Cavaradossi Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 μπορει να με βοηθησει καποιος με το θεμα μου? δεν ειναι δυνατον να μην μπορω να συνδεθω μεσω wifi, ειλικρινα σας μιλαω εχω αλλαξει τοσα τηλεφωνα και ποτε μου δεν αντιμετωπισα προβλημα. τι φταιει τωρα και δεν μπορω να μπω απο το σπιτι? υπαρχει καποιος να με βοηθησει βημα βημα? επιλεγω απο την λιστα το wifi του σπιτιου μου και εκει που λεει authentication εχω επιλεξει WPA2-PSK και στο data encryption εχω βαλει AES.μηπως κανω κατι λαθος? εχω γραψει και τον κωδικο αλλα τιποτα!! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasss_21 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Jass, δοκίμασε να το κανείς αλλά να βγάλεις την κάρτα μνήμης πριν. Έχουν υπάρξει θεματακια με αυτό. ευχαριστο soom εγινε το HardSPL εκανα και το φλασαρισμα θα σας πω εντυποσης :) Παράθεση Device Model: Sony Ericsson Xperia X1 Current ROM: Touch X 10.8.2 LEGENDARY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 μπορει να με βοηθησει καποιος με το θεμα μου? δεν ειναι δυνατον να μην μπορω να συνδεθω μεσω wifi, ειλικρινα σας μιλαω εχω αλλαξει τοσα τηλεφωνα και ποτε μου δεν αντιμετωπισα προβλημα. τι φταιει τωρα και δεν μπορω να μπω απο το σπιτι? υπαρχει καποιος να με βοηθησει βημα βημα? επιλεγω απο την λιστα το wifi του σπιτιου μου και εκει που λεει authentication εχω επιλεξει WPA2-PSK και στο data encryption εχω βαλει AES.μηπως κανω κατι λαθος? εχω γραψει και τον κωδικο αλλα τιποτα!! δοκιμασαι να απενεργοποιησεις εντελως τον κωδικό απο το router σου για να δεις αν μπορεις να συνδεθεις χωρις κωδικο. ετσι οταν πατησεις connect απο το τηλ θα παρει απο μονο του τις ρυθμισεις αυτοματα. και πες μας τι ρομ εχεις στο τηλ. ειναι official? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 τι εννοεις τι ρομ εχω? γιατι ειναι τοσο πολυπλοκο να μπω ιντερνετ? ξενερωσα Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasss_21 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 τι εννοεις τι ρομ εχω? γιατι ειναι τοσο πολυπλοκο να μπω ιντερνετ? ξενερωσα δεν ειναι τοσο πολυπλοκο φιλος.. εγω εχω μπει απο παντου μεχρι και ασιρματο prinder εχς σινδεθει απλα κιτα τις ριθμισεις... Παράθεση Device Model: Sony Ericsson Xperia X1 Current ROM: Touch X 10.8.2 LEGENDARY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 μωρε τις ρυθμισεις τις κοιταω, εχω κανει και ολους τους συνδιασμους αλλα δεν μπενει με την καμια Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoumas Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 μωρε τις ρυθμισεις τις κοιταω, εχω κανει και ολους τους συνδιασμους αλλα δεν μπενει με την καμια Φιλε δοκιμασε αυτο: μπες στις ρυθμισεις του router σου που αφορανε τις ασυρματες συνδεσεις και αλλαξε το channel σε manual και βαλε το channel 7 και μετα ξαναδοκιμασε να κανεις συνδεση ή με κωδικο ή με χωρις. Καντο και πες μας. Και εγω ειχα το ιδιο προβλημμα...και μου ειπαν απο τον παροχο του ιντερνετ τι να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnys Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Παιδια καλημέρα...Έχω ένα πρόβλημα με το x1 μου...έχω το spl το 0.52-olinex και πρέπει να βάλω το stock πάνω γιάτι δεν μου το δέχονται στη sony ericsson για μία επισκευή που θέλω...Κάνω τα πάντα συμφωνα με τισ οδηγίες και πάνε όλα καλα μέχρι που μου ανοίγει το bootloader...μέτα δεν κάνει update το spl...μου βγάζει λάθος ότι δεν παίρνει ανταπόκριση από τη συσκευή...Όχι μόνο στο stock spl αλλά και αν δοκιμάσω το ruu που έχει απο μίνη τησ η εφαρμογή πάλι το ίδιο κάνει...Καμιά ιδέα για το τι να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Παιδια καλημέρα...Έχω ένα πρόβλημα με το x1 μου...έχω το spl το 0.52-olinex και πρέπει να βάλω το stock πάνω γιάτι δεν μου το δέχονται στη sony ericsson για μία επισκευή που θέλω...Κάνω τα πάντα συμφωνα με τισ οδηγίες και πάνε όλα καλα μέχρι που μου ανοίγει το bootloader...μέτα δεν κάνει update το spl...μου βγάζει λάθος ότι δεν παίρνει ανταπόκριση από τη συσκευή...Όχι μόνο στο stock spl αλλά και αν δοκιμάσω το ruu που έχει απο μίνη τησ η εφαρμογή πάλι το ίδιο κάνει...Καμιά ιδέα για το τι να κάνω??? δοκιμασε χωρις την καρτα sd να ειναι μεσα στη συσκευη. φανταζομαι θα εχεις βαλει πρωτα official rom για να κανεις αυτη τη διαδικασια. προσεχε και κατι αλλο, αν θυμαμαι καλα οταν κανεις την διαδικασια σου πεταει ενα μηνυμα στο τηλ και θα πρεπει να κανεις αποδοχη. ()χωρις να ειμαι 100% σιγουρος) καλη επιτυχια.. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Ξερεις κανεις πως μπορω να αντιγραψω τις επαφες τηλεφωνου στην καρτα sim?? :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Η sim σε γενικότερες γραμμές έχει απαρχαιωμένες δυνατότητες και δεν πρόκειται να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εάν θες να ασφαλίσεις τις επαφές σου, κάνε χρήση του pim backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Η sim σε γενικότερες γραμμές έχει απαρχαιωμένες δυνατότητες και δεν πρόκειται να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εάν θες να ασφαλίσεις τις επαφές σου, κάνε χρήση του pim backup. Ναι, το ξερω... Το pim backup χρησιμοποιω κι εγω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!!:happy: Απλα, ηθελα να αλλαξω sim στα 2 μου κινητα, και στη sim του Χperia δεν εχω ουτε μια επαφη... Για αυτο ρωτησα... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Παιδιά, δικαιούμαι με την επιδότηση, XPERIA με 210 ευρώ.. εσείς θα το παίρνατε?.. Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Το HD με πόσο το παίρνεις; Θα το συνιστούσα περισσότερο μαζί με το touch pro 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Παιδιά, δικαιούμαι με την επιδότηση, XPERIA με 210 ευρώ.. εσείς θα το παίρνατε?.. Το HD με πόσο το παίρνεις; Θα το συνιστούσα περισσότερο μαζί με το touch pro 2. Ή και θα μπορούσες να περιμένεις να βγει και το Xperia X2 αν σε ενδιαφέρει το εξωτερικό πληκτρολόγιο όπως και το HTC Touch Pro2 που λέει και ο Γιάννης παραπάνω. Επίσης, σε λίγο καιρό θα βγει και το HTC Leo/HTC HD2 οπότε καλύτερα να κάνεις λίγο υπομονή να δεις τα νέα μοντέλα.;) Το Xperia δεν θα στο συνιστούσα πλέον...:confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasss_21 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Παιδιά, δικαιούμαι με την επιδότηση, XPERIA με 210 ευρώ.. εσείς θα το παίρνατε?.. εγώ αν και πορομενος με το x1 θα περίμενα το x2 :) Παράθεση Device Model: Sony Ericsson Xperia X1 Current ROM: Touch X 10.8.2 LEGENDARY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Nαι βρε παιδιά, αλλά αφού κάνει το X1 210 ευρώ, το Χ2 θα είναι ακόμα πιό πολύ ακριβό. Επίσης, δεν ξέρω, μέχρι πότε μπορείς να κρατήσεις την επιδότηση της Wind? Επ αόριστο ? Δεν νομίζω.. νομίζω πως πρέπει τώρα να διαλέξω.. (μέχρι Νοέμβριο δλδ. που θα αναεωθεί το συμβόλαιο...) Έτσι δεν είναι ? ή λέω βλακείες?... Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Καλά τα λεφτά, αλλά κοίτα πόσο σου έρχεται και κανα hd και pro2.. :) Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Επειδή είμαι άσχετος, ποιό είναι το "HD" και ποιό είναι το pro2 ? Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Μια αναζήτηση στο google καθώς και μια επίσκεψη στο forum της HTC θα σου λύσουν τις απορίες σου. :) HTC Touch HD HTC Touch Pro2 HTC Touch HD forum HTC Touch Pro2 forum Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Επειδή είμαι άσχετος, ποιό είναι το "HD" και ποιό είναι το pro2 ?Εδώ στο forum γίνεται εκτενής συζήτηση για τις εν λόγω συσκευές και όχι μόνο... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihailmm Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Γεια σας και ευχαριστω. Δοκιμασα το ΡΙΜ ΒΑCKUΡ αλλα τιποτα. Μου βγαζει error..και ειδα στα σχολια εκει οτι το ιδιο προβλημα ειχαν και αλλοι. Καποιοσ εγραφε να μην το τρεξω απλως να το κανω copy και να το βαλω στο κινητο. Το εκανα και αυτο αλλα τιποτα. Ελπιζω ακομα για βοηθεια γιατι δεν εχω ιδεα τι αλλο να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Γεια σας και ευχαριστω. Δοκιμασα το ΡΙΜ ΒΑCKUΡ αλλα τιποτα. Μου βγαζει error..και ειδα στα σχολια εκει οτι το ιδιο προβλημα ειχαν και αλλοι. Καποιοσ εγραφε να μην το τρεξω απλως να το κανω copy και να το βαλω στο κινητο. Το εκανα και αυτο αλλα τιποτα. Ελπιζω ακομα για βοηθεια γιατι δεν εχω ιδεα τι αλλο να κανω. Όπως το κατεβάζεις, είναι ένα *.exe αρχείο. Το πετάς στην κάρτα μνήμης και το τρέχεις κατευθείαν από το κινητό. Μετά τα κάνει αυτόματα. Μην πειράζεις τα άλλα που γράφει. Δεν γίνεται να σου βγάζει προβλήματα. Επί 7 μήνες το χρησιμοποιούσα συνεχώς τόσο εγώ, όσο και άλλα μέλη και δεν έχω ξανακούσει για πρόβλημα..:confused::confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Γεια σας και ευχαριστω. Δοκιμασα το ΡΙΜ ΒΑCKUΡ αλλα τιποτα. Μου βγαζει error..και ειδα στα σχολια εκει οτι το ιδιο προβλημα ειχαν και αλλοι. Καποιοσ εγραφε να μην το τρεξω απλως να το κανω copy και να το βαλω στο κινητο. Το εκανα και αυτο αλλα τιποτα. Ελπιζω ακομα για βοηθεια γιατι δεν εχω ιδεα τι αλλο να κανω. Όπως το κατεβάζεις, είναι ένα *.exe αρχείο. Το πετάς στην κάρτα μνήμης και το τρέχεις κατευθείαν από το κινητό. Μετά τα κάνει αυτόματα. Μην πειράζεις τα άλλα που γράφει. Δεν γίνεται να σου βγάζει προβλήματα. Επί 7 μήνες το χρησιμοποιούσα συνεχώς τόσο εγώ, όσο και άλλα μέλη και δεν έχω ξανακούσει για πρόβλημα..:confused::confused: soom να σου θυμισω οτι ειχα κι εγω προβλημα με το PIM Backup και την Official ROM...Δεν εκανε backup με την καμία και ειχα δοκιμασει τα παντα...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 soom να σου θυμισω οτι ειχα κι εγω προβλημα με το PIM Backup και την Official ROM...Δεν εκανε backup με την καμία και ειχα δοκιμασει τα παντα...:worry: Εσύ είσαι γυναίκα....:X:confused::X :lol: Γιατί?? Εγώ δεν είχα είτε σε επίσημη είτε σε μη επίσημη... Μήπως είχες την ελληνική ρομ?:shifty: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts