tsourisg Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Αλλά μην ελπίζεις σε πολλά. Γενικά, από όσο ξέρω, κανέναν δεν το κάλυψαν για τέτοιο θέμα. Το έχω γράψει και παλαιότερα ότι εμένα μου το καλύψαν χωρίς δεύτερη κουβέντα στον Πειραιά. Προφανώς έχει να κάνει με την αντιπροσωπεία. Κανείς πάντως δεν χάνει κάτι με το να προσπαθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Έχω ακριβώς το ιδιο ραγισμα το οποίο εμφανίστηκε ξαφνικά ένα πρωί, χωρίς να έχει πέσει ποτέ το κινητό κάπου....:mad::mad: Σκατά.. και το δικό μου ακριβώς στο ίδιο σημείο λες και κατασκεύασαν αυτό το πλαστικό μετά απο μερικούς μήνες να σπάει σε όλους! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 .....και ειναι και το δικο μου μαυρο, που λεγανε πως μονο στα ασημί εμφανίζονται ρωγμές!!!!:mad::mad: Τώρα που το βλεπω καλύτερα, σαν να έχω βγάλει το δικό μου φωτογραφία είναι...... είναι ολόιδιο μιλάμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Τώρα που το βλεπω καλύτερα, σαν να έχω βγάλει το δικό μου φωτογραφία είναι...... είναι ολόιδιο μιλάμε!!! Δυστυχώς είναι πολλά με πανομοιότυπο πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Εγώ το δικό μου το έχω απο τις 4/11 στο service επειδή δεν μου άνοιγε στα ξαφνικά και απο τότε περιμένω να βρεθεί άλλο μαύρο XPERIA για να μου αντικαταστήσουν γιατί έτσι αποφάσισαν λόγω του προβλήματος.... Με πήραν και απο την εξυπηρέτηση της S.E και μου είπαν ότι μπορούν να μου αντικαταστήσουν άμεσα με ένα ασημί αλλά δεν το δέχτηκα....ακόμη περιμένω για μαύρο.... Δλδ 40 ημέρες και δεν υπάρχει μαύρο XPERIA για να μου το αντικαταστήσουν.... ΗΜΑΡΤΟΝ Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Μήπως πλέον να σου δώσουν το Χ2 που είναι και πιο φθηνό; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Μολις πηρα το κινητο απο το service... Οπως ειχα ξαναναφερει, ειχε προβλημα το πληκτρολογιο...Κολλουσαν καποια πληκτρα ενω αλλα εβγαιναν 2-3 φορες... Και πιστευα οτι ηθελε απλα καθαρισμο... Αλλα τι μου ειπαν??:blink: Οτι ειχε σπασει η πλακετα!!!!:wacko: Πως να εσπασε αυτο το πραγμα?? Δεν μου ειχε πεσει ποτε κατω...:( Τεσπα... Επιτελους εχω και παλι μετα απο 15 μερες το κινητο μου...:p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Αλλα τι μου ειπαν??:blink: Οτι ειχε σπασει η πλακετα!!!!:wacko: Δυστυχώς τα αδικαιολόγητα σπασίματα είναι συνηθισμένο φαινόμενο στη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Μολις πηρα το κινητο απο το service... Οπως ειχα ξαναναφερει, ειχε προβλημα το πληκτρολογιο...Κολλουσαν καποια πληκτρα ενω αλλα εβγαιναν 2-3 φορες... Και πιστευα οτι ηθελε απλα καθαρισμο... Αλλα τι μου ειπαν??:blink: Οτι ειχε σπασει η πλακετα!!!!:wacko: Πως να εσπασε αυτο το πραγμα?? Δεν μου ειχε πεσει ποτε κατω...:( Τεσπα... Επιτελους εχω και παλι μετα απο 15 μερες το κινητο μου...:p Γι' αυτό δε θέλω να το δώσω στο service... Πόσο πήγε το μαλλί? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Την πλακετα την καλυψε η εγγυηση... Αλλα ζητησα να μου αλλαξουν και το μεταλλικο πλαισιο γυρω γυρω, που ειχε ραγισμα, και το καπακι της μπαταριας που ειχε γινει χαλια, τα οποια κοστισαν 55€... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Μια χαρά μου φαίνεται για καινούργια (πλέον) συσκευή. Το ΙΜΕΙ σου άλλαξε; Το κοίταξες αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Οχι, ειναι το ιδιο...:) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Παιδιά μπορεί κάποιος που έχει original rom να μου γράψει τι βλέπει στις ιδιοότητες-->Μνήμη; Εγώ έχω storage: Total 277.85 In use 212.99 Free 64.80 Μου φαίνονται λίγα τα free χωρίς να έχω κάτι αποθηκευμένο. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Παιδιά μπορεί κάποιος που έχει original rom να μου γράψει τι βλέπει στις ιδιοότητες-->Μνήμη; Εγώ έχω storage: Total 277.85 In use 212.99 Free 64.80 Μου φαίνονται λίγα τα free χωρίς να έχω κάτι αποθηκευμένο. ειναι πολυ λιγα... φανταζομαι θα εχεις official rom αλλα και παλι εχεις λιγα mb ελευθερα.. τροποποιηση ουπς σορρυ δεν προσεξα οτι αναφεροσουν σε official αποκλειστικα.. http://img14.imageshack.us/img14/1579/screen01eo.png Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 παιδια οσοι θελετε να παρετε το xperia απο αυριο ο γερμανος θα το εχει στα 300 ευρω.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadis Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Καλησπέρα σε όλους.Για όσους ενδιαφέρονται για σταθερή και γρήγορη rom συστήνω ανεπιφύλακτα την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505214 Εχω δοκιμάσει πάνω από 25 rom και είναι με διαφορά η καλύτερη.Εδώ και 10 μέρες που την έχω είμαι υπέρ ευχαριστημένος.Εχω ξεχάσει το soft reset:) Προσοχή στις οδηγίες.Αργεί λίγο στην εγκατάσταση αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο,αν και δεν είναι πολυδιαφησμένη Παράθεση Χ1ι-ROM-NEW V-LITE 4.3 COBALT HARDCORE EDITION FINAL (Stable) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Καλησπέρα σε όλους.Για όσους ενδιαφέρονται για σταθερή και γρήγορη rom συστήνω ανεπιφύλακτα την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505214 Εχω δοκιμάσει πάνω από 25 rom και είναι με διαφορά η καλύτερη.Εδώ και 10 μέρες που την έχω είμαι υπέρ ευχαριστημένος.Εχω ξεχάσει το soft reset:) Προσοχή στις οδηγίες.Αργεί λίγο στην εγκατάσταση αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο,αν και δεν είναι πολυδιαφησμένη από τις χειροτερες ρομ που εχω βαλει... το μονο που μου αρεσε ηταν ο φακελος με τα cab-ακια που τα δινει και χώρια οταν την κατεβαζεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadis Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 από τις χειροτερες ρομ που εχω βαλει... το μονο που μου αρεσε ηταν ο φακελος με τα cab-ακια που τα δινει και χώρια οταν την κατεβαζεις... ????..τι ακριβώς δεν σου άρεσε?Δεν είναι σταθερή γρήγορη και με καλή μπαταρία? Παράθεση Χ1ι-ROM-NEW V-LITE 4.3 COBALT HARDCORE EDITION FINAL (Stable) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 ????..τι ακριβώς δεν σου άρεσε?Δεν είναι σταθερή γρήγορη και με καλή μπαταρία? ακριβως...δεν ειναι τίποτα από τα 3! εκτός από τη διαδικασια εγκαταστασης...(που λιγο ελειψε να σβουριξω το Xperia στον τοιχο!), ειχε απιστευτα κολληματα...με επαιρναν τηλεφωνο και δε μπορουσα να απαντησω, μετα πηγαινα να ξεκλειδωσω να δω την αναπαντητη και δεν ξεκλειδωνε παρά μονο όποτε το θυμοταν... Για να μπει δε στο Start Menu...ουουουου...της υπομονης... Εσενα σου τρεχει σφαιρα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 ειναι πολυ λιγα... φανταζομαι θα εχεις official rom αλλα και παλι εχεις λιγα mb ελευθερα.. τροποποιηση ουπς σορρυ δεν προσεξα οτι αναφεροσουν σε official αποκλειστικα.. Με την offocial κανείς; Ψάχνω να δω τι να σβήσω. Όλα τ ααποθηκεύω στην κάρτα μνήμης :worry: Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 ακριβως...δεν ειναι τίποτα από τα 3! εκτός από τη διαδικασια εγκαταστασης...(που λιγο ελειψε να σβουριξω το Xperia στον τοιχο!), ειχε απιστευτα κολληματα...με επαιρναν τηλεφωνο και δε μπορουσα να απαντησω, μετα πηγαινα να ξεκλειδωσω να δω την αναπαντητη και δεν ξεκλειδωνε παρά μονο όποτε το θυμοταν... Για να μπει δε στο Start Menu...ουουουου...της υπομονης... Εσενα σου τρεχει σφαιρα; Συμφωνω κι εγω... Ειναι ισως η χειροτερη που εχω βαλει... Εκτος που επρεπε να κανω μονος μου ολη την εγκατασταση, κολλουσε απο τα πρωτα δευτερολεπτα...:mad: Τωρα, αν σε εσενα τρεχει μια χαρα, τι να πω...:confused: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadis Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 ακριβως...δεν ειναι τίποτα από τα 3! εκτός από τη διαδικασια εγκαταστασης...(που λιγο ελειψε να σβουριξω το Xperia στον τοιχο!), ειχε απιστευτα κολληματα...με επαιρναν τηλεφωνο και δε μπορουσα να απαντησω, μετα πηγαινα να ξεκλειδωσω να δω την αναπαντητη και δεν ξεκλειδωνε παρά μονο όποτε το θυμοταν... Για να μπει δε στο Start Menu...ουουουου...της υπομονης... Εσενα σου τρεχει σφαιρα; Τι να πω?Εγω δεν εχω κανενα απολυτως πρόβλημα μέχρι τώρα.Σταθερότατη,όχι απλά σταθερή,πολύ καλή ταχύτητα και πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας.Και όλα αυτά με ΄σκληρή΄χρήση.(πολλά τηλέφωνα,wifi,sms και γενικά με το τηλέφωνο στο χέρι).Και αν δεις και τα σχόλια στο xda μόνο καλά λόγια έχουν να πουν.Ειδικά όταν έκανα το page pool 0 και την ξαναφόρεσα και μα μικρά πειραγματάκια με το advance config πάει σφαίρα.Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο και το radio στην απόδοση της rom(εκτός από τον ρόλο που παίζει στην μπαταρία).Για την ιστορία το radio που έχω τώρα ειναι το 1.10.25.18 με το rilphone 1.08.25.20 Μ1 Παράθεση Χ1ι-ROM-NEW V-LITE 4.3 COBALT HARDCORE EDITION FINAL (Stable) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Υπάρχουν περιπτώσεις που κακός συνδυασμός radio - rom δημιουργεί διάφορα προβλήματα. Δεν μπορώ να ξέρω εάν κάτι τέτοιο μπορεί να συμβαίνει βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Εγκατέστησα το νέο panel manager και πρίν από αυτό το SE Activex deployment. Στη συνέχεια το youtube app και τέλος το youtube panel αλλά όταν πάω να το επιλέξω μου βγάζει μήνυμα ότι θέλει update το panel manager... Καμιά ιδέα; Official rom Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 παιδια οσοι θελετε να παρετε το xperia απο αυριο ο γερμανος θα το εχει στα 300 ευρω.... Παιδια γιατι εχει πεσει τοσο η τιμη? Το πανε για καταργηση, θα βγει αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts