TN97 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Καλησπερα σε ολους. Εχω αναβαθμιση και πρεπει συντομα να επιλεξω καποια συσκευη. Ποσο χοιροτερο ειναι το G900 απο το C902 στο θεμα φωτογραφιας? Γιατι ειναι στην ιδια τιμη και το G900 υπερτερει σε αρκετα σημεια (μεγαλυτερη οθονη, WiFi, Symbian). H' για να αντισρεψω την ερωτηση ποσο καλυτερο ειναι το C902 απο το G900?:p Ευχαριστω Το C902 υπερτερεί στην κάμερα. Ωστόσο, σαν all around λύση το G900 είναι κατά την γνώμη μου καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Θα πας στις «Ρυθμίσεις», στο υπομενού «Συνδεσιμότητα» θα επιλέξεις «Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας», «Επιλογή δικτύου» και θα επιλέξεις από εκεί χειροκίνητα το δίκτυο που θες. thanks!!! δεν ειχα σκεφτει να το κοιταξω αυτο! μια χαρα το κινητουλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfan Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Παιδιά το έχω δουλέψει το συγκεκριμένο κινήτο και αυτό που δεν μου άρεσε ήταν τα προβλήματα στο λογισμικό. Πολλά κολλήματα.... Παράθεση morfan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 δοκιμασε αναβαθμιση λογισμικου..αν και εγω με το δικο μου δεν ειχα κανενα τετοιο προβλημα ουτε πριν την αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosar25 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 re paidia mipos mpori na mou peis kapoios pos na vgalo to logismiko tis vodafone apo to kinito kai na valo to gnisio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 re paidia mipos mpori na mou peis kapoios pos na vgalo to logismiko tis vodafone apo to kinito kai na valo to gnisio 2 τροποι υπαρχουν.μεσω ιντερνετ και πιστωτικης η το στελνεις σε ενα καταστημα και στο κανουν unbranded.και στις 2 περιπτωσεις αμα χαλασει το κινητο,η εγγυηση σου δεν ισχυει :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tractioner Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 2 τροποι υπαρχουν.μεσω ιντερνετ και πιστωτικης η το στελνεις σε ενα καταστημα και στο κανουν unbranded.και στις 2 περιπτωσεις αμα χαλασει το κινητο,η εγγυηση σου δεν ισχυει :cool: Σωπα πες τους!! Επισης κατι αλλο για τις VODAFONE LIVE συσκευες ειναι οτι εχουν 1 χρονο εγγυηση ενω οι χωρις ''πειραγμενο'' λογισμικο 2!! Τις περισσοτερες φορες ειναι δια φυσην αδινατο να μην σου παρουσιασουν ολο κ καποιο προβλημα ολες οι live συσκευες!! Ειναι απλα καρακιοζιδες εκει στην vodafone που δεν σου δινουν να εχεις το ελευθερο τις επιλογης σε μια συσκευη το αν θα ειναι live η οχι,ελεος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Aν και εκτός θεματος,καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αν θέλουμε συνδεση στην Vodafone δεν καταφεύγουμε σε καταστήματά της αλλά στο Πλαίσιο ή στο e-shop.gr ή σε όποιον άλλον συνεργάτη της που δεν έχει μόνο live! συσκευές! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tractioner Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 K προφανως αν εισαι συνδρομιτης τους δεν θα παρεις την προβλεπομενη επιδοτηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 έχει κανείς να δωσει λινκ για firmware σε ελληνική γλώσσα ; εκτος την εκδοση της vodafone που εχω βρει ήδη... πολύ χάλια εκδοση παιδια, δε τη συνιστώ σε κανέναν !!! Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 έχει κανείς να δωσει λινκ για firmware σε ελληνική γλώσσα ; εκτος την εκδοση της vodafone που εχω βρει ήδη... πολύ χάλια εκδοση παιδια, δε τη συνιστώ σε κανέναν !!! Παντα το vodafone live κινητα ειναι :ρ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 είχα το standard, αγορασμενο απο γερμανια, αλλα ελληνικο μενου μονο σε vodafone βρηκα... :( Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 είχα το standard, αγορασμενο απο γερμανια, αλλα ελληνικο μενου μονο σε vodafone βρηκα... :( Τοτε το πας το κινητο μαζι με την εγγυηση σε ενα Sony ericsson service point και τους λες να σου περασουν Ελληνικα.τι πιο απλο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma_83 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Παιδιά το έχω δουλέψει το συγκεκριμένο κινήτο και αυτό που δεν μου άρεσε ήταν τα προβλήματα στο λογισμικό. Πολλά κολλήματα.... Έχω το κινητό σχεδόν 1.5 μήνα...πλήρης απογοήτευση...όλο κολλήματα, πολύ αργό και το πιο κουλό...σε κατάσταση αναμονής μπαίνει όποτε του καπνίσει στο Vodafone Live!!!! Το πήγα στην αντιπροσωπία για αναβάθμιση αλλά πέρα του προβλήματος με το Vodafone Live όλα τα άλλα παραμένουν ως έχουν.. Πριν το C902 είχα το K800...μακράν πολύ καλύτερο κινητό και πιο λειτουργικό. (αποψή μου!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Τοσο χαλια???και ψηνομουν να το παρω...παντως για το θεμα της ταχυτητας δεν εχει παραπονεθει καποιος αλλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annioula Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Εχω μια απορια..Εχει δει κανενας σας ενα εικονιδιο Η που αντικαθιστα το 3G ορισμενες φορες?Τι ακριβως σημαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Οταν ειναι Η δηλωνει οτι εισαι συνδεδεμενη σε high speed ταχυτητα δικτυο και οταν ειναι στο3G οτι εισαι σε δικτυο 3ης γενιας...τωρα πως γινεται αυτο ενω δεν αλλαζεις δικτυο,μην με ρωτας δεν ξερω!!παντως μου συμβαινει κι εμενα με το c902 μου αρκετα συχνα ακομα και χωρις να μετακινηθω,στον ιδιο χωρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Τοσο χαλια???και ψηνομουν να το παρω...παντως για το θεμα της ταχυτητας δεν εχει παραπονεθει καποιος αλλος... και εγω κοντα στους 2 μηνες το εχω,και γενικα δουλευει μια χαρα (και καλες αντιδρασεις ειχε μετα απο κανα δυο σαβουρες που εφαγε:D),και στο wap συνδεεται καλα και το μενου ειναι αρκετα γρηγορο.Η μονη ενσταση ειναι στις φωτογραφιες το βραδυ,αλλες βγαινουν καλα αλλες χαλια μαυρα,αν και η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι να καθομαι να δοκιμαζω ολες τις ρυθμισεις που εχει :O . ισως να φταιει που ειναι unbranded απο wind το δικο μου ,δεν ξερω,κατι ειχα ακουσει οτι ειχαν βγει και ελλατωματικες παρτιδες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARDANA Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Να κάνω 1 ερώτηση? Άντε 2! Συγνώμη που δεν μπορώ να διαβάσω 17 σελίδες και αν θέλετε μου απαντάτε... 1. Στα μηνύματα όταν γράφω με μικρά γράμματα το αλλάζει σε MMS. Γιατί? :wacko: Τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να γράφω με κεφαλαία? :confused: 2. Δεν δείχνει το ρολόι όπως του Κ800 όταν κλειδώνεται αυτόματα. Το ξέχασαν κι αυτό να το προσθέσουν?? :worry: Οπότε πάλι αναγκαστικά θα πρέπει να πατάω το κεντρικό κουμπί για να βλέπω την ώρα... :blink: Κατα τ' άλλα είμαι ευχαριστημένη απ το κινητούλι κι ας το πήρα προχθές..! :rolleyes: Παράθεση Μη μου άπτου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Διαθέσιμη η έκδοση R3DA028 για τα unbranded 902άρια,από την Υπηρεσία Αναβάθμισης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Σωπα πες τους!! Επισης κατι αλλο για τις VODAFONE LIVE συσκευες ειναι οτι εχουν 1 χρονο εγγυηση ενω οι χωρις ''πειραγμενο'' λογισμικο 2!! Τις περισσοτερες φορες ειναι δια φυσην αδινατο να μην σου παρουσιασουν ολο κ καποιο προβλημα ολες οι live συσκευες!!Ειναι απλα καρακιοζιδες εκει στην vodafone που δεν σου δινουν να εχεις το ελευθερο τις επιλογης σε μια συσκευη το αν θα ειναι live η οχι,ελεος!!!! Όλα τα VF Live κινητά δηλαδή βγάζουν πρόβλημα? Αυτό είναι υπερβολικό και δεν ισχύει, οι περισσότερες συσκευές μου πάντα VF Live ήταν και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Εξάλλου επειδή ένα κινητό βγάλει κάποια βλάβη δεν σημαίνει οτι πάντα φταίει το Live. Τώρα πια οι μόνες επεμβάσεις στο μενού είναι ένα θέμα VF, κάποια εικονίδια και ένας VF ήχος, σε τι μπορούν αυτά να επηρεάσουν την αξιοπιστία του λογισμικού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luxury_john Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω πως βγαζουμε το vodafone μενου μεσα απο το κινητο (για c902 λεω) και πως το κανουμε κανονικο c902!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω πως βγαζουμε το vodafone μενου μεσα απο το κινητο (για c902 λεω) και πως το κανουμε κανονικο c902!!!!!!! Μονο εδώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luxury_john Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 RAVER ρωταω γιατι ειχα και το nokia n95 VF LIVE και το εφτιαξα με ενα προγραμμα το NSS που μου ειχε προτεινει ενα παλικαρι απο εδω!!!! δεν μπορει μονο το 9volto να το σπαει!!!θα υπαρχει τροπος να το σπας και μονος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 RAVER ρωταω γιατι ειχα και το nokia n95 VF LIVE και το εφτιαξα με ενα προγραμμα το NSS που μου ειχε προτεινει ενα παλικαρι απο εδω!!!! δεν μπορει μονο το 9volto να το σπαει!!!θα υπαρχει τροπος να το σπας και μονος!!!! Υπάρχει, αλλά είναι μεγάλη και δύσκολη διαδικασία που καλό είναι να μην ακολουθήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts