Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλήθεια βρίσκεις τόσο "λίγο" το Χ1 από το Χ2; Δες πάλι τις διαφορές των χαρακτηριστικών τους και θα καταλάβεις τι εννοώ. Εκτός και αν αναφέρεσαι στην κάμερα και στις δύο ίντσες μεγαλύτερη οθόνη.

Εγώ πάλι γιατί βλέπω το Χ2 τόσο "λίγο" μπροστά στον υπόλοιπο σύγχρονο ανταγωνισμό;

Τωρα που το λες παρατηρω κι εγω πως μαλλον σε καμερα και οθονη βασισα τη γνωμη μου. Ειναι οντως πιο αργο; Αν ναι...τοτε μαλλον εχετε δικιο παιδες! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό είναι πολύ θετικό..

Δείχνει ότι η Se πραγματικά υπερεκτίμησε το Χ1 και έβαλε σε λογική τιμή το Χ2 για να χτυπήσει τον κυρίαρχο στην κατηγορία HTC.

Δεν εχει να κανει. Ειναι απλα διαφορετικα τα δεδομενα και το timeframe.

Οταν κυκλοφορησε το Χ1 δεν υπηρχε μεγαλος ανταγωνισμος σε συσκευες με τα χαρακτηριστικα του. Εστω και καθυστερημενο το release, επροκειτο για μια συσκευη που αν μη τι αλλο ξεχωριζε - μαζι με αλλα, βλεπε HTC HD κλπ.

Ενα χρονο αργοτερα απλα τα χαρακτηριστικα του Χ2 ειναι ενα κλικ (η καλυτερα δυο) πισω απο τον ανταγωνισμο, οποτε για να εχει μια στοιχειωδως αξιοπρεπη εμπορικη επιτυχια επρεπε να τιμολογηθει σε αυτα τα χρηματα. Τωρα το γιατι εχει ξεμεινει η τιμη του Χ1 σε αυτα τα επιπεδα ειναι παλι συνθετο θεμα. Καποια στιγμη ισως βγει καποια προσφορα για να... ξεστοκαρει η sonyericsson και να λανσαρει μονο το καινουριο.

Αναλογιστειτε και το εξης.

Το Χ2 απευθυνεται σε αυτους που θελουν hardware keyboard, δε θελουν να κουβαλουν συσκευες μεγεθους touch pro 2, αλλα αντιθετα συσκευες που... προσομοιαζουν σε ενα... απλο κινητο τηλεφωνο, ενω παραλληλα θελουν και μια αξιοπρεπη ποιοτητα κατασκευης και οχι ενα κιλο πλαστικα (με καπακια που... βυθιζονται αν τα πιεσεις κλπ) με 200+ ευρω λιγοτερα χρηματα.

Το "κακο" για το Χ2 ειναι πως πλεον εχει απεναντι του και το omnia pro, που θα εισαχθει κι αυτο επισημα στην ελληνικη αγορα (εχει ηδη αρχισει απο καποια καταστηματα), που ειναι στα ιδια επιπεδα χρηματων και εχει σαφως καλυτερο hardware. Ετσι, κατα τη γνωμη μου, το τελευταιο ειναι η καλυτερη λυση σε αυτη την κατηγορια χρηματων και για το "ειδος" αυτο των WM... :)

Υ.Γ. Θα καταλαβετε το μεριδιο αγορας που προσδοκουν οι εταιρειες για συσκευες με hardware keyboard και τον αριθμο των πωλησεων τους σε σχεση με τις... απλες, αν δειτε ποσο τιμολογειται το omnia pro B7610 που ειναι ακριβως ενα Omnia II + πληκτρολογιο (δηλαδη περισσοτερη... τεχνολογια σε ενα πακετο) και αντι να ειναι ακριβοτερο ειναι περι τα 40 ευρω φθηνοτερο...

Τελος του off topic...

καλημερα σας

εβαλα και εγω στο xperia μου την rom USA_X1.5.αυτο που με χαλαει λιγο ειναι οτι η εφαρμογη msn weather απαιτει συνδεση δεδομενων για να κανει update τον καιρο και εγω επειδη εχω ειδικο εταιρικο πακετο και δεν μπορω να βαλω συνδ δεδομενων εξτρα θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποια εφαρμογη για τον καιρο η οποια να κανει update μεσω wi-fi κατι σαν την εκπληκτικη εφαρμογη της touch it rom που χρησιμοποιουσα για ενα διμηνο και την εβγαλα διοτι κολλουσε παρα πολυ ο win med player.oσοι την εχετε χρησιμοποιησει θα το ξερετε.ηταν τρομερα αξιοπιστα τα δεδομενα για τον καιρο και δεν επεφτε ποτε εξω.και μου ειναι μεγαλη αναγκη η εφαρμογη αυτη επειδη ασχολουμαι επαγγελματικα με τον μοντελισμο αεροπλανων ....μεχρι και υγρασια εδειχνε...

σορυ για το μεγαλο ποστ....βοηθηστε με plz εχω ψαξει ολους τους xda dev kai tipota....

:)

Βρε παιδιά πως μπορώ να απενεργοποιήσω το 3G? Κάθε φορά που αποσυνδέεται το wifi (δεν έχει σήμα) και τρέχει πχ. explorer πάει να συνδεθεί κάθε φορά με 3G και πρέπει να παω στο Comm Manager για να πατήσω το Data Connection στο off. Γίνεται να κάνω κάτι να μην το κάνει αυτό κάθε φορά και χρεώνομαι??

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Βρε παιδιά πως μπορώ να απενεργοποιήσω το 3G? Κάθε φορά που αποσυνδέεται το wifi (δεν έχει σήμα) και τρέχει πχ. explorer πάει να συνδεθεί κάθε φορά με 3G και πρέπει να παω στο Comm Manager για να πατήσω το Data Connection στο off. Γίνεται να κάνω κάτι να μην το κάνει αυτό κάθε φορά και χρεώνομαι??

Modaco NoData

soom Θέε!! :respect:

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

• Administrators
Τωρα που το λες παρατηρω κι εγω πως μαλλον σε καμερα και οθονη βασισα τη γνωμη μου. Ειναι οντως πιο αργο; Αν ναι...τοτε μαλλον εχετε δικιο παιδες! :)

Δεν είναι πιο αργό, απλά τα WM6.5 είναι πιο "βαριά".

Modpic.gif

καλημερα σας

εβαλα και εγω στο xperia μου την rom USA_X1.5.αυτο που με χαλαει λιγο ειναι οτι η εφαρμογη msn weather απαιτει συνδεση δεδομενων για να κανει update τον καιρο και εγω επειδη εχω ειδικο εταιρικο πακετο και δεν μπορω να βαλω συνδ δεδομενων εξτρα θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποια εφαρμογη για τον καιρο η οποια να κανει update μεσω wi-fi κατι σαν την εκπληκτικη εφαρμογη της touch it rom που χρησιμοποιουσα για ενα διμηνο και την εβγαλα διοτι κολλουσε παρα πολυ ο win med player.oσοι την εχετε χρησιμοποιησει θα το ξερετε.ηταν τρομερα αξιοπιστα τα δεδομενα για τον καιρο και δεν επεφτε ποτε εξω.και μου ειναι μεγαλη αναγκη η εφαρμογη αυτη επειδη ασχολουμαι επαγγελματικα με τον μοντελισμο αεροπλανων ....μεχρι και υγρασια εδειχνε...

σορυ για το μεγαλο ποστ....βοηθηστε με plz εχω ψαξει ολους τους xda dev kai tipota....

κανεις δεν γνωριζει κατι;;;και μια ερωτηση ολα αυτα τα αρχεια cab οπως το modaco πως τα περναω στο κινητο;;;ευχαριστω πολυ

• Administrators
κανεις δεν γνωριζει κατι;;;και μια ερωτηση ολα αυτα τα αρχεια cab οπως το modaco πως τα περναω στο κινητο;;;ευχαριστω πολυ

Σχετικά με τον καιρό, εάν μας πεις ποιο πρόγραμμα είχε η ROM που αναφέρεσαι είναι εύκολο να βρεθεί. Πέρα από αυτό, κυκλοφορούν πολλά προγράμματα καιρού, τα δημοφιλέστερα των οποίων είναι το Spb Weather, το SBSH PocketWeather και άλλα.

Για να περάσεις τα αρχεία σου στη συσκευή πρέπει να την συνδέσεις με το usb καλώδιο και να τρέξεις το ActiveSync εάν έχεις Windows XP στον υπολογιστή σου ή το Windows Mobile Device Center εάν έχεις Vista ή 7.

Εάν δεν τα έχεις, τα κατεβάζεις από το net με μια απλή αναζήτηση στο google.

Modpic.gif

Σχετικά με τον καιρό, εάν μας πεις ποιο πρόγραμμα είχε η ROM που αναφέρεσαι είναι εύκολο να βρεθεί. Πέρα από αυτό, κυκλοφορούν πολλά προγράμματα καιρού, τα δημοφιλέστερα των οποίων είναι το Spb Weather, το SBSH PocketWeather και άλλα.

Για να περάσεις τα αρχεία σου στη συσκευή πρέπει να την συνδέσεις με το usb καλώδιο και να τρέξεις το ActiveSync εάν έχεις Windows XP στον υπολογιστή σου ή το Windows Mobile Device Center εάν έχεις Vista ή 7.

Εάν δεν τα έχεις, τα κατεβάζεις από το net με μια απλή αναζήτηση στο google.

ok θα ψαξω τοτε τα αρχεια για τον καιρο στο google αλλα εχω ενα θεμα.επειδη η ρομ usa x1.5 ειχε αρκετα κολληματα εβαλα παλι την touch it..τα αρχεια μονο μεσω activesync ta περναω η μπορω και με καρτα μνημης να παω να τα κανω copy-paste στον φακελο των windows;;και ενα τελευταιο αν γνωριζετε ti τυπο αρχειων για προβολη βιντεο υποστηριζει η touch it;;στους xda δεν αναφερει κατι τετοιο.

σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν σας κουρασα

• Administrators

Σε ποια αρχεία αναφέρεσαι και γιατί να τα βάλεις στον φάκελο windows; Τα περνάς μέσα στην κάστα μνήμης και τα εγκαθιστάς τρέχοντας τα από εκεί.

Για να έχεις υποστήριξη στα περισσότερα format video, βάλε το Core Player.

Modpic.gif

Σε ποια αρχεία αναφέρεσαι και γιατί να τα βάλεις στον φάκελο windows; Τα περνάς μέσα στην κάστα μνήμης και τα εγκαθιστάς τρέχοντας τα από εκεί.

Για να έχεις υποστήριξη στα περισσότερα format video, βάλε το Core Player.

πρωτα απ ολα σε ευχαριστω για την υποστηριξη σου. δευτερον κατεβασασ πχ το modaco nodata και οταν το ξεζιπαρα μου ανοιξε εξι αρχεια εκ των οποιων το ενα ηταν της καταληξης .xml και τα αλλα ειχαν αλλη καταληξη.οταν το βαζω να κανει εγκατασταση δεν αναγνωριζει το αρχειο καν.για αυτο σε ρωταω πως θα κανω την εγκατασταση

ευχαριστω

πρωτα απ ολα σε ευχαριστω για την υποστηριξη σου. δευτερον κατεβασασ πχ το modaco nodata και οταν το ξεζιπαρα μου ανοιξε εξι αρχεια εκ των οποιων το ενα ηταν της καταληξης .xml και τα αλλα ειχαν αλλη καταληξη.οταν το βαζω να κανει εγκατασταση δεν αναγνωριζει το αρχειο καν.για αυτο σε ρωταω πως θα κανω την εγκατασταση

ευχαριστω

δεν το ξεζιπαρεις...δεν ειναι ζιπ το αρχειο, απλως ετσι το αναγνωριζουν τα windows. Βαλ'το αζιπαριστο στο κινητο και τρεχα το ;)

EDIT: με πρόλαβε ο Qparadox :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

α καλα δεν το περιμενα αυτο....οντως αυτο ηταν ευχαριστω παρα πολυ ολους σας

α καλα δεν το περιμενα αυτο....οντως αυτο ηταν ευχαριστω παρα πολυ ολους σας

κι εγω την ειχα πατησει και στην αρχη ντρεπομουν να ρωτησω στο φορουμ και οταν ρωτησα και μου ειπαν τι εφταιγε, ελεγα μεσα μου, "Μα το Θεό, είσαι χαζή κοπέλα μου!" :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

κι εγω την ειχα πατησει και στην αρχη ντρεπομουν να ρωτησω στο φορουμ και οταν ρωτησα και μου ειπαν τι εφταιγε, ελεγα μεσα μου, "Μα το Θεό, είσαι χαζή κοπέλα μου!" :p

Απάντηση πήρες??:p

Κάποια rom με 6.5 και manilla 2.1 σχετικά γρήγορη και χωρίς προβλήματα υπάρχει?

Έχω την τελευταία του energy αλλά δεν πάει καλά... μου φαίνεται πως τα πρώτα build των 6.5 που είχαν βγεί ήταν πιο γρήγορα απο το final......

EDIT:

Τώρα είδα πως δεν έχει ερωτηματικό, αρα δεν είναι ερώτηση....

Κοίτα να δεις που τώρα και εγώ λέω "Μα το Θεό, είσαι χαζός αγόρι μου!" :p

• Administrators
μου φαίνεται πως τα πρώτα build των 6.5 που είχαν βγεί ήταν πιο γρήγορα απο το final......

Για πιο γρήγορα δεν ξέρω, αλλά πιο ασταθή... ήταν σίγουρα. Τόσο η ταχύτητα βέβαια όσο και η σταθερότητα εξαρτόνται και από τη δουλειά που κάνει ο εκάστοτε μάγειρας.

Modpic.gif

Καλησπερα παιδες μετα την κλοπη του πρωτου xperia σειρα πηρε το δευτερο αν κ μεταχειρισμενο,

μια ερωτηση εχω αν ξερι κανεις,

οταν συνδεω το Bluetooth Handsfree στο κινητο, το εικονιδιο του BT δεν αλλαζει με αποτελεσμα να μην ξερω αν ειναι συνδεδεμενο το ακουστικο, υπαρχει κατι που πρεπει να κανω?(σημειωση το ακουστικο ειναι multipoint, παρολα αυτα και σε single point mode δεν εχω αλλαγη στο εικονιδιο παρα μονο οταν υπαρχει ενεργη κληση)

Καλησπερα παιδες μετα την κλοπη του πρωτου xperia σειρα πηρε το δευτερο αν κ μεταχειρισμενο,

μια ερωτηση εχω αν ξερι κανεις,

οταν συνδεω το Bluetooth Handsfree στο κινητο, το εικονιδιο του BT δεν αλλαζει με αποτελεσμα να μην ξερω αν ειναι συνδεδεμενο το ακουστικο, υπαρχει κατι που πρεπει να κανω?(σημειωση το ακουστικο ειναι multipoint, παρολα αυτα και σε single point mode δεν εχω αλλαγη στο εικονιδιο παρα μονο οταν υπαρχει ενεργη κληση)

καλησπερα πως μπορω να αλαξω τον ηχο μηνυματος στο x1

• Administrators
Στις ρυθμίσεις, πήγαινε στο Sounds & Notifications και μετά στο Notifications tab. Επέλεξε το event Messaging: New text message και εκεί αλλάζεις τον ήχο.

Modpic.gif

Τι να πω μου την είχε στημένη.

Ένα χρόνο μια χαρά δούλευε το Χ1 και όταν πήγα ταξίδι άρχισε τα νούμερά.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμον .

Το πρόβλημα είναι ότι το τηλέφωνο ,είτε έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά είτε όχι, δείχνει συνέχεια την εικόνα των ακουστικών με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να μιλήσω χωρίς ακουστικά γιατί δεν ακούω τίποτα από το μεγάφωνο.

Το έκλεισα , το ξανάνοιξα , του έβγαλα την μπαταρία ...... το χαβά του το τηλ.

Σίμος

Το πρόβλημα είναι ότι το τηλέφωνο ,είτε έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά είτε όχι, δείχνει συνέχεια την εικόνα των ακουστικών με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να μιλήσω χωρίς ακουστικά γιατί δεν ακούω τίποτα από το μεγάφωνο.

και δε του κανεις ενα hard reset να ξεμπερδευεις..... λογικα δε θα εχεις προβλημα μετα.;)

Κώστας

ξαναβαλε-βγαλε τα ακουστικα μια δυο φορες

κατι εχει κολησει και νομιζει οτι εχει μεσα ακουστικα

ΔΕΝ νομιζω να διορθωθει με hard reset....

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned