andreas_ku990 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 ωχ ... αυτό για το πληκτρολόγιο δεν μου άρεσε .... bye bye xperia παω για το touch pro !!! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Η τοση καθυστερηση κυκλοφοριας της συσκευης που μπορει να οφειλεται; Στην παράδοση που έχει η SE να καθυστερεί τα κινητά της...:lol: Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 ωχ ... αυτό για το πληκτρολόγιο δεν μου άρεσε .... bye bye xperia παω για το touch pro !!! Μη γινεσαι υπερβολικος.αλλα σιγουρα δικο σου θεμα τι θα κανεις. Απλα περιμενε να το δεις απο κοντα κατα ποσο σε βολευει εσενα η οχι.ποιο πολυ θα με ανησυχουσε αν θα ελεγε χαλια ποιοτητα κ μπαταρια παρα αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Παιδιά μην βασίζεστε και πολύ στο συγκεκριμένο σάιτ... Και για το προ έλεγαν οτι είναι πιο γρήγορο από το διαμάντι και στο τέλος τα ίδια σκατά ήταν.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 ε μα καλά ... πόσο ποιο γρήγορο να είναι ?? για σκέψου το λίγο ... πρέπει να δοκιμάσουμε να ανοίξουμε πολλές εφαρμογές μαζί και εκεί να δούμε ποιο ανταποκρίνετε καλύτερα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Η τοση καθυστερηση κυκλοφοριας της συσκευης που μπορει να οφειλεται; Στο ότι οι μηχανικοί λογισμικού της εταιρίας μ.....νται...Γενικά,μια ζωή σ'αυτην την εταιρία-σε οποιοδήποτε μοντέλο-δουλεύουν το λογισμικό για πάνω από χρόνο και στο τέλος πάλι λίγα bugs τα έχει...Θα είναι βέβαια θετικό το να κυκλοφορήσει και να μην έχει (σοβαρά) bugs!Αλλά και πάλι..Αργεί πολύ και έπρεπε να το ανακοινώσει αργότερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Αλλαγη ημερομηνιας και τιμης στο PLAY.COM, προς το καλυτερο.... http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/5192163/Sony-Ericsson-XPERIA-X1-Sim-Free-Unlocked-Mobile-Phone/Product.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 μολις σε 43 μερες δηλαδη θα ερθει στην αγγλια!!!πολυ παρηγορο!!!αλλα κατι ειναι και αυτο,...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 43 μέρες ???:blink::blink::blink::blink: αργεί πολύ , πάρα πολύ Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 43 μέρες ???:blink::blink::blink::blink: αργεί πολύ , πάρα πολύ Φοβάσαι μην χάσεις τις μετοχές.;.; :lol: Μα νόμιζα οτι εσυ έχεις επιλέξει προ.. Τι σε ενδιαφέρει το εξπιρια.; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Δεν ξερω αν ειναι αληθεια...... Sony Ericsson delays Windows phone to Jan 09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Ελπίζω πως όχι.. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Απογοητευση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Και νεο χτυπημα.... Sony Ericsson's XPERIA X1 delayed to end of the year http://www.engadget.com/2008/08/29/sony-ericssons-xperia-x1-delayed-to-end-of-the-year/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 http://www.engadget.com/2008/08/29/sony-ericssons-xperia-x1-delayed-to-end-of-the-year/ Μαλλον δεν την παλευουν στην sony ericsson... Καλο ειναι να μην βγαζεις συσκευες στην κυκλοφορια βιαστικα, αλλα μην το παρακανουμε κιολας Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Φοβάσαι μην χάσεις τις μετοχές.;.; :lol: Μα νόμιζα οτι εσυ έχεις επιλέξει προ.. Τι σε ενδιαφέρει το εξπιρια.; ναι εντάξει κλίνω περισσότερο προς το touch pro αλλά θα ήθελα να δω τι θα γίνει και με το xperia ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Εγω λεω να παρω το touch pro και μετα οταν βγει με το καλο το X1 βλεπουμε. Γιατι οπως πανε απο την καινουργια χρονια θα το εχουμε στα χερια μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Επισημες ανακοινωσεις βγαζουν ποτε κ αν ναι που μπορω να τις βρω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Εγω τα διαβαζω απο Engadet και Gizmodo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Το engadget αναφερει οτι το επιβεβαιωσε στελεχος της sonyericsson στην εκθεση οποτε μαλλον ειναι στανταρ... Καλη υπομονη σε οσους συνεχισουν να το περιμενουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Ποτε κυκλοφορει το Touch Pro στην Ελλαδα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Ποτε κυκλοφορει το Touch Pro στην Ελλαδα???? Μη βγαίνουμε εκτός θέματος φίλοι μου, για το X1 συζητάμε εδώ πέρα... :) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 καλα νομιζω το εξευτελισανε τελειως πλεων με την κυκλοφορια...απο αναβολη σε αναβολη το πανε...οπως λεει και ο φιλος παραπανω και εγω με βλεπω να αγοραζω αλλο και του χρονου βλεπουμε...! (ερωτηση...δεν ηταν ενας φιλος καπου εδω μεσα που ειχε ενα xperia στα χερια του?μπορεις μηπως αν με ακους (!!!) μα μου πεις ποιος ειναι ο λογος που το καθηστερουν τοσο?δεν μπορω να βρω καποια δικαιολογια με το ληψο μυαλο μου...τοσο δυσκολο ειναι να το σουλουποσουν απο λογισμικο???) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 εγώ θέλω να μάθω για το πληκτρολόγιο του γιατί άκουσα (βασικά είδα) σε ένα site που έγραφε ότι έχει από τα χειρότερα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Εγώ έχω να πω ότι δεν είναι ανάγκη να πιστεύουμε ό,τι διαβάζουμε!Εφόσον η εταιρία είπε μέσα στον Οκτώβρη και προς το παρόν δεν το διέψευσε όλα τα άλλα είναι περιττά!Όπως και οι διάφορες τιμές που δίνουν ιστοσελίδες αμφιβόλου ποιότητας και όλοι τρεχουν να τις πιστέψουν! Όσον αφορά το λογισμικό,η αλήθεια έιναι ότι προσπαθούν να το σουλουπώσουν όσο πιο πολύ μπορούν πριν κυκλοφορήσει,οπότε αν είναι να μιλάμε για μια συσκευή σταθερή η οποία στην καθημερινη χρηση μπορεί να ανταπεξελθει αξιοπρεπώς,χαλάλι και οι τόσες μήνες!Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι δεν έχει ξαναδουλέψει(σε επίπεδο λογισμικού τουλάχιστον)η SE στο λειτουργικό Windows Mobile! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts