Guest bourbou9 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 ΠΑΙΔΙΑ SOS !!!! ΕΚΑΝΑ HARD SPL KAI ΑΚΩΛΟΥΘΗΣΑ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ROM ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ HARDSPL ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΕΓΓΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ROM ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ POWER BUTTON ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ---> KOVSIMG.mbh - FIAL ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ----> UPDATE FAIL !! ΤΙ ΚΑΝΩ...? SOS ... --- ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 ΠΑΙΔΙΑ SOS !!!! ΕΚΑΝΑ HARD SPL KAI ΑΚΩΛΟΥΘΗΣΑ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ROM ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ HARDSPL ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΕΓΓΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ROM ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ POWER BUTTON ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ---> KOVSIMG.mbh - FIAL ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ----> UPDATE FAIL !! ΤΙ ΚΑΝΩ...? SOS ... --- ... Ποια rom θες να βαλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bourbou9 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 (edited) Ποια rom θες να βαλεις? το θεμα δεν ειναι να βαλω... το θεμα ειναι οτι δεν εχει μπει καν... δεν μπορω να ανοιξω καν το τηλεφωνο !!! ξερεις ποιο ειναι το action button...? αυτο μου λεει να πατησω για να κανω ακυρωση της εγκαταστασης... Edited January 18, 2010 by bourbou9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 το θεμα δεν ειναι να βαλω... το θεμα ειναι οτι δεν εχει μπει καν... δεν μπορω να ανοιξω καν το τηλεφωνω !!! ξερεις ποιο ειναι το action button...? αυτο μου λεει να πατησω για να κανω ακυρωση της εγκαταστασης... Το KOVSIMG.mbh το εριξες χυμα μεσα στην καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bourbou9 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Το KOVSIMG.mbh το εριξες χυμα μεσα στην καρτα μνημης? ναι... ετσι ελεγε ο οδηγος...Ελπιζω να υπαρχει τροπος επιστροφης... Την παρασκεωη το αγορασα...Αμαρτια ειναι να μου χαλασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 ναι... ετσι ελεγε ο οδηγος...Ελπιζω να υπαρχει τροπος επιστροφης... Την παρασκεωη το αγορασα...Αμαρτια ειναι να μου χαλασει... Φιλε μου εγω θα εκανα hard reset πιστευω να εχεις κανει back up τις επαφες σου μηνυματα και οτι αλλο απαραιτητο εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bourbou9 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 (edited) Καλα... θα το προσπα8ησω... ελπιζη να πετυχω κατι... Ευχαριστω για την βοηθεια παντως... Καλα... θα το προσπα8ησω... ελπιζη να πετυχω κατι... Ευχαριστω για την βοηθεια παντως... και παλι τζιφος... πφφφφ... να δο τι θα το κανω τωρα... Edited January 19, 2010 by bourbou9 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της «Τροποποίησης» ή της «Πολλαπλής παράθεσης». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 HardSPL έκανες;:) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Τώρα ανοίγω το μάτι στο 9..λογικά θα αρχίσεις να τσιτσιρίζεσαι σε λίγο :p http://cgi.ebay.com/DESKTOP-BATTERY-CHARGER-FOR-SONY-ERICSSON-BST-41-XPERIA_W0QQitemZ110476401819QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item19b8e81c9b Αυτο ζαχαρωνω κ εγω :happy: Θα το τσιμπήσω μαζί με τη μπαταριούλα λοιπόν :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Πιστεύω δεν υπάρχει νόημα να έχεις δεύτερη μπαταρία αν δεν υπάρχει desktop φορτιστής!! Οπότε τσίμπα τα πακέτο και άρχισε να ψήνεις και εμένα..! :P Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Πιστεύω δεν υπάρχει νόημα να έχεις δεύτερη μπαταρία αν δεν υπάρχει desktop φορτιστής!! Οπότε τσίμπα τα πακέτο και άρχισε να ψήνεις και εμένα..! :P Έχεις ένα δίκιο! Εγώ το σκεφτόμουν ξέρεις ως εξής, τη φορτίζω μια στο τόσο και ε θα την έχω μαζί, θα εχει καμποση ενέργεια, αλλά μιας και είναι φτηνός και ο φορτιστής γιατι να μην την έχω φουλ; :D Άντε ψήοσυ ντε! Εγώ δεν την παλεύω πια...μου ρουφάει τη μπαταρία ανελέητα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 και παλι τζιφος... πφφφφ... να δο τι θα το κανω τωρα... Η συσκευή σου είναι στην οθόνη του bootloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Στη rom του christian, οταν σβησει η οθονη, ενεργοποιειται αυτοματα το κλειδωμα των 6.5... Αυτο γινεται να το κανω και στην infinite?? Υπάρχει καποιο cab, ή καποια ρυθμιση στη registry?:shifty: Tελικα, το βρηκα... Απλα, ενα προγραμμα ειναι... Το smartlock... Το βρισκετε εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506959 Το εγκατεστησα και δουλευει τελεια!!:happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Η συσκευή σου είναι στην οθόνη του bootloader; Εκτός από αυτό, bourbour, hard spl έκανες; Αν δεν κάνεις, δεν θα μπορέσεις να φορτώσεις μη επίσημη ROM. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 καλησπερα και καλη χρονια! θα θθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια καλυτερη rom απο την touch x 10.1 ποθ ηδη εχω! δεν θελω την pctech διοτι ψαχνω κατι πιο ομορφο! ειδα την Touch X 10.9.1 (WM6.1/Manila 2.1.19202517) NUTS! απο τα σχολεια διαβαζω πως ειναι πολυ καλη! την εχει δοκιμασει καποιος? η μπορει καποιοσ να προτηβει καποια με 6,5 και manilla που να ειναι καλθτερη απο αθτη που ηδη εχω? ευχατιστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bourbou9 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Εκτός από αυτό, bourbour, hard spl έκανες; Αν δεν κάνεις, δεν θα μπορέσεις να φορτώσεις μη επίσημη ROM. Φιλε soom καταρχασ να σε ευχαριστισω για την γρηγορη ανταποκρηση, τοσο απο πλευρας σου αλα και απο τα αλλα μελη... Καταφερα και εφτιαξα το κινητο τελικα... το προβλημα το ειχε η ρομ... ετσι την διεγραψα απο την καρτα μνημης και περασα μια αλλη... οποτε τωρα ειμαι οκ !! ειχα κανει hardspl αλα με το που ειδα τις ενδηξεις στην οθονη κομπλαρα... σημασια εχει που τωρα το κινητακι μου δουλευει μια χαρα... Ξανα ευχαριστω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Να μην το φοβάσαι. Δεν χαλάει έτσι εύκολα. Εφόσον ακολουθείς την πεπατημένη, δηλαδή οδηγούς που θα βρεις γραμμένους εδώ τόσο από εμένα όσο και από άλλα παιδιά ή στους xda, που είναι ήδη δοκιμασμένα, και δουλεύουν, δεν έχεις κανέναν φόβο! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webserfer Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Το δικό μου κινητό έχει την Αγγλικη έκδοση R1. Για να βάλω την Ελληνική R3 πρέπει να κάνω και εγώ hard spl; Πρέπει να κάνω γενικά κάτι άλλο ή να την βάλω κατευθείαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Το δικό μου κινητό έχει την Αγγλικη έκδοση R1. Για να βάλω την Ελληνική R3 πρέπει να κάνω και εγώ hard spl; Πρέπει να κάνω γενικά κάτι άλλο ή να την βάλω κατευθείαν; Κατευθείαν. Οι επίσημες ROM δεν χρειάζονται HardSPL ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webserfer Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Επειδή δεν το έχω ξανακάνει να υποθέσω ότι συνδέω το κινητό στο pc και τρέχω την νέα έκδοση στο pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Είτε με το SEUS είτε κατεβάζεις την ROM που θέλεις από τους xda (επίσημη πάντα) και την πετάς στην κάρτα μνήμης (το αρχείο KOVSIMG.nbh) και μια χαρούλα. Χωρίς HardSPL. Το ξαναλέω για να το ακούτε εσείς που δεν είστε ήδη μυημένοι στο "άθλημα". ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ hardSPL ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ. ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bourbou9 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Να ρωτησω και κατι ακομα... Υπαρχει κανενα προγραμμα η καποια ρυθμηση με την οποια να λαμβανω αναφορες παραδωσης μυνηματων χωρισ να χριαζετε να κανω ολοκληρη διαδηκασια καθε φορα...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Να ρωτησω και κατι ακομα... Υπαρχει κανενα προγραμμα η καποια ρυθμηση με την οποια να λαμβανω αναφορες παραδωσης μυνηματων χωρισ να χριαζετε να κανω ολοκληρη διαδηκασια καθε φορα...? η διαδικασια μια φορα γινετε και μετα εχεις παντα αναφορα μηνυματων. τι ειναι αυτο που κανεις συνεχεια? μηνυματα/menu/tools/options επιλεγης sms/mms και τικαρεις το request delivery notifications Edited January 19, 2010 by djivo Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Να ρωτησω και κατι ακομα... Υπαρχει κανενα προγραμμα η καποια ρυθμηση με την οποια να λαμβανω αναφορες παραδωσης μυνηματων χωρισ να χριαζετε να κανω ολοκληρη διαδηκασια καθε φορα...? H' με έναν Registry Editor... HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Inbox \ Settings και αλλάζεις το SMSDeliveryNotify από 0 σε 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bourbou9 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 ΟΚ παιδες... ;) Το εφτιαξα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts