Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Παιδια καλησπερα πωs μπορω να παρω καποιο τηλεφ απο το outlook ευχαριστω Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι ζητάς; Για κάποια από τις επαφές σου λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 το ξυπνητηρι δεν λειτουργη με κλειστη τη συσκευή??? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 το ξυπνητηρι δεν λειτουργη με κλειστη τη συσκευή??? Απ'οτι έχω διαβάσει στο forum πρέπει να έχεις ανοιχτη την συσκευή σου για να δουλέψει το ξυπνητήρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 το ξυπνητηρι δεν λειτουργη με κλειστη τη συσκευή??? Απ'οτι έχω διαβάσει στο forum πρέπει να έχεις ανοιχτη την συσκευή σου για να δουλέψει το ξυπνητήρι. Ναι σε όλες τις windows mobile συσκευές. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Μια ερώτηση για τα μηνύματα. Τα μηνύματα που στέλνω τα αποθηκέυει και στα Inbox και στα sent items. Υπάρχει τρόπος να τα εμφανίζει μόνο στο sent? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Μια ερώτηση για τα μηνύματα. Τα μηνύματα που στέλνω τα αποθηκέυει και στα Inbox και στα sent items. Υπάρχει τρόπος να τα εμφανίζει μόνο στο sent? Tα βλέπεις σε μορφή διαλόγου, threaded sms, για να τα απενεργοποιήσεις "Disαble Threading SMS HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings\OEM\SMSInbox\Th readinfDisabled Αλλάζουμε την τιμή από 0 σε 1" Πηγή Μου φαίνεται και το xperia tweak έχει επιλογή να απενεργοποιήσεις το threaded sms αλλά υπάρχει και αυτόνομο cabακι. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stentor Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Εχει κανεις να προτεινει ρυθμισεις (μεσω SKtools πχ) για καλυτερες επιδοσεις? Mιλαω για μαμισια ROM και οχι optimised. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnys Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Έχω πρόβλημα με το core...ότι βίντεο και αν του βάζω να παίξει δεν έχω εικόνα...έχω μόνο ήχο....εχει τ΄χει σε κανέναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Tα βλέπεις σε μορφή διαλόγου, threaded sms, για να τα απενεργοποιήσεις "Disαble Threading SMS HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings\OEM\SMSInbox\Th readinfDisabled Αλλάζουμε την τιμή από 0 σε 1" Πηγή Πώς το κάνω αυτό? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Όταν κλειδώνω το πληκτρολόγιο(πατώντας για μερικά δευτερόλεπτα το πλήκτρο που τερματίζει τις κλήσεις) μετά,για να χρησιμοποιήσω πάλι τη συσκευή, πατάω στιγμιαία το πλήκτρο που βρίσκεται πάνω δεξιά (ΟΝ/OFF).Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκλειδώνει πατώντας μόνο αυτά τα 2 πλήκτρα με τα ασημένια σηματάκια?? Δηλαδή, θέλω να μπορώ να ξεκλειδώσω το πληκτρολόγιο,χωρίς να πατήσω το ΟΝ/OFF ούτε να ανοίξω το συρόμενο πληκτρολόγιο. Γίνεται? start,settings,keylock,wake up the deviceby pressing any button Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakis Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 geia sas paidia.eimai kainourios sto forum k 8a i8ela mia boi8eia an mporeite. kserei kaneis pws ginontai oi ry8miseis wap stin cosmote gia na exw internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 geia sas paidia.eimai kainourios sto forum k 8a i8ela mia boi8eia an mporeite. kserei kaneis pws ginontai oi ry8miseis wap stin cosmote gia na exw internet? http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html ...και γράψε ελληνικά αν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Παιδιά το κινητό τι λέει από photo και video??? Υπάρχει πουθενά κανένα sample??? Βασικά είμαι μεταξύ Χ1 και HTC .... Οι εφαρμογές για Windows mobile παίζουν σε όλα τα κινητά με windows λειτουργικό?? Παλιά είχα το P900 και το είχα βολευτεί... Τώρα θέλω να αφήσω το Ν73 .... και ψάχνομαι.... Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Έχει καλύτερη κάμερα από τα HTC αλλά μην περιμένεις να φτάσει τα επίπεδα ποιότητας του Νokia σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Έχει καλύτερη κάμερα από τα HTC αλλά μην περιμένεις να φτάσει τα επίπεδα ποιότητας του Νokia σου. Μα θεωρητικά γράφει σε 640 χ 480, 30 fps.... Είναι δυνατόν το Ν73 να είναι καλύτερο???? Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Μα θεωρητικά γράφει σε 640 χ 480, 30 fps.... Είναι δυνατόν το Ν73 να είναι καλύτερο???? μιλαει για φωτογραφια ο φιλος μας.εχει την καλυτερη φωτογραφικη καμερα σε wm συσκευη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Ναι... για φωτογραφία. Τώρα για το Video δεν γνωρίζω τις επιδόσεις του συγκεκριμένου nokia αλλά εάν το συγκρίνεις με αυτό του Ν95 που ονομαστικά τραβάει το ίδιο video, πάλι δεν συγκρίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 μιλαει για φωτογραφια ο φιλος μας.εχει την καλυτερη φωτογραφικη καμερα σε wm συσκευη... Έχω ψηθεί τρελά να το αγοράσω.... Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά... Εκεί που έλεγα ότι δεν θα ξανά-έπαιρνα Ericsson .... Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Ναι... για φωτογραφία. Τώρα για το Video δεν γνωρίζω τις επιδόσεις του συγκεκριμένου nokia αλλά εάν το συγκρίνεις με αυτό του Ν95 που ονομαστικά τραβάει το ίδιο video, πάλι δεν συγκρίνεται. Παιδια καλησπερα πωs μπορω να παρω καποιο τηλεφ απο το outlook ενα απο τα τηλεφ που εχω σε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 μάλιστα αρα δεν λειτουργει με κλειστη την συκσευή μονο αμα κλσω το τηλέφωνο..phone off...1.sto Contact manager εχω επιλεξη οταν με καλουνε να βγάζει την φοτο σε full screen αλλα τπτ!!! την βγάζει σε notification...μικρη δλδ καμιά ιδέα ??και σχετικά με .avi αρχια δεν έχω καταφέρει να βρω τιποτα καλο ωστε να παιζει τα αρχια...έχω βάλει το vlc.. τζίφος..με πεταει error!!το core player αυτο error otan pav na ανοιξω αρχιο.Mono με το Divx player βρηκα λυσει ετρεχε τα αρχια κανονικα...αλλα εiναι trial! και τελος σχετικα με την φωνητικη εντολη έβαλα το voice commant τις microsft αλλα δεν το βρισκει πουθενα στα προγράμματα ενω το εχω κανει install... *στο Resco Cotanct Manager! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
generalzod Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Παίδες, όσοι το χρησιμοποιείτε καθημερινά , τι έχετε να πείτε για την μπαταρία του? Εμένα το απόγευμα της δεύτερης μέρας τελειώνει. Και τότε αρχίζει και τρελένεται το κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Παίδες, όσοι το χρησιμοποιείτε καθημερινά , τι έχετε να πείτε για την μπαταρία του? Εμένα το απόγευμα της δεύτερης μέρας τελειώνει. Και τότε αρχίζει και τρελένεται το κινητό.. H μπαταρία του είναι πολύ καλή, εξαρτάται από την χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
generalzod Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Στο forum.xda-developers.com έχουν αυτήν την εφαρμογή, που δείχνει την μπατταρία με ποσοστό. Όποιος ενδιαφέρεται.. http://rapidshare.com/files/219975073/Battery__Percentage_Software.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Παίδες, όσοι το χρησιμοποιείτε καθημερινά , τι έχετε να πείτε για την μπαταρία του? Εμένα το απόγευμα της δεύτερης μέρας τελειώνει. Και τότε αρχίζει και τρελένεται το κινητό.. Απογοήευση η μπαταρία. 20 ώρες το λιγότερο, 40 ώρες το περισσότερο που άντεξε το δικό μου. 20 ώρες αν μπω GPS για κάνα 20-άλεπτο, WiFi για 2 ωρίτσες και ψάξιμο εδώ κι εκεί για 2-3 ώρες ακόμα. 40-48 ώρες αν δεν κάνω τίποτα άλλο εκτός από 1 ώρα τηλεφωνήματα, 4-5 sms και 5 λεπτά wifi για να κατεβάσει τα email μου και να τα δω μέσα σε 5 λεπτά. Έχω ακούσει άλλους όμως που τους κρατάει 6 ώρες παίζοντας divx video. Το δικό μου δε νομίζω να κρατούσε πάνω από 2 ώρες video, ίσως και 1. Στην SonyEricsson Service τους είπα να ελέγξουν την μπαταρία μου και είπαν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
generalzod Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Συμφωνώ, σκέτη απογοήτευση. Θα ήθελα να μάθω τι παίζει με την διάρκεια ζωής της μπατταρίας του iPhone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts