frastgr Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 παιδια η νέα έκδοση διορθώνει κάποια πράγματα άλλα δημιουργεί τα διπλά προβλήματα.σιγουρα και συντομα θα βγεί και νέα έκδοση για αυτο μη σκάτε. εντόπισα και άλλο ένα πρόβλημα με τη νέα έκδοση το cclock 1.21 signed και στην επιλογή on top δηλαδή να μην χάνεται τελείως από την οθόνη, δεν ενημερώνεται η ώρα. τι βλέπεις κανονικά μια φορα και μετά όταν πατας κάπιοο κουμπι για να την ξαναδεις παραμένει στην προηγούμενη ένδειξη. τι να κάνουμε ας περειμένουμε την νέα έκδοση και ελπίζω σύντομα γιατι και στα ξένα φόρουμ τρελάθηκαν να αναφέρουν bugs. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 εχετε αντιμετωπισει προβλημα με το πληκτρολογιο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 σαν τι προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 εννοω ραγισμα(γιατι αποτελειται απο 'μπάρα' Κουμπιών πχ τα πληκτρα1 2 3 και οχι μεμονωμενα πληκτρα).Δεν το εχω δει ποτε απο κοντα και ειναι ενας λογος που με ενδιαφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 δεν εχω ακουσει καποιο προβλημα να οφειλεται στο πληκτρολογιο. πιστευω στην αρχη θα ειναι λιγο δυσκολο να το συνηθισεις, λογω του σχηματος των πληκτρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 OK φιλε ευχαριστω απο αποψη κατασκευης(γενικα) ειναι ικανοποιητικο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 πολυ πλαστικουρα μου φαινεται, αλλα νομιζω οτι αντεχει γενικα! ας μας πει καποιος που το εχει... παντως την πρωτη φορα που το επιασα, φοβηθηκα μην μου πεσει και σπασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 τελικα φορτωσα ξανα τους χάρτες και λυθηκε το πρόβλημα με την ram.. οσο για το πληκτρολόγιο ειναι πολυ καλο..δεν εχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα...γενικά το πληκτρολόγιο και η μπροστινή όψη ειναι πολύ στιβαρή... το πρόβλημα τριξίματος το έχει το πίσω καπάκι (τουλάχιστον ετσι είναι στο δικό μου κινητό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 ...οσο για το πληκτρολόγιο ειναι πολυ καλο..δεν εχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα...γενικά το πληκτρολόγιο και η μπροστινή όψη ειναι πολύ στιβαρή... το πρόβλημα τριξίματος το έχει το πίσω καπάκι (τουλάχιστον ετσι είναι στο δικό μου κινητό). Και στο Ν79 έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην πρόσοψη αλλά στην πίσω. Πολύ εκνευριστικό και όποτε ακούσω τρίξιμο φοβάμε μήπως σπάσει. Κατα τ'άλλα τα κινητά είναι αρκετά στιβαρά. Και επειδή έχω το Ν79, σκέφτομαι πόσο καιρό μπορεί να αντέξει. Δηλαδή, το προηγούμενο κινητό το είχα 2 χρόνια και ίσως έτσι να γίνει και με αυτό... εαν έχει αντοχές δηλαδή!!! Κάποιος είχε γράψει ότι με αυτή τη κατασκευή βγάζει δε βγάζει 6-8 μήνες και με ανησύχησε. Όσοι έχουν το Ν78 για πολύ καιρό, μπορούν να μου πουν παρατηρήσεις για την κατασκευή? Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos10 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Σοβαρό πρόβλημα. Πριν από λίγο μου έπεσε στο τραπέζι που είχα ακουμπισμένο το κινητό, ένα ποτήρι με κόκκινο κρασί και βράχηκε λίγο (ελάχιστα) το κινητό. Φορούσα την διαφανή θήκη αλλά πρέπει να πήρε λίγο. Το άνοιξα ,έβγαλα μπαταρία, κάρτα και το στέγνωσα με το πιστολάκι. Από εκείνη την ώρα δεν δουλεύει δηλαδή μόλις βάζω μπαταρία προσπαθεί να ανοίξει μόνο του χωρίς να πατάς το πλήκτρο ΟΝ και βγάζει ένα μήνυμα μερικές φορές γιατί τις υπόλοιπες βγάζει λευκή οθόνη (Local mode) και από πάνω έχει την έκδοση λογισμικού 12046. Το κινητό το έχω περίπου 1 μήνα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 εχετε αντιμετωπισει προβλημα με το πληκτρολογιο του? Το έχω 6,5 μήνες και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με το πληκτρολόγιο. Έχοντας χρησιμοποιήσει όλα τα νεότερα FP2, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι το Ν78 έχει μακραν το καλύτερο πληκτρολόγιο. Το χρησιμοποιώ τόσο έντονα που έχουν μαλακώσει τα αλφαριθμητικά και το πολυπλήκτρο που πλέον, το θεωρώ απίστευτα εύχρηστο. Έπιασα προχθές ένα καινούριο Ν78 ενός φίλου μου, και μου φάνηκε πολύ σκληρό. Αυτό σημαίνει οτι με τον καιρό, η κατάσταση βελτιώνεται και όχι το αντίθετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 ρε παιδιά αυτό το "Μεν. φορ." στο μενού της νέας έκδοσης (20.149) τι ακριβώς είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Το hack παίζει στην νέα έκδοση? Αξίζει να το κάνουμε update? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Το hack παίζει στην νέα έκδοση? Αξίζει να το κάνουμε update? Στη νεα εκδοση , προς το παρον, ουτε το n78 δεν χακαρεται Παράθεση "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 μπορεί καποιος που εχει την προηγούμενη έκδοση (12.046) και εγκατεστημένο το energy profiler , να μας πει πόση είναι η κατανάλωση (Watt) του κινητού με κλειστές όλες τις εφαρμογές?? (μόνο η οθόνη να είναι φωτεινή-να μην έχει σβήσει δλδ) (και αν γίνεται και το cpu usage :P ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrganisedChaos Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Αναβάθμισα στην 20.149 και εξαφανίστηκαν όλες οι symbian εφαρμογές που ήταν εγκατεστημένες στην microSD! Συνέβη και σε κανέναν άλλον, ή εγώ δεν έκανα κάτι σωστά? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Αναβάθμισα στην 20.149 και εξαφανίστηκαν όλες οι symbian εφαρμογές που ήταν εγκατεστημένες στην microSD! Συνέβη και σε κανέναν άλλον, ή εγώ δεν έκανα κάτι σωστά? :blink: Αν ηταν χακαρισμενο το τηλεφωνο και σπασμενες οι εφαρμογες, λογικο ειναι (δυστυχως). Παράθεση "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrganisedChaos Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Αν ηταν χακαρισμενο το τηλεφωνο και σπασμενες οι εφαρμογες, λογικο ειναι (δυστυχως). Δεν ήταν hackαρισμένο και στην πρώτη αναβάθμιση λογισμικού που είχα κάνει δεν χάθηκε καμία εφαρμογή (που είχα και σπασμένες). Από πότε ελέγχει το νέο firmware για σπασμένες εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Και σε μένα χάθηκαν.. αλλά μέσα από την διαχείριση αρχείων βρήκα τα αντίστοιχα αρχεία sis και έκανα πάλι εγκατάσταση. Όταν κάνεις σου βγάζει ότι η εφαρμογή υπάρχει και αν θές να την επανεγκαταστήσης (άρα δεν χάνονται εντελώς).. το έκανα και τις έχω πάλι.. όπως π.χ. το garmin.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrganisedChaos Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Και σε μένα χάθηκαν.. αλλά μέσα από την διαχείριση αρχείων βρήκα τα αντίστοιχα αρχεία sis και έκανα πάλι εγκατάσταση. Όταν κάνεις σου βγάζει ότι η εφαρμογή υπάρχει και αν θές να την επανεγκαταστήσης (άρα δεν χάνονται εντελώς).. το έκανα και τις έχω πάλι.. όπως π.χ. το garmin.. Μα ο σκοπός είναι να μην χρειάζεται να τις ξαναεγκαταστήσεις (τα sis τα έχω έτσι και αλλιώς) ακόμη και αν σου λέει οτι υπάρχουν όπως λες. Παρατήρησα και κάτι άλλο "καλό". Όταν έκανα Format (με 3 τρόπους), τα αρχεία και εφαρμογές στην μνήμη της συσκευής δε σβήστηκαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Έκανες φορματ και δεν σου σβήστηκαν; Πως έγινε αυτό; Μήπως θέλεις να πεις κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Έκανες φορματ και δεν σου σβήστηκαν; Πως έγινε αυτό; Μήπως θέλεις να πεις κάτι άλλο; Αυτο και εγω θελω να μαθω πως γινεται..:confused: Παράθεση "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrganisedChaos Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Αυτο και εγω θελω να μαθω πως γινεται..:confused: Πράσινο πλήκτρο + * + 3 και εκκίνηση συσκευής Πράσινο πλήκτρο + * + πλήκτρο πολυμέσων και εκκίνηση συσκευής *#7780# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 αυτο που αναφέρει ο φίλος παραπάνω (*#7780#) είναι το soft format...δεν χάνονται δεδομένα..απλά επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις του κινητού.... δεν έχει να κάνει με το hard format που σβήνει τα δεδομένα απο την μνήμη του κινητού (που παρεπιμπόντως είναι οι άλλοι 2 τρόποι που αναφέρει για fp1 kai fp2 αντιστοιχα και κανονικά πρέπει να του τα έχει σβήσει ολα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 αυτο που αναφέρει ο φίλος παραπάνω (*#7780#) είναι το soft format...δεν χάνονται δεδομένα..απλά επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις του κινητού.... δεν έχει να κάνει με το hard format που σβήνει τα δεδομένα απο την μνήμη του κινητού (που παρεπιμπόντως είναι οι άλλοι 2 τρόποι που αναφέρει για fp1 kai fp2 αντιστοιχα και κανονικά πρέπει να του τα έχει σβήσει ολα)... Φιλε blackout, ευχαριστω για τη διευκρινηση για το soft format, γιατι κοντεψα να παθω εγω blackout μπροστα στην οθονη! Παράθεση "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts