nik0las6600 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Εγω μετα τα 6.5 απογοητευτηκα (παλι) και γυρισα στην Touch X και τα 6.1... γιατί απογοητεύτηκες, και γιατί δεν έβαλες την official?? :) έγραψα και στο thread με το finger board αν συμβαίνει και σε άλλους να πρέπει να πατήσουν κάποιο γράμμα 2-3 φορές μέχρι να το εμφανίσει? δηλαδή να δείχνει πάνω στο πληκτρολόγιο ότι επιλέχθηκε αλλά να μην το "καταχωρεί"?? πρόβλημα του fingerboard? πρόβλημα του skin? ή πρόβλημα δικό μου?? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 γιατί απογοητεύτηκες, και γιατί δεν έβαλες την official?? :) Official? Τι ειναι αυτο? :p Απογοητευτηκα...και πηγα να ενθουσιαστω με τα 6.5 με TF3D (EnergyROM, Valkyrie) που είχαν όλα οσα ηθελα...αλλά απελπιστηκα, καμια δεν ηταν σφαιρα οπως η Touch X... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 μπήκα msn από το x1, άρχισε να εισάγει τις επαφές μου, αλλά για δυσάρεστη μου έκπληξη, όταν το έκλεισα, είδα ότι τις είχε προσθέσει και όλες στον τηλεφωνικό κατάλογο!!! τι κανουμε για αυτό? :) για αυτό έχουμε κάποια λύση??? :) p.s. έβαλα το spb mobile shell 3.0.1 και με έχει φτιάξει τρελά! κουμπί επανεκκίνησης, άμεση πρόσβαση στη διαχείριση συνδέσεων και περιστροφή οθόνης..τα θπάαααααει που λέει και στη διαφήμιση της wind :P Όταν το συνδέεις δεν σου πετάει στο xperia παράθυρο να κάνει συγχρονισμό/να το δεί σαν σκληρό/ή να κάνει internet sharing; Αν διαλέγεις το δέυτερο τότε γλυτώνεις τον συγχρονισμό. Αν δεν σου βγάζει το παράθυρο πριν το συνδέσεις πας start>settings>connections>usb to pc> select disc drive. μ'αυτό το τρόπο δεν ανοίγει καθόλου το active synch ε? και στο αναγνωρίζει σαν συσκευή αποθήκευσης απλά..right? Official? Τι ειναι αυτο? :p Απογοητευτηκα...και πηγα να ενθουσιαστω με τα 6.5 με TF3D (EnergyROM, Valkyrie) που είχαν όλα οσα ηθελα...αλλά απελπιστηκα, καμια δεν ηταν σφαιρα οπως η Touch X... χαχα τόσο εναντιωμένη με την official?? δε δαγκώνει βρε :P με το fingerboard να υποθέσω δεν έχεις συναντήσει αυτό που περιγράφω? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 μ'αυτό το τρόπο δεν ανοίγει καθόλου το active synch ε? και στο αναγνωρίζει σαν συσκευή αποθήκευσης απλά..right? Ακριβώς, και με μεγαλύτερες ταχύτητες αντιγραφής αρχείων. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 παιδιά μήπως μπορείται να μου στείλετε με pm link για free PointUI και sbp mobile shell 3??ευχαριστώ... Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpgoalkeeper Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Ποιο ξυπνητηρι να δοκιμασω? Το klaxon η το standard που εχει μεσα? Το κανονικο, το standar των windows.... Για μένα παιδιά το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ (δεν με έχει προδώσει ποτέ και είναι και free!!) είναι το Klaxon!!! Με απίστευτα εκνευριστικό ήχο default που ξυπνάς asap και μια χαρούλα interface! Και λειτουργεί και στο home tab του TF3D...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή... Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jizzo Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Αν εχει σκοπο να βαλει την επισημη Rom νομιζω οτι δεν χρειαζεται να κανει HardSpl.. παιδες προς τ παρων δεν θελω να αλλαξω rom κτλπ..απλως θελω ελληνικα....τπτ αλλο Παράθεση εχουμε κ λεμε..t18s,t29,A2628,ga618,t65i,t290i,w800i,w960i,xperia και ...r380s...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_xania Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 παιδες προς τ παρων δεν θελω να αλλαξω rom κτλπ..απλως θελω ελληνικα....τπτ αλλο τοτε ο πιο απλος τροπος για να φλασαρεις μια Rom ειναι διαβαζοντας τις οδηγιες του φιλου μας soom που εχει εδω :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246420 Εσυ αφου θα βαλεις official rom θα ακολουθησεις αυτα που λεει απο εκει που γραφει FLASHING ROM's και μετα.. Το μονο προβλημα ειναι οτι θα πρεπει να περιμενεις καποιον να σου πει απο που να την κατεβασεις γιατι εγω δεν ξερω που εχει τις official..:X edit: Rom πρεπει να αλλαξεις αν θες να βαλεις ελληνικα..Απλα αν βαλεις official δεν θα χρειαστει να κανεις HardSpl και ετσι θα εχεις ακομα την εγγυηση.. αυτα νομιζω..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarosh Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 τοτε ο πιο απλος τροπος για να φλασαρεις μια Rom ειναι διαβαζοντας τις οδηγιες του φιλου μας soom που εχει εδω :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246420 Εσυ αφου θα βαλεις official rom θα ακολουθησεις αυτα που λεει απο εκει που γραφει FLASHING ROM's και μετα.. Το μονο προβλημα ειναι οτι θα πρεπει να περιμενεις καποιον να σου πει απο που να την κατεβασεις γιατι εγω δεν ξερω που εχει τις official..:X edit: Rom πρεπει να αλλαξεις αν θες να βαλεις ελληνικα..Απλα αν βαλεις official δεν θα χρειαστει να κανεις HardSpl και ετσι θα εχεις ακομα την εγγυηση.. αυτα νομιζω..:worry: τωρα προσπαθω να ανεβασω την official rom πανω αλλα δεν γινετε μονο 4 mb μου επιτρεπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 παιδες προς τ παρων δεν θελω να αλλαξω rom κτλπ..απλως θελω ελληνικα....τπτ αλλο φιλε μου μια ελληνικη ρομ δε θα σου προσφερει τιποτα παραπανω απο αυτο που βλεπεις τωρα. ισα ισα μπορει να υπαρξουν καποια προβληματα. πιο το οφελος δηλαδη να βλεπεις το εναρξη αντι του start η ρυθμησεις αντι settings η προγραμματα αντι programs. και σχεδον ολα τα υπολοιπα να ειναι στα αγγλικα. εχει χιλιο υποθει εδω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο και εκτος αυτου εχω και προσωπικη εμπειρια οχι τωρα με το xperia αλλα με αλλες wm συσκευες.;) για να γραψεις ελληνικα και σε uk και σε ελληνικη rom χρειαζεσαι εξτρα προγραμμα-τα και ετσι προσωπική μου γνωμη, μακριά....:happy: τροποποιηση εδω θα βρειτε οποια ρομ official θελετε. οι τελευταιες ειναι οι r3 για οποιον δε το γνωριζει.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475482 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarosh Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 το εσβησα για ευνοητους λογους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jizzo Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 δν ειμαι κ ο καλυτερος στα αγγλικα...και αν δν βλεπω ελληνικα δν μπορω...δυστιχως.. Παράθεση εχουμε κ λεμε..t18s,t29,A2628,ga618,t65i,t290i,w800i,w960i,xperia και ...r380s...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarosh Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 δν ειμαι κ ο καλυτερος στα αγγλικα...και αν δν βλεπω ελληνικα δν μπορω...δυστιχως.. Αυτη ειναι η Official ROM http://rapidshare.com/files/232145569/APP_SW_X1i_GENERIC_GR_CDF1223-1936_KOV_R3AA007.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 φιλε lazarosh προκειτε για παρανομο προγραμμα και καλο ειναι να το διαγραψεις. συμφωνα με τους κανονες του forum που αποδεχτηκες κατα την εγγραφη σου. υπαρχουν κι αλλοι τροποι να το κανεις.. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Kαινουρια εκδοση radio: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=532249 :p:ninja: [/url] μόλις το έβαλα κι εγω και το σήμα εχει βελτιωθεί , εκεί που δεν ειχα καθόλου σήμα μέσα στο γραφείο στην δουλειά , τώρα έχω δυο μπάρες :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 μόλις το έβαλα κι εγω και το σήμα εχει βελτιωθεί , εκεί που δεν ειχα καθόλου σήμα μέσα στο γραφείο στην δουλειά , τώρα έχω δυο μπάρες :happy: δλδ....καλύτερο σήμα - μεγαλύτερο ψήσιμο στον εγκέφαλο...:shifty: Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis10 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Με γεια το Xpeira λοιπον! :) Α)Καλυτερα να μην εξελληνισεις το κινητο. Τουλαχιστον οχι με official διαδικασια. Δεν θα μπροεις να γραψεις ελληνικα ετσι. Για να γραψεις ελληνικα χρειαζεσαι ειτε το FingerKeyboard v2.1 απο τον φιλο Katt για software πληκτρολογιο και για να γραψεις ελληνικα με το hardware χρειαζεσαι το Aekmap. Τα παντα ολα περιγραφονται αναλυτικοτατα εδω στο φορουμ. Ψαξε τις τελευταιες σελιδες εχω γραψει αναλυτικα τι και τι πρεπει να γινει. Β)Πηγαινε στο ρολοι και τικαρε μια επιλογη που λεει για θερινη ωρα αν θυμαμαι καλα. Καπως ετσι φτιαχνει. Δεν θυμαμαι ακριβως τωρα γιατι δεν εχω official ρομ και δεν εχω και πανελς για να το κοιταξω. Δ)Με προγραμματακι.. Δες αυτο που βρηκα με προχειρη αναζητηση. http://www.resco.net/pocketpc/audiorecorder/ αν δεν ειναι free, ψαξε σε κανα μαγαζακι.. Αν δεν ξερεις ποια ειναι τα μαγαζακια τα ωραια, στειλε μου πμ να σου πω!;):lol: Ευχαριστώ πάρα πολύ! Τα προγραμματάκια δουλεύουν άψογα! Μπορείς να μου πεις κανα καλό μαγαζάκι για την ηχογράφηση? Γιατί δεν βρήκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 παιδια το κινητο αυτο εχει windows λογισμικο!δηλαδη υποστηριζει αρχεια exe?παιρνει προγραμματα οπως ενας κανονικος υπολογιστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Την βλεπω την δουλεια με το Xperia. Τεινει να γινει σαν το θρυλικο SX1. Hack για να κανει το ενα hack για το αλλο, βαλε αυτη την ρομ βγαλε την αλλη:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 παιδια το κινητο αυτο εχει windows λογισμικο!δηλαδη υποστηριζει αρχεια exe?παιρνει προγραμματα οπως ενας κανονικος υπολογιστης οχι φιλε μου δε παιρνει προγραμματα του υπολογιστη. υπαρχουν διαφορετικα προγραμματα για τα windows mobile. αν και υπαρχουν και σε exe που τα τρεχεις απο τον υπολογιστη, καμια σχεση... ειναι σε cab και exe. τα cab τα ριχνεις στη μνημη του τηλ και τα τρεχεις απο εκει. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 μόλις το έβαλα κι εγω και το σήμα εχει βελτιωθεί , εκεί που δεν ειχα καθόλου σήμα μέσα στο γραφείο στην δουλειά , τώρα έχω δυο μπάρες :happy: Πως το βαζουν?? Οπως λεει στις οδηγιες??? Χθες πηγα να το κανω οπως λεει , αλλα επειδη ειχα ξεχασει στην καρτα την Valkyrie, μου την φλασαρε κι αυτη!!:lol::lol::lol: Αλλα μπορω να πω οτι μου βγηκε σε καλο...:happy: Χωρις το FingerKeyboard, για ενα περιεργο λογο δεν κολλαει καθολου!! Ουτε οταν γραφω μηνυματα, ουτε οταν γυριζει η οθονη!!! :ninja: Αφου το πειραζω συνεχεια μπας και κολλησει, αλλα τιποτα!!! :yahoo: Τελεια!!!:up: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 λοιπόν ας πω και εγώ την εμπειρία μου από το χ1 μέχρι τώρα.....παρακολουθώ αυτό το forum ίσως και 3 μήνες...έχω διαβάσει όλες τις σελίδες....έχω ψιλοπρήξει συγκεκριμένα άτομα όπως για παράδειγμα τον soom. Ας πάμε τώρα στο ψητό, Έχω φλασσάρει διάφορες rom(valkyrie,touch κλπ) και γενικά έχω πειραματιστεί αρκετά με το κινητό και έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα...όποια ρομ και αν βάλεις αυτό το manilla θα σου κολλάει ή θα κολλάει σε κάτι άλλο...αν πάλι δεν το χρησιμοποιείς το manilla δεν βρίσκω το λόγο να έχεις custom rom. Επίσης η απορία μου είναι στην πράξη ποια είναι τελικά η διαφορά των wm 6,5 από τα wm 6,1 γιατί εγώ δεν κατάφερα να τη δω....Έτσι γύρισα σε official ρομ και σήμερα έβαλα την καινούργια έκδοση του sbp mobille shell, το 3(για όποιον ενδιαφέρεται είναι ελεύθερο σε ένα πολύ πλέον γνωστό μαγαζάκι για αυτό το forum, σχεδόν αντιπροσωπεία έχει γίνει), και παιδιά έμεινα πολύ ικανοποιημένος και από τα γραφικά του και από την ταχύτητα του και από το tf3d που πλέον διαθέτει...νομίζω είναι ένας σοβαρός λόγος για να μην φλασσάρεις πλέον και το καλό είναι ότι ήδη κυκλοφορούν και διάφορα skin και διάφορα widget που μπορείς να του βάλεις χωρίς να επηρεάζεται ΚΑΘΟΛΟΥ η ταχύτητα του κινητού!!!!! οσο για το pointui εμένα δεν μου άρεσε και νομίζω ότι κολάει λιγάκι όποτε καλύτερα sbp, αφήστε που μπορείς να έχεις και την today σου κανονικά όπως πριν!!!!!!!!!!!!!!!και με 29% η ram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 λοιπόν ας πω και εγώ την εμπειρία μου από το χ1 μέχρι τώρα.....παρακολουθώ αυτό το forum ίσως και 3 μήνες...έχω διαβάσει όλες τις σελίδες....έχω ψιλοπρήξει συγκεκριμένα άτομα όπως για παράδειγμα τον soom. Ας πάμε τώρα στο ψητό, Έχω φλασσάρει διάφορες rom(valkyrie,touch κλπ) και γενικά έχω πειραματιστεί αρκετά με το κινητό και έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα...όποια ρομ και αν βάλεις αυτό το manilla θα σου κολλάει ή θα κολλάει σε κάτι άλλο...αν πάλι δεν το χρησιμοποιείς το manilla δεν βρίσκω το λόγο να έχεις custom rom. Επίσης η απορία μου είναι στην πράξη ποια είναι τελικά η διαφορά των wm 6,5 από τα wm 6,1 γιατί εγώ δεν κατάφερα να τη δω....Έτσι γύρισα σε official ρομ και σήμερα έβαλα την καινούργια έκδοση του sbp mobille shell, το 3(για όποιον ενδιαφέρεται είναι ελεύθερο σε ένα πολύ πλέον γνωστό μαγαζάκι για αυτό το forum, σχεδόν αντιπροσωπεία έχει γίνει), και παιδιά έμεινα πολύ ικανοποιημένος και από τα γραφικά του και από την ταχύτητα του και από το tf3d που πλέον διαθέτει...νομίζω είναι ένας σοβαρός λόγος για να μην φλασσάρεις πλέον και το καλό είναι ότι ήδη κυκλοφορούν και διάφορα skin και διάφορα widget που μπορείς να του βάλεις χωρίς να επηρεάζεται ΚΑΘΟΛΟΥ η ταχύτητα του κινητού!!!!! οσο για το pointui εμένα δεν μου άρεσε και νομίζω ότι κολάει λιγάκι όποτε καλύτερα sbp, αφήστε που μπορείς να έχεις και την today σου κανονικά όπως πριν!!!!!!!!!!!!!!!και με 29% η ram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλα τα λες φιλε μου αλλα ενα θα σου πω, το spb πανω απο βδομαδα δε θα το κρατησεις και παμε και στοιχημα αν θες..:p ειδικα τωρα που εχεις την εμπειρια του φλασαρισματος...;) 29mb ram ε??? αλλα καμια 100αρια mb παραπανω σε περιττα αρχεια.. εδωσες καποιες ρομ σαν παραδειγματα, αληθεια, η touch x που σου κολαγε??? εγω εχω να κανω soft reset μια βδομαδα τουλαχιστον και δε μου κολλησε ουτε στιγμη.... και το σκαλιζω συνεχεια...:) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 μόλις το έβαλα κι εγω και το σήμα εχει βελτιωθεί , εκεί που δεν ειχα καθόλου σήμα μέσα στο γραφείο στην δουλειά , τώρα έχω δυο μπάρες :happy: χαζή ερώτηση..μιλάμε για το ραδιόφωνο του κινητού ή για το σήμα του κινητού στο δίκτυο? αν μιλάμε για τη δεύτερη περίπτωση το χρειάζομαι επειγόντως!!! σοβαρή ερώτηση software version r2aa008..απ'ότι βλέπω υπάρχει r3... κλπ κλπ για να πάμε σ'αυτήν χρειάζεται να γίνει backup κλπ? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Εμενα σημερα η RAM εφτασε μεχρι 69%...:blink::blink: Στην Valkyrie που εχω, με το manilla ανοιχτο, συνηθως ειναι γυρω στο 50%... Αν το ποσοστο ειναι μεγαλο, εχει καποια επιπτωση στο κινητο?? Ξερω 'γω, μηπως αρχιζει και κολλαει (δεν εχω παρατηρησει μεχρι τωρα κατι τετοιο), μηπως καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια?? Ή απλα μειωνεται η διαθεσιμη Ram??:worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts