proper_evolution Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Elisabet,αν δε γνωρίζεις καλα αυτές τις διαδικασίες,καλήτερα να το στείλεις σε κάποιο μαγαζί που μπορούν να σου προτείνουν τα παιδιά εδω,αλλά θα χάσεις την εγγιησή σου...εκτός και αν το ξανακάνεις VODAFONE και το πας μετα για εγγιηση!Θα σου πρότεινα πάντος να το βγάλεις το λογισμικό,γιατι η vodafone τα χαλάει πολύ τα κινητά έτσι όπως τα κάνει... Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elisabet83 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 καταλαβα..:cry: επειδη φοβαμαι μη το διαλυσω προτιμω να παω να μου το βαλουν. αν ξερει κανεις στην αθηνα μαγαζια που το κανουν αυτο pm me please?? σας ευχαριστω ολους πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 καταλαβα..:cry: επειδη φοβαμαι μη το διαλυσω προτιμω να παω να μου το βαλουν. αν ξερει κανεις στην αθηνα μαγαζια που το κανουν αυτο pm me please?? σας ευχαριστω ολους πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες :) δεν καταλαβα τι θελεις?? :blink: θελεις να ξαναβαλεις το vodafone live ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elisabet83 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 να το ξεφορτωθω θελω αλλα απο καποιον που ξερει, οχι μονη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 να το ξεφορτωθω θελω αλλα απο καποιον που ξερει, οχι μονη μου. θα πας στο πλεον γνωστο καταστημα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Η Vodafone συνεχίζει να καταστρέφει τα τηλέφωνα...Οι Wind και Cosmote απλά τροποποιούν το πρώτο μενού που σχετίζεται με το internet,άντε και κάνα θέμα,ως εκεί...Είναι μακράν η χειρότερη εταιρία κατα τη γνώμη μου σε όλα τα θέματα,και στα κινητά που πουλάει και στις υπηρεσίες και στις χρεώσεις της...Βγήκα ίσως λίγο εκτός θέματος,αλλα ήθελα να πω τη γνώμη μου συνολικά για την εταιρία και τα "ωραία λογισμικά της..." Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elisabet83 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Έχει δοκιμάσει κανείς να απενεργοποιήσει το 3G?Πόσο κρατάει η μπαταρία του?Εμένα με το 3G ενεργό 2 μέρες αλλά να το κλείνω το βράδυ... Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kazzz Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Agaphto Forum, Mexri prin ligo eixa ena COSMOTE C902 kserte me ekeino to enoxlhtiko myview sto deksi pliktro. Pleon exw ena debranded C902 me generic firmware. Enoeitai oti den plirwsa oute euro-lepto kai epishs h diadikasia htan panefkolh kai grhgorh. An endiaferetai polus kosmos tha anevasw kapou odhgies enanti kapoiou sevastou posou :P plaka kanw. Let me know. Epishs to theme RED CARPET paizei pleon kanonika me energopoihmenh pleon thn epilogh "Diataksh menou apo to thema"... :) It's LONDON baby!!!! (Joey from FRIENDS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Kazzz,αν μπορείς ανέβασε οδηγίες,και εγώ debranded έχω,αλλα θέλω να μάθω τη διαδικασία να το κάνω σε άλλα.Κάτι άσχετο,η μπαταρία,πόσο σου κραταει? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Κοίτα εδώ, οι οδηγίες είναι αναλυτικές και πολύ έυκολες. Εγώ το έκανα στο κινητό της γυναίκας μου και ξεφορτώθηκα το ενοχλητικό vodafone live. Η μπαταρία βελτιώθηκε και γενικά το κινητό είναι πολύ πιο γρήγορο. Μετά τις παραπάνω οδηγίες θα μπορείς να κάνεις κανονικά αναβαθμίσεις απο το επίσημο site της Sony. Παράθεση Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Θυμήσου να βάλεις το ADRIATIC firmware εκεί που σου λέει για τις τοπικές ρυθμίσεις, όταν φτιάχνεις το xml αρχείο. Παράθεση Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ευχαριστώ eggone!Το δικό μου unbranded είναι....Απλά ζήτησα τη διαδικασία μήπως και βοηθήσω κανένα φίλο! Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Κοίτα εδώ, οι οδηγίες είναι αναλυτικές και πολύ έυκολες. Εγώ το έκανα στο κινητό της γυναίκας μου και ξεφορτώθηκα το ενοχλητικό vodafone live. Η μπαταρία βελτιώθηκε και γενικά το κινητό είναι πολύ πιο γρήγορο. Μετά τις παραπάνω οδηγίες θα μπορείς να κάνεις κανονικά αναβαθμίσεις απο το επίσημο site της Sony. Κατέβασα το A2 CDA Generator αλλά δεν βρίσκω πουθενά το αρχείο που το δημιουργεί.Any help?:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kazzz Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Κατέβασα το A2 CDA Generator αλλά δεν βρίσκω πουθενά το αρχείο που το δημιουργεί.Any help?:worry: Check your "C:\Program Files\A2 CDA Generator\" for a file called customize_upgrade.xml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Παιδία,μετα απο πρόσφατη επικοινωνία που είχα με το κέντρο εξηπηρέτισης της sonyericsson μέσω e-mail,με ενημέρωσαν οτι έχει βγεί στα καταστήματα του service η καινούρια έκδοση R3EA,και σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσημη και απο το sonyericsson update service.Μήπως ξέρει κανείς τι θα αλλάξει στη καινούρια έκδοση?Επίσης θα ήθελα να μου πεί κάπιος που έχει κάνει αναβάθμιση κατ' ευθείαν απο το κινητού του(οποιοδήποτε μοντέλο της SE),αν έχει χάσει τα αρχεία που είχε αποθηκευμένα στο κινητο,όπως γίνεται δηλαδή στη περίπτωση αναβάθμισης απο τον υπολογιστή... Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Παιδία,μετα απο πρόσφατη επικοινωνία που είχα με το κέντρο εξηπηρέτισης της sonyericsson μέσω e-mail,με ενημέρωσαν οτι έχει βγεί στα καταστήματα του service η καινούρια έκδοση R3EA,και σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσημη και απο το sonyericsson update service.Μήπως ξέρει κανείς τι θα αλλάξει στη καινούρια έκδοση?Επίσης θα ήθελα να μου πεί κάπιος που έχει κάνει αναβάθμιση κατ' ευθείαν απο το κινητού του(οποιοδήποτε μοντέλο της SE),αν έχει χάσει τα αρχεία που είχε αποθηκευμένα στο κινητο,όπως γίνεται δηλαδή στη περίπτωση αναβάθμισης απο τον υπολογιστή... Eγω εχω χασει αρχεια,αλλα τοτε η αναβαθμιση ητανε "δυσκολη" (κ700ι) στην θεση σου αμα το κινητο δουλευει ρολοι,δεν θα εκανα update! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Το κινητό όμως Raver,όταν πηγαίνω στο μενόυ του update και πατάω πληροφωρίες,μου γράφει:''Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία αναβάθμισης για ασύρματη λήψη νέου λογισμικού χωρίς να επειρεάζονται τα δεδομένα χρήστη του τηλεφώνου σας.''Τι λές?Να το εμπιστευτώ?Μια αναβαθμισούλα πηστεύω τη θέλει,μήπως και γίνει κάπως πιο γρήγορο...(αυτή η αισιοδοξία μου όμως!!!):p Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Έχει αλλάξει πλέον η υπηρεσία αναβάθμισης!Γίνεται καθαρή εγκατάσταση λογισμικού,για να αποφευχθουν τυχόν προβλήματα! Οπότε,πήγαινε εδώ www.fjosft.at/en/ και κατέβασε το myphoneexplorer 1.7.1 το οποίο υποστηρίζει τα ελληνικά και θα σε βοηθήσει να κάνεις αντίγραφα ασφαλείας των πάντων που υπάρχουν στο τηλέφωνο και με ένα κλικ τα μεταφέρεις ξανα στο τηλέφωνο όταν περάσεις το νέο λογισμικό! ;) Παρεμπιπτόντως,δε βλέπω πουθενα στην ΕΜΜΑ 3 να υπάρχει νέα έκδοση λογισμικού :confused: Πώς γίνεται να είναι ενημερη η εξυπηρέτηση πελατών της Ελλάδος και να μην υπάρχει ούτε ως beta εκδοση στον server της SE?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Τι να σου πω Kotsiani...έτσι μου είπαν,οτι βγήκε αυτη η έκδοση...Ναι,αλλά εγκατεστημένες εφαρμογές και παιχνίδια δε μπορώ να σώσω,έτσι δεν είναι?Εκτός και αν ψάχνω να ξαναβρώ το setup τους... Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Δυστυχώς,τα παιχνίδια και οι εφαρμογές δε σώζονται,έχεις ένα δίκιο εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plammer Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι κι`εγω λοιπον μερικες φορες οταν το κινητο ειναι σε κατασταση αναμονης και με κλειδωμενο πληκτρολογιο την ωρα που το ξεκλειδωνω βλεπω οτι μ`εχει παει σε μια επιλογη java κατι ξερω`γω.αν ξερει καποιος ας μου πει γιατι γινεται αυτο.παρεπιμπτοντως το κινητο ειναι vodafone live συσκευη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Plamer,για τα τα κινητά με vodafone λογισμικό,και ειδίκα για το c902,έχουν ακουστεί κι΄άλλα τέτοια παράπονα...Αυτό που σου συνιστώ είναι να τα πας για αναβάθμιση και να του βάλεις το κανονικό λογισμικό...Θα χαρείς το τηλεφωνό σου μετά... Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Υπάρχει κάτι νεώτερο σχετικά με την ημερομηνία στις φωτογραφίες :confused: ? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts