nikolis2000 Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 ναι και εμενα αυτο μου ειπαν στον γερμανο που πηγα να το δω live.αλλαζει η συντομευση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregwrc1 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 παίδες έχω μια απορία ... έχοντας λέμε ενεργοποιημένο το agps , χρεώνεσαι . Τι μεγέθους είναι αυτή η χρεωση , με ποιον τρόπο την πληρώνεις (πχ μέσω του λογαριασμού σου στον εκάστοτε παροχέα κινητής τηλεφωνίας) και σε ποιον πάνε τα χρήματα στην nokia ή στον παροχέα σου ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 παίδες έχω μια απορία ... έχοντας λέμε ενεργοποιημένο το agps , χρεώνεσαι . Τι μεγέθους είναι αυτή η χρεωση , με ποιον τρόπο την πληρώνεις (πχ μέσω του λογαριασμού σου στον εκάστοτε παροχέα κινητής τηλεφωνίας) και σε ποιον πάνε τα χρήματα στην nokia ή στον παροχέα σου ;;;; Τα δεδομένα που κατεβάζει είναι περίπου 5kb. Η χρεωσή τους εξαρτάται από τον πάροχο και πόσο χρεώνει τα kb. Τα λεφτά τα πληρώνεις μέσω του λογαριασμού σου ή της κάρτας αν έχεις καρτοκινητή τηλεφωνία και τα λεφτά πάνε στον εκάστοτε πάροχο, γιατί αυτός σε χρεώνει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregwrc1 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Τα δεδομένα που κατεβάζει είναι περίπου 5kb. Η χρεωσή τους εξαρτάται από τον πάροχο και πόσο χρεώνει τα kb. Τα λεφτά τα πληρώνεις μέσω του λογαριασμού σου ή της κάρτας αν έχεις καρτοκινητή τηλεφωνία και τα λεφτά πάνε στον εκάστοτε πάροχο, γιατί αυτός σε χρεώνει. ok ! thanks a lot !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristina_84 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 εχω ενα προβληματακι με το real player πολλες φορες οταν παω να δω ενα βιντεο ακουγεται μονο ο ηχος και δεν εχω εικονα...η μου δειχνει και εικονα αλλα κολλαει καπως σαν να τα δειχνει διακεκομενα...ακομα και το coreplayer που εχω κατεβασει μου κανει κατι τετοια...εχει κανεις αλλος τετοιου ειδους προβλημα??? Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με εμένα.... Θα ανοίξω ένα βίντεο θα το δω κανονικά... αν πάω να δω όμως άλλο ένα, βλέπω μια μαύρη οθόνη μόνο, αλλά ο ήχος ακούγεται κανονικά!! Άλλον player δεν έχω δοκιμάσει να δω αν παραμένει το πρόβλημα:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Το έχει και ένας ξαδελφος μου οπότε μάλλον είναι γενικό το πρόβλημα και ελπίζω software related ώστε να μπορεί να διορθωθεί με ένα firmware update... Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 ειμαι ετοιμος να κατεβω το απογευμα και να το αγορασω, εψαχνα ακριβως ενα τετοιο κινητο που να υποστηριζει: -wifi -gps -geotagging -πομπο fm και μια που μου αρεσουν και τα μικρα κινητα , οπου να ειναι παω να το παρω ελπιζω μονο και η ποιοτητα ηχου-σηματος να ειναι καλη γιατι με τα 2 τελευταια μου κινητα ειχα προβληματα. Σημειωτεο οτι μπορω με την επιδοτηση να παρω σχεδον οποιο κινητο θελω δωρεαν(κοντα 700), ελπιζω να μην κανω λαθος επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyN78 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 γιατι δεν παιρνεις το n96??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 γιατι δεν παιρνεις το n96??? το παρον θεμα δεν ειναι για επιλογη συσκευης κλπ ουτε συγκρισεις .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristina_84 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Χρησιμοποιώ κάποια εικόνα ως ταπετσαρία με ανάλυση 240χ320 αλλά παρ'ολα αυτά δεν την δείχνει σε όλη την οθόνη... Αφήνει ένα κενό πάνω και κάτω. Αυτό μπορεί να αλλάξει κάπως ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Αν βάλεις εικόνα ως ταπετσαρία, δεν μπορεί να πιάνει ολόκληρη την οθόνη οτι μέγεθος και αν επιλέξεις να έχει. Για να πιάσει ολόκληρη την οθόνη, θα πρέπει να την ενσωματώσεις σε κάποιο θέμα. Περισσότερα περι θεμάτων στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό, εκτός και αν φτιάξεις από την αρχή δικό σου θέμα και ενσωματώσεις σε αυτό τη φωτογραφία που θέλεις. Φυσικά κάθε φορά που θέλεις να αλλάξεις το φόντο θα πρέπει να τροποποιείς το θέμα σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Δεν ξερω αν ειμαι στο καταληλο θεμα,αλλα ποτε θα αρχιζουν να βγαινουν οι ανανεωσεις για το ν78;:rolleyes: Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Καινούρια αναβάθμιση εννοείς; Δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμα. Η τελευταία είναι η 12.046. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Καλησπέρα παιδιά!!Οταν βάζω το nokia maps σε λειτουργία μετα απο λίγο σβήνει η οθόνη ενώ κινουμε στο δρόμο..που ειναι η επιλογή για συνεχη φωτισμο?επίσης θέλω να μου πείτε μερικά free προγράμματα για GPS navigation...ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια προκαταβολικά!!!:rolleyes: Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Garmin Maps Mobile XT Sygic GPS Navigator Mobile Αυτά είναι τα 2 καλύτερα προγράμματα πλοήγησης για series 60. Οδηγίες εγκατάστασης θα βρεις στο πρώτο ποστ του κάθε θέματος. Καλο διάβασμα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 η παλία s/w version του ν78 hackaretai. Ξερετε αν κανω update θα παίζουν τα γνωστά κολπακια (hellocarbide,installserver κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Μπορείς να κάνεις αυτό. Δουλεύει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Υπερ-ευχαριστω για την αμεσοτατη απαντηση σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Όλες οι εκδόσεις λογισμικού χακάρονται. Το drakkarious μου δούλεψε άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Μπορείς να κάνεις αυτό. Δουλεύει! ναι και εγω αυτο εκανα(πρωτη φορα που "hackarw")και μου δουλεψε αμεσως και εχω και την τελευταια εκδοση για να κανω debrand την συσκευη πρεπει να περιμενω να βγει update? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight101 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 παιδια help. πριν 2 μερες πηρα το N78 με ανταλλαγή (για να μου βγει φθηνότερα) απο ενα μαγαζακι. οταν μου το εφερε ειδα το κουτι να μην εχει την ζελατίνα που εχουν ολα τα καινούργια κουτια. το μονο που ειχε ηταν ενα στρογγυλό αυτοκόλλητο για να παραμένει κλειστό το κουτί. μου φάνηκε πολύ ύποπτο σημάδι αυτο. μετα οταν πηγα σπιτι και το ανοιξα καταλαβα πως κατι τρέχει γιατι το βιβλιαράκι του δεν ηταν το γνήσιο της Νοκια αλλα πρόχειρα εκτυπωμένο και κολλημένο με συραπτικο!. το κινητό φαίνονταν καινούργιο αλλα με αυτα που ειδα δεν μπορούσα να το κρατήσω. το πηγα πισω και μου ειπε πως θα το παραγγείλει απο την wind αυτη τη φορα. Ειναι δλδ δυνατόν η Νοκια να κολλάει τις σελίδες απο το βιβλιαράκι με συραπτικο!?. Αποκλείεται αυτο το κουτι να συσκευάστηκε στην Νοκια. κάποια απατεωνιά γίνεται. έχετε εσείς καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 παιδια help. πριν 2 μερες πηρα το N78 με ανταλλαγή (για να μου βγει φθηνότερα) απο ενα μαγαζακι. οταν μου το εφερε ειδα το κουτι να μην εχει την ζελατίνα που εχουν ολα τα καινούργια κουτια. το μονο που ειχε ηταν ενα στρογγυλό αυτοκόλλητο για να παραμένει κλειστό το κουτί. μου φάνηκε πολύ ύποπτο σημάδι αυτο. μετα οταν πηγα σπιτι και το ανοιξα καταλαβα πως κατι τρέχει γιατι το βιβλιαράκι του δεν ηταν το γνήσιο της Νοκια αλλα πρόχειρα εκτυπωμένο και κολλημένο με συραπτικο!. το κινητό φαίνονταν καινούργιο αλλα με αυτα που ειδα δεν μπορούσα να το κρατήσω. το πηγα πισω και μου ειπε πως θα το παραγγείλει απο την wind αυτη τη φορα. Ειναι δλδ δυνατόν η Νοκια να κολλάει τις σελίδες απο το βιβλιαράκι με συραπτικο!?. Αποκλείεται αυτο το κουτι να συσκευάστηκε στην Νοκια. κάποια απατεωνιά γίνεται. έχετε εσείς καμία ιδέα? Είναι παραεισαγωγή μάλλον το κινητό αυτό. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Προφανώς ήταν παραεισαγωγής το κινητό που σου έδωσαν. Όταν έρχεται απο άλλες χώρες, δεν έχει ελληνικό βιβλιαράκι. Έτσι οι καταστηματάρχες τυπώνουν το ελληνικό και το βάζουν στο κουτί. Το κινητό που σου δώσαν είχε ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο και ελληνικό μενού; Μάλλον μόνο το δεύτερο θα είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight101 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 παραεισαγωγής?. δλδ.? δεν ξερω αν ειχε ελληνικο μενου δεν το ανοιξα το πηγα πισω αμεσως. στα κουμπια νομιζω ειχε αγγλικους χαρακτηρες. τι προβλημα μπορει να ειχε αυτο το κινητο? και απτην αρχη μου βρωμουσε, γιατι το εδινε 49 ευρω πιο φθηνα απο wind, germanos. klp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts