Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest bourbou9

ΠΑΙΔΙΑ SOS !!!! ΕΚΑΝΑ HARD SPL KAI ΑΚΩΛΟΥΘΗΣΑ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ROM ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ HARDSPL ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΕΓΓΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ROM ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ POWER BUTTON ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ---> KOVSIMG.mbh - FIAL ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ----> UPDATE FAIL !!

ΤΙ ΚΑΝΩ...?

SOS ... --- ...

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΠΑΙΔΙΑ SOS !!!! ΕΚΑΝΑ HARD SPL KAI ΑΚΩΛΟΥΘΗΣΑ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ROM ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ HARDSPL ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΕΓΓΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ROM ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ POWER BUTTON ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ---> KOVSIMG.mbh - FIAL ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ----> UPDATE FAIL !!

ΤΙ ΚΑΝΩ...?

SOS ... --- ...

Ποια rom θες να βαλεις?

Guest bourbou9
Ποια rom θες να βαλεις?

το θεμα δεν ειναι να βαλω... το θεμα ειναι οτι δεν εχει μπει καν... δεν μπορω να ανοιξω καν το τηλεφωνο !!! ξερεις ποιο ειναι το action button...? αυτο μου λεει να πατησω για να κανω ακυρωση της εγκαταστασης...

Edited by bourbou9

το θεμα δεν ειναι να βαλω... το θεμα ειναι οτι δεν εχει μπει καν... δεν μπορω να ανοιξω καν το τηλεφωνω !!! ξερεις ποιο ειναι το action button...? αυτο μου λεει να πατησω για να κανω ακυρωση της εγκαταστασης...

Το KOVSIMG.mbh το εριξες χυμα μεσα στην καρτα μνημης?

Guest bourbou9
Το KOVSIMG.mbh το εριξες χυμα μεσα στην καρτα μνημης?

ναι... ετσι ελεγε ο οδηγος...Ελπιζω να υπαρχει τροπος επιστροφης... Την παρασκεωη το αγορασα...Αμαρτια ειναι να μου χαλασει...

ναι... ετσι ελεγε ο οδηγος...Ελπιζω να υπαρχει τροπος επιστροφης... Την παρασκεωη το αγορασα...Αμαρτια ειναι να μου χαλασει...

Φιλε μου εγω θα εκανα hard reset πιστευω να εχεις κανει back up τις επαφες σου μηνυματα και οτι αλλο απαραιτητο εχεις.

Guest bourbou9

Καλα... θα το προσπα8ησω... ελπιζη να πετυχω κατι... Ευχαριστω για την βοηθεια παντως...

Καλα... θα το προσπα8ησω... ελπιζη να πετυχω κατι... Ευχαριστω για την βοηθεια παντως...

και παλι τζιφος... πφφφφ... να δο τι θα το κανω τωρα...

Edited by bourbou9
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της «Τροποποίησης» ή της «Πολλαπλής παράθεσης».

Τώρα ανοίγω το μάτι στο 9..λογικά θα αρχίσεις να τσιτσιρίζεσαι σε λίγο :p

http://cgi.ebay.com/DESKTOP-BATTERY-CHARGER-FOR-SONY-ERICSSON-BST-41-XPERIA_W0QQitemZ110476401819QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item19b8e81c9b

Αυτο ζαχαρωνω κ εγω :happy:

Θα το τσιμπήσω μαζί με τη μπαταριούλα λοιπόν :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πιστεύω δεν υπάρχει νόημα να έχεις δεύτερη μπαταρία αν δεν υπάρχει desktop φορτιστής!! Οπότε τσίμπα τα πακέτο και άρχισε να ψήνεις και εμένα..! :P

Πιστεύω δεν υπάρχει νόημα να έχεις δεύτερη μπαταρία αν δεν υπάρχει desktop φορτιστής!! Οπότε τσίμπα τα πακέτο και άρχισε να ψήνεις και εμένα..! :P

Έχεις ένα δίκιο! Εγώ το σκεφτόμουν ξέρεις ως εξής, τη φορτίζω μια στο τόσο και ε θα την έχω μαζί, θα εχει καμποση ενέργεια, αλλά μιας και είναι φτηνός και ο φορτιστής γιατι να μην την έχω φουλ; :D Άντε ψήοσυ ντε! Εγώ δεν την παλεύω πια...μου ρουφάει τη μπαταρία ανελέητα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
και παλι τζιφος... πφφφφ... να δο τι θα το κανω τωρα...

Η συσκευή σου είναι στην οθόνη του bootloader;

Modpic.gif

Στη rom του christian, οταν σβησει η οθονη, ενεργοποιειται αυτοματα το κλειδωμα των 6.5...

Αυτο γινεται να το κανω και στην infinite?? Υπάρχει καποιο cab, ή καποια ρυθμιση στη registry?:shifty:

Tελικα, το βρηκα... Απλα, ενα προγραμμα ειναι... Το smartlock...

Το βρισκετε εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506959

Το εγκατεστησα και δουλευει τελεια!!:happy:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Η συσκευή σου είναι στην οθόνη του bootloader;

Εκτός από αυτό, bourbour, hard spl έκανες; Αν δεν κάνεις, δεν θα μπορέσεις να φορτώσεις μη επίσημη ROM.

καλησπερα και καλη χρονια! θα θθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια καλυτερη rom απο την touch x 10.1 ποθ ηδη εχω! δεν θελω την pctech διοτι ψαχνω κατι πιο ομορφο! ειδα την Touch X 10.9.1 (WM6.1/Manila 2.1.19202517) NUTS! απο τα σχολεια διαβαζω πως ειναι πολυ καλη! την εχει δοκιμασει καποιος? η μπορει καποιοσ να προτηβει καποια με 6,5 και manilla που να ειναι καλθτερη απο αθτη που ηδη εχω? ευχατιστω εκ των προτερων!

Guest bourbou9
Εκτός από αυτό, bourbour, hard spl έκανες; Αν δεν κάνεις, δεν θα μπορέσεις να φορτώσεις μη επίσημη ROM.

Φιλε soom καταρχασ να σε ευχαριστισω για την γρηγορη ανταποκρηση, τοσο απο πλευρας σου αλα και απο τα αλλα μελη...

Καταφερα και εφτιαξα το κινητο τελικα... το προβλημα το ειχε η ρομ... ετσι την διεγραψα απο την καρτα μνημης και περασα μια αλλη... οποτε τωρα ειμαι οκ !! ειχα κανει hardspl αλα με το που ειδα τις ενδηξεις στην οθονη κομπλαρα... σημασια εχει που τωρα το κινητακι μου δουλευει μια χαρα...

Ξανα ευχαριστω !!!

Να μην το φοβάσαι. Δεν χαλάει έτσι εύκολα. Εφόσον ακολουθείς την πεπατημένη, δηλαδή οδηγούς που θα βρεις γραμμένους εδώ τόσο από εμένα όσο και από άλλα παιδιά ή στους xda, που είναι ήδη δοκιμασμένα, και δουλεύουν, δεν έχεις κανέναν φόβο! :)

Το δικό μου κινητό έχει την Αγγλικη έκδοση R1. Για να βάλω την Ελληνική R3 πρέπει να κάνω και εγώ hard spl; Πρέπει να κάνω γενικά κάτι άλλο ή να την βάλω κατευθείαν;

Το δικό μου κινητό έχει την Αγγλικη έκδοση R1. Για να βάλω την Ελληνική R3 πρέπει να κάνω και εγώ hard spl; Πρέπει να κάνω γενικά κάτι άλλο ή να την βάλω κατευθείαν;

Κατευθείαν. Οι επίσημες ROM δεν χρειάζονται HardSPL ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Επειδή δεν το έχω ξανακάνει να υποθέσω ότι συνδέω το κινητό στο pc και τρέχω την νέα έκδοση στο pc;

Είτε με το SEUS είτε κατεβάζεις την ROM που θέλεις από τους xda (επίσημη πάντα) και την πετάς στην κάρτα μνήμης (το αρχείο KOVSIMG.nbh) και μια χαρούλα. Χωρίς HardSPL.

Το ξαναλέω για να το ακούτε εσείς που δεν είστε ήδη μυημένοι στο "άθλημα".

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ hardSPL ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ. ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ.

Guest bourbou9

Να ρωτησω και κατι ακομα...

Υπαρχει κανενα προγραμμα η καποια ρυθμηση με την οποια να λαμβανω αναφορες παραδωσης μυνηματων χωρισ να χριαζετε να κανω ολοκληρη διαδηκασια καθε φορα...?

Υπαρχει κανενα προγραμμα η καποια ρυθμηση με την οποια να λαμβανω αναφορες παραδωσης μυνηματων χωρισ να χριαζετε να κανω ολοκληρη διαδηκασια καθε φορα...?

η διαδικασια μια φορα γινετε και μετα εχεις παντα αναφορα μηνυματων. τι ειναι αυτο που κανεις συνεχεια?

μηνυματα/menu/tools/options επιλεγης sms/mms και τικαρεις το request delivery notifications

Edited by djivo
Κώστας

• Administrators

H' με έναν Registry Editor...

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Inbox \ Settings

και αλλάζεις το SMSDeliveryNotify από 0 σε 1.

Modpic.gif

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned