Jump to content

xrist0s4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xrist0s4

  1. Χαχα κ εγώ το plex έχω..Της Πειραιώς θέλω να δουλεύει εγώ..
  2. Δηλαδήτην εφαρμογή gmail δεν θα μπορώ να την έχω.. ή το Google earth.. ήμπορω να τα κατεβάσω απ' το gspace; Λογικά θα έχω κ πρόβλημα με τις ενημερώσεις τους..
  3. Σκέφτομαι να πάρω το nova 10.. Τι προβλήματα θα συναντήσω;
  4. xrist0s4

    TCL Plex

    Πάει η εγγραφή κλήσεων ... Τετέλεσται.
  5. xrist0s4

    TCL Plex

    Βγαίνει gcam για το plex; Αν ναι μπορεί κάποιος να μου στείλει λινκ;
  6. Σ' ευχαριστώ φίλε..μου αναφέρεις ότι ακριβώς ήθελα να ακούσω..τώρα σκέφτομαι κ το note 8pro..
  7. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά άλλα κ στο mi mix3 δεν με ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο αλλά γενικά σαν σύνολο σε ποιο θα πηγαίνατε;
  8. Παιδιά είναι κ το redmi note 8 pro 64gb που είναι 210€ από Σκρουτζ.. ποιο θα διαλέγατε;
  9. Στα 200€ που είναι τώρα υπάρχει κάτι καλύτερο; Πχ Huawei p30 lite ;
  10. xrist0s4

    Sony Xperia X

    Ωωω αμα ειχε λάικ θα σου εκανα 2...Ευχαριστω πολυ!
  11. xrist0s4

    Sony Xperia X

    Aξιζει να το παρει καποιος τωρα στα 270€ ;
  12. Ρε παιδιά όταν το φορτίζω ζεματαει το κινητό.. Έτσι είναι κ εσας
  13. Πήρα σε προσφορά από το μουλτιραμα το πίσω καπάκι σε χρώμα ξύλου στα 10€ οποίος ενδιαφερετε ας το τσιμπισει
  14. και κάτι άλλο..στη συσκευασία μέσα κανονικά δεν πρέπει να έχει και usb type c για να συνδέεται με υπολογιστή; Μόνο της φόρτισης είχε.
  15. Ρε παιδιά αυτή ή μπάρα του οκgoogle δεν φεύγει;;
  16. To παραγγειλα κ εγω σημερα σε ασπρο στα 320 ευρω.Πιστευω να μη το μετανιωσω λογο καμερας..Ημουν αναμεσα σε αυτο κ στο σαμ.Α5 που ειναι στην ιδια τιμη.
  17. Αφησα το iphone4 τοτε για το s3... Ακομα ζει κ βασιλευει.
  18. Καινουριο.Εχει 356€ στο σκρουτζ
  19. Αξιζει να παρω σημερα το s6edge στα 350€ ;
  20. xrist0s4

    LG G Flex2 (H955)

    Εγω ξενερωσα με την lg φιλε μου γιατι του εκανα μετρια χρηση κ δεν ειναι δυνατον σε 2 χρονια κ κατι απλα να χαλαει οταν εχω δωσει της μανας μου το παλιο μου s3 που το ειχα λιωσει κ ειναι 5.5 χρονων τωρα με την ιδια μπαταρια! Λογικα θα παρω το s6 edge μιας κ εχει πεσει η τιμη του κ ειναι κ ομορφη συσκευη. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ααα ξεχασα,εχω κ ενα lg g2 mini κ ολη την ωρα bootloop μετα την τελευταια αναβαθμηση...Δεν εχω λογο να ξαναπαω σε lg
  21. xrist0s4

    LG G Flex2 (H955)

    Παιδια κ μενα τα ιδια...2χρονων κ 2 μηνων κ εσβησε στα καλα καθουμενα ουτε φορτιζε ουτε τιποτα.Πηρα νεα μπαταρια κ τα ιδια.ΝΤΡΟΠΗ στην lg γιατι απο οτι διαβαζω τραβανε κ αλλοι τα ιδια.Δεν μου ειχε παρουσιασει ξανα προβλημα ετσι δεν εχω αλλο παραπονο απλα θα μου λειψει αυτη η κυρτοτητα που ειχα βολευτει αυτα τα χρονια
  22. xrist0s4

    LG G2 mini (D620)

    Καλησπερα,κανενα οδηγο για να κανω ρουτ εχουμε? εχω το d620r με 5,0,2 λογισμικο.Μου εχει αφησει μονο 2 gb χωρο και εχω μονο 2 εφαρμογες δικες μου!!
  23. Σε ευχαριστω φιλε μου,εκανα μια αναφορα αν κ δεν πιστευω να δω φως.Ηταν βλακεια μου που δεν ειδα τους ορους χρησης οταν εβαλα τα καναλια HD αλλα το να μην αναφεερι πουθενα στο my nova account για την ανανεωση αυτη και το να μην με παρουν να μου πουν οτι θα εχω προστημο εαν αποχωρισω τωρα ειναι αδικαιολογητο.
  24. Εμενα παλι με ειχαν αφησει χωρις τηλ εναν ολοκληρο μηνα γιορτων(Δεεμβρη, χριστουγεννα/πρωτοχρονια).Πηρα αλλη συσκευη γιατι νομιζα οτι ειχε προβλημα διοτι ακουγα αλλα δεν με ακουγανε,εν τελη ειχα λεει μονοπλευρη ακουστικοτητα στη γραμμη και παραδεχτηκαν οτι ηταν δικο τους φταιξιμο ΑΛΛΑ στις κατηγοριες βλαβων δεν προβλεπει πιστωση στη μονοπλευρη ακουστικοτητα και μετα απο τηλ και μειλ μου κοψανε 10 ευρω απ τον επομενο λογαριασμο!Εγω χρεωθηκα στο κιν 68 ευρω εκεινο τον μηνα(μονο τις βδομαδες των γιορτων βαλε ποσα τηλ παιρνεις να δεις)Απο εξυπηρετηση παλι...σπασανε κοντερ!αν δεν τους επαιρνα εγω καθε βδομαδα ακομα ετσι θα ηταν.Περα απο αυτο τον μηνα δεν ειχα ιδιαιτερο παραπονο αλλα εκεινο τον μηνα το παρακαναν!
  25. Προσωπικα για μενα η φορθνετ απο πλευρας εξυπηρετησης ειναι μακραν η χειροτερη στην Ελλαδα και το διαπιστωσα και απο ενα προβλημα που ειχα στο παρελθον.Η αδιαφορια τους χτυπαει κοκκινα...
×
×
  • Create New...