Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει κανεις εμπειρια απο αλλαγη ρομ στην ερικσον ελλας?ποσο κρατηυηκε το κινητο?τι χρεωσαν ?σκεφτομαι σοβαρα να το παρω

Με απόδειξη έιναι 0 χρέωση και στο κρατάνε το πολύ 3 ώρες...

παιδιά έχω ένα θέμα...Χρησιμοποιώ το μαμα πρόγραμμα για το bt....καμιά φορά μετά απο κλίση το bt κολάει συνδεδεμένο και μου δουλευεί σαν ακουστικό και αντι για το μεγαφονο τα ακούω από το bt...τώρα θέλω να ρωτήσω υπάρχει τρόπος να το κάνω αυτο κανονικά (δηλαδή όχι τυχαία αν φάει κόλημα μετά την κλήση) αλλά να χρησιμοποιήσω το bt σαν ακουστικό....Αν δεν το κάνει το μαμα πρόγραμμα υπάρχρι κανένα άλλο πρόγραμμα που να το κάνει?

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γιατι μολις βαζω μια εικονα δεν την δειχνει σε full screen στο 1ο πανελ? πως αλλαζει αυτο?και επισεις δεν μπορω να βρω που βαζουμε εναν δικο μας τραγουδι για να χτηπαει οταν ερχεται μνμ πος το αλλαζω αυτο?

Μπορεις επισης να φτιαξεις στην Storage card ενα φακελο με ονομα My Documents να βαλεις εκει τα mp3 και μετα τα διαλεγεις κανονικα απο το μενου,θα στα βγαζει.

thanks για αυτο....αλλα ξερει κανεις τι πεζει με τις εικονες? εκτος απο το να τις μετατρεψω ? καπως θα γινεται

φιλε η απορια μου ειναι οτι στιs επαφεs στο xperia οταν βαλω σε νεα επαφη ενα καινουργιο ονομα με παραπανο απο ενα τηλεφ βαζω το outlook του κινιτου μετα αφου βαλω 2-3 τηλ δεν μπορω να τα παρω τι λαθοs κανω

φιλε η απορια μου ειναι οτι στιs επαφεs οταν βαλω σε νεα επαφη ενα καινουργιο ονομα με παραπανο απο ενα τηλεφ βαζω το outlook μετα αφου βαλω 2-3 τηλ δεν μπορω να τα παρω τι λαθοs κανω

Τώρα νομίζω ότι κατάλαβα...Αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι βάζεις στο outllook του κομπιουτερ σου νέα νούμερα και δεν στα δείχνει το κινητό...ε? σε περίπτωση που εννοείς αυτό τότε κάνε δημιουργία μιάς νέας επάφής και δες τα πεδία που σου έχει διαθέσιμα για νούμερα το κινητό...το outlook έχει πολύ περισσότερα πεδία διαθέσιμα και μερικά από αυτά δεν είναι διαθέσιμα στο κινητό...πρέπει να βάζεις στο outllook νούμερα μόνο στα πεδία που υπάρχουν και στο κινητό...αλλά πριν αρχίσεις και αλλάζεις τις επαφές σου...βεβαιόσου ότι δεν παίζει τίποτα με τον συγχρονισμό των επαφών σου στις ρυθμίσεις του activesync και ότι ο συγχρονισμός γίνεται σωστα...

Καλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω το εξης: ξερει καποιος στο media panel με ποιο προγραμμα αναπαραγει μουσικη? ειναι ο wmplayer η καποιο αλλο? και αν ειναι αλλο ξερετε ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο? ευχαριστω!

Παιδία έβαλα το btmusic για να μεταφέρω τον ήχοαπο το garmin κυριοσ όταν κάνω πλοήγηση...αλλά θέλει registration...υπάρχει κανένα άλλο προγραμματάκι φρεεε εκτός όμως απο το btaudio...

Παιδία έβαλα το btmusic για να μεταφέρω τον ήχοαπο το garmin κυριοσ όταν κάνω πλοήγηση...αλλά θέλει registration...υπάρχει κανένα άλλο προγραμματάκι φρεεε εκτός όμως απο το btaudio...

οχι φιλε johnys δεν βαζω outlook στο pc αλλα στο xperia στιs επαφεs oταν βαζω νεο ονομα και βαλω το outlook για να βαλω 2-3 η 4 τηλ

οχι φιλε johnys δεν βαζω outlook στο pc αλλα στο xperia στιs επαφεs oταν βαζω νεο ονομα και βαλω το outlook για να βαλω 2-3 η 4 τηλ

Πας "Επαφές" ή "Contacts" αν έχεις την αγγλική έκδοση. Κάνεις Δημιουργία Νέου: Outlook Contact. Βάζεις όνομα και αρχίζεις να συμπληρώνεις: Τηλ. οικίας, Κιν. Τηλ., Τηλ. Εργασίας, Τηλ. Οικίας 2, Τηλ. Εργασίας.

Πατάς OK και αποθηκεύεται.

Τώρα υπάρχουν 2 τρόποι να πάρεις τηλέφωνο.

Ανοίγεις Contacts (Επαφές), πηγαίνεις στο όνομα που δημιούργησες, κλικ και ανοίγουν οι πληροφορίες με τα 1, 2 ή 5 τηλέφωνα που έσωσες. Πατάς αυτό που θέλεις και καλείς. Καλά μέχρι εδώ;

Ο άλλος τρόπος είναι: πατάς το πλήκτρο έναρξης κλήσης και ανοίγει η εφαρμογή τηλεφώνου. Εδώ μέσα βλέπεις το κάθε όνομα μία φορά (όπως και πριν) και πάνω στην οθόνη της εφαρμογής τηλεφώνου βλέπεις το ένα από τα αποθηκευμένα τηλέφωνα αυτής της επαφής. Αν κάνεις κλικ στο όνομα στην κάτω λίστα, θα σου βγάλει τις λεπτομέρειες επαφής από το outlook όπου επιλέγεις το τηλέφωνο που θέλεις. Εναλλακτικά, κινείς το δάχτυλό σου δεξιά ή αριστερά στο εικονικό touchpad (εκείνο το ωραίο κουμπί ανάμεσα στο κουμπί έναρξης και τερματισμού κλήσης που ανιχνεύει κίνηση) και σου εμφανίζει στην οθόνη της εφαρμογής τηλεφώνου το επόμενο αποθηκευμένο νούμερο της ίδιας επαφής.

Παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω step-by-step tutorial για C# smart device programming με το visual studio 2008? ευχαριστω!

Κάνε εγγραφή εδώ http://developer.sonyericsson.com και μετά πήγαινε Docs & Tools -> Windows Mobile και κατέβασε από τα Tools το "Sony Ericsson Beta SDK for Windows Mobile® 6.1 (v1.0.5)" (ή νεότερο αν βγει).

The Sony Ericsson Beta SDK for Windows Mobile® 6.1 is a set of tools, plug-ins and documentation that allows you to develop and test Xperia™ Native Panels, Xperia Web (HTML) Panels, Xperia Panels with OpenGL ES support and applications for Windows Mobile 6.1 for Xperia X1 phone.

The Sony Ericsson Beta SDK for Windows Mobile 6.1 includes:

• Xperia X1 Emulator
  • Microsoft Visual Studio Templates
  • Developers' Guidelines
  • API Reference
  • Tutorials
  • Sample Code

Software Requirements for Vista:

Visual Studio 2008 Professional,

Microsoft Windows Mobile 6 Professional SDK,

Windows Mobile Device Center 6.1,

Adobe Reader

Παιδιά εχει αρχισει και εσας να σας ξεβαφει το μαυρο μεταλλικο καπακι της μπαταριας πισω; Εμενα εχει αρχισει σε καποια σημεια να φευγει το μαυρο και να φαινεται το ασημι, και δεν του κανω καθολου σκληρη χρηση ουτε το ακουμπαω σε σκληρες επιφανειες άγαρμπα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ 650 ΕΥΡΩ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΞΕΒΑΦΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Είχαν παρουσιαστεί κάποια προβλήματα (με ρωγμές όμως) παλαιότερα αλλά στις πρώτες ασημί συσκευές. Μήπως να το πας στη SE να δεις τι θα σου πουν;

Επειδή η προσεχτική χρήση είναι κάτι το εντελώς σχετικό πάντως... γενικώς αυτές οι συσκευές απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση μιας και είναι υπερευαίσθητες.

Modpic.gif

εμένα επειδή έπεσε κάτω μου είχε κάνει σημάδια αλλά ναι όντως ξεβαφέι από τη χρήση...

πήρα καινούργιο 28 ευρώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

28 ευρώ μια λαμαρίνα. Κλέφτες.

Και το δικό μου ξεβαμένο είναι, σαν να το είχα στην ίδια τσέπη με τα κλειδιά μου. Ευτυχώς μόνο στο πίσω καπάκι και όχι στην οθόνη.

Τα υπερευαίσθητα σημεία του (για γρατζουνιές) είναι 2.

Το 1 ειναι το καπάκι που δε μας πολυ-ενδιαφέρει.

Το άλλο είναι ο φακός της κάμερας. Όχι όλο το πλαστικό εκεί πίσω αλλά μόνο το στρόγγυλο μέρος που είναι μπροστά στο φακό και έχει επίστρωση anti-reflex. Εκείνο κάνει γρατζουνιές ακόμα κι αν το σκουπίσεις με χαρτομάντηλο. Πολύ ευαίσθητο είναι. Βάλτε του screen protector, σε όλο το πλαστικό της κάμερας.

28 ευρώ μια λαμαρίνα. Κλέφτες.

Και το δικό μου ξεβαμένο είναι, σαν να το είχα στην ίδια τσέπη με τα κλειδιά μου. Ευτυχώς μόνο στο πίσω καπάκι και όχι στην οθόνη.

Τα υπερευαίσθητα σημεία του (για γρατζουνιές) είναι 2.

Το 1 ειναι το καπάκι που δε μας πολυ-ενδιαφέρει.

Το άλλο είναι ο φακός της κάμερας. Όχι όλο το πλαστικό εκεί πίσω αλλά μόνο το στρόγγυλο μέρος που είναι μπροστά στο φακό και έχει επίστρωση anti-reflex. Εκείνο κάνει γρατζουνιές ακόμα κι αν το σκουπίσεις με χαρτομάντηλο. Πολύ ευαίσθητο είναι. Βάλτε του screen protector, σε όλο το πλαστικό της κάμερας.

:blink: Σοβαρα ειναι ευαισθητο το καπακι της καμερας; Φρικη!

Ρε παιδια εχω βρει screen protector αλλά εχει 4 ευρω το 1 απο e-shop! Σε κανονικα καταστηματα (πχ.πλαισιο) μου ειπαν οτι δεν εχει βγει για το συγκεκριμενο κινητο. Και δε θελω να αγορασω απο ιντερνετ.

Επισης γιατι δε μας ενδιαφερει το καπακι; Οταν πληρωνω τοσα λεφτα απαιτω ποιοτητα κατασκευης... Καταλαβαινω βεβαια οτι εννοεις πως δεν θεωρειται τοσο σημαντικο οπως πχ.η οθονη...αλλά και πάλι ειναι ντροπη μεσα σε ενα μηνα που το εχω να βλεπω τετοια πραγματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εντάξει παιδιά όλα σχεδόν έτσι είναι... Εγώ θα πρότεινα να αγοράσετε screen protectors και καμιά καλή θήκη για να μην έχετε προβλήματα. Όλοι τώρα έτσι κάνουν, δεν μπορείς να έχεις το κινητό χωρίς screen protector και χωρίς θήκη.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Εντάξει παιδιά όλα σχεδόν έτσι είναι... Εγώ θα πρότεινα να αγοράσετε screen protectors και καμιά καλή θήκη για να μην έχετε προβλήματα. Όλοι τώρα έτσι κάνουν, δεν μπορείς να έχεις το κινητό χωρίς screen protector και χωρίς θήκη.

εχω φάει όλο τον τόπο να βρω screen protectors αλλα τιποτα πουθενά...ξερεισ που θα βρω??? και οταν λες θήκη εννοείς τις δερμάτινεσ που είναι για την ζώνη η τισ πλαστικές που μπαίνουν στο κινητό κ;αι δου λευει και κανονικα χωρίς να βγάζεις την θήκη

?

εμένα εκεί που είναι η κάμερα δε έχει το παραμικρό.πάντως δε μιλάω για τα υπόλοιπα κομμάτια σε περίπτωση πού κάποιου τού πέσει κ σπάσουν τα πλαστικά...συμφέρει να πάρει καινούργιο...όσο για το καπάκι της μπαταρίας δε μπορούσα να το βλέπω έτσι.ελπίζω τώρα αυτό νά κρατήσει
[sIGPIC][/sIGPIC]

εμένα εκεί που είναι η κάμερα δε έχει το παραμικρό.πάντως δε μιλάω για τα υπόλοιπα κομμάτια σε περίπτωση πού κάποιου τού πέσει κ σπάσουν τα πλαστικά...συμφέρει να πάρει καινούργιο...όσο για το καπάκι της μπαταρίας δε μπορούσα να το βλέπω έτσι.ελπίζω τώρα αυτό νά κρατήσει

εγω θα περιμενω να ξεβαψει ολο το καπακι και βλεπουμε...

ουαι κι αλιμονο στην ερικσον αν ξεβαψει και το υπολοιπο κινητο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

για full body screen protectors (invisible shield) αξίζει για το xperia η να πάρω μία θηκούλα που βρηκα σχετικα οραία και απλος μόνο όταν θέλω camera πρέπει να το βγάλω από την θήκη...τι προτείνετε?

προστατευτικό για την οθόνη έχει στο e-shop.. πήρα ένα εγώ.. και μια δερμάτινη θήκη.. μια χαρά ειναι!!

Αλλα μου φαίνεται θα πάρω άλλο γιατι μου έπεσε και κόλησε σκόνη! ..οπότε παίδες αν πάρετε με προσοχή.. και καθαρίστε καλα την οθόνη!

Εγώ για screen protector πήρα με 0.3€ από το carefour κάτι προστατευτικά που έφεραν για ipod 60gb.

Το μπροστινό προστατευτικό που έχει η συσκευασία είναι με τρύπα για το ipod wheel (και έκοψα ένα μέρος του για να βάλω στο πλαστικό της κάμερας του xperia) αλλά το πίσω είναι πλήρες.

Το έκοψα στα μέτρα του xperia και είναι αστέρι και αρκετά ανθεκτικό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και μια βδομάδα αργότερα πήγα και πήρα ακόμα δυο προστατευτικά, σε περίπτωση που κάποια στιγμή γρατζουνιστούν αυτά που έβαλα.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned