Dave_Steele Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 το G900 που έχω είναι WIND HELLAS customized με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω το νέο firmware το οποίο για την ώρα βγήκε για Custom World1 Βρήκα έναν οδηγό και με επιτυχία άλλαξα το CDA μου σε Custom World1 και έβαλα το καινούργιο firmware το link είναι στο esato: (βγάλτε τα κενά από το www) w w w .esato.com/board/viewtopic.php?topic=176580 είναι πολύ εύκολο να το κάνετε - εμένα μου πήρε σύνολο 15 λεπτά το καινούργιο firmware (R9N) είναι πολύ καλό και το τηλέφωνο πάει πολύ πιο γρήγορα Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_kos Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Για διάφορους προσωπικούς λόγους θα προτιμούσα να έχω ξυπνητήρι στο κινητό μου και όταν είναι κλειστό. Λυπάμαι αν πρέπει να απολογηθώ γι’ αυτό. Δεν γνώριζα ότι το θέμα σας έχει κουράσει. Ζητώ συγνώμη. Ο λόγος που γράφτηκα στο my phone ήταν για να πάρω βοήθεια σε κάποιο θέμα που με απασχολεί και ενδεχομένως να βοηθήσω και εγώ. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ελπίζω να μην ήμουν επιθετικός ποιο πριν και ζητώ συγνώμη αν σου έκανα άσχημο καλοσώρισμα. :oops: Εδώ θα βρεις απάντηση σε οποιονδήποτε προβληματισμό σου. Λοιπόν ούτε οι windows mobile συσκευές έχουν ενεργό ξυπνητήρι με κλειστή την συσκευή. Μονο τα Symbian S60 το κάνουν (νομίζω). Δοκίμασε το flight mode, είναι ότι καλύτερο. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 T-mobile σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σχετικά με το flight mode, σ'ενα θέμα 57 σελίδων δεν πειράζει φαντάζομαι και πολύ να επαναλαμβάνουμε και κάποια πράγματα αν δεν γινόμαστε ενοχλητικοί, ίσως πράγματι τα πιο βασικά ερωτήματα να μπορούσαν να γίνουν sticky για να μη χάνονται μέσα σε τόσες σελίδες για το ίδιο κινητό (πολλές φορές ακόμα και η αναζήτηση δεν βοηθάει). billphone δεν ξέρω γιατί έχεις προβλήματα, και εγώ όπως και όλοι όσοι αναβαθμίσαμε στο τελευταίο firmware είδαμε μόνο βελτιώσεις στην ταχύτητα, κανένα κόλλημα ή ασυμβατότητες. Ίσως να μην έγινε καλά η αναβάθμισή σου αφού λες ότι είχες αμέτρητα κολλήματα και dump files, κάπως έτσι είχα και εγώ πρόβλημα αρχικά και μετά την προηγούμενη αναβάθμιση όλα λύθηκαν. Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_kos Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Κανένα πρόβλημα T-mobile, όλα καλά. Θα χρησιμοποιώ το flight mode. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stare Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Καλησπέρα σε όλους/όλες, Σκέφτομαι να πάρω νέο κινητό και είμαι μεταξύ του P1i - G900 ,εσείς πιο θα προτείνατε και γιατί... με προβληματίζει λίγο το μέγεθος του P1i σε σχέση με το G900,κατά τα άλλα από ότι κατάλαβα είναι πάνω κάτω τα ίδια(δεν με πολυ ενδιαφέρει η κάμερα που είναι 2mp διαφορά)... Αν θέλω να περάσω firmware από το w960 μπορώ να το περάσω και στα δύο; Αναμένω τις γνώμες σας... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 μια εύκολη λύση για να χτυπάει το ξυπνητήρι ενώ το τηλ είναι χαμηλωμένο: πατήστε ένα από τα δυο πλαϊνά κουμπιά έντασης, και μπείτε στο μενού που χαμηλώνετε τους ήχους. χαμηλώστε τελείως την μπάρα που ονομάζεται "ήχος κλήσης". βγαίνοντας στην οθόνη θα παρατηρήσετε ότι με κόκκινη γραμμή, είναι διαγραμμένη μια "μονή νότα" και όχι μια "διπλή", το εικονίδιο δηλαδή που εμφανίζει πατώντας παρατεταμένα την δίεση! Έτσι έχετε χαμηλώσει τον ήχο κλήσης, έχοντας όμως δυναμωμένο το ξυπνητήρι!!! Αν θέλετε μπορείτε με αυτό τον τρόπο να χαμηλώσετε και το μήνυμα. Τώρα,αν σας ενοχλεί και η δόνηση στο ύπνο σας, κλείστε τη,από το μενού ρυθμίσεων. Η SE έχει φροντίσει για όλα.Απλά τα κινητά σήμερον ημέρα θέλουν ψάξιμο και δοκιμές! Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Mages exw provlima me ta mnmt mou! exoun ellinikous xarakt kai einai mikra! prospathisa na to allaksw alla dn briskw tin idia epilogi opws ta alla kinita! episis otan grafw grigora mnm mou petaei ena problima kai katia tetoia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Mages exw provlima me ta mnmt mou! exoun ellinikous xarakt kai einai mikra! prospathisa na to allaksw alla dn briskw tin idia epilogi opws ta alla kinita! episis otan grafw grigora mnm mou petaei ena problima kai katia tetoia! Πάτα διαδοχικά τη δίεση για να γίνει το Α κεφαλαίο στην κορυφή της οθόνης. Σχετικά με το DumpFile που προκύπτει, μπες στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησε την "επόμ. προτάσεις λέξ." από τις επιλογές κειμένου. Ούτως ή άλλως δε λειτουργεί και έτσι θα λύσει το πρόβλημα σου. Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfng81 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Thelw na rwthsa gia ta Dump files pou dhmiourgountai otan faei kapoio skalwma to kinhto. Ayta poianoun kapoion xwro sthn mnhmh tou kinhtou? kai apo pou mporoume na ta svhsoume? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Πάτα διαδοχικά τη δίεση για να γίνει το Α κεφαλαίο στην κορυφή της οθόνης. Σχετικά με το DumpFile που προκύπτει, μπες στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησε την "επόμ. προτάσεις λέξ." από τις επιλογές κειμένου. Ούτως ή άλλως δε λειτουργεί και έτσι θα λύσει το πρόβλημα σου. File ekana oti mou eipes kai pali mono 70 xarkt mporw na grapsw minima! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mercedakias Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 an einai ola me kefalaia tote paei mexri 160 an den kanw lathos. Παράθεση mbclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Θα σας παρακαλούσα όλους, εάν δεν υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος που να μην σας επιτρέπει την εισαγωγή ελληνικών χαρακτήρων, να μην κάνετε τη χρήση λατινικών αντ' αυτών. Τα greekglish κάνουν τα μηνύματα δυσανάγνωστα και κουραστικά, ενώ παράλληλα καθιστούν άχρηστο και το πολύ σημαντικό εργαλείο της αναζήτησης. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis_pan Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Καλησπέρα παίδες, πήρα απο e-bay ενα bluetooth gps receiver και συγκεκριμένα το "RoyalTek RBT - 2300 Logger" θέλοντας να το συνδέσω με το SE G900. Έκανα την κλασσική αντιστοίχιση όπου το βρήκε μια χαρά και η σύζευξη ολοκληρώθηκε. Άνοιξα μετά το Garmin Mobile XT version 5.00.00sUIQ9 και στην αναζήτηση δεν μου βρίσκει τo GPS. (εννοείται οτι το έχω σαν αξιόπιστη συσκευή και τα σχετικά)!! Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του γιατί εδω υπάρχει βαθύ σκοτάδι!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Φίλε themis_pan έχω δοκιμάσει το g900 με άλλο εξωτερικό gps δέκτη και λειτούργησε κανονικά αλλά επειδή αντιμετώπισα ένα παρόμοιο πρόβλημα ίσως δεν έχεις ξεκλειδώσει σωστά το πρόγραμμα ή τους χάρτες, τουλάχιστον αυτό συνέβη σ' εμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Thelw na rwthsa gia ta Dump files pou dhmiourgountai otan faei kapoio skalwma to kinhto. Ayta poianoun kapoion xwro sthn mnhmh tou kinhtou? kai apo pou mporoume na ta svhsoume? Τα αρχεία αυτά δημιουργούνται στο C:\Private\2000aa01. Σε μένα, σχεδόν όλα τα αρχεία είναι μεταξύ 15-26 ΚΒ αλλά σύνολο φτάνουν τα 400ΚΒ επειδή ειναι αρκετά. Μπορείς να τα ανοίξεις με τον X-plore αφού πρώτα έχεις ξεκλειδώσει τον C:. Είναι της μορφής CrashLog-20081019-15532.log και FreezeLog-20081024-202110.frz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mercedakias Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 βρε παιδια κολαει πολυ στα μενου.τι γινετε?πηγα να κανω αναβαθμηση και μου λεει πως δεν υπαρχει νεα εκδοση η κατι τετοιο! Παράθεση mbclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 παιδια εχω το κ850 και λεω να το ανταλλαξω με το g900..τι να κανω? δεν ξαναειχα ποτε symbian κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 βρε παιδια κολαει πολυ στα μενου.τι γινετε?πηγα να κανω αναβαθμηση και μου λεει πως δεν υπαρχει νεα εκδοση η κατι τετοιο! Ποιο firmware έχεις; Όπως διαβάσα, υπάρχει βελτίωση στο τελευταίο update. Μήπως έχεις ανοιχτά πολλά προγράμματα ταυτόχρονα; Αν θες κλείσε και τα transitions. παιδια εχω το κ850 και λεω να το ανταλλαξω με το g900..τι να κανω? δεν ξαναειχα ποτε symbian κινητο.. Πες τι ψάχνεις απο το κινητό να σου πούμε.. σίγουρα αν σ'ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες θα απογοητευτείς.. έχει περισσότερο επαγγελματικό προσανατολισμό.. δεν το παίρνεις ας πούμε για να εχεις τον τέλειο ήχο στα mp3, για ποιοτικές φωτογραφίες, για προβολή ταινιών ή για άνετο σερφάρισμα.. Το k850 δεν το είχα ποτέ για να συγκρίνω αλλά από εμφάνιση είναι χοντροκομμένο. ενώ το άλλο λεπτό και κομψότατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 verikets to pira simera..kalo fainetai..magkes thelw na mathw kati..psaxnw na dw posa lepta exw milisei..piga stis rythmiseis-->rythmiseis klisewn-->metritis klisewn alla mou vgazei kati gia nomismata k tetoia...mipws kserete tipota? episis kserete an ginetai otan apothykeuw mia epafh na apothikeuetai automata kai sthn sim??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 verikets to pira simera..kalo fainetai..magkes thelw na mathw kati..psaxnw na dw posa lepta exw milisei..piga stis rythmiseis-->rythmiseis klisewn-->metritis klisewn alla mou vgazei kati gia nomismata k tetoia...mipws kserete tipota? episis kserete an ginetai otan apothykeuw mia epafh na apothikeuetai automata kai sthn sim??? Όχι δεν είναι στις ρυθμίσεις, θα πας στις Κλήσεις (Calls) στο κύριο μενού, Περισσότ και Συνολ. πληρ. κλησ. Οι κλήσεις υπάρχουν και στην οθόνη αναμονής κάτω αριστερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 thanks re verikets..eisai apaixtos..mporeis na mou peis k gia to allo erwtima mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 thanks re verikets..eisai apaixtos..mporeis na mou peis k gia to allo erwtima mou? Δεν νομίζω να γίνεται ταυτόχρονη αποθήκευση, πρέπει να διαλέξεις, αλλά μπορείς να μαρκάρεις όσες επαφές θες και να τις αντιγράψεις στην κάρτα sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Mages tha skasw grafw me kefalaia kai pali mexri 70 xar mporw! dn ksereis kaneis tpt? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Mages tha skasw grafw me kefalaia kai pali mexri 70 xar mporw! dn ksereis kaneis tpt? στα μηνύματα στις επιλογές καπού πρέπει να έχει εθνικοί χαρακτήρες, πάτα μη ενεργό και θα φτιάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts