panosz75 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Εντυπωσιακό το video recording με το LED του Ν96. :) Επομένως να φανταστώ ότι το Ν96 θα διαθέτει το καλύτερο βίντεο της Nokia???? ;) Την προηγούμενη φορά που είχα δει S60 να τραβάει βίντεο με το LEDάκι αναμμένο ήταν με το Ν72 του αδερφού μου, με το N70 Torch, το οποίο ξεγελούσε το LED flash της συσκευής και το άνοιγε μόνιμα. Προφανώς αυτό συνέβαινε μόνο μέχρι το OS8.0. Τα 3rd Edition μέχρι τώρα δε μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο, καθώς οι αντίστοιχες εφαρμογές δεν θέτουν υπό τον έλεγχό τους το κανονικό φλας της κάμερας, αλλά μόνο το δευτερεύον κόκκινο φως. Το Ν96 το αλλάζει αυτό, και μάλιστα το κάνει κανονικά και με το νόμο, αλλά για να είναι πραγματική ναυαρχίδα θα έπρεπε να είχει το ανάλογο xenon flash. Έτσι κι αλλιώς θα είναι πανάκριβο, πόσο παραπάνω έξοδο θα ήταν ένα xenon flash??? ;) Δεν πειράζει, ίσως στο Ν96 64GB ή σε κάτι ανάλογο. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Vlog: Nokia N96 LED Flash Brightness Demo http://thenokiablog.com/2008/02/11/vlog-nokia-n96-led-flash-brightness-demo/ The Nokia N96 now offers something I’ve been missing since I said goodbye to Nokia N93: flash while taking videos. Sure, the Nokia N96 does not have xenon flash for photography like the Nokia N82, but it will take better videos in dark situations. Όντως αρκετά φωτεινό, εξεπλάγην. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Τι αλλο να κρατησει αυτη η δολια η μπαταρια ? + φλας στα βιντεο ! Ω ρε .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Τώρα που λες "φλας", συνεχίζεται η κακή παράδοση του Ν95 8GB και πάλι ως δια μαγείας ξέχασαν να βάλουν κάλυμμα στο φακό. :X (ούτε φυσικά και στο Ν78 υπάρχει κάλυμμα) Το κατά πολύ φθηνότερο 6220 έχει κανονικά και με το νόμο το κάλυμμά του. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 καλο θα ηταν να εχει xenon flash για photos και 2πλα leds για βιντεο Imho Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Εγω δε δινω τοση βαρυτητα στο συγκεκριμενο χαρακτηριστικο .. Κανενα κινητο μου δεν ειχε καλυμα αλλα ταυτοχρονα κανενα δεν ειχε παθει κατι .. Μαλιστα στο 5610 που ειναι στη γωνια και εκτεθειμενο δεν εχει καμια γρατζουνια .. Θα "παλευα" ευχαριστως για μεγαλυτερη μπαταρια αλλα οχι γι'αυτο :) .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Καλά, η μπαταρία όντως δεν παλεύεται. :down: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Τελικα παντα θα υπαρχει κατι να μπορεις να διαμαρτυρηθεις ! Ας επελεγαν μια μεγαλυτερη αλλα οχι μπαταρια μερας :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Τελικα παντα θα υπαρχει κατι να μπορεις να διαμαρτυρηθεις ! Ας επελεγαν μια μεγαλυτερη αλλα οχι μπαταρια μερας :!: Πάντα.... :lol::lol::lol: Χάθηκε ο κόσμος να έβαζαν τη 1200άρα μπαταρία του Ν95-8GB??? :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Πάντα.... :lol::lol::lol: Χάθηκε ο κόσμος να έβαζαν τη 1200άρα μπαταρία του Ν95-8GB??? :wacko: kai palh den tha tane arketh! emena to htc mou exei 1350 kai me polu xrhsh se 24 wres tha ta paiksh..:( fantazome to idio kai sto NOKIA mia kai thn idia othonh exoun pano kato kai ta idia xarakthrhstika... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 οσο για το θεμα της μπαταριας εγω ο απλος ανιδεος χρηστης πιστευω οτι θα βγει n96 8gb με μεγαλυτερη μπαταρια.η ιδια ιστορια.οσο για τη συγκριση με το προκατοχο πλεον πειτε μου σε τι υστερει ενα n95 σε σχεση με ενα ν96 επισης αυτο με το live tv δε καταλαβα.θα εχει εσωτερικη κεραια (οποτε δωρεαν?)ή θα μπορεις να βλεπεις μεσω συνδεσης? Αναφορικά με το Ν96 σαν πρώτη εντύπωση, σχεδιατικά πιστεύω ότι δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το Ν95-1 ούτε με το Ν95 8GB..πιστεύω ότι δεν αναδεικνύεται καθόλου η οθόνη του..κρίμα για την απαράδεκτη μπαταρία και την έλλειψη έστω του Xenon Flash..σίγουρα πέντε με έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του θα βγεί ένα καινούργιο με περισσότερη μνήμη και ανθεκτικότερη μπαταρία..το μάθαμε το κόλπο του marketing πλέον..πάντως εγώ ψηφίζω Ν95 8GB στο σύνολό του...και θεωρώ ότι δεν θα επισκιαστεί από το Ν96 παρά την μεγαλύτερη μνήμη...προς το παρόν τουλάχιστον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Αναφορικά με το Ν96 σαν πρώτη εντύπωση, σχεδιατικά πιστεύω ότι δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το Ν95-1 ούτε με το Ν95 8GB..πιστεύω ότι δεν αναδεικνύεται καθόλου η οθόνη του..κρίμα για την απαράδεκτη μπαταρία και την έλλειψη έστω του Xenon Flash..σίγουρα πέντε με έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του θα βγεί ένα καινούργιο με περισσότερη μνήμη και ανθεκτικότερη μπαταρία..το μάθαμε το κόλπο του marketing πλέον..πάντως εγώ ψηφίζω Ν95 8GB στο σύνολό του...και θεωρώ ότι δεν θα επισκιαστεί από το Ν96 παρά την μεγαλύτερη μνήμη...προς το παρόν τουλάχιστον. kala olla ta alla,alla thn megaluterh mnhmh ti na thn kanoume??16 giga exei pou na thn pane pia...egw pisteuw oti o antikatastaths tou allou tha peksh plin mnhmhs... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Ρε παιδιά,διαβάζω απ'όλους παράπονα και θέλω να ρωτήσω:λέτε η ΝΟΚΙΑ να μην ξέρει τι κάνει;Μπορεί όντως να βελτιώθηκε το λογισμικό σε κάποιους τομείς και η ζωή της μπαταρίας να είναι καλή! Επίσης(αν και δεν το νομίζω,απλά λέω):όσον αφορά το xenon flash πρέπει να υπάρχει χώρος και γι'αυτό και για τους πυκνωτές.Σκεφτήκατε να μην υπάρχει χωρος,γι'αυτό να μην το έβαλαν;Μπορεί να ακούγεται χαζό αυτό,αλλά μπορεί και να ισχύει όντως! Και μην κάνετε σύγκριση με το Ν82..Το Ν82 σχεδιάστηκε με το xenon flash υπόψιν στο μυαλό των σχεδιαστών της ΝΟΚΙΑ.. Τέλος πάντων,σα σχεδιασμός πάντως(άποψή μου)σκίζει και δεν είναι ένα τετράγωνο κουτί όπως το Ν95 και δε φαίνεται τόσο χοντροκομμένο.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Ρε παιδιά,διαβάζω απ'όλους παράπονα και θέλω να ρωτήσω:λέτε η ΝΟΚΙΑ να μην ξέρει τι κάνει;Μπορεί όντως να βελτιώθηκε το λογισμικό σε κάποιους τομείς και η ζωή της μπαταρίας να είναι καλή! Ακομα και ετσι , η βελτιωση μαλλον θα ειναι μικρη .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Ρε παιδιά,διαβάζω απ'όλους παράπονα και θέλω να ρωτήσω:λέτε η ΝΟΚΙΑ να μην ξέρει τι κάνει;Μπορεί όντως να βελτιώθηκε το λογισμικό σε κάποιους τομείς και η ζωή της μπαταρίας να είναι καλή! Παίζει κι αυτό το ενδεχόμενο, αλλά τουλάχιστο μία 1000άρα μπαταρία δε θα έβλαπτε. ;) Πόσο να βελτιώσεις την αυτονομία μέσω software??? :blink: Επίσης(αν και δεν το νομίζω,απλά λέω):όσον αφορά το xenon flash πρέπει να υπάρχει χώρος και γι'αυτό και για τους πυκνωτές.Σκεφτήκατε να μην υπάρχει χωρος,γι'αυτό να μην το έβαλαν;Μπορεί να ακούγεται χαζό αυτό,αλλά μπορεί και να ισχύει όντως! Κατά τη γνώμη μου είναι θέμα marketing και η επιλογή της μπαταρίας και η επιλογή του να μη βάλουν flash xenon. Αν έδιναν αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, τι θα έβαζαν στο επόμενο flagship μοντέλο μετά από 5-6 μήνες??? ;) Τέλος πάντων,σα σχεδιασμός πάντως(άποψή μου)σκίζει και δεν είναι ένα τετράγωνο κουτί όπως το Ν95 και δε φαίνεται τόσο χοντροκομμένο.. ;) Αν σου πω ότι το design των Ν95/Ν95-8GB μου αρέσει καλύτερα??? :X Γούστα είναι αυτά βέβαια. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Πραγματι φοβερο κινητο,υπερπληρες και σχετικα ομορφο,ειδικα αν σκεφτεις οτι δεν ειναι fashion phone,εχει καποιο μεγεθος.Οσο για το επομενο βημα και τι αλλο να κανουν,εγω πιστευω παιζει μετα απο καποιους μηνες και η τοποθετηση xenon flash,oπως βεβαια και η Touch Screen για το επομενο κορυφαιο τους μοντελο,αν και εγω(προσωπικη μου αποψη)ειναι πως πλεον ολα αυτα τα κορυφαια μοντελα προσφερουν πολλα περισσοτερα απο 1 κινητο που ειναι και η πρωτη τους δουλεια,και απο εδω και περα πρεπει να δωθει και πολυ βαρος στην ευχρηστια(φιλικοτητα τους),στην αυτονομια,στην απτη ποιοτητα που πρεπει να παιρνεις απο τετοιες κορυφαιες αλλα και υψηλου κοστους συσκευες,και κυριως στη σταθεροτητα και αξιοπιστια των πολυ εξελιγμενων(αλλα και φορτωμενων)λειτουργικων τους.Πραγματα που πολλες φορες οι εταιριες τα ΅ξεχνανε¨ Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteros Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Όσο αφορά στο design εμένα μ'αρέσει αρκετά περισσότερο απο τα Ν95, όπως επίσης θεωρώ ότι το Ν95 είναι αρκετά πιο στυλάτο απ΄το πιο "χοντροκομμένο" Ν95 8GB, αλλά όπως λέει κι ο φίλος panosz αυτά είναι εντελώς υποκειμενικά. Πάντως ας μου επιτραπεί μιά παρομοίωση... Αν ο κόσμος, ο πληθυσμός, είναι ο άντρας, η ΝΟΚΙΑ είναι η γυναίκα. Και για να μας "ανάψει" ποτέ δε θα τα δώσει όλα με τη μία. Ξέρει πάντα να κρατάει κάτι για τον εαυτό της. Κι εννοώ πως (αν όχι τώρα που μιλάμε, αλλά σίγουρα σε 2 μήνες από τώρα) είμαι 100% σίγουρος πως η ΝΟΚΙΑ κάλλιστα θα μπορούσε να μας δώσει μία συσκευή με fp2 touch UI, wifi, xenon flash 5Mp or more, GPS, καλή κ αξιοπρεπή μπαταρία και ό,τι άλλο καλό ξέρουμε μέχρι τώρα, όμως δε θα το κάνει μέχρις ότου η τεχνολογία να έχει προχωρήσει κι άλλο, οπότε και τότε εμείς πάλι θα λέμε ότι "δε μας τα έδωσε όλα"... Αν δεν κάνω λάθος το θέμα είναι Ν96 και είμαι way off topic!:offtopic::O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Αν δεν κάνω λάθος το θέμα είναι Ν96 και είμαι way off topic!:offtopic::O:O den kaneis lathos..:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 τουλάχιστο μία 1000άρα μπαταρία δε θα έβλαπτε. ;) Πόσο να βελτιώσεις την αυτονομία μέσω software??? :blink: Μην το λες αυτό....Το Κ750 της SE όταν πρωτοβγήκε(όπως και το Κ700)δεν είχαν καθόλου καλή αυτονομία...Κι όμως,μετά από 4-5 αναβαθμίσεις του λογισμικού η αυτονομία βελτιώθηκε σχεδον κατά 1 ολόκληρη ημέρα!! :blink: Δεν είναι λίγο πράγμα αυτό,ε;; ;) Ο κώδικας του λειτουργικού του σαφώς θα κάνει βελτιστοποιημένη διαχείρηση ενέργειας..Και αν μετά από 2-3 αναβαθμίσεις "ξεφορτωθούν" και κάποια σαβούρα απ'τον κώδικα που ευθύνεται για άσκοπη κατανάλωση ενέργειας θα βελτιωθεί κι άλλο.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Η αναμονή και γενικότερα η διαχείρηση ενέργειας βελτιώνεται, αλλά εδώ μιλάμε για μία multimedia συσκευή και όχι για ένα ταπεινό κινητάκι. Το Ν96 δεν πρρορίζεται να τραβάς 2-3 φωτο, να ακούσεις 1-2 mp3 και να στείλεις κανα μήνυμα. Όταν κάνεις πλοήγηση μέσω wi-fi, όταν κατεβάζεις και αναπαράγεις βίντεο απο το you tube, όταν τραβάς βίντεο υψηλής ανάλυσης, όταν κάνεις πλοήγηση με τον ενσωματωμένο δέκτη, όταν χρησιμοποιείς τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία, πόσο μπορεί να σε βοηθήσει η καλή διαχείρηση ενέγειας και μνήμης; Εδώ με Ε90 με την 1.500άρα μπαταρία, όταν το λιώνω στη χρήση (πάρα πολύ συχνά δηλαδή), μέσα στο 8ωρο έχει ψοφήσει. Όποιος το πάρει πρέπει να γνωρίζει οτι θα έχει μεν την κορυφαία multimedia συσκευή αλλά θα βρίσκεται με εναν φορτιστή στο χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgetto Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Αντικεμενκά είναι πολύ καλή κίνηση η υιοθέτηση του σχεδιασμού του Ν81. Όταν τα βάζω δίπλα δίπλα με της αδερφής μου, το N95 8gb φαίνεται σα γουρούνι! Επίσης έχουν μοιράσει το πάχος μισό σταθερό μισό κινούμενο που θα βελτιώσει την ποιότητα του slide όπως την κορυφαία του Ν81. Επί της ουσίας όμως, ένας δέκτης δορυφορικής [γουστόζικο], παραπάνω μνήμη και κάρτα μνήμης [καλό αλλά δεν μας λείπεται κιόλας], ένα λεντάκι παραπάνω, μετακίνηση των ηχείων [χρήσιμη για το landscape] και updated λογισμικό με μικρότερη μπαταρία είναι μικρές διαφορές σε σχέση με το Ν95 8gb. Και τα media πλήκτρα στην πρόσοψη αλα Ν91 είναι κακή για μένα επιλογή, βαραίνει τρομερά το σχέδιο και η χρηστικότητα. Δεν είμαστε τόσο geeks να θέλουμε παντού συντομεύσεις. Σημαντική διαφορά θα ήταν μια καλύτερης ανάλυσης οθόνη και μειωμένες διαστάσεις [είναι 3 χιλιοστά πιο λεπτό, μισό εκατοστό πιο ψηλό και ελάχιστα πιο φαρδύ], άλλωστε είναι το ίδιο hardware με το πρώτο Ν95. Ενδιαφέρον θα ήταν να μάθουμε αν βελτιώθηκε η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στην ενσωματωμένη μνήμη. Εκ πρώτης όψεως νομίζω δεν προσφέρει πραγματικό upgrade σε σχέση με το N95 8gb αλλά θα ενδιαφέρει σοβαρά τους κατόχους του απλού Ν95. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 παιδια διαβασα ολα τα μηνυματα του thread και το συμπερασμα μου ειναι οτι δεν πρεπει να τρεξω να το παρω αμεσως...θα περιμενω κανα 12μηνο μεχρι να βγει η τελικη εκδοση του,γιατι ετσι πως γραφονται το ν95 ειναι beta εκδοση και η τελικη του εκδοση ειναι το ν95 8g... κατι τετοιο απο τα λεγομενα σας θα γινει και με το ν96... Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 δεν πιστευω να βγαλει παλι η nokia αλλο τηλ. με το ιδιο καλουπι. αμα το σκεφτεις ετσι τοτε και το n95 8gb ητανε beta και βγηκε το n96.:O αν και θα ηθελα το n96 να ειχε κατι διαφορετικο απο εμφανιση η τουλαχιστον μια οθονη αφης. εκτος.....και αμα δεν ειναι η τελικη απαντηση της!!:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr3as Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 εκτος.....και αμα δεν ειναι η τελικη απαντηση της!! Από πότε η ΝΟΚΙΑ έχει πει τελευταία απάντηση... :confused: κάθε δύο-τρεις μήνες απαντάει, όπως εδώ και αρκετό καιρό άρχισε και η SonyEricsson να μπαίνει στο παιχνίδι του "κυνηγάτε κοροϊδα το κάθε μοντέλο που πάντα θα του λείπει κάτι και θα το έχει το επόμενο μοντέλο" για να το πάρουμε... και φυσικά οι περισσότεροι θα το κάνουμε (χωρίς να εξαιρούμε και εγώ :O ) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgetto Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 παιδια διαβασα ολα τα μηνυματα του thread και το συμπερασμα μου ειναι οτι δεν πρεπει να τρεξω να το παρω αμεσως...θα περιμενω κανα 12μηνο μεχρι να βγει η τελικη εκδοση του,γιατι ετσι πως γραφονται το ν95 ειναι beta εκδοση και η τελικη του εκδοση ειναι το ν95 8g... κατι τετοιο απο τα λεγομενα σας θα γινει και με το ν96... Καλά να μαστε, σε 7 μήνες που θα βγει το Ν96 μπορεί να μην μπορείς να περιμένεις άλλο. Το Ν95 8gb έκανε ένα 6μηνάκι και κάτι να παρουσιαστεί. Τα τηλέφωνα αυτής της κατηγορίας είναι τόσο πλήρη, που αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις δεν έχει νόημα να περιμένεις. Σκέψου 1μιση χρόνο μετά ουσιαστικά πωλείται το 2ο update του Ν95. Ε τι άλλαξε? Λίγα πράγματα. Τόσα θα αλλάξουν και με το Ν96-2 ή Ν97 τελος πάντων. Κτλ κτλ. Πάντως μέχρι τότε θα έχουν ανακοινωθεί και τα S60 με οθόνη αφής, μπορεί να σε ενδιαφέρουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts