Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

griniaris, δε μας λες και κανα κουτσομπολιό για το πως διευθετήθηκε τελικά το θέμα? ;)

κανα link με screenshots από αυτή τη LEO? :)

πρόταση για registry editor? :)

and one more υπάρχει youtube app που σε landscape mode να γυρνάει και αυτή..?

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το panel αγαπητέ, το panel :shifty:

γυρναει απο μόνο του δηλαδή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέτριο διάβασμα εξεταστικής και ξέσκισμα σε διάβασμα άλλων πραγμάτων στο νετ :rolleyes::ninja::O

Παρακολουθώ το φορουμ καθημερινα αλλά ετσι κ αλλιως δεν ειχα κατι να πω οπότε δεν μίλησα :p

Νεφέλη ο κόσμος είναι μάλλον μικρός!:D

Σε έπιασα εδώ!!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Tελικα ο agent47 ειναι το ακριβως αντιθετο με τον bsp98ht!!:lol::lol:

Ο πρωτος βγαζει ROM καθε λιγο(χθες φλασαρα την 3.3 και σημερα εβγαλε 3.4), και ο αλλος μια μετα απο μηνες, αλλα καλη....:happy:

Δευτερη μερα με τη Valkyrie.... Ειναι πανεμορφη.... Τα νεα μενου, το LEO, ολα ειναι καταπληκτικα!!

Φυσικα, δεν ειναι τοσο γρηγορη οσο η PCTech4U, αλλα οσο δεν μου δημιουργει προβλημα θα παραμεινει στο κινητο...Το μονο θεμα που θελω να δω, ειναι η μπαταρια... Χθες που επαιζα με ρυθμισεις, κτλ, τελειωσε πολυ γρηγορα, αλλα και μετα που το φορτισα, χωρις να κανω και πολλα πραγματα, επεσε 15% σε μια ωρα... Θελω να δω αν ηταν τυχαιο, ή αν οντως καταναλωνει τοσο πολυ μπαταρια...

Για μενα η τελεια Rom θα ηταν μια Valkyrie με επιδοσεις PCTech4U!!:O:ninja:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Νεφέλη ο κόσμος είναι μάλλον μικρός!:D

Σε έπιασα εδώ!!

:lol::lol::lol: το παρακολουθω λίγο καιρό αλλά γραφτηκα πρόσφατα :happy:

Σουμπαρόβιος κι εσύ? :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σουμπαρόβιος κι εσύ? :p

:lol::lol::lol::lol:

Αργησα να το πιασω στα ελληνικα...:lol::lol:

Μου εφτιαξε η μερα!:happy:

Tελικα ο agent47 ειναι το ακριβως αντιθετο με τον bsp98ht!!:lol::lol:

Ο πρωτος βγαζει ROM καθε λιγο(χθες φλασαρα την 3.3 και σημερα εβγαλε 3.4), και ο αλλος μια μετα απο μηνες, αλλα καλη....:happy:

Δευτερη μερα με τη Valkyrie.... Ειναι πανεμορφη.... Τα νεα μενου, το LEO, ολα ειναι καταπληκτικα!!

Φυσικα, δεν ειναι τοσο γρηγορη οσο η PCTech4U, αλλα οσο δεν μου δημιουργει προβλημα θα παραμεινει στο κινητο...Το μονο θεμα που θελω να δω, ειναι η μπαταρια... Χθες που επαιζα με ρυθμισεις, κτλ, τελειωσε πολυ γρηγορα, αλλα και μετα που το φορτισα, χωρις να κανω και πολλα πραγματα, επεσε 15% σε μια ωρα... Θελω να δω αν ηταν τυχαιο, ή αν οντως καταναλωνει τοσο πολυ μπαταρια...

Για μενα η τελεια Rom θα ηταν μια Valkyrie με επιδοσεις PCTech4U!!:O:ninja:

halo θέλω review για 3.3 :P εγώ έχω την 3.2 και μέχρι τώρα πάει πάρα πολύ καλά με εξαίρεση κάτι φρίκες που τρώει που και που (μέχρι τώρα 1 φορά μου το έχει κάνει) και δεν ανοίγει κάποια προγράμματα...

halo θέλω review για 3.3 :P εγώ έχω την 3.2 και μέχρι τώρα πάει πάρα πολύ καλά με εξαίρεση κάτι φρίκες που τρώει που και που (μέχρι τώρα 1 φορά μου το έχει κάνει) και δεν ανοίγει κάποια προγράμματα...

Πηγα κατευθειαν στην 3.4!! Ετσι κι αλλιως μια μερα την ειχα την 3.3 οποτε δεν ειχα προλαβει να περασω πολλες προσωπικες ρυθμισεις... Οποτε δεν ειχα και τιποτα να χασω...:p

Κοιτα, επειδη εχω φλασαρει πολλες Valkyrie, ξερω οτι οι εκδοσεις δεν εχουν πολλες διαφορες μεταξυ τους...Απλα καθε φορα διορθωνει κι απο μερικα μικρα πραγματακια, και βγαζει και καινουρια Rom...Θα προτιμουσα να καθυστερει λιγο παραπανω και να βγαζει λιγοτερες εκδοσεις, με περισσοτερες βελτιωσεις...

Οποτε, και η 3.3 δεν νομιζω να εχει διαφορες απο την 3.2 που εχεις... Εμενα μια χαρα μου πηγαινε...Μια φορα μονο το "ζαλισα" με τα πειραγματα που εκανα, και χρειαστηκε ενα soft reset... Και επισης δεν χρησιμοποιουσα το rota's horizon(που περιστρεφει το Leo με το ανοιγμα του πληκτρολογιου), γιατι τοτε μου κολλουσε μετα απο διαδοχικες εναλλαγες σε οριζοντια και καθετη προβολη...Ετσι κι αλλιως το πληκτρολογιο μονο για να γραφω μηνυματα το χρησιμοποιω, οποτε δεν εχω προβλημα...Επισης, ειχα ενα θεμα με την μπαταρια, αλλα δεν τη χρησιμοποιησα πολυ τη Rom για να σου πω...Θα δω πως θα παει η 3.4...

Κατα τα αλλα μια χαρα ειναι... :D

Ξαναλεω , δεν πιανει σε καμια περιπτωση επιδοσεις PCTech4U, αλλα αυτο το αντισταθμιζει με το Leo, που ειναι κορυφαιο, αλλα και γενικα με τα πανεμορφα γραφικα της Rom...Ειναι μακραν πιο ομορφη απο την PCTech4U, η οποια ειναι πιο γρηγορη...

Διαλεγετε και παιρνετε...:p

Καλησπέρα σε όλους!Μόλις απέκτησα το νέο μου ΧPERIA X1 και έχω καταστενοχωρηθεί ,επειδή η ένταση ήχου κλήσης,αλλά και γενικότερα αναπαραγωγής mp3 κ.ά ήχων είναι μέτρια ως χαμηλή με την ένδειξη στο μέγιστο.Τί μπορώ να κάνω?Τίθεται θέμα βλάβης κ αλλαγής της συσκευής ή μπορεί να βελτιωθεί?Ευχαριστώ!!!

Ξαναλεω , δεν πιανει σε καμια περιπτωση επιδοσεις PCTech4U, αλλα αυτο το αντισταθμιζει με το Leo, που ειναι κορυφαιο, αλλα και γενικα με τα πανεμορφα γραφικα της Rom...Ειναι μακραν πιο ομορφη απο την PCTech4U, η οποια ειναι πιο γρηγορη...

Διαλεγετε και παιρνετε...:p

Ευτυχως που το διευκρινιζεις για τις επιδοσεις γιατι τωρα ειμαι πλεον σιγουρη πως αν την βαλω θα εκνευριστω...:happy:

Καλησπέρα σε όλους!Μόλις απέκτησα το νέο μου ΧPERIA X1 και έχω καταστενοχωρηθεί ,επειδή η ένταση ήχου κλήσης,αλλά και γενικότερα αναπαραγωγής mp3 κ.ά ήχων είναι μέτρια ως χαμηλή με την ένδειξη στο μέγιστο.Τί μπορώ να κάνω?Τίθεται θέμα βλάβης κ αλλαγής της συσκευής ή μπορεί να βελτιωθεί?Ευχαριστώ!!!

Οχι φιλε μου, ετσι ειναι ο ηχος στο Xperia.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι φιλε μου, ετσι ειναι ο ηχος στο Xperia.

Δεν ειναι φιλος. Ειναι η δευτερη κοπελα της παρεας!!:lol::lol:

Και βεβαια, υπαρχει ενας τροπος να αυξησεις την ενταση του ηχου, αλλα παραμορφωνεται πολυ. Θα μπορουσες να επεξεργαστεις το κομματι με καποιο προγραμμα και να αυξησεις εκει την ενταση, αλλα θαυματα μην περιμενεις. Εμενα παντως ποτε δεν με απογοητευσε... Ισως γιατι δεν εχω τσαντα να το βαζω μεσα βεβαια...:happy:

Ευτυχως που το διευκρινιζεις για τις επιδοσεις γιατι τωρα ειμαι πλεον σιγουρη πως αν την βαλω θα εκνευριστω...:happy:

Ναι, ειναι σχεδον σιγουρο.... Οπως και να το δεις, ειναι πιο αργη...:rolleyes:

Αλλα και πιο ομορφη, η ατιμη...:lol::lol:

το panel αγαπητέ, το panel :shifty:

γυρναει απο μόνο του δηλαδή.

μάλλον πρέπει να το κατεβάσω και το panel..! αν και για να είμαι ειλικρινής ακόμα δεν έχω κατανοήση/εξοικειωθεί με τη χρήση τους..!!

με το wktask, έχω ένα προβληματάκι, πάνω από το "start" και μέχρι τη μέση της taskbar εμφανίζεται μια λευκή γραμμή από πάνω που φαίνεται άσχημο..είναι κάποια ρύθμιση ή έτσι είναι γενικά??

μάλλον πρέπει να το κατεβάσω και το panel..! αν και για να είμαι ειλικρινής ακόμα δεν έχω κατανοήση/εξοικειωθεί με τη χρήση τους..!!

με το wktask, έχω ένα προβληματάκι, πάνω από το "start" και μέχρι τη μέση της taskbar εμφανίζεται μια λευκή γραμμή από πάνω που φαίνεται άσχημο..είναι κάποια ρύθμιση ή έτσι είναι γενικά??

Ετσι ειναι γενικα.

Οταν πας να βαλεις το πανελ του uTube, θελει λιγο προσοχη η διαδικασια, γιατι πρεπει πρωτα να το βαλεις σαν εφαρμογη. Δεν τα ξερω ακριβως καλα, αλλα τα γραφουν οι xda ξεκάθαρα.. ;)

Αλλά όμως, γιατι να εχεις το uTube σε landscape? Δεν κερδιζεις κάτι. Ισα ισα, που οταν πας και ψαχνεις κατι, θα σου δειχνει λιγοτερα αποτελεσμα απο το να ηταν σε portrait. Τα βιντεο, οταν αναπαράγωνται εξαλλου, ειναι αυτοματα σε landscape.;)

edit:

Αν δεις γραφει:

YOUTUBE launcher PANEL thanks to mole91 -> Download link

[Requires zenkinz's YouTube APP installed -> Link to thread]

Πήγαινε εδώ και θα τα βρεις ολα:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=498934

Στο πρώτο ποστ ειναι. Εκει που λέει:

Custom Panels from xda-devs members
.

griniaris, δε μας λες και κανα κουτσομπολιό για το πως διευθετήθηκε τελικά το θέμα? ;)

κανα link με screenshots από αυτή τη LEO? :)

πρόταση για registry editor? :)

Oταν το πάρω στα χέρια μου θα μπω σε λεπτομέρειες.Προς το παρόν σας παρακολουθώ και απλά περιμένω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτη η ασπρη γραμμη ειναι η ενδειξη της μπαταριας και μπορεις να την απενεργοποιησεις απο τις ρυθμησεις.. ;)

Κώστας

Τελικα θα το αλλαξω το xperia με την διαταξη QWERTZ..

Δεν μπορεσα να κρατηθω, τους πηρα τηλεφωνο σημερα και ειπα οτι μου εστειλαν αυτο, και θα μου το αλλαξουν... :D:D

Αντε να δουμε τωρα... :cry:

αυτη η ασπρη γραμμη ειναι η ενδειξη της μπαταριας και μπορεις να την απενεργοποιησεις απο τις ρυθμησεις.. ;)

είχα εκνευριστεί και το κανα απεγκατάσταση αλλά όταν διάβασα αυτό το ξανάκαναεγκατάσταση..το launcher που εμφανίζει στο κέντρο 12 τετράγωνα τι είναι?? σαν γρήγορη εκκινηση για προεπιλεγμένα προγράμματα?

είχα εκνευριστεί και το κανα απεγκατάσταση αλλά όταν διάβασα αυτό το ξανάκαναεγκατάσταση..το launcher που εμφανίζει στο κέντρο 12 τετράγωνα τι είναι?? σαν γρήγορη εκκινηση για προεπιλεγμένα προγράμματα?

Ναι! Και καθοριζεις ποιο βαζεις που απο τις ρυθμισεις του παλι!

Αυτο για την μπαταρια ομολογώ δεν το ηξερα! Εξαιρετικο! Τελικα ειναι φοβερος taskmanager....

Ναι! Και καθοριζεις ποιο βαζεις που απο τις ρυθμισεις του παλι!

Αυτο για την μπαταρια ομολογώ δεν το ηξερα! Εξαιρετικο! Τελικα ειναι φοβερος taskmanager....

Να είμαι ειλικρινής, όταν είναι full οκ, αλλά όταν βλέπεις τη μπάρα στη μέση φαινεται κάπως αντιαισθητικό για τα δικά μου δεδομένα..!! :wacko:

registry editor προταση? :)

Επιστρεφω να προσθεσω σχετικα με τη Valkyrie....:shifty:

Εβαλα, οπως ειπα πριν, την 3.4, αλλα δεν ξερω για ποιον λογο, αν κατι πηγε στραβα ή απλα ετσι ειναι η εκδοση αυτη, ετρωγε γερα κολληματα...

Οποτε, τωρα ξαναγυρναω στην 3.3, την οποια και δεν προλαβα να δουλεψω... :ninja:

Για να δουμε....:worry:

Να είμαι ειλικρινής, όταν είναι full οκ, αλλά όταν βλέπεις τη μπάρα στη μέση φαινεται κάπως αντιαισθητικό για τα δικά μου δεδομένα..!! :wacko:

Υπαρχει αυτος:http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/

Αλλα για καποιο λογο δεν δουλευει το site... Και εινια καλος και γνωστος και free..

Επισης, υπαρχει και του Resco σαν addon στον File Explorer.;) Αλλα το δευτερο δεν ειναι free...:rolleyes:

με τον total commander δε μπορεις να κανεις τη δουλεια που θες στη registry??

Κώστας

με τον total commander δε μπορεις να κανεις τη δουλεια που θες στη registry??

Δεν ξερω..:O

Παντως εγω Resco Explorer + Registry AddOn έχω..;)

Να σας πω: Προς ολους τους χρηστες PCTech4U και Valkyrie.

Μια απο τις δυο έχει μεσα σαν Ringtone του iPhone... Και έχει σιγουρα το ονομα του μεσα το «iPhone»... Η Νεφελη εψαξε μεσα στην PCtech4U και δεν τον βρηκε.. Θα κοιταξετε μεσα σε μια Valkyrie?? Αν δεν εχει φτιαξει ο agent δικο του φακελο, θα ειναι χυμα μεσα στον φακελο των Windows...:worry::worry:

Eψαξα στην Valkyrie στον φακελο των windows και δεν βρηκα τιποτα...:(

Εισαι σιγουρος οτι ειχε το "iphone" στο ονομα??

Που αλλου μπορει να ειναι ??:confused:

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned