Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για το ονομα,ναι.. το εγραφε μεσα... αλλα δεν θυμαμαι σε ποια ρομ...

ευχαριστώ πολύ πάντως...

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους,

Σας εκθέτω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το xperia :

Συνδέοντας τα ακουστικά hands free (τα εντός συσκευασίας αγοράς), οι ήχοι (κλήσης, κλπ.) ακούγονται μόνο μέσα από τα ακουστικά και όχι από το μεγάφωνο του τηλεφώνου. Υπάρχει τρόπος να ακούγονται οι ήχοι από το μεγάφωνο, χωρίς να αποσυνδεθούν τα ακουστικά ?

Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά χρησιμοποιώ το spb mobile shell.

Αυτά και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλσπέρα σε όλους. Μήπως τελικά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ?

Δεν ξερω..:O

Παντως εγω Resco Explorer + Registry AddOn έχω..;)

Να σας πω: Προς ολους τους χρηστες PCTech4U και Valkyrie.

Μια απο τις δυο έχει μεσα σαν Ringtone του iPhone... Και έχει σιγουρα το ονομα του μεσα το «iPhone»... Η Νεφελη εψαξε μεσα στην PCtech4U και δεν τον βρηκε.. Θα κοιταξετε μεσα σε μια Valkyrie?? Αν δεν εχει φτιαξει ο agent δικο του φακελο, θα ειναι χυμα μεσα στον φακελο των Windows...:worry::worry:

Στην pctech4U ειναι (αυτον χρησιμοποιουσα για ηχο κλησης), αλλα την εχω ξηλωσει (πλεον) ελεω touch it 14, οποτε δε μπορω να στην ανεβασω εγω...

Στην pctech4U ειναι (αυτον χρησιμοποιουσα για ηχο κλησης), αλλα την εχω ξηλωσει (πλεον) ελεω touch it 14, οποτε δε μπορω να στην ανεβασω εγω...

παρακαλούνται οι κάτοχοι της pctech4u να βρουν και να μου δώσουν τον εν λογω ηχο κλησης...! Το επιβεβαιωνει και ο Βαγγελης...! Ειναι εκει μεσα. Δεν ξερω τι θα κανετε, θα μου τον βρειτε!:lol::whip::whip:

Νεφέλη ο κόσμος είναι μάλλον μικρός!:D

Σε έπιασα εδώ!!

:lol::lol::lol: το παρακολουθω λίγο καιρό αλλά γραφτηκα πρόσφατα :happy:

Σουμπαρόβιος κι εσύ? :p

δεν υπάρχει αυτό το πράγμα..και εγώ έψαχνα κάποια στοιχεία για ελαφρωμένο βολάν και πέφτω πάνω σε θέμα του bill_viper στο gtc :P

μήπως να ανοίξουμε και κανα θέμα που αλλού "συχνάζει" ο καθένας? :P

παρακαλούνται οι κάτοχοι της pctech4u να βρουν και να μου δώσουν τον εν λογω ηχο κλησης...! Το επιβεβαιωνει και ο Βαγγελης...! Ειναι εκει μεσα. Δεν ξερω τι θα κανετε, θα μου τον βρειτε!:lol::whip::whip:

soom έλα ρε φίλε έγω τον έχω τον ήχο....:D

τώρα πες μου πως να στον δώσω...

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

αυτο ειναι?

Κώστας

Δεν ειναι φιλος. Ειναι η δευτερη κοπελα της παρεας!!:lol::lol:

!!!!!!!!!! Εκανα το λαθος που κανουν ολοι με εμενα στα φορουμ και εκνευριζομαι!!

Ειμαι απαραδεκτη!!! Πω πω...!!! :X

Soom χίλια συγγνωμη! Μαλλον ειμαι στραβη...ακομα δεν τον βρισκω!

Εχω φαει τον τοπο! :blink:

δεν υπάρχει αυτό το πράγμα..και εγώ έψαχνα κάποια στοιχεία για ελαφρωμένο βολάν και πέφτω πάνω σε θέμα του bill_viper στο gtc :P

Αντε ρε κι εσυ στο gtc? Μικρός ο κοσμος τελικα! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

μάλλον πως δεν χρειάζεται να μου πεις...καλά τόσο πολύ σ' αρέσει???

τον έβαλα και εντάξει έχει ένα μεγάλο μείον, δεν ακούγεται....αλλά περί ορέξεως.....

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

!!!!!!!!!! Εκανα το λαθος που κανουν ολοι με εμενα στα φορουμ και εκνευριζομαι!!

Ειμαι απαραδεκτη!!! Πω πω...!!! :X

Εχω φαει τον τοπο! :blink:

Αντε ρε κι εσυ στο gtc? Μικρός ο κοσμος τελικα! :p

wildgirl απλά με τον explorer πήγαινε στην μνήμη του τηλεφώνου και μπες στον φάκελο windows και μετά στον φάκελο rings και θα τον βρεις.....

wildgirl απλά με τον explorer πήγαινε στην μνήμη του τηλεφώνου και μπες στον φάκελο windows και μετά στον φάκελο rings και θα τον βρεις.....

Κοιτα μακαρι να ειχα κανει λαθος και να μην εμπαινα εκει...γιατι τότε θα δικαιολογουμουν!!!

Γιατι εκει ειμαι! Εχω φαει το φακελο και δε βλεπω τιποτα :X

(μαλλον επρεπε να κανω την παπια και να πω οτι ημουν σε λαθος φακελο :lol:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

hellllooooooo........... :lol::w00t:

δειτε επανω...

djivo το είδαμε ρε απλά η wild δεν μπορεί να το βρει και μου φαίνεται πολύ παράξενο γιατί και η PCTECH είναι εντάξει ρομ οπότε αποκλείεται να λείπει και δεν μπορεί να μπήκε εκεί που είναι ο συγκεκριμένος ήχος να τον διέγραψε και να μην το θυμάται...οπότε?????

wild κοίτα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πλάκα κάνω!!!!

soom έλα ρε φίλε έγω τον έχω τον ήχο....:D

τώρα πες μου πως να στον δώσω...

:blink:

Zip και ποσταρε τον εδω!!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ!!!!!! : D

αυτο ειναι?

:happy:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΩΣΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!:happy:

Ειμαι απαραδεκτη!!! Πω πω...!!!

:p Για να μαθεις ειναι αυτο...!

Εχω φαει τον τοπο!

Γυναικες... Ειδες ο djivo... Τσακα τσακα...!

hellllooooooo...........

δειτε επανω...

Δεν προλαβα να τα δω ολα! Σορρυ Κωστα...! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!

Κοιτα μακαρι να ειχα κανει λαθος και να μην εμπαινα εκει...γιατι τότε θα δικαιολογουμουν!!!

Γιατι εκει ειμαι! Εχω φαει το φακελο και δε βλεπω τιποτα : X

(μαλλον επρεπε να κανω την παπια και να πω οτι ημουν σε λαθος φακελο )

Μαλλον...! αχαχαχαχ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ!!! :)

edit:

Σορρυ για το διπλοποσταρισμα, αλλα απο την χαρα μου δεν ειδα τιποτα! Ειδα το ring και πατησα ολα quote και οτιναναι!!!!!!:happy:

djivo το είδαμε ρε απλά η wild δεν μπορεί να το βρει και μου φαίνεται πολύ παράξενο γιατί και η PCTECH είναι εντάξει ρομ οπότε αποκλείεται να λείπει και δεν μπορεί να μπήκε εκεί που είναι ο συγκεκριμένος ήχος να τον διέγραψε και να μην το θυμάται...οπότε?????

wild κοίτα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πλάκα κάνω!!!!

Το βρηκα :X

Αυριο θα κλεισω ραντεβου να με δει οφθαλμιατρος :shifty:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανεβηκε η ROM του itje (touch-it Xperience 14).

http://htcpedia.com/touch-it-xperience-v14-itje-rom/soft/sony-x1-rom.html

Φλασαρω κι επανερχομαι μολις βρω λιγο χρονο με εντυπωσεις...

(Υ.Γ. 100 downloads μεσα σε 5 λεπτα απο τη στιγμη που ανεβηκε η ROM...)

θα ηθελα να μαθω πως μπορω να βαλω την και νεα εκδοση windows mobile 6,5 και επισης τι ακριβως πρεπει να κανω επειδη την εχω περασει στο χ1 αλλα μου λεει οτι πρωτα πρεπει να τρεξω το προγραμμα. ευχαριστω

chric

θα ηθελα να μαθω πως μπορω να βαλω την και νεα εκδοση windows mobile 6,5 και επισης τι ακριβως πρεπει να κανω επειδη την εχω περασει στο χ1 αλλα μου λεει οτι πρωτα πρεπει να τρεξω το προγραμμα. ευχαριστω

chric

καταρχήν φίλε καλώς ήλθες στην παρέα μας....τώρα για να φλασσάρες δες την διαδικασία εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246420.

Όταν παίρνουμε ένα κινητό δεν φλασάρουμε χωρίς να ξέρουμε τα βασικά έτσι για να έχουμε την τελευταία ανεπίσημη έκδοση. Πρώτα μαθαίνουμε πως το χρησιμοποιούμε και ύστερα τα άλλα.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Όταν παίρνουμε ένα κινητό δεν φλασάρουμε χωρίς να ξέρουμε τα βασικά έτσι για να έχουμε την τελευταία ανεπίσημη έκδοση. Πρώτα μαθαίνουμε πως το χρησιμοποιούμε και ύστερα τα άλλα.

θα συμφωνήσω με τον αντρέα....

chric

γι αυτό πριν δεις τη διαδικασία που σου πόσταρα πριν καλό για σένα είναι να ξεκινήσεις σιγά σιγά να διαβάσεις όλες τις σελίδες από την αρχή ή έστω τις τελευταίες 200...και αυτό για να δεις τι μπορεί να κάνει η συσκευή που έχεις στα χέρια σου και τι δεν μπορεί ώστε να είσαι σε θέση να επιλέξεις την κατάλληλη ρομ που σου ταιριάζει...τώρα είναι πανεύκολο να σου πούμε μια ρομ να βάλεις, και η διαδικασια θα σου πάρει ένα τέταρτο αλλά δεν θα σε ικανοποιησει αυτό γιατί αν το κινητό σου δεν το έχεις ψάξει, δεν ξέρεις τι θέλεις να έχει(προγράμματα κλπ), έτσι ότι ρομ και να βάλεις τώρα πάλι θα είσαι στην αρχή, δεν θα ξέρεις τίποτα...πρώτα παίξε με το κινητό σου, διάβασε και δες τις δυνατότητες του, ψάξε το λίγο γιατί δεν είναι μία απλή συσκευή κινητού και μετά που θα έχεις μία πιο ολοκληρωμένη άποψη κοίτα το θέμα του φλασσαρίσματος....;)

θα συμφωνήσω με τον αντρέα....

γι αυτό πριν δεις τη διαδικασία που σου πόσταρα πριν καλό για σένα είναι να ξεκινήσεις σιγά σιγά να διαβάσεις όλες τις σελίδες από την αρχή ή έστω τις τελευταίες 200...και αυτό για να δεις τι μπορεί να κάνει η συσκευή που έχεις στα χέρια σου και τι δεν μπορεί ώστε να είσαι σε θέση να επιλέξεις την κατάλληλη ρομ που σου ταιριάζει...τώρα είναι πανεύκολο να σου πούμε μια ρομ να βάλεις, και η διαδικασια θα σου πάρει ένα τέταρτο αλλά δεν θα σε ικανοποιησει αυτό γιατί αν το κινητό σου δεν το έχεις ψάξει, δεν ξέρεις τι θέλεις να έχει(προγράμματα κλπ), έτσι ότι ρομ και να βάλεις τώρα πάλι θα είσαι στην αρχή, δεν θα ξέρεις τίποτα...πρώτα παίξε με το κινητό σου, διάβασε και δες τις δυνατότητες του, ψάξε το λίγο γιατί δεν είναι μία απλή συσκευή κινητού και μετά που θα έχεις μία πιο ολοκληρωμένη άποψη κοίτα το θέμα του φλασσαρίσματος....;)

Θα συμφωνήσω και εγώ και με τους δύο σας.

Μάθε καλύτερα πραγματα για την συσκευή που αγόρασες, και μετά θα μπλέξεις με τις Custom ROM's και τα συναφή για να έχεις και μια καλύτερη εικόνα των δυνατοτήτων, αλλά και αυτού που θα κάνεις να το κατανοήσεις επακριβώς.

Επίσης, για αρχή, διάβασε το θέμα αυτό. Αν όχι από την αρχή, τότε τις τελευταίες 150-200 σελίδες. Έτσι θα καταλάβεις λίγο πιο πολλά.;)

να ρωτήσω και όποιος ξέρει ας απαντήσει...έχω την PCTECH αλλά έχω δει το μανίλα 2,5 και ας πούμε πως μου έχει καλογυαλίσει...μπορώ να βάλω μόνο το μανίλα με ένα cab ή πρέπει να αλλάξω ρομ??το λέω αυτό γιατί δεν θέλω να χάσω τις επιδόσεις της PCTECH....ευχαριστώ!!!!!!!

να ρωτήσω και όποιος ξέρει ας απαντήσει...έχω την PCTECH αλλά έχω δει το μανίλα 2,5 και ας πούμε πως μου έχει καλογυαλίσει...μπορώ να βάλω μόνο το μανίλα με ένα cab ή πρέπει να αλλάξω ρομ??το λέω αυτό γιατί δεν θέλω να χάσω τις επιδόσεις της PCTECH....ευχαριστώ!!!!!!!

Οπως θα σου ειχα πει σε ενα απο τα πολλα πμ που εχουμε ανταλλαξει, καλυτερα Manilla σε *.cab να τα αποφευγουμε.. Πάντα θα μεινουν υπολείμματα στην συσκευη και το hard reset δεν το γλιτώνουμε. Οποτε, για τις καλυτερες δυνατες επιδοσεις, ενσωματωμένο σε Rom.

Αστα τα cabάκια που δινουν μανιλα... Τουλαχιστόν εγώ αυτό έχω να σου προτείνω...

Δεν χάνεις τίποτα να φλασάρεις μια ρομ που να έχει μέσα το νέο μανιλλα να δεις πως πάει και αναλόγως γυρνάς.;)

Μuahahah, τα Ελληνικά φόρουμς είναι λίγα! :Ρ

129026.png?1640591734

Καλημέρα σε όλους,

Συνδέοντας τα ακουστικά hands free (τα εντός συσκευασίας αγοράς), οι ήχοι (κλήσης, κλπ.) ακούγονται μόνο μέσα από τα ακουστικά και όχι από το μεγάφωνο του τηλεφώνου. Υπάρχει τρόπος να ακούγονται οι ήχοι από το μεγάφωνο, χωρίς να αποσυνδεθούν τα ακουστικά ?

Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει ?

Ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους,

Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει ?

Ευχαριστώ.

Δεν εχει μεγαλη σημασια αν χρησιμοποιεις Shell ή οχι..

Θα το κοιταξω λιγο, αλλα δεν νομιζω να καταφερω κατι.. Θα δουμε ομως. Πιθανως να γινεται.;)

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned