Jump to content

dkoukou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    459
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dkoukou

  1. Παιδιά δηλαδή εγώ που θέλω να περάσω το δεύτερο νούμερο μου σε XS Max πηγαίνω στην cosmote και ενεργοποιώ την e-sim για το δεύτερο νούμερο για να έχω και τα δυο νούμερα στην ιδια συσκευή;
  2. dkoukou

    Huawei Mate 20 Pro

    Πολυ κριμα για τους αγοραστες. Να εχεις κανει την υπερβαση δινοντας 1.000+ ευρω για Huawei (οταν σε αυτα τα λεφτα δυο ειναι οι προφανεις επιλογες) επειδη πιστευεις οτι η συγκεκριμενη προταση τα αξιζει και να βρισκεσαι με το αγχος πρασινησε - θα πρασινησει η οθονη και να εισαι στο τρεξιμο για να βρεθει λυση. Προφανως η μεταπωλητικη αξια της συσκευης ακομα και σφραγισμενης εχει ηδη παει στα ταρταρα και το κινητο ακομα και αν δεν βγαλει ποτε ελαττωμα το παντρευεσαι. Και παλι κριμα γιατι προσπαθησε πολυ η Huawei να δωσει το κατι παραπανω ωστε να παρει θεση διπλα σε Samsung-Apple στον αστερισμο των ultra premium κατασκευαστων. Ελπιζω ολα τα παιδια με ελαττωματικη οθονη να βρουνε μια ικανοποιητικη λυση στο προβλημα τους.
  3. dkoukou

    Huawei Mate 20 Pro

    Ειναι ελαφρως αστειο να διαβαζει κανεις τετοια συμβουλη απο εναν ανθρωπο που συμφωνα με την υπογραφη του εχει αλλαξει τρεις ναυαρχιδες σε λιγοτερο απο δυο μηνες :rolleyes:
  4. dkoukou

    iPhone XS Max

    Μπορεις να δημιουργησεις custom vibration pattern (πρακτικα ο,τι τραβαει η ορεξη σου) που αποκλειεται να μην σε καλυπτει: http://www.tomsguide.com/faq/id-2319222/create-custom-vibrations-ringtones-iphone-ios.html
  5. dkoukou

    iPhone X

    Στα "premium" ειδη (αυτα δηλαδη που δεν ειναι απαραιτητα και ειναι εμφανεστατα υπερτιμολογημενα σε σχεση με τα αντιστοιχα της αγορας), οποια και αν ειναι αυτα, πιστευω προσωπικα οτι αν πρεπει να το σκεφτεις πολυ για να τα αποκτησεις (ακομα και αν υπαρχουν/μπορουν να βρεθουν τα χρηματα) τοτε μαλλον ειναι καλυτερα να αγοραζουμε κατι πιο value for money. Ειτε μιλαμε για κινητα ειτε για αυτοκινητα ειτε για καλαμια ψαρεματος πχ :)
  6. dkoukou

    iPhone X

    Εξαρταται το χρηστη, η αυτονομια ειδικα δεν κοστολογειται. Προφανως τιποτα δεν αξιζει +400 ευρω οταν μιλαμε για ηλεκτρονικα με προδιαγεγραμενο κυκλο ζωης 2-3 ετων περιπου. Απο την αλλη αν εισαι συνεχως on the go και απεχθανεσαι power bank και λοιπα ημιμετρα, εισαι fan του iOS και το Plus δε χωραει στο σακακι σου, τα δινεις -αν υπαρχουν- χωρις δευτερη σκεψη φανταζομαι.
  7. dkoukou

    iPhone X

    Μα η διαφορα του "απλου" 8 με το Χ ειναι η σημαντικα βελτιωμενη διαρκεια μπαταριας και η οθονη κυριως (μεγεθος αλλα και αναλυση). Δεν ειναι λιγο πραγμα αυτο, αλλωστε το μονιμο θεμα των χρηστων ειναι η αυτονομια μιας συσκευης και η μεγιστοποιηση του εμβαδου της οθονης σε ιδιο μεγεθος σασι-και αυτο ακριβως δινει το Χ σε σχεση με το 8.
  8. dkoukou

    iPhone X

    Το Χ ειναι, απλα, ενα μεγαλυτερο "απλο" και οχι ενα Plus σε μικροτερες εξωτερικες διαστασεις (τοσο σε οθονη οσο και σε μπαταρια). Δεν ξερω τι αναμνησεις εχει ο καθενας αλλα διπλα-διπλα με το 8 Plus εχει μικροτερη διαρκεια μπαταριας και συνολικα απεικονιζει λιγοτερη πληροφορια στην οθονη. Ακριβως αυτο που λεγαμε καποιοι μετα το Keynote και ορισμενοι μας χλευαζανε... Ειναι καλο; Οχι, ειναι φοβερη συσκευη συνολικα, αν και για τους χρηστες Plus συσκευων δεν ειναι ακριβως ο αντικαταστατης του κινητου που γνωριζαν σε μικροτερο μεγεθος.
  9. Το τι ξοδεύει ο καθένας για το χόμπι του είναι καθαρά υποκειμενικό και δεν υπόκειται σε κριτική. Άλλος δίνει 2 χιλιάρικα σε ζαντολαστιχα και άλλος 2 χιλιάρικα για αερομοντελισμο. Αν καθίσουν μαζί ο ένας θα απορει με τον άλλον γιατί ξοδεύει τόσα λεφτά για κάτι που δεν είναι απαραίτητο...οπως τη βρίσκει ο καθένας... Αρκεί φυσικά το χόμπι να μην καταστρέφει τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
  10. 20+ ευρώ το χρόνο για κάτι που υπάρχει δωρεαν; Οκ δεκτο το όφελος του cross platform integration αλλά προτιμώ να βάλω έναν free ad blocker στο Mac. :)
  11. https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/adhell-2-rootless-ad-blocking-t3663559
  12. Adhell δεν χρησιμοποιειτε εσεις ;
  13. Και αυτη "κοβει" ευκρινεια (λιγο βεβαια αλλα και αυτη χανει), την ειχα φορεμενη για κανενα διμηνο. Οταν την εβγαλα επειδη τη "σηκωσε" μια θηκη τοτε καταλαβα τη διαφορα.
  14. Δεν χρησιμοποιω τιποτε αλλο απο τις stock εφαρμογες στο δικο μου (dialer-sms-email-browser-video-photo). Δοκιμασα διαφορα 3rd party και τα ξηλωσα ολα. Stock launcher. Το τηλεφωνο "πεταει", σχεδον 5 μηνες μετα την αγορα του. Απλα επεσε πολλη μελετη σε youtube και διαφορες ιστοσελιδες/XDA με συμβουλες και tips. Λογικο γιατι android ειχα να δουλεψω απο εποχη Note 3. Δεν εχω ακομα αγκαλιασει 100% το τηλεφωνο αλλα δεν εχω αρρωστησει που εφυγα (προς το παρον) απο το iOS. Απλα θελει "σκαλισμα" για να παρεις το μεγιστο απο τις δυνατοτητες του συγκεκριμενου κινητου. :)
  15. Αν εχεις φορεμενο tempered η ζελατινα δεν θα δεις διαφορα (που ουτως η αλλως ειναι μικρη στο 98% των περιπτωσεων). Βεβαια σε 4Κ video φαινεται σαφως ευκολοτερα (αν βεβαιως υπαρχει και οραση 20/20).
  16. Καλησπερα, ριξε μια ματια εδω (γνωμη μου ασε τα animation transitions στο 1Χ μονο και ας λενε). Οταν τα εκανα αυτα (και καποια αλλα που θα μαθεις σιγα-σιγα) το τηλεφωνο ειναι πολυ γρηγορο και ελαχιστα λιγοτερο smooth απο iOS). :)
  17. Ακριβως. Αν ηθελα FHD θα επαιρνα FHD.
  18. https://www.instohub.com/tech/calibrate-auto-brightness-on-samsung-galaxy-s8-and-galaxy-s8-plus/ Επισης δεν μπορω να βρω την πηγη, αλλα οταν εχεις ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα και μετακινησεις το slider χειροκινητα ο αλγοριθμος "μαθαινει" τις προτιμησεις σου και προσαρμοζεται αναλογα την επομενη φορα. Δοκιμασμενα και τα δυο 100%, το εχω κανει απο την πρωτη εβδομαδα που ειχα τη συσκευη και εφερα το auto brightness στα μετρα μου :)
  19. Εχουν δυο ειδη μεμβρανης για τα edge, μια πληρους καλυψης εως τις ακρες της οθονης και μια case friendly που σταματαει ελαχιστα πιο μεσα για να μην τη σηκωνουν οι θηκες.
  20. Μεμβρανη τη γνησια της Samsung και δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο. Αν εισαι τελειως κουλος στο Mediamarkt με ενα 15αρι μεμβρανη ZAGG που την τοποθετουν αυτοι αψογα και ειναι και σχεδον αορατη. Θηκη της Spigen ειναι καλες για προστασια, επισης οι Nillkin. :) ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν ειναι γνησια βεβαιως και ειναι καλη.
  21. Εχω την 256, ουτε υποψια υστερησης σε μεταφορα δεδομενων ακομα και οταν τη γεμισα στα 2/3. 65MB/sec σταθερα επιασε σε test στο S8. Ακριβη αλλα κορυφη.
  22. Το ερωτημα σου δεν μπορει να απαντηθει πριν ερθει το νεο iPhone 8 Plus και στη χωρα μας και το δουλεψουν καποιοι συμφορουμιτες για μερικες ημερες. :) Επισης, οταν λες επιδοσεις τι ακριβως εννοεις; Απο διαφορα vs που εχουν ανεβει στο YouTube ειναι εμφανες οτι δεν υπαρχει ξεκαθαρος νικητης καθως το 8 Plus φορτωνει ταχυτερα τα περισσοτερα παιχνιδια και ολοκληρωνει πολυ πιο γρηγορα επεξεργασια βιντεο (στα υπολοιπα ειναι μια το ενα μια το αλλο μπροστα σε ταχυτητα) αλλα φαινεται να υστερει σε περιπτωση ανακλησης ανοικτης εφαρμογης απο το παρασκηνιο (ισως λογω RAM σε συνδυασμο με την ανωριμοτητα ακομη του iOS11). Αναμφιβολα ειναι και οι δυο συσκευες κορυφαιες αλλα σιγουρα 1000 ευρω δεν αξιζει κανενα κινητο κατα την προσωπικη μου αποψη. :)
  23. Αυτη ειναι για εμενα προσωπικα μια ειλικρινης απαντηση και με καλυπτει σαν υποψηφιο αγοραστη περισσοτερο απο οθονιες με 7ωρα... Ευχαριστω :)
  24. Ουτε εγω εχω ομως δεν παυει να ειναι χρηση εφαρμογης, αλλα το να ποσταρουμε 5-6-7 ωρες sot χωρις να εχουμε δουλεψει το κινητο δεν εχει νοημα, ειναι απλα bragging rights. Πιο τιμιο ειναι να δω 2 ωρες οθονη αλλα με μπολικα τηλεφωνα και ιντερνετ-μουσικη-φωτος για γενικη χρηση, τουλαχιστον ξερεις οτι ο χρηστης δεν ξεκλειδωνε μονο το κινητο και απλως εκανε swipe στην αρχικη οθονη.
  25. Χωρις τηλεφωνα και σοβαρη χρηση βγαζεις οσο stand by και sot θελεις. Δεν βλεπουμε αξιολογη καταναλωση απο καμια εφαρμογη στα screenshots που παραθετετε αγαπητοι τωρα τελευταια... Με 2% facebook δεν μπορεις να αξιολογησεις τη μπαταρια του κινητου και μαλλον οδηγουνται σε λαθος συμπερασματα οι υποψηφιοι αγοραστες.
×
×
  • Create New...