Dimitriss19 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Dimitriss19 τα σύμβολα τα εισάγεις με παρατεταμένει πίεση..και στα options λεει μετά από πόσα ms τα εισάγει..μήπως πείραξες τα options και έβαλες μεγάλο χρόνο πίεσης γι'αυτό δεν στα εισάγει? Aπλα κρατας λιγο περισσοτερο πατημενο το πληκτρο, και βγαινει το συμβολο που ειναι απο πανω...;) Να στε καλά, ευχαριστω!! :up::up: Ούτε που το είχα σκεφτεί να το πατήσω παρατεταμένα. Tον χρονο τον είχα βαλει στο τέρμα :lol::lol::lol: , αλλα και ετσι εμφανίζονται.. thanks :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 μου έχει σπάσει τα νέυρα γιατί συνεχώς και χωρίς λόγο (π.χ απομάκρυνση) αποσυνδέεται το ακουστικό από το τηλέφωνο, και μάλιστα για να μπορέσεi να ξανασυνδεθεί πρέπει να απενεργοποιήσω το ΒΤ και από τα δύο (τηλέφωνο και ακουστικό) και να το ξαναενεργοποιήσω, και αυτό μπορεί να συμβεί και 5 φορές την ημέρα!!!:X:cry: Υπάρχει περίπτωση να φταίει η ρομ που έχω (R3 Ελλ) οπότε θα πρέπει να φλασάρω άλλη (Pctech ?) ή να πετάξω το ακουστικό και να δοκιμάσω με άλλο? Και εγώ έχω διαπιστώσει κάποια προβλήματα με bluetooth ακουστικά. Συγκεκριμένα εγώ έχω το PV708 και η όλη διαδικασία της επανασύνδεσης με έχει κουράσει. Μια πολύ καλή λύση είναι το "csDevCtrl". Έχει επιλογή να ανοίγει αυτόματα το bluetooth κατά τη διάρκεια μιας κλήσης και μετά το τέλος της να ξανακλείνει αυτόματα. Έτσι και δεν σπαταλάς ενέργεια και μπορείς να δεχτείς κλείσεις μέσω του ακουστικού χωρίς να πρέπει να θυμάσαι αν άνοιξες το bluetooth. Απλά όταν ακούσεις την εισερχόμενη κλήση απαντάς κανονικά από το ακουστικό (μερικές φορές λόγο καθυστέρησης μπορεί να χρειαστεί να το πατήσεις και δεύτερη φορά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Χαιρετε και παλι! 1)Που μπορω να βρω προγραμμα πλοήγησης για το Xperia? Κατα προτιμηση Destinator 7 (εκανα μια αναζητηση στο myphone.gr για αναφορες αλλα δεν εβγαλα ακρη) 2) Για να βάλω windows 6.5 τι πρεπει να κανω (το κινητο ειναι μαμίσιο,χρειαζετι αλλη ρομ κλπ?) και που μπορω να τα βρω? Ευχαριστω.. 1) στα γνωστά μαγαζάκια...(δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσουμε (link) που παραθέτουν σε ιστοσελίδες με σπασμενο λογισμικό. αλλά ρίξε και μια ματιά και στο igo ειδικά από τη στιγμή που μπορείς να έχεις και χάρτες από άλλες εταιρείες και να διαλέγεις εσύ όποιον θέλεις γιατί να μην το έχεις??? 2)πρώτα απ όλα θα σου πρότεινα για αρχή να μάθεις το κινητό που έχεις...το έχω ξαναπεί ότί καλό είναι να διαβάσεις αν όχι όλες τις σελίδες τουλάχιστον τις τελευταίες 200 για να πάρεις μια ιδέα για τη συσκευή σου και να είσαι σε θέση μετά να διαλέξες ποια ρομ θέλεις ανάλογα με τις ανάγκες σου όσο για τη διαδικασία μη σε αγχώνει θα σου πάρει περίπου 20 λεπτά και περιγράφεται αναλυτικά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246420. από εκεί και πέρα ότι άλλο θέλεις ρώτα όσο για τα γνωστά μαγαζάκια αν θέλεις και δεν τα ξέρεις στείλε π.μ. Αυτό απ'ότι θυμάμαι είναι για να ελέγχουμε να μην συνδέεται μέσω gprs στο internet, και να αποκλείουμε ανάλογες συνδέσεις?? οεο?? αυτό δεν ήθελες ή καταλάβαμε λάθος??τέτοια δουλειά δεν ήθελες να κάνεις?? ************************************************* Ομάδα Διαχείρισης : Στην περίπτωση που θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ,να χρησιμοποιεις την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif Στην περίπτωση που θέλεις να απαντήσεις σε παραπάνω απο ένα μήνυμα, να χρησιμοποιεις την πολλαπλη παραθεση http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_on.gif ************************************************* Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 δεν το ρώτησα αρχικά εγώ, απλά επειδή ενδιαφέρει και μένα ζήτησα διευκρίνιση αν είναι όντως αυτό το πρόγραμμα.. :) Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 δεν το ρώτησα αρχικά εγώ, απλά επειδή ενδιαφέρει και μένα ζήτησα διευκρίνιση αν είναι όντως αυτό το πρόγραμμα.. :) Nικολα, το Modacο NoData αυτο κανει. κοβει το ιντερνετ απο το κινητο.. οσο για το παιδι που ελεγε για ρομ και dest, νομιζω ο πλαβι ηταν κστατοπιστικοτατος στην απαντηση του. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiledak Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 1) στα γνωστά μαγαζάκια...(δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσουμε (link) που παραθέτουν σε ιστοσελίδες με σπασμενο λογισμικό. αλλά ρίξε και μια ματιά και στο igo ειδικά από τη στιγμή που μπορείς να έχεις και χάρτες από άλλες εταιρείες και να διαλέγεις εσύ όποιον θέλεις γιατί να μην το έχεις??? Ευχαριστω, Βρήκα destinator 7 (στοn GT..) και παιζει μια χαρα... Βρηκα κι εναν οδηγο εδω,εμενα μου φαινεται καλος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ερώτηση!!! Θυμάμαι ότι έχει αναφερθεί, αλλά δεν στο σημείωσα δυστυχώς, οπότε... Πήρα καινούριο LAP TOP με VISTA και ενώ δεν βγάζει κάποιο πρόβλημα όταν συγχρονίζω το κινητό (για τις επαφές κυρίως), δεν κατάφερα να περάσω τις επαφές στον υπολογιστή! Είναι θέμα ρύθμισης από ότι θυμάμαι ή κάτι άλλο;; Είμαι ΟΛΟΣ αυτιά!!!:) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Παίδες τους δύο καινούργιους χάρτες που βγήκαν για IGO8 (τελεάτλας και έψιλον) τους έχει δοκιμάσει κανείς;προσπαθώ να καταλάβω ποιός είναι καλύτερος για Κρήτη, αλλά μάλλον και οι δύο έχουν αρκετά λάθοι... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Centarius Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Kαλημερα στην παρέα... Ευχαριστώ για την απάντηση σας...κάθησα όσο μπόρεσα και διάβασα τις σελίδες και δεν χρειαστηκαν πολλά πολλά...με συνοπτικες διαδικασίες βρήκα ενα μεταχειρισμένο xperia (το οποία ήταν σε υπεράριστη κατάσταση- ακόμα με τις ζελατίνες του) και το πήρα...απο τις 2 πρώτες μέρες οι εντυπώσεις μου είναι κατι παραπάνω απο φανταστικές!!!! Τρομερό εργαλείο...!!! (μία απορία έχω...όσο και να το έψαξα δεν το βρήκα...πως αλλάζουμε display name στο bluetooth της συσκευής? οεο?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Kαλημερα στην παρέα... Ευχαριστώ για την απάντηση σας...κάθησα όσο μπόρεσα και διάβασα τις σελίδες και δεν χρειαστηκαν πολλά πολλά...με συνοπτικες διαδικασίες βρήκα ενα μεταχειρισμένο xperia (το οποία ήταν σε υπεράριστη κατάσταση- ακόμα με τις ζελατίνες του) και το πήρα...απο τις 2 πρώτες μέρες οι εντυπώσεις μου είναι κατι παραπάνω απο φανταστικές!!!! Τρομερό εργαλείο...!!! (μία απορία έχω...όσο και να το έψαξα δεν το βρήκα...πως αλλάζουμε display name στο bluetooth της συσκευής? οεο?) Με γειες και καλώς ήλθες στην παρέα μας! :) Start > Settings > Owner Information (ότι όνομα βάλεις εκεί αυτό θα σου εμφανίζει και στο "μπλε δόντι"). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Παίδες τους δύο καινούργιους χάρτες που βγήκαν για IGO8 (τελεάτλας και έψιλον) τους έχει δοκιμάσει κανείς;προσπαθώ να καταλάβω ποιός είναι καλύτερος για Κρήτη, αλλά μάλλον και οι δύο έχουν αρκετά λάθοι... Χθες δοκιμασα και εγω καποιους χαρτες για το Ηρακλειο. Εχουμε και λεμε: Δοκιμασα τον CIT 090310, που υποτίθεται ειναι απο τους τελευταιους. Τον δοκιμσα φευγοντας απο Βουτες(Πανεπηστιμιο, κατω απο το ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η.). Ακου τωρα να δεις: Ενω μου τα ελεγε ολα καλα(βεβαια μου ελεγε στο makro να στριψω δεξια στον παραδρομο, αλλα δεν ξερω που οδηγει ο δρομος αυτος και δεν πηγα), συνεχισα κανονικα. Λογω εορτης, ο Σταυρωμένος χθες γιορταζε(η εκκλησια) και γινοταν κακος χαμος στους δρομους και αποφασισα να παω απο τα στενα, πανω απο τα ΤΕΙ αν ξερεις. Ολα καλα, ολοι οι δρομοι, παρολο που ειναι στενα στενων μου τα εβγαζε κανονικα. Αφου προχώρησα και εφτα στην Παπανδρεου στον Μασταμπα μου ελεγε να προχωρησω ολο ευθεια(κατευθυνση απο τερμα Θερίσου προς Δημοκρατιας που ηταν ο τελικος προορισμος μου), κατι που εδω και τουλαχιστον 3 χρονια απαγορευεται, δηλαδη η παπανδρεου(Ανδρεα Παπανδρεου), απο το υψος του Σαβοϊδάκη(που εχει διπλα ενα μεγαλο ανθοπωλείο) και μετα ειναι τουλαχιστον 3 χρονια μονοδρομος. Ε αυτος δεν το ειχε:wacko:. Απογοητεύτηκα. Δοκιμασα σημερα τον Epsilon 090730 που επισης κατεβασα εχθες. Ημουν στον Κρητικο Φουρνο στην Θερίσου και Μίνωος γωνια με προορισμο τις Βουτες και το πανεπιστημιο. Μου ειπε κανονικα να στριψω δεξια στην Μινωος, να κατεβω, να στριψω αριστερα στην 62 Μαρτύρων, μετα αριστερα στην Παραλιακη(και μαλιστα ηξερε ακριβως τον κομβο εκει, οτι δηλαδη για να στριψω αριστερα επρεπε να κατσω δεξια στον δρομο, κατω απο την γεφυρα). Και εδω ερχεται το κουφο: Μου ειπε να στριψω δεξια προς Εθνικη Οδο στην πρωτη εξοδο προς Ρεθυμνο!!! Δεν ακολουθησα και μετα ηταν ολα καλα(εκτος απο μια μικρη εντελως ηλιθια παρακαμψη που ηθελε να κανω. Χωρις λογο και ουσια. Αν ξερεις τους δρομους να στην πω ακριβως). Αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομα προς κεντρο πως ειναι. Γενικα, για κρητη δεν εχω καταληξει ακομα ποιος ειναι καλος. Μπαχαλο. Καινουριους κομβους δεν εχει κανενας, ουτε στην Παπαναστασιου, ουτε στο Γιοφυρο. Μονοδρομησεις που εχουν γινει και αλλαξει τουλαχιστον 1 χρονο τωρα στα στενα του Μασταμπα δεν τα εχει κανενας σωστα.:wacko: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Centarius Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Με γειες και καλώς ήλθες στην παρέα μας! :) Start > Settings > Owner Information (ότι όνομα βάλεις εκεί αυτό θα σου εμφανίζει και στο "μπλε δόντι"). Ευχαριστώ!!! πάω να τσεκάρω θηκούλα....(ερώτηση...για το σερφάρισμα στο διαδικτυο θα χρειαστώ κάποιο είδος antivirus???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ευχαριστώ!!! πάω να τσεκάρω θηκούλα....(ερώτηση...για το σερφάρισμα στο διαδικτυο θα χρειαστώ κάποιο είδος antivirus???) Οχι, δεν χρειαζομαστε κατι τετοιο.. Δεν υπαρχουν ιοι για εμας. Αλλα και να υπαρχουν, ειναι λιγοι. Και δεν χρειαζεται να επιβαρύνεται το λειτουργικο μας με τετοιου ειδους προγραμματα να τρεχουν στο background. Αφοβα. 1 χρονο μπαινω στο internet και δεν εχω δει κανενα απολυτως προβλημα. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Centarius Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 εγινε...ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Παιδιά, προσπαθώ να κάνω hard reset, παταω τα 2 ασημενια κουμπάκια και μετα το κουμπι ενεργοποιησησης αλλα το κινητο απλα ανοιγει... :cry::cry::cry: any help? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Παιδιά, προσπαθώ να κάνω hard reset, παταω τα 2 ασημενια κουμπάκια και μετα το κουμπι ενεργοποιησησης αλλα το κινητο απλα ανοιγει... :cry::cry::cry: any help? :( Πατας και κρατας πατημενα τα κουμπακια, και μετα πατας στιγμιαια το power button χωρις να αφησεις τα κουμπακια μεχρι να φανει η γκρι οθονη με τα μπλε γραμματακια..;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Πατας και κρατας πατημενα τα κουμπακια, και μετα πατας στιγμιαια το power button χωρις να αφησεις τα κουμπακια μεχρι να φανει η γκρι οθονη με τα μπλε γραμματακια..;) Tο power button δεν το πατώ συνεχόμενα δηλαδη..? Μονο ενα τσακ..? :D :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Tο power button δεν το πατώ συνεχόμενα δηλαδη..? Μονο ενα τσακ..? :D :cry: yeap..:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 yeap..:rolleyes: έγινε.!! :D Ευχαριστώ πολυ Αλέξανδρε!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Χθες δοκιμασα και εγω καποιους χαρτες για το Ηρακλειο. Εχουμε και λεμε: Δοκιμασα τον CIT 090310, που υποτίθεται ειναι απο τους τελευταιους. Τον δοκιμσα φευγοντας απο Βουτες(Πανεπηστιμιο, κατω απο το ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η.). Ακου τωρα να δεις: Ενω μου τα ελεγε ολα καλα(βεβαια μου ελεγε στο makro να στριψω δεξια στον παραδρομο, αλλα δεν ξερω που οδηγει ο δρομος αυτος και δεν πηγα), συνεχισα κανονικα. Λογω εορτης, ο Σταυρωμένος χθες γιορταζε(η εκκλησια) και γινοταν κακος χαμος στους δρομους και αποφασισα να παω απο τα στενα, πανω απο τα ΤΕΙ αν ξερεις. Ολα καλα, ολοι οι δρομοι, παρολο που ειναι στενα στενων μου τα εβγαζε κανονικα. Αφου προχώρησα και εφτα στην Παπανδρεου στον Μασταμπα μου ελεγε να προχωρησω ολο ευθεια(κατευθυνση απο τερμα Θερίσου προς Δημοκρατιας που ηταν ο τελικος προορισμος μου), κατι που εδω και τουλαχιστον 3 χρονια απαγορευεται, δηλαδη η παπανδρεου(Ανδρεα Παπανδρεου), απο το υψος του Σαβοϊδάκη(που εχει διπλα ενα μεγαλο ανθοπωλείο) και μετα ειναι τουλαχιστον 3 χρονια μονοδρομος. Ε αυτος δεν το ειχε:wacko:. Απογοητεύτηκα. Δοκιμασα σημερα τον Epsilon 090730 που επισης κατεβασα εχθες. Ημουν στον Κρητικο Φουρνο στην Θερίσου και Μίνωος γωνια με προορισμο τις Βουτες και το πανεπιστημιο. Μου ειπε κανονικα να στριψω δεξια στην Μινωος, να κατεβω, να στριψω αριστερα στην 62 Μαρτύρων, μετα αριστερα στην Παραλιακη(και μαλιστα ηξερε ακριβως τον κομβο εκει, οτι δηλαδη για να στριψω αριστερα επρεπε να κατσω δεξια στον δρομο, κατω απο την γεφυρα). Και εδω ερχεται το κουφο: Μου ειπε να στριψω δεξια προς Εθνικη Οδο στην πρωτη εξοδο προς Ρεθυμνο!!! Δεν ακολουθησα και μετα ηταν ολα καλα(εκτος απο μια μικρη εντελως ηλιθια παρακαμψη που ηθελε να κανω. Χωρις λογο και ουσια. Αν ξερεις τους δρομους να στην πω ακριβως). Αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομα προς κεντρο πως ειναι. Γενικα, για κρητη δεν εχω καταληξει ακομα ποιος ειναι καλος. Μπαχαλο. Καινουριους κομβους δεν εχει κανενας, ουτε στην Παπαναστασιου, ουτε στο Γιοφυρο. Μονοδρομησεις που εχουν γινει και αλλαξει τουλαχιστον 1 χρονο τωρα στα στενα του Μασταμπα δεν τα εχει κανενας σωστα.:wacko: Όσο για αυτό μου το ποστ, όποιος από Ηράκλειο Κρήτης (μέχρι στιγμής ξέρω τους: XavierGr, plavi, Ancient_Flame από αυτό το thread και άλλο ένα παιδί από το thread του HD) έχει κάνει αντίστοιχα τεστ και έχει βγάλει κάποιο συμπέρασμα για τους χάρτες, ας το μοιραστεί μαζί μας για να ξέρουμε! έγινε.!! :D Ευχαριστώ πολυ Αλέξανδρε!! :p Τίποτα! Να'σαι καλά! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkontar Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Να ξερεις οτι ακομα και μελη του σωματος μας αν παρεμβάλονται μεταξυ του ακουστικου και του τηλεφωνου επηρεάζουν το σημα. Δηλαδη αν πας απο ενα δωματιο σε ενα αλλο το πιο πιθανο ειναι να αποσυνδεθει. Τωρα, γιατι δεν ξανασυνδεεται μετα αυτοματα δεν ξερω.. Το εχεις αφησει λιγο να δει το ενα το αλλο? Και εισαι βεβαιος πως το XPeria ειναι ανιχνεύσιμο? Γιατι μπορει να κλεινει αυτοματα μετα απο λιγο. Αυτά τα ξέρω, χρησιμοποιώ ΒΤ εδώ 4-5 χρόνια και το είχα ξαναπάθει άλλη μια φορά με το Ρ900 που έιχα και τότε πέταξα το ακουστικό και πήρα άλλο. Υπάρχουν καποιοι συνδυασμοί τηλεφώνων - ακουστικών που απλά δεν ταιριάζουν και δεν δουλέυουν. Απλά είπα μήπως επειδή τώρα είναι της ίδιας εταιρίας και μάλιστα προτεινόμενο στη συσκευασία με κάποιο τρόπο το γλυτώσω αυτή τη φορά.:O Σωστος. Υπαρχει και αυτο.. Νομιζω το ειδα δει σαν επιλογη μεσα στο AdvancedConfig Tool, αλλα δεν εδωσα περισσοτερη σημασια γιατι δεν χρησιμοποιω πολυ συχνα το bluetooth μου...:rolleyes: που ακριβώς? γιατί τότε δεν το είχα ψάξει λόγω ταξιδιού, αλλά και τωρα που το ξανακοιτάω, δεν βρήκα κάποια επιλογή για αδράνεια..!! Το βρήκε κανένας αυτό που είναι? Και εγώ έχω διαπιστώσει κάποια προβλήματα με bluetooth ακουστικά. Συγκεκριμένα εγώ έχω το PV708 και η όλη διαδικασία της επανασύνδεσης με έχει κουράσει. Μια πολύ καλή λύση είναι το "csDevCtrl". Έχει επιλογή να ανοίγει αυτόματα το bluetooth κατά τη διάρκεια μιας κλήσης και μετά το τέλος της να ξανακλείνει αυτόματα. Έτσι και δεν σπαταλάς ενέργεια και μπορείς να δεχτείς κλείσεις μέσω του ακουστικού χωρίς να πρέπει να θυμάσαι αν άνοιξες το bluetooth. Απλά όταν ακούσεις την εισερχόμενη κλήση απαντάς κανονικά από το ακουστικό (μερικές φορές λόγο καθυστέρησης μπορεί να χρειαστεί να το πατήσεις και δεύτερη φορά). Που το βρίσκουμε αυτό? Κάνει δουλειά στη συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί δεν είναι θέμα ανοιγοκλεισίματος αλλά αποσύνδεσης. Τροποπ: Το βρήκα από τους xda αλλά δεν είδα πουθενά αν κάνει για την περίπτωσή μας Τέλος κάτι που ξέχασα να πω την προηγούμενη φορά και μπορεί να παίζει ρόλο είναι ότι έχω εγκαταστήσει το DrYar Bluetooth, λέτε να την κάνει αυτό όλη την μανούρα?:cry: Παράθεση - ΙΑΚΩΒΟΣ - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Όσο για αυτό μου το ποστ, όποιος από Ηράκλειο Κρήτης (μέχρι στιγμής ξέρω τους: XavierGr, plavi, Ancient_Flame από αυτό το thread και άλλο ένα παιδί από το thread του HD) έχει κάνει αντίστοιχα τεστ και έχει βγάλει κάποιο συμπέρασμα για τους χάρτες, ας το μοιραστεί μαζί μας για να ξέρουμε! Εγώ φίλε soom είχα παλιά τον CIT και μου έβγαζε και μένα συνέχεια λάθη (πάντα εκτός Ηρακλείου-εντός ξέρω ότι δεν υπάρχουν ελπίδες και έτσι δεν χρησιμοποιώ ποτέ GPS εντός Ηρακλείου). Εδώ και κάνα μήνα έχω τον Teleatlas και μέχρι τώρα πάνε όλα ρολόι. Κάπου σε ένα forum είχα ακούσει ότι ο Teleatlas δεν είναι καλός για Αθήνα αλλά είναι πολύ καλός για Κρήτη. Δεν ξέρω, μπορεί μέχρι τώρα να ήμουν απλά τυχερός αλλά, give it a try. Ο τελευταίος χάρτης της Teleatlas είναι νομίζω 30/07/09. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chic Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 γεια σας. απλα ηθελα να σας ευχαριστησω για την βοηθεια που μου δωσατε. εβαλα την touch pro δεν ξερω γιατι αλλα και δεν πηγε καλα. θα ρωτησω ξανα τωρα που θα αρχισω να ασχολουμε με το χ1 λοιπον παω συμφωνα με τημ διαδικασια που υπαρχει στ φορυμ για να φλασαρω καινουργια ρομ και δεν μου βγαζει 1.02.111.7" to "1.00.X1" αλλα 1.05.936.9" to "1.00.X1" τι παιζει εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 γεια σας. απλα ηθελα να σας ευχαριστησω για την βοηθεια που μου δωσατε. εβαλα την touch pro δεν ξερω γιατι αλλα και δεν πηγε καλα. θα ρωτησω ξανα τωρα που θα αρχισω να ασχολουμε με το χ1 αυτό που δεν πηγε καλα ειναι ότι το Touch Pro ειναι...κινητό :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chic Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 ναι ηθελα να πω touch-it_xperience. v14.1.2 αυτό που δεν πηγε καλα ειναι ότι το Touch Pro ειναι...κινητό :p επισης δεν ξερω πως να το κανω restore. εβαλα την s2u2 και μου βγηκε με προβληματα.. τ να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts