XavierGr Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 το καπακι της μπαταριας οσοι εχετε το μαυρο σας εχει ξεβαψει καθολου σε γωνιες? Τώρα που το λες ναι, το κοίταξα και έχει 2 γρατζουνίες που δεν είχε στην αρχή. Κρίμα.... :(. Παιδιά προσέχετε που το αφήνετε και μην το σέρνετε πάνω σε επιφάνειες γιατί φαίνεται ότι το φινίρισμα στο καπάκι φεύγει εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 το καπακι της μπαταριας οσοι εχετε το μαυρο σας εχει ξεβαψει καθολου σε γωνιες? Ναι ρε ****το ξεβαφει δυστυχος !!! Ξερει κανεις τι γινεται με το bluetooth γιατι εχω αγωρασει το hbh-ds980 και πυκνα συχνα μου κρασαρει το τηλεφωνο οταν ειναι συνδεμενα και ειδικα μολις παω να μπω στα μυνηματα !!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megabyte Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 paidia xerete pote vgenei to elliniko xperia??? Παράθεση megabyte http://www.football.co.uk/shared/images/teams/panathinaikos.jpgPanatha for ever.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Ναι ρε ****το ξεβαφει δυστυχος !!! Poly asximo gia mia syskevi pou apo tin arxi ksexwrise gia tin toso kali poiotita kataskevis pou mas edwse i prwti entypwsi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Και είχα διαβάσει μόνο για ασημένια ότι ξεφλούδιζαν, φαίνετε ότι μας βάφει ο ίδιος. Paint-stripping problems in HD Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Και είχα διαβάσει μόνο για ασημένια ότι ξεφλούδιζαν, φαίνετε ότι μας βάφει ο ίδιος. Ta endotera tou xperia einai gnwsto oti einai made by HTC. Profanws einai kai ta ypoloipa! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 χαλαρωστε δε φαινεται με το ματι τοσο οσο νομιζετε.σχεδον καθολου.. καποιες λεπτες γραμμες ειναι μικρες κ ειναι μονο πανω στο καπακι που ειναι μεταλλικο.δε ξεφλουδιζει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orka Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Στο δικό μου πάντως που το έχω περίπου 2,5 μήνες δεν έχω δει τίποτα στο καπάκι εκτός από κάποιες μικρές αμυχές στην μέση περίπου, πού γνωρίζω και πώς έγιναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Μια απορια παιδια. Εχει ενσωματωμενο GPS? Μπορει να μπει κανονικα Destinator κτλ χωρις να σε χρεωνει μεσω Internet? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Μια απορια παιδια. Εχει ενσωματωμενο GPS? Μπορει να μπει κανονικα Destinator κτλ χωρις να σε χρεωνει μεσω Internet?Nαι εχει, εχω βαλει το destinator 7 και παει μια χαρα, μεσα σε 2 λεπτα εχει βρει θεση και δορυφορους. χωρις την χρηση δικτυου δεν χρεωνεσαι. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Nαι εχει, εχω βαλει το destinator 7 και παει μια χαρα, μεσα σε 2 λεπτα εχει βρει θεση και δορυφορους. χωρις την χρηση δικτυου δεν χρεωνεσαι. Οκ σε ευχαριστω πολυ :D Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Αναμένεται σύντομα στο Πλαίσιο,στην τιμή των 655 ευρώ.. Ουτε καλά,ούτε άσχημα..Ικανοποιητικη η τιμή θα έλεγα.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1208926&x=30&Manufacturer=Sony+Ericsson&category=69978004&catalog=22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Ουτε καλά,ούτε άσχημα..Ικανοποιητικη η τιμή θα έλεγα.. Eksartatai mias kai den anaferei ean prokeitai gia elliniki i aggliki ekdosi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για την ελληνική έκδοση και όχι για την αγγλική :confused: Αν και δεν το προσδιορίζει,έχεις απόλυτο δίκιο! Λέτε η SE να μας τη φέρει a la i-phone 3g?? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση θα μπορείς να γράφεις ελληνικά και με τα 2 πληκτρολόγια και free. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση θα μπορείς να γράφεις ελληνικά και με τα 2 πληκτρολόγια και free. Δεν είναι το ίδιο πάντως. Ειδικά το εξωτερικό με τη βοήθεια του AEKMap κάνεις απλά τη δουλειά σου αλλά δεν εκμεταλλεύεσαι πλήρως τις δυνατότητες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για την ελληνική έκδοση και όχι για την αγγλική :confused: Αρχικά είχε ακουστεί ότι δεν θα υπάρξει ελληνική έκδοση κάτι που έχει να κάνει με την πολιτική της Sony Ericsson Hellas. Δεν γνωρίζω εάν έχει αλλάξει κάτι έκτοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 αλλά δεν εκμεταλλεύεσαι πλήρως τις δυνατότητες του. Για παράδειγμα; Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Για παράδειγμα; Δεν το έχω δοκιμάσει στη συγκεκριμένη συσκευή αλλά όλα τα σύμβολα είναι στη σωστή τους θέση σύμφωνα με αυτή που φαίνεται επάνω στο πληκτρολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Δεν το έχω δοκιμάσει στη συγκεκριμένη συσκευή αλλά όλα τα σύμβολα είναι στη σωστή τους θέση σύμφωνα με αυτή που φαίνεται επάνω στο πληκτρολόγιο; Ναι, αλίμονο αν δεν ήταν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε προτάσεις να το κάνω καλύτερο ή κάπου τα έχω κάνει θάλασσα, μου λέτε και το διορθώνω. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ico_13 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Το τηλέφωνο τελικά δεν θα κυκλοφορήσει με ελληνικά windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takvra Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 eisai 100% sigouros? giati & sto plaisio poy rotisa den 3eroun akoma oste na apantisoun me sigouria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Το τηλέφωνο τελικά δεν θα κυκλοφορήσει με ελληνικά windows. Yparxei kapoia episimi anafora giafto pou les? Kapoio link isws? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Επίσης να αναφέρω ότι ακόμα και αν δεν κυκλοφορήσει στα ελληνικά το λειτουργικό Windows Mobile μπορεί σχετικά εύκολα να μεταφρασθεί από τους ίδιους τους χρήστες. Εγώ πάντως δεν ενδιαφέρομαι γιατί 1) καλύτερα καταλαβαίνω κάποιους όρους στα Αγγλικά 2) έτσι και αλλιώς modded roms δουλεύω που δεν πρόκειται να έχουν Ελληνικά. BTW όποιοι χρησιμοποιούν TouchFlo3D σαν frontend μπορούν να έχουν ελληνικό μενού με την αλλαγή ενός registry key. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts