Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6220 Classic

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια γιατι στο pc suite μου βγαζει μονο τις επαφες της μνημης του κινητου και οχι και τις καρτας sim? στο κινητο ου εμφανιζει κανονικα ολες τις επαφες.πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?

να αντιγραψεις τις επαφες απο την καρτα sim στην μνημη της συσκευης

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 984
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το θεμα ειναι να αποφυγω την διαδικασια αντιγραφης επαφων απο την sim στην μνημη του κινητου.

Το πήρα κι εγώ. Μπορώ να πώ πως απογοητεύτηκα λιγάκι απο τα φθηνά πλαστικά, το xenon flash που δεν ειναι τόσο δυνατό σαν το N82 και λιγάκι απο το sharpness των φωτογραφιών που επίσης δεν είναι το ίδιο με το N82 παρ'όλο που εχουν τον ίδιο φακό. Το τεράστιο πρόβλημα μου είναι οτι ενώ έχω κάνει όλα τα απαραίτητα, δεν βρίσκει δορυφόρους το GPS με κανένα πρόγραμμα. Αύριο πάω στη Nokia

Φτηνα πλαστικα,και αδυναμο xenon,ειδικα με το xenon εβγαλα φωτο σε πληρη σκοταδι στα.....9 μετρα!

Ξερει κανεις που θα βρω crystall θηκη,μου εσπασε το ενα δοντι που κλειδωνει σε αυτη που εχω.....

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Φτηνα πλαστικα,και αδυναμο xenon,ειδικα με το xenon εβγαλα φωτο σε πληρη σκοταδι στα.....9 μετρα!

Ξερει κανεις που θα βρω crystall θηκη,μου εσπασε το ενα δοντι μου κλειδωνει σε αυτη που εχω.....

Δεν ξέρω αν είναι το πρώτο σου κινητό, αλλα δοκίμασε να πιάσεις στα χέρια σου ενα N82

Οχι,δεν εχω αρκετη δυναμη για τετοια βαρη και ογκο:lol:

Τα πλαστικα σε δυο 6220c που ειχα/χω δεν τριζανε ουτε κατα ελαχιστο,η καμερα ειναι καλυτερη του renoir που ειχα,και αν θες φλας για πανω απο 10 μετρα,καλα ειναι και τα φωτα του αυτοκινητου:lol:

Αν ελεγε καποιος γι κινητο με τετοιες δυνατοτητες σε τετοιο βαρος και ογκο σαν το 6220c,πριν 3-4 χρονια θα ετρωγε κραξιμο!

Χωρια που το γκαρμιν απλα σκοτωνει πανω σε αυτο το τηλεφωνο,αφου εχω πειραματιστει αρκετα.

Οταν πας με τα ποδια και κανεις 1-2 βηματα δεξια ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ!Μιλαμε για ακριβεια λιγοτερο του μετρου.

Για ψαξτο καλυτερα μιας και μολις το πηρες,ξεκινωντας απο την εκδοση που εχει (4,13 τελευταια),ρυθμισεις γενικα,και εχει πολλες,ειδικα στις φωτογραφιες........

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Παιδιά καλησπέρα. Μέχρι χτες δούλευε και το δικό μου 6220 c μια χαρά. Άψογο σαν τηλέφωνο, πολύ καλή κάμερα και το gps gia symbian μια χαρά, κλείδονε τις περισσότερες φορές σε 1 λεπτό περίπου.Το αναβαθμησα στην 5.15 έκδοση και η κατανάλωση στη μπαταρία αυξήθηκε πολύ:angry: ενώ μετά το πέρας της κλήσης μου εμφάνιζε τον τηλεφωνικό κατάλογο πολές φορές. Πιστεύοντας ότι κάτι μπορεί να πήγε στραβά στην αναβάθμηση θέλησα να ξαναπαράσω το firmware. Στο τέλος αντί να κάνει επανεκίνηση και να το αναγνωρήσει το pc suite αυτό δεν ανοιγε:cry:. Το πήγα για επισκευή και ελπίζω να το έχω σύντομα πίσω. Έχει αναβαθμήσει κάποιος άλλος το δικό του στην έκδοση 5.15 κια αν ναι έχει παρατηρήσει διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας η κάτι άλλο στραβό?

Παιδιά καληπέρα,

χρειάζομαι βοήθεια με το Νοκια 6220c που πήρα πριν καμιά βδομάδα. Με το που το αγόρασα το συνέδεσα με το pcsuite για να περάσω τις επαφές και μου ειπε οτι υπάρχει διαθέσιμο update. Έκανα όλες τις διαδικασίες, όλα καλά. Όμως μου παρουσάιζει ένα πρόβλημα. Μετά από κάθε σχεδον κληση μου ανοίγει η καμερα (πορτάκι κλειστό) χωρίς να έχω πατίσει κάποιο κουμπί, όπως και σε στιγμές που το έχω αφήσει κλειδωμένο το βρήκα με ανοιχτή κάμερα (το πορτάκι πάντα κλειστό) . Μάλιστα για να αποφύγω τυχαιο πάτημα προγραμμάτισα το ανοιγμά της κάμερας στο πάνω αριστερο κουμπί για να μην το πατάω κατα λάθος - πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω αν αυτό γινόνταν πριν το update. Μια και έχω δώσει το άλλο που έχω για επισκευή δεν μπορώ τουλάχιστον μέχρι τις 15/8 το δώσω για έλεγχο. Ξέρει κάποιος από σας κάτι ή του έχει τύχει κάτι παρόμοιο?

"Αυτό που βρίσκεται πίσω μας και αυτό που βρίσκεται μπροστά μας είναι ασήμαντα ζητήματα αν συγκριθούν με αυτό που βρίσκεται μέσα μας".

Παιδιά καλησπέρα. Μέχρι χτες δούλευε και το δικό μου 6220 c μια χαρά. Άψογο σαν τηλέφωνο, πολύ καλή κάμερα και το gps gia symbian μια χαρά, κλείδονε τις περισσότερες φορές σε 1 λεπτό περίπου.Το αναβαθμησα στην 5.15 έκδοση και η κατανάλωση στη μπαταρία αυξήθηκε πολύ:angry: ενώ μετά το πέρας της κλήσης μου εμφάνιζε τον τηλεφωνικό κατάλογο πολές φορές. Πιστεύοντας ότι κάτι μπορεί να πήγε στραβά στην αναβάθμηση θέλησα να ξαναπαράσω το firmware. Στο τέλος αντί να κάνει επανεκίνηση και να το αναγνωρήσει το pc suite αυτό δεν ανοιγε:cry:. Το πήγα για επισκευή και ελπίζω να το έχω σύντομα πίσω. Έχει αναβαθμήσει κάποιος άλλος το δικό του στην έκδοση 5.15 κια αν ναι έχει παρατηρήσει διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας η κάτι άλλο στραβό?

Που την βρήκες την 5.15? Εμενα μουυ εμφανίζει μόνο την 4.13

Το έδωσα σήμερα πίσω στο Πλάισιο γιατί το GPS είχε προβλήματα και μου έδωσαν ενα καινούργιο με την 5.15. Ακόμα δεν πρόλαβα να δώ το GPS αλλα δεν βλέπω καμιά διαφορά

Και το δεύτερο 6220 έχει πρόβλημα με το GPS τελικά. Δεν βρίσκει δορυφόρους καθόλου. Αντιμετωπίζει άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Το έδωσα σήμερα πίσω στο Πλάισιο γιατί το GPS είχε προβλήματα και μου έδωσαν ενα καινούργιο με την 5.15. Ακόμα δεν πρόλαβα να δώ το GPS αλλα δεν βλέπω καμιά διαφορά

Και το δεύτερο 6220 έχει πρόβλημα με το GPS τελικά. Δεν βρίσκει δορυφόρους καθόλου. Αντιμετωπίζει άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Λοιπον να σου τονισω κατι.. πρεπει να εισαι σε ανοιχτο χωρο (στο σπιτι δεν πιανει) και πρεπει να περιμενεις κανα 10 λεπτο.. Και εγω ετσι περιμενα μεχρι οσπου το σημα ενεργοποιηθηκε.. Πρεπει να αναβοσβηνει στα αριστερα σου το μπλε φωτακι αυτο σημαινει οτι προσπαθει να βρει δορυφορο!

Λοιπον να σου τονισω κατι.. πρεπει να εισαι σε ανοιχτο χωρο (στο σπιτι δεν πιανει) και πρεπει να περιμενεις κανα 10 λεπτο.. Και εγω ετσι περιμενα μεχρι οσπου το σημα ενεργοποιηθηκε.. Πρεπει να αναβοσβηνει στα αριστερα σου το μπλε φωτακι αυτο σημαινει οτι προσπαθει να βρει δορυφορο!

Τα γνωρίζω αυτά. Το πρόβλημα είναι οτι μετά απο hard reset πιάνει κανονικά. Αλλα δεν γίνεται να το κάνω όποτε χρειάζομαι το GPS

Τα γνωρίζω αυτά. Το πρόβλημα είναι οτι μετά απο hard reset πιάνει κανονικά. Αλλα δεν γίνεται να το κάνω όποτε χρειάζομαι το GPS

Εχεις ενεργοποιησει το λογισμικο καταρχας;:ninja:

Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Όταν θέλεις να βρίσκεις την θέση σου, θα ανοίγεις το Δεδομένα GΡS και θα επιλεγείς κατάσταση δορυφόρων. Από τις μπάρες καταλαβαίνεις αν προσπαθεί η συσκευή να βρει δορυφόρους. Αν δεν αυξομειώνονται οι μπάρες, κανε επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε.

Παιδιά το θέμα είναι οτι μετα απο hard reset βρίσκει δορυφόρους κανονικά. Κάνω τη δουλειά μου, κλείνω το GPS. Αν πάω μετά απο μία ώρα να ανοίξω πάλι το GPS δεν βρσίκει δορυφόρους. Θέλει ξανά hard reset για να δουλέψει. Και υπ'οψην δεν εχω ακουμπήσει καθόλου το κινητο μεσα σ'αυτη την μια ώρα

Απ ότι βλέπετε και ο mobo πήρε το τηλέφωνο με firmware 5.15. Εμένα και με αυτό το firmware έβρισκε δορυφόρους κανονικά και γρήγορα. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι ορισμένα τηλέφωνα (μιλάω πάντα για 6220 c) ανεξαρτήτως firmware αργούν πολύ να κλειδώσουν, ίσως καΙ 10 λεπτά. Από λογισμικό χρησημοποιώ σε όλα Garmin. Φίλε mobo ίσως πρέπει να το πας και αυτό για έλεγχο. Σχετικά με την μπαταρία παρατήρησες εφόσον είχες το ίδιο τηλέφωνο πριν διαφορά στην κατανάλωση με αυτό το firmware?

Απ ότι βλέπετε και ο mobo πήρε το τηλέφωνο με firmware 5.15. Εμένα και με αυτό το firmware έβρισκε δορυφόρους κανονικά και γρήγορα. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι ορισμένα τηλέφωνα (μιλάω πάντα για 6220 c) ανεξαρτήτως firmware αργούν πολύ να κλειδώσουν, ίσως καΙ 10 λεπτά. Από λογισμικό χρησημοποιώ σε όλα Garmin. Φίλε mobo ίσως πρέπει να το πας και αυτό για έλεγχο. Σχετικά με την μπαταρία παρατήρησες εφόσον είχες το ίδιο τηλέφωνο πριν διαφορά στην κατανάλωση με αυτό το firmware?

Το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι μετά απο hard reset και τα δύο firmwares και συσκευές, κλειδώνανε σε δευτερόλεπτα. Μετά απο καμιά ώρα τζίφος. Αρα δεν φταίει το firmware. Εγώ χρησιμοποιώ το ovi maps 3, αλλα δεν έχει σημασία το πρόγραμμα γιατί το δοκίμασα και με τα δεδομένα gps που έχει το τηλέφωνο. Λέω να το ξαναπάω πίσω αλλα φοβάμαι μήπως έχει πρόβλημα η παρτίδα οπότε θα έχω ξανά το ίδιο πρόβλημα. Αλλωστε τα imei των 2 συσκευών που είχα είναι παρεπλήσια. Διαφορά στην μπαταρία δεν μπόρεσα να δώ ακόμα γιατί το έχω ταράξει στις δοκιμές με το GPS

Το να το πας πίσω εφόσον είναι προβληματική η λειτουργία του είναι μονόδρομος με την ελπίδα ότι δεν είναι προβληματική παρτίδα. Έχω εγκαταστήσει το Garmin σε καμιά 15ριά 6220 c και το πρόβλημα με το αργό κλείδωμα το είδα σε 2 - 3. Δε μου έτυχε να μη κλειδώνει καθόλου η το δικό σου το πρόβλημα με το hard reset. Πήγαινέ το σε ένα nokia shop μη τυχόν και γνωρίζουν κάτι σχετικά

Πήρα τηλέφωνο σε Nokia shop αλλα δεν ήξεραν τίποτα για το πρόβλημα. Θα το πάω πάλι πίσω τη δευτέρα και βλέπουμε

Στα Δεδομένα GPS και συγκεκριμένα στο Κατάσταση Δορυφόρων, σου δείχνει μερικές μπάρες να αυξομειώνονται ή είναι όλα ακίνητα; Γιατί αυτό που λες δεν το έχω συναντήσει σε καμία συσκευή και μου ακούγεται περίεργο. Ακόμα και μετά από επανεκκίνηση της συσκευής, δεν λοκάρει;

Στα Δεδομένα GPS και συγκεκριμένα στο Κατάσταση Δορυφόρων, σου δείχνει μερικές μπάρες να αυξομειώνονται ή είναι όλα ακίνητα; Γιατί αυτό που λες δεν το έχω συναντήσει σε καμία συσκευή και μου ακούγεται περίεργο. Ακόμα και μετά από επανεκκίνηση της συσκευής, δεν λοκάρει;

Οι μπάρες αυξομειόνονται, αλλα δεν γίνονται μπλέ. Ακόμα και μετά απο επανεκίνηση. Μόνο μετά απο hard reset λοκάρει αμέσως

--------------------------------

Νομίζω οτι βρήκα τι φταίει. Είναι μαλλον οι ρυθμίσεις του wind plus non stop. Αυτή τη φορά μετά απο hard reset δεν τις έβαλα και δουλεύει μια χαρά το GPS εδώ και αρκετή ώρα. Ακόμα και μέσα στο σπίτι κοντά στο μπαλκόνι λοκάρει σε δευτερόλεπτα. Το θέμα είναι γιατί να έχει αυτό το πρόβλημα ομως?

Γιατι επιμενεις σε αλλο λογισμικο,αφου το garmin ειναι ο τελειος γαμος με το 6220c?

H γνωμη μου οτι κατι εχεις κανει λαθος στυος κωδικους.....

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Γιατι επιμενεις σε αλλο λογισμικο,αφου το garmin ειναι ο τελειος γαμος με το 6220c?

H γνωμη μου οτι κατι εχεις κανει λαθος στυος κωδικους.....

Μα δεν έχει να κάνει το πρόγραμμα πλοήγησης. Τους δορυφόρους βλέπω απο το κινητό. Το Garmin το θεωρώ απαράδεκτο και ενεργοβόρο. Ποιούς κωδικούς να έχω κάνει λάθος? Αν δεν περάσω καθόλου ρυθμίσεις στο διαδίκτυο, και σερφάρω όπως είναι με τις ρυθμίσεις GPRS gwap που έχει μόνο του, όλα μια χαρά. Αν πάω να περάσω ρυθμίσεις διαδικτύου τότε δημιουργείται το πρόβλημα. Δοκίμασε να το κάνεις κι εσύ, γιατί τελικά είναι μάλλον bug του τηλεφώνου

Παιδιά συγνώμη για τα απανωτά posts αλλα τελικά ούτε αυτό ήταν το πρόβλημα. Μετά απο καμιά ώρα και χωρίς να έχω πειράξει τίποτα, δεν βρίσκει δορυφόρο σε κανένα πρόγραμμα. Μόνο εγώ είμαι ο γκαντέμης?