ion83 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 1η φορα βλεπω κινητο χωρις μετρητη μηνυματων...:wacko: Προφανώς δεν θα ξαναείχες ΝΟΚΙΑ S60....Μόνο τα ΝΟΚΙΑ σειράς 40 (απλά κινητά, με κλειστό λειτουργικό) έχουν μετρητή μηνυμάτων...Αλλά εδώ υπάρχουν προγράμματα και τα "στίβεις", τα κλειδώνεις, μέχρι και τα εξαφανίζεις...Ψάξε λίγο καλύτερα και θα βρεις αυτό που ζητάς....;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Δεν ξαναειχα κ μου φαίνεται δυσκολούτσικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swift Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Καλημερα. Μιας και μ'ενδιαφερει πολυ αυτη η συσκευη, και σκοπευω να την παρω, θα ηθελα τη γνωμη σας στο εξης: Μιλαω περιπου στα 15 λεπτα την ημερα.. Θεωρειτε πολυ το sar αυτου του τηλεφωνου? (Λαμβανοντας υπ'οψιν οτι δεν χρησιμοποιω, δεν μου αρεσει το bluetooth? αλλα μιλαω με το ακουστικο απ'ευθειας στ'αυτι?) Ευχαριστω για τις τυχον απαντησεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Πιστεύω πως 15 λεπτά συνολικά όλη τη μέρα δεν είναι τρομερό, πάντα με αυτό το SAR. Πάντως μη ξεχνάμε πως αυτό είναι το μέγιστο που μπορεί να πιάσει η συσκευή σε οριακές συνθήκες. Δεν σημαίνει πως εκπέμπει συνέχεια σε αυτά τα επίπεδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swift Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Πόσο Σαρ έχει?Παντως ως συσκευή είναι κομψή και λειτουργική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swift Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Πόσο Σαρ έχει?Παντως ως συσκευή είναι κομψή και λειτουργική. 1.08 ειναι το sar του.. Μεσαιο-μεγαλουτσικο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Αν μιλάμε με καλωδιάκι και δεν κολλάμε το κινητό πάνω μας βάζοντάς το σε τσέπες κοντά σε ευπαθή όργανα είμαστε εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 6220 Classic: new firmware 3.46 coming http://www.spaziocellulare.com/News/wp-content/uploads/2008/10/6220346-290x170.jpg http://www.spaziocellulare.com/News/2008/10/24/6220-classic-disponibile-nuovo-firmware-346-over-the-air/ Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Πως μπορώ να βάλω sceensaver?Κάνω κλικ στις εικόνες αλλά εμφανίζει μόνο επιλογή προσθήκη σε εικόνα επαφής και ταπετσαρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Μέσα από τις Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. ρυθμ. > Θέματα > Εξοικ. ενέργειας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Κ πάλι...Δεν μου δίνει επιλογές να διαλέξω εικόνα που θα βάλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Αν επιλέξεις στην εξοικονόμιση ενέργειας το προβολή διαφανειών, σου βγάζει μια λιστα με όλες τις διαθέσιμες εικόνες σου και επιλέγεις αυτές που θέλεις να εμφανίζονται ως screensaver. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Review of Nokia's 6220 Classic 5MP cameraphone http://www.mobileburn.com/media/nokia/6220_classic/nokia_6220_classic-IMG_5731.jpg http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=5493 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HardcoreGR Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Bug στο Ημερολόγιο Φαντάζομαι δεν θα είμαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα. Όταν πάω να γράψω κάτι σε Σημείωση ημερολογίου που έχω ήδη γράψει, ξαφνικά οι αλλαγές που έκανα τα προηγούμενα 10-15 δευτερόλεπτα σβήνονται! Πως θα το αντιμετωπίσω αυτό? Upgrade στο Firmware ίσως? Αν κάποιος το έχει λύσει ας δώσει συγκεκριμένη πρόταση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Καλησπέρα παιδιά.Μολις πήρα και εγώ το κινητό και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα! φοβερό... να κάνω και μία ερωτηση.αυτό που λέει στην οθόνη κοινό online πως μπορώ να το βγάλω? και άλλη μία.διαπιστώνω ότι τα forum sygic-garmin γίνεται χαμός.θα μπορούσε κάποιος να στείλει συμπτηγμένα pm οδηγίες η έναν οδηγό με http και οδηγίες??? ευχαριστώ εκ των προταίρων. Υπ'οψιν ότι το τελευταιο s60 που είχα είναι το 7610...έχω μείνει πίσω...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 @ Aifel_tower Δεν νομίζω να μπορείς να το βγάλεις. Αλλά για καλό και για κακό έλεγξε στις Ρυθμίσεις > Προσ. Ρυθμίσεις > Κατάσταση αναμονής > Προσθετά σε ενεργή αναμονή. Αν υπάρχει εκεί επιλογή για το Κοινό online μπορείς να το βγάλεις, αλλιώς όχι. Επειδή έχουν αλλάξει αρκετά πρόγραμμα από την εποχή του 7610. Διάβασε το S60 Platform FAQ για να ενημερωθείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 1.να κάνω και μία ερωτηση.αυτό που λέει στην οθόνη κοινό online πως μπορώ να το βγάλω? 2.διαπιστώνω ότι τα forum sygic-garmin γίνεται χαμός.θα μπορούσε κάποιος να στείλει συμπτηγμένα pm οδηγίες η έναν οδηγό με http και οδηγίες??? Καλορίζικο. :) 1.Για να το βγάλεις θα πρέπει να κάνεις χακ στο κινητό σου. Αναλυτικός οδηγός υπάρχει εδώ. Στην συνέχεια θα μπείς στο section "Nokia S60 ROM Modding Dev. Cert. Zone " του xxxxxxxxxx και θα μπείς στο θέμα "how to change what active standby shows" οπού περιγράφεται αναλυτικά πως θα αφαιρέσεις το κοινό online. Αν ο τρόπος που περιγράφεται στο συγκεκριμένο θέμα σε δυσκολέψει, μπορείς να βρείς σε ανάλογα θέματα και άλλους τρόπους τροποίησης της ενεργής αναμονής. Όρεξη για διάβασμα και για ψάξιμο να έχεις και όλα γίνονται. ;) 2.Αναλυτικός οδηγός για το garmin, το οποίο είναι κατά την άποψή μου το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα πλοήγησης, θα βρείς εδώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantme Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Καλήμερα, Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το συγκεκριμένο κινητό είναι το ότι έχω δοκιμάσει να περάσω το garmin 2 φόρες και μου δημιουργείται το ίδιο πρόβλημα, το κινητό <<μπλοκάρει>> , δηλαδή το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μπω στο menu και ύστερα τίποτα ......... όποιο πλήκτρο και αν πατήσω το κινητό δεν κάνει τίποτα. Ούτε καν το πλήκτρο που μετακίνησε ανάμεσα στο menu δεν δουλεύει. Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν πολύτιμη Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Ποιά έκδοση έβαλες; Βάλε την έκδοση 5 που δουλεύει σίγουρα σωστά. Κάνε απεγκατάσταση, σβήσει οτι έχεις βάλει τώρα και πέρνα την έκδοση 5 απο την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantme Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Δεν θυμαμε πια έκδοση είχα βάλει γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε (απογοητευθηκα και δεν είχα ξαναδοκιμάσει από τότε) πρέπει να ήταν μια 4 .0 ....... δεν είμαι σίγουρος όμως ....... τεσπα θα δοκιμάσω και αυτο που μου λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Παρουσιαζει προβληματα το 6220c? Tωρα που το εχουν πολλοι,θα ειναι σαφεστερη η εικονα του..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in_VINCE_ble Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 κανω αναζητηση στο garmin αλλα δεν βρισκει τιποτα ... mirrorofsorrow στο ποστ που λες για το garmin to Map ID για τους καινουργιους χαρτες ειναι παλι 822? αh και κατι αλλο... χωρις να βαλω τιποτα μπορω να μπω στους χαρτες που εχει μεσα το κινητο ? γιατι παλι δεν μου βγαζει τιποτα και εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Εννοείται. Απλά τρέχεις το χάρτες και περιμένεις να βρει δορυφόρο. Όσον αφορά το garmin, οτι απορία έχεις, θα ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in_VINCE_ble Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 η μπαταρια του ποσο περιπου κραταει με νορμαλ χρηση? και πρεπει καθε φορα να κλεινεις ανοιχτες εφαρμογες και παραθυρα για να μη πεφτει πιο γρηγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts