manos_ath Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 χάνονται φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 παιδια οταν κουνατε το g900 στο αυτι σας ακουτε κατι σαν να ειναι σπασμενο μεσα στο ακουστικο?το πηρα σημερα και παρατηρησα αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrist0s4 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 παιδια οταν κουνατε το g900 στο αυτι σας ακουτε κατι σαν να ειναι σπασμενο μεσα στο ακουστικο?το πηρα σημερα και παρατηρησα αυτο nai akougete k mena twra ti einai ..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Πράγματι. Ακούγεται σαν κάτι μικρό να μην είναι στερεωμένο καλά στη θέση του είτε το μεγάφωνο, είτε ένας από τους φακούς ή η εσωτερική κεραία... Πάντως αφού δεν συμβαίνει μόνο σε έναν δεν το βλέπω σαν κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί. Μπορεί να συμβαίνει και επίτηδες για κάποιο λόγο...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scum1984 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Ρε μάγκες πως μπορεί το κινητάκι να παίξει mpeg,avi βιντεάκια?Θέλει κάποιο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 ψαξε στα "μαγαζακια" για το coreplayer.θα βλεπεις και βιντεακια απο youtube με αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basochou Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Καλησπέρα! Έχω θέσει και παλιότερα μία απορία μου και θα ήθελα να μου απαντήσετε έστω και αρνητικά - αν φυσικά κάποιος γνωρίζει-. Υπάρχουν games για το g900 (free games) που να παίζουν σε ολόκληρη την οθόνη. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 απο οτι εχω δει υπαρχουν παινχιδακια για το g900.βασικα εγω δεν ασχολουμαι πολυ με games ομως εχω δει αρκετα.μια βολτα απο τα "μαγαζακια" και εσυ και κανε τα ψωνια σου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Για free δεν ξέρω αλλά υπάρχουν παιχνίδια που παίζουν σε πλήρη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Καλησπέρα! Έχω θέσει και παλιότερα μία απορία μου και θα ήθελα να μου απαντήσετε έστω και αρνητικά - αν φυσικά κάποιος γνωρίζει-. Υπάρχουν games για το g900 (free games) που να παίζουν σε ολόκληρη την οθόνη. Ευχαριστώ! Τα δωρεάν symbian παιχνίδια είναι μετρημένα στα δάκτυλα, μπορείς μόνο να κατεβάσεις demo εκδόσεις. Εννοείται πως όλα τα UIQ παιχνίδια παίζουν σε fullscreen. Εσύ ίσως αναφέρεσαι στα java που βγαίνουν σε διαφορετικές αναλύσεις αλλά το G900 δυσκολεύεται σ'αυτά.. δηλαδή τα παίζει κάπως αργά. τουλάχιστον τα απαιτητικά όπως το Assassin's Creed. Αυτά που αξίζουν είναι τα UIQ παιχνίδια που μπορούν να εκμεταλλευτούν την hardware «επιτάχυνση» των 3D γραφικών (OpenGL ES) που έχουν σχεδόν όλα τα smartphones της SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Αυτά που αξίζουν είναι τα UIQ παιχνίδια που μπορούν να εκμεταλλευτούν την hardware «επιτάχυνση» των 3D γραφικών (OpenGL ES) που έχουν σχεδόν όλα τα smartphones της SE. Φιλε μου πες κανα τιτλο να ψαξουμε για να τσεκαρουμε αυτες τις δυνατοτητες μιας και το εχω παρει φρεσκο και μα αρεσει να το ψαχνω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Φιλε μου πες κανα τιτλο να ψαξουμε για να τσεκαρουμε αυτες τις δυνατοτητες μιας και το εχω παρει φρεσκο και μα αρεσει να το ψαχνω:) Δεν υπάρχουν αναφορές αλλά να υποθέσω πως τα περισσότερα 3D UIQ games πρέπει να είναι hardware accelerated. Το πρώτο που κυκλοφόρησε πάντως και βασίστηκε στην τεχνολογία αυτή ήταν το Vijay Singh Pro Golf 3D της Gameloft. Σίγουρα πρέπει να είναι το SSX 3 (που είναι προεγκατεστημένο στο W960i), το Brother in Arms, Asphalt 2, Midnight Pool 3D, Massive Snowboarding 3d, Real Football 3D, Interstellar Flames 2. Επίσης όλα τα παιχνίδια της πολωνικής Infinite Dreams είναι απίστευτα προσεγμένα με πολλά βραβεία και πολύ συχνά τα βλέπεις στο top5 όλων των παιχνιδιών (εγώ κόλλησα με το Κ-Rally). Υπάρχουν τουλάχιστον 180 sis games + οι emulators PicoDrive (Sega Mega Drive), ScummVM + τα ports που γίνονται από κλασικά παιχνίδια και από τη πλατφορμα S60v3 της nokia, οπότε μαζεύεται πολύ υλικό για όποιον έχει όρεξη. Θα μπορούσα να προτείνω S-Tris 2, Flurkies, NickyBoom αλλά έχω δοκιμάσει πολύ λίγα για να κρίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 ωραιος φιλε!!! κατσε να ψαχτω λιγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Γεια σας δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να βάλει κανείς χάρτη Αθήνας/Αττικής στο G900? Δεν εννοώ google maps να συνδέομαι και να πληρώνω, αλλά, είτε πρόγραμμα για κινητά, ή με μορφή pdf ή ότι άλλο είναι για κινητά με λογισμικό. Ξέρω ότι για Η/Υ υπάρχουν τέτοια προγράμματα και έχουν και δυνατότητα αναζήτησης οδού και σημείων ενδιαφεροντος. Δεκτή οποιαδήποτε πληροφορία ή link αν έχει ξανασυζητηθεί (στις εφαρμογές δεν βρήκα τίποτα) Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 μπορεις να εγκαταστησεις ενα προγραμμα GPS και να το χρησιμοποιεις για χαρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Γεια σας δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να βάλει κανείς χάρτη Αθήνας/Αττικής στο G900? Δεν εννοώ google maps να συνδέομαι και να πληρώνω, αλλά, είτε πρόγραμμα για κινητά, ή με μορφή pdf ή ότι άλλο είναι για κινητά με λογισμικό. Ξέρω ότι για Η/Υ υπάρχουν τέτοια προγράμματα και έχουν και δυνατότητα αναζήτησης οδού και σημείων ενδιαφεροντος. Δεκτή οποιαδήποτε πληροφορία ή link αν έχει ξανασυζητηθεί (στις εφαρμογές δεν βρήκα τίποτα) Garmin xt για UIQ3 , λεπτομερειες στο αντίστοιχο thread . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Garmin xt για UIQ3 , λεπτομερειες στο αντίστοιχο thread . Με την εγκατάσταση του τελευταίου Garmin Mobile xt v.5.00.20 (για Symbian) όταν πάω να το τρέξω για εγκατάσταση από το κινητό μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι συμβατό με το λειτουργικό του κινητου. Υπάρχει κάποια άλλη έκδοση για UIQ3? Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 διαβασε προσεκτικα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=194202 και πιστευω θα τα καταφερεις.Εγω το εχω ηδη διαβασει απλα περιμενω να μου ερθει η καρτουλα που εχω παραγγειλει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Παιδιά χαίρετε,σήμερα αγόρασα το κινητό από το πλαίσιο πόσες ώρες ώρες πρέπει να το φορτίσω? εκεί μου είπαν 8, και κάτι άλλο λογικά θα έχει την αρχική έκδοση λογισμικού, να κάνω αναβαθμιση πριν να αρχίσω να περνάω δεδομενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 κάνε αναβάθμιση αν δεν έχεις το τελευταίο R9N για να δεις το fw μπες στο menu και πάτησε το κάτω δεξιά "περισσότερα" και μετά "πληροφ. συστήμ." Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 για να βγείτε στο service menu πατήστε τα παρακάτω > * << * < * οπου > (pad δεξιά) και < (pad αριστερά). έχει διάφορα menu με πληροφορίες και test για το κινητό. προσοχή μην πατήσετε το διαμόρφωση κινητού και τα σβήσετε όλα. Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 δεν το ειχα δει αυτο.μαλλον χρειαζεται σε περιπτωση διαγνωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxin_rain Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 προσπαθώ να περάσω διάφορες εφαρμογές απο τα γνωστά μαγαζάκια , αλλά χωρίς επιτυχία (μυνημα λάθους: το πακέτο χρησιμοποιει προστατευμένη ταυτότητα χρήστη) βρήκα κάποια post που ανέφεραν την διαδικασία να κάνεις sign τις εφαρμογές στο imei του κινητού, αλλά διαπίστωσα οτι το symbian sign χρειαζετε και publisher id file το οποίο δέν ξέρω που να βρω. δοκίμασα και μερικές άλλες λύσεις που βρήκα, αλλά χωρίς επιτυχία. μπάς και ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνω? προσπαθώ να περάσω asphalt και core player ^^ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 προσπαθώ να περάσω διάφορες εφαρμογές απο τα γνωστά μαγαζάκια , αλλά χωρίς επιτυχία (μυνημα λάθους: το πακέτο χρησιμοποιει προστατευμένη ταυτότητα χρήστη) βρήκα κάποια post που ανέφεραν την διαδικασία να κάνεις sign τις εφαρμογές στο imei του κινητού, αλλά διαπίστωσα οτι το symbian sign χρειαζετε και publisher id file το οποίο δέν ξέρω που να βρω. δοκίμασα και μερικές άλλες λύσεις που βρήκα, αλλά χωρίς επιτυχία. μπάς και ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνω? προσπαθώ να περάσω asphalt και core player ^^ Γειά σου φίλε. Είναι ενα κινέζικο site που μπορείς να κάνεις sign τις εφαρμογές με λίγο search νομίζω θα το βρείς. Απο την άλλη αν ψάξεις στο γνωστό μαγαζάκι θα βρείς και άλλον έναν τροπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 βαλε στο search στα μαγαζακια "Swmail".θα σε οδηγησει στη λυση;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts