Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο πλαισιο πρεπει να ειναι διαθεσιμο,εδω ηρακλειο θα το εχουμε μεθαυριο,εχω κλεισει ενα κομματι,αντε να δουμε,ελπιζω να χει ελληνικα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Min to elpizeis... kanena den exei.

Η wind λεει πως οταν θα ειναι διαθεσιμο και στα ελληνικα θα παρεχεται η δυνατοτητα δωρεαν αναβαθμισης σε οσους το αγορασαν με αγγλικα, φανταζομαι και οι υπολοιπες εταιριες το ιδιο θα κανουν (αν και εχω μια ανησυχια πως οχι ολες...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μη μου λετε τετοια ρε παιδια,αφου ερχεται επισημα πλεον τι κουλο ειναι αυτο με τα ελληνικα?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

μη μου λετε τετοια ρε παιδια,αφου ερχεται επισημα πλεον τι κουλο ειναι αυτο με τα ελληνικα?

Ελληνικά στο μενού ΔΕΝ θα έχει τουλάχιστον προς το παρόν. Το έχουμε πει δεκάδες φορές εδώ μέσα. Από εκεί και πέρα (πάλι το έχουμε πει δεκάδες φορές) μπορείς να βάλεις πλήρως μεταφρασμένη Ελληνική rom (υπάρχει ήδη) και να εισάγεις ελληνικά (και sms 160 χαρακτήρων) με οποιαδήποτε rom (αγγλική, γερμανική, ελληνική, σουαχίλη) χωρίς κανένα περιορισμό.

• Administrators
Από εκεί και πέρα (πάλι το έχουμε πει δεκάδες φορές) μπορείς να βάλεις πλήρως μεταφρασμένη Ελληνική rom (υπάρχει ήδη)

Symplirwse omws oti milame gia un-official ROM pou simainei oti xaneis tin eggyisi otan flashareis me tetoia ti syskevi sou.

Modpic.gif

• Administrators
Η wind λεει πως οταν θα ειναι διαθεσιμο και στα ελληνικα θα παρεχεται η δυνατοτητα δωρεαν αναβαθμισης σε οσους το αγορασαν με αγγλικα, φανταζομαι και οι υπολοιπες εταιριες το ιδιο θα κανουν (αν και εχω μια ανησυχια πως οχι ολες...)

Mi stirizesai se afto... akouse me!

Modpic.gif

Symplirwse omws oti milame gia un-official ROM pou simainei oti xaneis tin eggyisi otan flashareis me tetoia ti syskevi sou.

Και εγω γιαυτο ρωτησα αν με καποιο 3rd party gr keyboard θα μπορω να γραψω sms στα ελληνικα με 160 χαρακτηρες, διοτι ναι μεν καλη δουλεια το ελληνικο ROM και συγχαρητηρια στο παλικαρι που το εφτιαξε αλλα ειμαι απο τους χρηστες που δεν θελω να χασω την εγγυηση η εν τελη να flasharw με rom πλην της επισημης :(

Οποτε να επαναλαβω χωρις να θελω να κουρασω, sms με 160 chars με gr keyboard που βαζουμε μπορουμε να γραψουμε?

Ευχαριστω!!!

• Administrators
Οποτε να επαναλαβω χωρις να θελω να κουρασω, sms με 160 chars με gr keyboard που βαζουμε μπορουμε να γραψουμε?

Fysika, kai me to on-screen kai me to eskwteriko keyboard. Epiloges gia on-screen elliniko pliktrologio me dynatotita 160 xaraktirwn se ellinika sms yparxoun polles. Sigoura kapoio tha se ikanopoisei.

Modpic.gif

Fysika, kai me to on-screen kai me to eskwteriko keyboard. Epiloges gia on-screen elliniko pliktrologio me dynatotita 160 xaraktirwn se ellinika sms yparxoun polles. Sigoura kapoio tha se ikanopoisei.

Οκ ευχαριστω να εισαι καλα -:)

Από εκεί και πέρα (πάλι το έχουμε πει δεκάδες φορές) μπορείς να βάλεις πλήρως μεταφρασμένη Ελληνική rom (υπάρχει ήδη) και να εισάγεις ελληνικά (και sms 160 χαρακτήρων) με οποιαδήποτε rom (αγγλική, γερμανική, ελληνική, σουαχίλη) χωρίς κανένα περιορισμό.

Με οποιαδήποτε rom τι άλλο να πω... φιλικά.

Όσο για το θέμα τις εγγύησης να πω ότι πολύ εύκολα βγάζουμε το hard-spl και βάζουμε την official rom, αν τώρα χαλάσει και δεν μπορούμε να αλλάξουμε rom δεν νομίζω ότι τα "τσακάλια" της SE Hellas θα κάτσουν να το ψάξουν και πολύ.... :rolleyes: Άσε που αυτή η δικαιολογία είναι εντελώς ηλίθια και δεν καταλαβαίνω γιατί την ανεχόμαστε.

• Administrators
αν τώρα χαλάσει και δεν μπορούμε αν αλλάξουμε rom δεν νομίζω ότι τα "τσακάλια" της SE Hellas θα κάτσουν να το ψάξουν και πολύ.... :rolleyes:

Tha elega na mi stirizesai kai toso se afto. Kata ta alla... axreiasto na einai.

Modpic.gif

βγηκε αναβαθμιση...http://www.engadgetmobile.com/2009/01/26/sony-ericssons-xperia-x1-gets-firmware-update/

http://semcblog.com/

κ μια ερωτηση.οδηγιες για εγκατασταση μιας un-official ROM που θα βρω???

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Εδώ υπάρχουν τα πάντα για τη συσκευή σου... καλό διάβασμα! :rolleyes:

Modpic.gif

βγηκε αναβαθμιση...http://www.engadgetmobile.com/2009/01/26/sony-ericssons-xperia-x1-gets-firmware-update/

http://semcblog.com/

Και ποια απ΄όλες τις Rom να κατεβάσουμε; Έχει καμμιά δεκαπενταριά... :worry::cry::confused:

Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open   :respect:

Δες εδώ:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=466404. Έχει όλες τις ρομ και τα radio που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή καθώς και οδηγίες εγκατάστασης.

Η πιο απλή μέθοδος είναι αυτή της αναβάθμισης μέσω κάρτας sd. Απλά κατεβάζεις τη ρομ που θέλεις και βλέπεις ένα αρχείο που έχει την ονομασία ruu_signed.nbh. Το μετονομάζεις σε Kovsimg.nbh και το γράφεις σε μία οποιαδήποτε κάρτα sd. Κλείνεις το τηλέφωνο τελείως, πατάς το volume down και έπειτα το power μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη με τα τρία χρώματα και ακολουθείς τις οδηγίες. Η διαδικασία είναι απλούστατη και δεν κρατά περισσότερο από 10΄. Εννοείται ότι πρέπει να έχει περαστεί hard-spl το οποίο το βρίσκει κανείς εδώ:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=129708&d=1226635794

Δες εδώ:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=466404. Έχει όλες τις ρομ και τα radio που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή καθώς και οδηγίες εγκατάστασης.

Η πιο απλή μέθοδος είναι αυτή της αναβάθμισης μέσω κάρτας sd. Απλά κατεβάζεις τη ρομ που θέλεις και βλέπεις ένα αρχείο που έχει την ονομασία ruu_signed.nbh. Το μετονομάζεις σε Kovsimg.nbh και το γράφεις σε μία οποιαδήποτε κάρτα sd. Κλείνεις το τηλέφωνο τελείως, πατάς το volume down και έπειτα το power μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη με τα τρία χρώματα και ακολουθείς τις οδηγίες. Η διαδικασία είναι απλούστατη και δεν κρατά περισσότερο από 10΄. Εννοείται ότι πρέπει να έχει περαστεί hard-spl το οποίο το βρίσκει κανείς εδώ:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=129708&d=1226635794

να σαι καλα...(καπακι ακομα πουθενα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειμαι απο τους χρηστες που δεν θελω να χασω την εγγυηση η εν τελη να flasharw με rom πλην της επισημης :(

Ευχαριστω!!!

θα ήθελα απλά να σου πω, οτι με τον τρόπο που περνάς μέσα την Hard SPL, μπορείς να περάσεις και την επίσημη της SE όποτε το θελήσεις, για να μην χάσεις την εγγύηση. Το έχω κάνει για δοκιμή επιτυχημένα, και μπορώ να σου πω οτι σε 5 λεπτά μπορείς να έχεις την επίσημη SPL χωρίς κανένα πρόβλημα. επίσης δοκίμασα να βάλω βελτιστοποιημένα win mob 6.1 , και όταν τα πέρασα γύρησα την hard σε επίσημη SPL και όλα λειτουργούσαν άψογα

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

• Administrators
Δίκιο έχεις. Υπάρχει όμως έστω και το μικρότερο ρίσκο που πρέπει όμως να αναφέρουμε στην περίπτωση προβλήματος που η συσκευή δεν θα είναι σε θέση να δεχτεί τα official SPL και ROM.

Modpic.gif

Διαβασα πολλες ωρες και επειδη χρειαζομαι ενα τετοιο κινητο και ειπα να ξεκουρασο το iphone το οποιο υπηρετησε τοσο καλα και απροσκοπτα ...

Κυριολεκτικα νιωθω να εχασα τα χρηματα μου ....ειναι αργο και κολλαει το πηγα πισω το ειδαν μου ειπαν ετσι ειναι ολα ....Το εδωσα και πηρα χρηματα πισω 130ευρω λιγοτερα σε ανταλλαγη .

Οποιοσ σκεφτει να το παρει καλυτερα να το δει απο κοντα παντως ,ανε ιναι απαιτητικος χρηστης και το κινητο το εχει για δουλεια...το κινητο δεν κανει...

iphone happy owner

• Administrators
Διαβασα πολλες ωρες και επειδη χρειαζομαι ενα τετοιο κινητο και ειπα να ξεκουρασο το iphone το οποιο υπηρετησε τοσο καλα και απροσκοπτα ...

Κυριολεκτικα νιωθω να εχασα τα χρηματα μου ....ειναι αργο και κολλαει το πηγα πισω το ειδαν μου ειπαν ετσι ειναι ολα ....Το εδωσα και πηρα χρηματα πισω 130ευρω λιγοτερα σε ανταλλαγη .

Mallon eixes kalomathei apo to interface tou iphone. Alla to iphone stamataei ekei. :rolleyes:

Οποιοσ σκεφτει να το παρει καλυτερα να το δει απο κοντα παντως ,ανε ιναι απαιτητικος χρηστης και το κινητο το εχει για δουλεια...το κινητο δεν κανει...

Giati... to iphone kanei gia douleia? :wacko:

Modpic.gif

Αδέλφια Καλημέρα.

Το πήρα και εγώ το X1i χτές το απόγευμα απο το κατάστημα της WIND που συνεργάζομαι, το οποίο το είχα παραγγείλει 7 μήνες περίπου ..

Αφου διάλεξα και το χρωματάκι (full service support) μαυρο το πήγα σπίτι σαν παιδάκι και το άνοιξα με χαρά και μανία...

Να σας πώ εδώ ότι έχω ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ NOKIA Communicator 8000,9000,9110,9210,9500 και τώρα το Ε90 για την δουλεία μου

και ΟΛΗ την σειρα P της S.E.

P800,P900,P910,P990,P1i και τώρα το X1i σαν προσωπικό τηλέφωνο.

(άσχετο αλλα έχω και τα 2 Iphone αλλα τα έδωσα στην γυναίκα μου μιας και ΔΕΝ ειναι για δουλεία!!!Ειναι ΑΠΛΑ ενα καταπληκτικό τηλέφωνο, κοσμημα...)

Συνεχίζω λοιπόν και ανάβω το Χ1 μου και με ΜΕΓΑΛΗ εκπληξη βλέπω οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ σε ελληνικά σαν συσκευή.

Ειναι ακριβώς ΙΔΙΟ με το X1 που πήρα για εναν βιαστικό φίλο απο UK.

Οπότε τι περιμενα 7 μήνες απο SE hellas? να τυπώσει και να βάλει ΜΙΑ ΣΤΙΒΑ βιβλιαράκια στην συσκευασία του? ή μήπως να μεταγλωτήσει το CD με το wayfinder και το ACTIVE SYNC???

Κρανίο λοιπόν θα πλακώσω τα τηλέφωνα μόλις πάω γραφείο μπας και πάρω επίσημα μια απάντηση!

Θυμήθηκα εποχές nokia communicator 8000,9000,9100 9200 που ΕΠΡΕΠΕ να αγοράσεις καποιο προγραμμα για να γράψεις ελληνικά...

Δεν μιλάω για το μενού της συσκευής στα ελληνικα (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ,όλα μου τα κινητά τα θέλω με αγγλικό μενου) αλλα για να ΓΡΑΨΩ και μονο αυτό χωρις να πληρώσω ή να χακέψω το κακομοιράκι...

FYI λοιπόν πατριώτες

Soft ID 1213-6450

Soft ver R1AA017

Cust ID 1215-1832

Cust ver R15A

cust variant GENERIC_UK

Sony ericsson Hellas λοιπόν με UK Firmware...:X

Καλά ξεκινάμε......:(

Κορυφή λοιπον παραμένουν για τα δικά μου γούστα so far P1i και 9500 communicator...(αχ και να είχε 3g το 9500 communicator δεν θα το αλλαζα ΠΟΤΕ.Το Ε90 δεν εχει ΚΑΜΟΙΑ σχέση με τους προγονους του, ουτε copy paste δεν εχει απο το sms στο interface τηλεφωνου!....)

Μόλις μίλησα και επίσημα με το customer support της SE hellas.

Στην ερώτηση μου για γραφή στα ελληνικά ΑΜΕΣΩΣ μου απάντησε η υπευθυνη (χωρίς να μου πεί να περιμένω για να ρωτησει κτλ) οτι ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ελληνική γραφή.

Επιμονα μου έλεγε οτι αυτά ειναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής!

ΤΙ σχέση έχουν τα τεχνικά χαρακτηριστικα (3.2camera,UMPTS,touch ...) με την γλώσσα ΓΡΑΦΗΣ ;;;

Τελος μου είπε "με κάθε επιφύλαξη τα μέσα ΜΑΡΤΙΟΥ θα υπάρξει αναβάθμιση στο μενου στα ελληνικά οπότε και θα μπορείτε να γράψετε ελληνικά"...

Θα σπάσω το πληκτρολόγιο του λάπτοπ μου απο τα νεύρα μου τώρα που σας γραφω :mad::mad: ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ελληνικα στα πλήκτρα του :p

Δηλαδή πατριώτες ....Ουτε ελληνικά στα πληκτρακiα , ούτε ελληνικά στο virtual keyboard.

ΠΡΕΠΕΙ να δώσω 29$ να πάρω software για να γράψω ελληνικά και σε μερικούς μήνες θα είναι αχρηστο μιας και θα βγεί το greek update..

Θελουν και αυτοί τον Πανουση τους ...για να μην πώ τιποτα αλλο:X

Κριμα.

Φιλικα

Αρης Τσιωτάκης

• Administrators

Oute egw symfwnw me afti ti logiki tis eisagwgis mias tetois syskevis stin Ellada xwris tin pliri ypostiriksi ellinikwn.

Omws kata ti gnwmi mou den einai kai toso simantikos paragontas gia na se apotrepsei na tin apoktiseis.

Modpic.gif

• Administrators
Συνεχίζω λοιπόν και ανάβω το Χ1 μου και με ΜΕΓΑΛΗ εκπληξη βλέπω οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ σε ελληνικά σαν συσκευή.

Ειναι ακριβώς ΙΔΙΟ με το X1 που πήρα για εναν βιαστικό φίλο απο UK.

Afto einai gnwsto poly kairo twra mias kai exei ginei ektenis syzitisi peri tou thematos kai me kathe efkeria to anaferame. Dystyxws einai enas symbibasmos pou prepei na kaneis.

Modpic.gif

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned