +1000 Σωστος!!! Και προσυπογραφω! Κι εγω εχω κουραστει με τοοση χολη!! Αμαν με το θαψιμο! Μπαμ κανουν οι εντεταλμενοι. Και λιγη διακριτικοτητα δεν βλαπτει! Διακριτηκότητα αδερφέ ΠΟΥ? Εϊναι κάτι ΨΕΜΑΤΑ από αυτά που ειπώνοντε για το κινητό αυτό? Εϊναι ψέματα τα χαρακτηριστικά του τα τεχνικά? Εϊναι ψέματα ότι συγκρινόμενο με τους προκατόχους του είναι λείαν επιηκώς ΠΑΤΑΤΑ? Αν ναι τότε πάω πάσο. Αν όχι όμως μην μιλάς για διακρητικότητες. Φανατισμένοι γκατζετάκιδες είμαστε όλοι εδώ μέσα και λέμε την γνώμη μας. Να απαντήσει παρακαλώ ο μεγαλύτερος γνώστης όλων μας. Ο Μάνος ο Κωνσταντινιάδης και να πει την γνώμη του για το κινητό αυτό και να μπούνε ΟΛΟΙ στις θέσεις τους. Απλά! Και αν κάνεις συγκριτικό με το JBenchmark 3D οι διαφορές με τα Ν95, Ν82 είναι τεράστιες. Αλλά το θέμα είναι πως αποδίδει στην πραγματικότητα και όχι τι λένε οι μετρήσεις. Δϊπλα δίπλα τα έχω δοικιμάσει βρε φίλε. Το Ν95 το πρώτο παίζει 512χ384 600kbps DivX με τον Core PLayer ΛΑΔΙ ΕΝΤΕΛΩΣ και το Ν96 ΣΕΡΝΕΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.. το πολύ 2-3 καρέ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ accelerator και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗ CPU. Δεν χρειάζετε κανένα benchmark. Και να εξηγηθώ. Διάβασα που κάποιοι λένε την αλήθεια αρνητικά σχόλια για το Ν96 και πάτε να τους βγάλετε τα μάτια. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Επηδη δηλαδή την πατήσατε ΕΣΕΙΣ που το πείρατε πρέπει να την πατήσουνε ΚΑΙ ΑΛΟΙ ?.. ΤΟ νόημα που τα λέμε μεταξύ μας εδώ μέσα δεν είναι να γλυτώνει ο ένας τον αλον απο μαμακισμένες αγορές? Που είναι το νόημα του συμφορουμίτη.? Αυτοό που λένε ΠΕΤΑΕΙ και ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ και ένα κάρο βλακείες γιατί το ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ??? ΓΙα να την πατήσουν και άλλα παιδιά ? ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ απο την ΜΑΜΑΚΙΑ που έκαναν? Ζητώ συγνώμη από τους υποόλοιπους παιδιά και αυτοί που το πείραν καλή χώνεψη τώρα... Αντε γιατί τα πείρα στο κρανίο !!!:mad: Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Καλησπέρα,τσάμπα μαλώνετε,όποιος θέλει να το αγοράσει ας το αγοράσει δικαίωμα του είναι στο κάτω κάτω,κανείς δε μπορεί να επιβάλλει ή να θεωρίσει χαζό κάποιον για την επιλογή του,εγω έχω το ν95-2 και θεωρώ οτι δε θέλω να πάρω το ν96,άλλως έχει διαφορετική άποψη και οι μέν και οι δε νομίζω δε βγαίνετε κερδισμένοι απο όλο αυτό,η μόνη σίγουρα που κερδίζει είναι η Νοκια.Αφήστε τον καθένα να κάνει αυτο που θεωρεί καλύτερο!επιτέλους!!! όταν λέει dual cpu δεν εννοει οτι έχει δυο επεξεργαστές απο 332mhz αλλα τον κύριο επεξεργαστή στα 332 και τον επεξεργαστη Nokia RAP που διαχειρίζεται τις κλήσεις,αν δε κάνω λάθος..:) To n96 μάλλον εχει 250άρι επεξεργαστή. Όσο για το dual cpu έχεις απόλυτο δίκιο. ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΕΙ κανείς. Απλά ο καθένας λέει την γνώμη τουα πογοητευμένος από την αγορά του. Για αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα φόρουμ. Εγώ προσωπικά όταν αγοράσα πριν κάποια χρόνια μια canon XL1s (Θεός τότε στο βίντεο) συμβουλεύτικα ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ site που δεν λέω το όνομά του για λόγους γνωστούς. ¨Ηθελα κάποια συγκεκριμένα πράγματα που η κάμερα αυτή δεν μου τα έδινε. ¨Εκανα το λάθος και εμπιστεύτικά τους βλαμένους και καμένους που την είχαν πάρει και που διάβασα με προσοχή μέσα στο φόρουμ το πασίγνωστο και την πείρα. ΕΣΚΑΣΑ 4000 ευρώ τότε για μεταχειρισμένη. ΕΚΤΟΤΕ μπήκα μέσα τους είπα ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ που κοροιδεύουνε τον κόσμο που δεν ξέρει και έκτοτε δεν ξαναμπήκα ΠΟΤΕ. Γιατί να συμβαίνει αυτό ΚΑΙ με το αγαπημένο μας Myphone? Η μήπως δεν το αγαπάτε όλοι σας? Να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα παιδιά. Όταν μια Χ εταιρία βγάλει ΠΑΤΑΤΑ πρέπει να ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για να γλυτώσουμε συνανθρώπους μας πάνω από όλα και μετά συμφορουμίτες μας. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΚΙΑ να μας κοροιδεύει ότι και να γίνει. Αν κάποιος πιστεύει ότι έχω άδικο τότε να το πει. Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 To n96 μάλλον εχει 250άρι επεξεργαστή. Όσο για το dual cpu έχεις απόλυτο δίκιο. ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΕΙ κανείς. Απλά ο καθένας λέει την γνώμη τουα πογοητευμένος από την αγορά του. Για αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα φόρουμ. Εγώ προσωπικά όταν αγοράσα πριν κάποια χρόνια μια canon XL1s (Θεός τότε στο βίντεο) συμβουλεύτικα ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ site που δεν λέω το όνομά του για λόγους γνωστούς. ¨Ηθελα κάποια συγκεκριμένα πράγματα που η κάμερα αυτή δεν μου τα έδινε. ¨Εκανα το λάθος και εμπιστεύτικά τους βλαμένους και καμένους που την είχαν πάρει και που διάβασα με προσοχή μέσα στο φόρουμ το πασίγνωστο και την πείρα. ΕΣΚΑΣΑ 4000 ευρώ τότε για μεταχειρισμένη. ΕΚΤΟΤΕ μπήκα μέσα τους είπα ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ που κοροιδεύουνε τον κόσμο που δεν ξέρει και έκτοτε δεν ξαναμπήκα ΠΟΤΕ. Γιατί να συμβαίνει αυτό ΚΑΙ με το αγαπημένο μας Myphone? Η μήπως δεν το αγαπάτε όλοι σας? Να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα παιδιά. Όταν μια Χ εταιρία βγάλει ΠΑΤΑΤΑ πρέπει να ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για να γλυτώσουμε συνανθρώπους μας πάνω από όλα και μετά συμφορουμίτες μας. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΚΙΑ να μας κοροιδεύει ότι και να γίνει. Αν κάποιος πιστεύει ότι έχω άδικο τότε να το πει. Διαφωνώ με την λογική σου αλλά η πρόθεση σου είναι σωστή,αν και δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλοί που θα διάβαζαν σχόλια κατόχων και θα πήγαιναν αμέσως μετά να αγοράσουν την συσκευή,ευτυχώς σε αρκετά καταστήματα πλέον βγάζουν demo συσκευές και έτσι μπορεί κανείς να πάρει μια ιδέα για αρχή χωρίς αυτή να είναι καθοριστική πάντα για την αγορά ή όχι. Ειδικότερα για το Ν96 η ΝΟΚΙΑ μπορεί να επανέλαβε κάποια λάθη που έκανε στο Ν95 και προσπάθησε να διορθώσει με το Ν95-2:confused::wacko:,παράδοξο μου φαίνεται αλλά είναι μάλλον η αλήθεια,αυτό μένει να αποδειχτεί στο σύντομο μέλλον....ως τότε εγώ δέχομαι την χαρά αυτών που πήραν το Ν96 και την καταλαβαίνω απόλυτα,το thrill,το excitement της νέας συσκευής είναι μεθιστικό στην αρχή......;),ελπίζω μέσα στις επόμενες μέρες να γραφτούν και πολλά ουσιώδη για το Ν96(αντοχή μπαταρίας με σκληρή χρήση όλων των δυνατοτήτων της συσκευής-GPS,WiFi,φωτό/βίντεο κλπ.κλπ.......)για να βοηθηθούν οι υποψήφιοι αγοραστές του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 τι εντεταλμενοι και μαλ....εs λενε μερικοι:mad:εσειs υποστιριζεται μια συσκευη(ν95) με διαφορετικο περιτιλυγμα(ν96) και δεν βλεπεται τα 3 ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ SAMSUNG (SAMSUNG PIXON--SAMSUNG INNOV8--SAMSUNG OMNIA) που βγαζoυν ματια φετοs! που θα παει λοιπον ο σωστοs γκατσετακιαs??????το ν96 φανταζει παιδικο μπροστα τουs!!!εγω που εχω ν95 8G γιατι δεν παιρνω ν96......γιατι απλα ειμαι ευσυνηδητοs στην επομενη αγορα τον 700Ε να παρω το καλυτερο που θα βγαλει η οποιαδοιποτε εταιρια οχι το ιδιο κατα το 90τοιs εκατο και με διαφορετικα κουμπακια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Διαφωνώ με την λογική σου αλλά η πρόθεση σου είναι σωστή,αν και δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλοί που θα διάβαζαν σχόλια κατόχων και θα πήγαιναν αμέσως μετά να αγοράσουν την συσκευή,ευτυχώς σε αρκετά καταστήματα πλέον βγάζουν demo συσκευές και έτσι μπορεί κανείς να πάρει μια ιδέα για αρχή χωρίς αυτή να είναι καθοριστική πάντα για την αγορά ή όχι. Ειδικότερα για το Ν96 η ΝΟΚΙΑ μπορεί να επανέλαβε κάποια λάθη που έκανε στο Ν95 και προσπάθησε να διορθώσει με το Ν95-2:confused::wacko:,παράδοξο μου φαίνεται αλλά είναι μάλλον η αλήθεια,αυτό μένει να αποδειχτεί στο σύντομο μέλλον....ως τότε εγώ δέχομαι την χαρά αυτών που πήραν το Ν96 και την καταλαβαίνω απόλυτα,το thrill,το excitement της νέας συσκευής είναι μεθιστικό στην αρχή......;),ελπίζω μέσα στις επόμενες μέρες να γραφτούν και πολλά ουσιώδη για το Ν96(αντοχή μπαταρίας με σκληρή χρήση όλων των δυνατοτήτων της συσκευής-GPS,WiFi,φωτό/βίντεο κλπ.κλπ.......)για να βοηθηθούν οι υποψήφιοι αγοραστές του. Και όμως. Η διαφήμιση και τα σχόλια στο ιντερνετ πλέον είναι καθοριστικά. Εσύ και κάποιοι άλλοι διαθέτουν νοημοσύνη και είναι προσεκτικοί στις αγορές τους. Υπάρχουν όμως και ενθουσιώδεις χρήστες που βλέπουν θετικά σχόλια και ορμάνε σαν τυφλοί και πέρνουν δίχως όχι να δοκιμάσουν αυτά που προανέφερες και που είναι σχεδόν αδύνατον να τα δοκιμάσεις, αλλά ούτε κάν να το πιάσουνε στα χέρια τους. Ε όχι. Αυτό με ενοχλεί γιατί την έχω πατήσει ΠΟΛΕΣ φορές (είμαι από τους ενθουσιώδεις και εγώ τρομάρα μου) και θάθελα να βγάζω στην φόρα από τη στιγμή που το έχω δοκιμάσει σε φίλο και από τη στιγμή που κατέχω κάποιες γνώσεις σε θέματα επεξεργαστή σχεδιασμού να δώσω τα φόντα μου όπου και όπως μπορώ όχι για να μου πούνε μπράβο ρε φίλε αλλα για να εκδικηθώ (κάπως.. το λέω να δώσω έμφαση) την κάθε νόκια που με το μάρκετινγκ γεμίζει λεφτά τα ταμεία της. ΜΙλάς για χαρά αυτών που το πείραν. ΟΚ.. Ρώτησέ τους και ας μας απαντήσουν εδώ δημόσια. Δεν θέλουν να έχουν με΄σα στην κάρτα μνήμης τις φωτογραφίες των διακοπών τους από την ψηφιακή τους μηχανή? 3000 φωτογραφίες έχω στο ομνια μου τραβηγμένες 8 μεγαπίξελ από κάσιο μηχανη. Το ν95 μου τις ανοίγει αλλά σέρνετε στο Browsing.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ στο Ν96 αυτοί που το έχουν να μας πούνε. Επίσης. Δεν θέλουν να παίξουν ένα βιντεοκλιπάκι που μόλις κατέβασαν ΔΙΧΩΣ να κάνουν μετατροπές? ΝΑΙ δίχως.. για να το συνδέσεις και στην τηλεόραση και να το δεις και εκεί με αξιοπρεπή ποιότητα. ΕΦΟΣΟΝ μπορεί να το κάνει και είναι ΜΕΣΑ Στην τιμή του.. ΤΟ ΚΑΝΕΙ? .. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.. NGAGE.. γίνετε χαμός.. ΄ρωτησέ τους να μας πούνε.. ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στο Ν96? Έλεος δηλαδή. Στο Ν95 που το βρίσκει κανείς μεταχειρισμένο με 200 ευρώ παίζει τα πάντα ΤΕΛΕΙΑ. Και το Ν96 δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ?... Και πιστεύεις ότι θα μας απαντήσουν ότι είναι ευτιχισμένοι?.. Δεν το νομίζω. Ας με διαψέυσει κάποιος. Τώρα θα μου πείς.. ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ τόσο ψαγμένοι. Ναι οκ.. θα σου απαντήσω και εγώ τότε γιατί έσκασε 700 ευρώ? Για να κάνει κλήσεις μόνο?.. Και άμα τραβήξει πάνω από κάποιες 100άδες φωτογραφίες να σέρνετε ο Δίας άσύστολα δίχως να μπορεί να χαρεί πραγματικά την υπέροχη κατα τα άλλα κάμερά του και τα αύθονα 16Gbyte του ? Όχι φίλε. ΤΟ πείρε γιατί έχει εμπειρία και γνώση ΠΟΣΟ επαναστατικό ήταν το Ν95 και πόσο επιτυχειμένο ήταν το Ν95 8GB και μετά από ότι έχει διαβάσει ΘΕΩΡΕΙ ότι δεν ειναι δυνατόν να είναι χειρότερο. Και πάει φυσικά σαν τυφλός και το παίρνει. Σου αρέσει εσένα αυτό ? Και επιμένω. Το Ν96 είναι μια μεγάλη αποτυχία ίσως και μεγάλη εμπορική που την είχαν στα σχέδιά τους από το πρώτο Ν95. ΤΟ μάρκετινγκ γράφει.. Βγάλε την επανάσταση (Ν95) δώσε αντικαταστάτη με κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά (Ν95 8GB) αλλά κόψε δυνατότητες (όχι επέκταση μνήμης κλπ κλπ) και μετά πάρε την ΦΤΗΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ που δεν έχει ΚΑΜΙΑ μα απολύτως ΚΑΜΙΑ καινοτομία τεχνολογική και απολύτως τίποτε που να δικαιολογεί το κόστος απόκτησής της. Και να το απόλυτο κέρδος. Δϊχως να είμαι υπερβολικός αν για παράδειγμα το κόστος κατασκευής και έρευνας του Ν95 αν φτάνει ανα συσκευή πραγματική αξία τα 200 δολλάρια τότε να είστε σίγουροι ότι το Ν96 παραπάνω από 50 δεν υπάρχει περίπτωση να κοστίζει !.. Φτηνή CPU, απουσία 3D accelerator, ΜΙΚΡΗ μπαταρία αλλά με ΕΞΥΠΝΗ διαχίριση + χαμηλή κατανάλωση η CPU, ότι σαβούρα τους είχε απομείνει απο στοκ (ακόμη και κονέκτορα μάπα βάλανε για να μη σχεδιάσουν τον mini USB πάνω σε νέο σασί) το ρίξανε μέσα στο Ν96 και πάρε κόσμε. Σόρρυ. Αλλά δεν το δέχομαι. Και όχι λόγο φανατισμού μόνο αλλά και λόγο του ότι κοστίζουνε κάποια χρήματα αυτά τα παιχνιδάκια μας που ίσως για πολούς να είναι πολύ σημαντικά. ΟΥΣΤ... Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 παιδια και εγω ημουν απο αυτους...που οτι και αν εβγαζε η νοκια...επεφτα με τα μουτρα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! μετα απο αυτο που παθαμε με το 82.....και το σαρ του εβαλα μυαλο............ ποτε ξαναααααααααααα:lol::lol::lol: καλα να ειναι οι χρηστες του 96 και μακαρι να το χαρούν..........αλλα προσωπικά εγω ξαναααα ποτεεεεε........ μια χαρα ειμαι με το 95αρι μου.......!!!!!!!! (1 χρονο πριν αυτα δεν τα λεγα ουτε για πλακα......)....... αν δοκιμαστεί στην αγορα και αν πεσει η τιμη του τα ξαναλεμε.... ασε που εχω φαει κώλυμα και με το σαρ......... με ξενερωνει η νοκια με αυτα τα 85 και 90 και βαλε........... για μενα το ιδανικο τωρα απο νοκια ειναι το απλο 95αρι... χαμηλο σαρ τρομερη καμερα και μεγαλη βελτιωση.........στο gps και τα τελευταια updates.......... και φυσικα και το n958g ειναι κορυφη...η μαλλον θα ειναι κορυφη...αν διορθώσουν την καμερα........... αυτα....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Πρέπει να μου έφυγε κι ο τελευταίος ενδοιασμός μετά απ όσα διάβασα...για Ν95 8GB με βλέπω Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Peace brothers:innocent: 1. Σε ο,τι αφορα την απουσια του 3D accelerator νομιζω οτι σημαντικοτερο ειναι τι συμβαινει οταν παιζονται συγκεκριμενα παιχνιδια κι οχι απαραιτητα απο τα αποτελεσματα των benchmarks, γιατι ισως χρησιμοποιουν καποιες δυνατοτητες που δεν ειναι απαραιτητες στα παιχνιδια. Για παραδειγμα, εδω οπου συγκρινεται το παιχνιδι ngage Bounce Boing Voyage, το οποιο χρησιμοποιει fast smooth 3d effects, οπως αναφερεται, δεν φαινεται καποια διαφορα ταχυτητας ανεξαρτητως της ελλειψης του επιταχυντη 3D. Το μονο που αναφερει ο συγκεκριμενος χρηστης εδω ειναι οτι ο χειρισμος του Ν95 στο παιχνιδι ειναι ελαφρως πιο δυσκολος:ninja: Εγω θα παρατηρουσα επισης την καλυτερης ευκρινειας και φωτεινοτητας οθονη του Ν96. Τα παραπανω προερχονται απο το πολυ ενδιαφερον link του mirrorofsorrow εδω. 2. Για το αν ειναι αργο ή γρηγορο το κινητο ή εχει bugs ή δεν εχει μπορουν να μας το πουν οι κατοχοι του και θα βοηθουσε αν το συγκριναν με τα Ν95 ή και Ν95-8gb. Τελος, μην ξεχναμε το πρωιμο λογισμικο του που σιγουρα δεν προσδιδει στο κινητο αυτο που μπορει να αποδωσει. Καλομιλητο σε οσους το πηραν:mobile::food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Καλορίζικο φίλε. :) Το αντίγραφο ασφαλείας τώρα γίνεται απο το μενού Διαχείριση Δεδομένων. Κάνε ένα Αντίγραφο Μνήμης Τηλεφώνου για να υπάρχει αλλά, να ξέρεις, οτι υπάρχει το data preservation και όταν το αναβαθμίζεις δεν σβήνεται τίποτα. Μπορείς να μας πεις την ελεύθερη ram απο το handy taskman ή το x-plore; Το Navi Wheel δουλεύει κανονικά και σε όλα τα υπομενού; Λοιπόν επανέρχομαι με νέα μετά από μια δεύτερη πιο αναλυτική ματιά στην νέα υπερσυσκευή Ν96. Η κατασκευή της συσκευής είναι άριστη, πάρα πολύ εμφανίσιμη με την ωραιότερη σχεδίαση της Νοkia μέχρι τώρα. Λεπτότερη από το Ν95-8GB και με μια οθόνη που ενώ είναι ίδια με το Ν95-8GB, δείχνει πολύ μεγαλύτερη με πάρα πολύ καλή ευκρίνεια, είναι και λίγο φαρδύτερη ως συσκευή. Στο μενού τώρα με το λογισμικό V 10.065 είναι λίγο πιο αργό, από το Ν95-8GB. Δεν βρίσκω επιλογή για κίνηση εικονιδίων στο μενού, όπως στο Ν95-8GB. Tα εικονίδια των μενού είναι μεγαλύτερα στο Ν96 σε σχέση με το Ν95-8GΒ. Το GPS πάρα πάρα πάρα πολύ ευαίσθητο και πιάνει με κλειστό πληκτρολόγιο σε κλειστό χώρο, εννοείται κοντά σε παράθυρο. Στη μουσική καλύτερο ήχο από το Ν95-8GB και πιο real. Στην εικόνα φωτογραφιών έπαθα πλάκα λες και βλέπω φορητό υπολογιστή με vista, μια ποιότητα εικόνας τρομερή με μεγάλη αντίθεση. Για την ποιότητα αναπαραγωγής video τι να πω, τέλειο... με full την ταινία Trans Formers και με πάρα πολύ ωραίο ήχο, από νέα σχεδιαστικά ηχεία της συσκευής. Δεν μπορώ να βρω πως κάνω back up μέσα από το μενού... mirrorofsorrow εννοείς στο Μενού->Εργαλεία->Διαχ.αρχείων; Γιατί και από 'δω δεν βλέπω πως μπορώ να κάνω back up. Mήπως κάποιος έχει βρει την λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Πρέπει να μου έφυγε κι ο τελευταίος ενδοιασμός μετά απ όσα διάβασα...για Ν95 8GB με βλέπω εαν εχειs ωs δεδομενο σχεση ΤΙΜΗΣ-ΑΠΟΔΟΣΗΣ συμφωνα με τα τεσσερα υπαρχον μοντελα(ν95-1 ν95-2 ν96 ν85) πιστευω ν95-2 και ωs 2ερη επιλογη ν85:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 1.Στο μενού τώρα με το λογισμικό V 10.065 είναι λίγο πιο αργό, από το Ν95-8GB. 2.Δεν βρίσκω επιλογή για κίνηση εικονιδίων στο μενού, όπως στο Ν95-8GB. 3.Δεν μπορώ να βρω πως κάνω back up μέσα από το μενού... mirrorofsorrow εννοείς στο Μενού->Εργαλεία->Διαχ.αρχείων; Γιατί και από 'δω δεν βλέπω πως μπορώ να κάνω back up. 1.Δοκίμασες να του κάνεις αναβάθμιση μέσα απο το μενού Διαχείριση Συσκευής; Έτσι έχω αναβαθμίσει το Ν78 2 φορές και είναι απίστευτα πρακτικό. Πολύ χρήσιμη προσθήκη για τις feature pack 2 συσκευές. 2.Ρυθμίσεις- Γενικές- Προσωπικές ΡΥθμίσεις- Θέματα- Γενικά- Επιλογές- Εφέ Θέματος- Ενεργοποιμένα 3.Διαχείριση Αρχείων (πάς πάνω στο εικονίδιο της κάρτας (ή του σκληρού) αλλά δεν μπαίνεις μέσα και πατάς επιλογές και Αντίγραφο Μνήμης Τηλεφώνου. Επίσης υπάρχει και απο τις Επαφές- Επιλογές- Δημιουργία Αντίγρφου Ασφαλείας. Δες όποτε μπορείς τι γίνεται με την ram με το handy taskman. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 1.Δοκίμασες να του κάνεις αναβάθμιση μέσα απο το μενού Διαχείριση Συσκευής; Έτσι έχω αναβαθμίσει το Ν78 2 φορές και είναι απίστευτα πρακτικό. Πολύ χρήσιμη προσθήκη για τις feature pack 2 συσκευές. 2.Ρυθμίσεις- Γενικές- Προσωπικές ΡΥθμίσεις- Θέματα- Γενικά- Επιλογές- Εφέ Θέματος- Ενεργοποιμένα 3.Διαχείριση Αρχείων (πάς πάνω στο εικονίδιο της κάρτας (ή του σκληρού) αλλά δεν μπαίνεις μέσα και πατάς επιλογές και Αντίγραφο Μνήμης Τηλεφώνου. Επίσης υπάρχει και απο τις Επαφές- Επιλογές- Δημιουργία Αντίγρφου Ασφαλείας. Δες όποτε μπορείς τι γίνεται με την ram με το handy taskman. 1. Το έκανα ήδη back up μέσω PC Suite και αναβάθμιση μέσω ΝSU, αλλά έχανε την σύνδεση συνεχώς, ταλαιπωρήθηκα δηλαδή. Με την νέα αναβάθμιση είναι γρηγορότερο στα μενού. 2. Eίναι εφέ θέματος, όχι κίνηση εικονιδίων, που είχε το Ν95 και Ν95-8GB. 3. Στην Διαχ.αρχείων δεν έχει τέτοια επιλογή στο Ν96. Eπίσης θέλω να αναφέρω, ότι έχω μια μικρή καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων, στο να έρθει το σήμα, όταν ανοίγει η συσκευή. Πιθανώς το έχουν και άλλοι χρήστες? Δηλαδή έρθετε πρώτα η ένδειξη μπαταρίας, μετά από λίγο το λογότυπο φορέα και μετά η ένδειξη σήματος. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Unboxing Pictures: Nokia N96 gets unboxed in a Jaguar XF 4.2 SV8 http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2008/09/nokia-n96-pictures04.jpg http://dailymobile.se/2008/09/30/unboxing-pictures-nokia-n96-gets-unboxed-in-a-jaguar-xf-42-sv8/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Καλουτσικο το N95 8GB, αλλα θα μεινω σε αυτο δεν θα παρω το Ν96. Εξαλλου στα ιδια χρηματα περιπου θα ειναι και το HTC HD το οποιο ειναι μερα με την νυχτα με το Ν96.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Πρέπει να μου έφυγε κι ο τελευταίος ενδοιασμός μετά απ όσα διάβασα...για Ν95 8GB με βλέπω Οντως ειναι πολυ πειστικοι. Καταβαλουν μεγαλες προσπαθειες εξαλλου γι'αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Η υπογραφή σου ίσως με κάνει ν αλλάξω πάλι γνώμη hehe! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts