Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες νομίζω δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το nodata γιατί σε μένα το Χ1 έχει την επιλογή να συνδέεται στο νετ μόνο μέσω access points.

και γω έψαχνα αυτό το προαγραματάκι για το ΒΤ αλλα πάω στο λινκ πατάω να κατέβει αλλα δεν κάνει τπτ...επισης κανενα προγραματακι να μπένω στο msn ?? μιας και το γνησιο που εχει δεν κανει τπτ...σε σας λειτουργει κανονικα? βρήκα τελικα το ebuddy .. για xperia το βγαλανε τελικα για να δουμε παιζει όμως??μπααα και αυτο μούφα το κόβο παει να κατεβασει την αγγλικη γλωσσα κ λεει οτι δεν την βρισκει.... :wacko: help!

αν διαβάσεις καλά στο λινκ που γράφεις, θα δεις οτι κατεβαίνει. Το δοκίμασα πριν λίγο.;)

και γω έψαχνα αυτό το προαγραματάκι για το ΒΤ αλλα πάω στο λινκ πατάω να κατέβει αλλα δεν κάνει τπτ...επισης κανενα προγραματακι να μπένω στο msn ?? μιας και το γνησιο που εχει δεν κανει τπτ...σε σας λειτουργει κανονικα? βρήκα τελικα το ebuddy .. για xperia το βγαλανε τελικα για να δουμε παιζει όμως??μπααα και αυτο μούφα το κόβο παει να κατεβασει την αγγλικη γλωσσα κ λεει οτι δεν την βρισκει.... help!

Φίλε το MSN δουλεύει κανονικά...Το panel έχει κάποιο πρόβλημα...Βάλε το "Windows Live" να υπάρχει στο "Today Screen" και μπαίνε από εκεί...Αν πάλι δεν δουλεύει δοκίμασε να ξαναπεράσεις το λογισμικό σου με το SEUS δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα...

Παιδιά εγώ έχω ένα μικρό πρόβλημα με την μπαταρία....Ψιλοπειράζω συνέχεια το τηλέφωνο...αλλά δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου...Η μπαταρία μου κρατάει το πού μιάμιση μέρα, άντε δύο αν είναι στις καλές της...Να την πάς σε SE Servise για check? Με καλύπτει η εγγύηση αν έχει κάτι?

Φίλε το MSN δουλεύει κανονικά...Το panel έχει κάποιο πρόβλημα...Βάλε το "Windows Live" να υπάρχει στο "Today Screen" και μπαίνε από εκεί...Αν πάλι δεν δουλεύει δοκίμασε να ξαναπεράσεις το λογισμικό σου με το SEUS δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα...

Παιδιά εγώ έχω ένα μικρό πρόβλημα με την μπαταρία....Ψιλοπειράζω συνέχεια το τηλέφωνο...αλλά δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου...Η μπαταρία μου κρατάει το πού μιάμιση μέρα, άντε δύο αν είναι στις καλές της...Να την πάς σε SE Servise για check? Με καλύπτει η εγγύηση αν έχει κάτι?

Μια χαρα σου κραταει.. με τον καιρο που θα βαρεθεις να το σκαλιζεις θα πηγαινει και 4 μερες. :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ που δεν το σκαλίζω πολύ, έχω απενεργοποιημένο wifi + gprs και κρατάει μια μέρα το πολύ;

Κάτι είδα στο online manual ότι μερικές παλιές κάρτες SIM ενδέχεται λέει να έχουν μεγάλη κατανάλωση ρεύματος, και πιστεύω πως είμαι στην κατηγορία αυτή, γιατί η SIM μου λέει ακόμα Telestet και είναι πάνω από 10 ετών.

κατεβαινει φιλε?? οκ θα το ξανακοιτάξω !! όσο για το msn οταν πάω να κανω sigh in... μου βγάζει : there was a problem sighning you in to messenger.It may be the service or you may be in a place with bad reception.ενω έχω καλό σημα και νετ μπενω κανονικα σε αλλες εφαρμογες....απο το today το κανω φιλε!!! και το wayfinder παλυ παταω να ξεκινησει και δεν κανει τιποτα... μια φορα μονο μπhκε αφου το ειχα σβησει και το ξαναεγκατεστησα απο το pc μετα παλυ τα ιδια κολαει..Οταν λες να το ξαναπεράσω το λογισμικο να το κανω update ?? εχει βγει καινουριο update??θα το κοιτάξω ποιο μετα..αν εχει βγει τι αναβαθμιζει?επισεις χρειαζεται backup να κανεις η όχι?
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

κατεβαινει φιλε?? οκ θα το ξανακοιτάξω !! όσο για το msn οταν πάω να κανω sigh in... μου βγάζει : there was a problem sighning you in to messenger.It may be the service or you may be in a place with bad reception.ενω έχω καλό σημα και νετ μπενω κανονικα σε αλλες εφαρμογες....απο το today το κανω φιλε!!! και το wayfinder παλυ παταω να ξεκινησει και δεν κανει τιποτα... μια φορα μονο μπhκε αφου το ειχα σβησει και το ξαναεγκατεστησα απο το pc μετα παλυ τα ιδια κολαει..Οταν λες να το ξαναπεράσω το λογισμικο να το κανω update ?? εχει βγει καινουριο update??θα το κοιτάξω ποιο μετα..αν εχει βγει τι αναβαθμιζει?επισεις χρειαζεται backup να κανεις η όχι?

να σε ρωτήσω πως συνδέεσαι κ στο βγάζει αυτό; με wifi ή μέσω 3g κάποιας εταιρείας;

όταν δοκίμαζα κ εγώ παλιά με 3g, μου το έβγαζε μέχρι που άλλαξα τις ρυθμίσεις απο wind non stop σε wind internet... με wifi δεν είχα ποτέ πρόβλημα πάντως..

να σε ρωτήσω πως συνδέεσαι κ στο βγάζει αυτό; με wifi ή μέσω 3g κάποιας εταιρείας;

όταν δοκίμαζα κ εγώ παλιά με 3g, μου το έβγαζε μέχρι που άλλαξα τις ρυθμίσεις απο wind non stop σε wind internet... με wifi δεν είχα ποτέ πρόβλημα πάντως..

εγω έχω βόνταφον cu και στις ρυθμισεις καπου στα δικτυα το ειχα στην αρχη με σκετο vodafone το οποιο δεν επιανε wap πηγα το αλλαξα το εβαλα στην αλλη επιλογη vodafone prepay καπως ετσι ελεγε..οταν εβαλα αυτη την επιλογη επιανε wap gprs κλπ..και έχω νετ κανονικα απο το δικτυο, και αμα θελω να μπω απο wi-fi μπενει χωρις να παρει πληροφοριες απο το δικτυο.Τωρα ενω σε καθε εφαρμογη μου βγαζει οτι συνδεεται με gprs οταν μπενω στο msn εκει δεν μου βγαζει οτι παει να παρει πληροφοριες...με wi-fi δεν δοκιμασα να μπω ακομα.

ηθελα να ρωτησω σχετικα με το touchflow...ειδα οτι παιζει στο xperia το ειδα και σε βιντεακια πρεπει να ειναι καλο ετσι πως το ειδα το μενου.Το βρήκα και το κατεβασα... το θέμα ειναι αν ξερει κανεις αν το εχει βαλει χάνεται το today ??? δλδ μπενει απο πανω??γιατι διαβασα σε ενα φορουμ ενας ηθελε να το κανει uninstall .. και δεν μπορουσε και αναγκαστικε ξαναεβαλε τα winmobile απο την αρχη.

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά να πω κάτι που μόλις παρατήρησα:

Το X1 μου έχει κάνει 2 χαρακιές-γραμμές από το πίσω μέρος εκεί που ανοιγοκλείνει το τηλέφωνο. Στο μαύρο μέρος δηλαδή στο πίσω μέρος όπου βρίσκεται η οθόνη. Δυο παράλληλες χαρακιές από το σύρσιμο του άνοιξε κλείσε. Τις είδα και ξενέρωσα. Το έχει πάθει κανείς άλλος?

Εχω βαλει το you tube απο τους xda-developers αλλα οταν προσπαθω να επιλεξω ποιο βιντεακι θα δω μολις φτασω στο 5ο δεν παει παρακατω κολαει εκει και για να ξεκολισει πρεπει να δω καποιο απο αυτα που φενονται στην οθονη !!! Οχι οτι μετα αλαζει κατι, τα ιδια γινονται καθε φορα σεοτι και αν επιλεξω δεν μπορω να δω τι υπαρχει μετα το 5ο !!! Καμοια ιδεα, μηπως υπαρχει καμοια ποιο καινουργεια εκδοση ???? :(

Καποιος που να δουλευει το you tube ????????????????? :cry: :cry: :cry:

Βεβαίως. Βγήκε το 1ο ελληνικό original rom στις 20 Μαρτίου και η sony ericsson σου κάνει την αλλαγή δωρεάν αν τους δείξεις την απόδειξη αγοράς. Η διαδικασία κρατάει 1-2 μέρες (λόγω φόρτου εργασίας). Από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή πάντως το service center δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει κανένα τηλέφωνο γιατί έχουν υπερφορτωθεί οι servers της SE κι έτσι ίσως υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις.

Μπορείς να βρεις το original rom και να το βάλεις μόνος σου, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος τι γίνεται με την εγγύηση μετά.

Πληροφορίες και λινκ εδώ.

εχω και μια ακομα ερωτηση,οταν παω να το κλεισω μου λεει οτι θα χασω να τα δεδομενα αν δεν τα αποθηκευσω,που παω για να τα αποθηκευσω.οπως καταλαβατε ειμαι λιγο ψιλο ασχετος :)

εχω και μια ακομα ερωτηση,οταν παω να το κλεισω μου λεει οτι θα χασω να τα δεδομενα αν δεν τα αποθηκευσω,που παω για να τα αποθηκευσω.οπως καταλαβατε ειμαι λιγο ψιλο ασχετος :)

Αν δεν έχεις καμία ανοιχτή εφαρμογή, δεν χάνεις τίποτα, κλείστο άφοβα.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Παιδιά να πω κάτι που μόλις παρατήρησα:

Το X1 μου έχει κάνει 2 χαρακιές-γραμμές από το πίσω μέρος εκεί που ανοιγοκλείνει το τηλέφωνο. Στο μαύρο μέρος δηλαδή στο πίσω μέρος όπου βρίσκεται η οθόνη. Δυο παράλληλες χαρακιές από το σύρσιμο του άνοιξε κλείσε. Τις είδα και ξενέρωσα. Το έχει πάθει κανείς άλλος?

περιεργο γιατι αν κοιταξεις το πισω μερος σχεδον δεν ακουμπαει...

Καποιος που να δουλευει το you tube ????????????????? :cry: :cry: :cry:

εγω αλλα δουλευει μια χαρα...κ στην ελληνικη ρομ...

ξερετε τιποτα για το συγκεκριμενο καταστημα??http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=132&p=8393

[sIGPIC][/sIGPIC]

περιεργο γιατι αν κοιταξεις το πισω μερος σχεδον δεν ακουμπαει...

εγω αλλα δουλευει μια χαρα...κ στην ελληνικη ρομ...

ξερετε τιποτα για το συγκεκριμενο καταστημα??http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=132&p=8393

τι ακριβως θελεις να μαθεις για τον παυλο (PDS το P απο το παυλος)?

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

τι ακριβως θελεις να μαθεις για τον παυλο (PDS το P απο το παυλος)?

αξιοπιστια....??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάθε φορά που ανοιγω το destinator αλλάζει η ρύθμιση της ώρας του τηλεφώνου και μου την βάζει μία ώρα μπροστα. Τί γινεται σε αυτή την περίπτωση;

Κατά τα άλλα η κεραια του Gps είναι πολύ καλή. Σε στενάκια και με το κινητό σε θήκη πάνω στον αεραγωγό του αυτοκινήτου και είχε 6-7 δορυφόρους (με μικρό σημα βέβαια) και δεν έχασε το στιγμα ουτε στιγμή. Και η ανεύρεση στίγματος αφού πήγα, έκανα τη δουλειά μου και ξανάνοιξα το gps μια ωρα αργότερα κράτησε 5-10 δευτερολεπτα.

...και κάτι ακόμα για την ώρα. Πώς γίνεται να μένει η ζώνη ώρας στην Αθήνα και να μη γυρνάει σε άλλη πόλη από μόνο του; Μέχρι πρότινος επέλεγε την Windhoek (??). Τώρα τελευταία ερωτεύτηκε τη ...Βυρητο... Εχω δοκιμάσει αυτό που έχει γραφτεί, να αλλάξω πρώτα σε Λονδινο και μετά Αθήνα αλλά δεν φαίνεται να δουλεύει..

Ξανακάνω Edit, γιατί βρήκα την απάντηση στο πρώτο ερώτημα μου

σε αυτο το ποστ

Οντως και εμενα μου την κανει την αλλαγη της ωρας οταν τρεχω το destinator και συνδεεται το gps.Υποψιν στο Destinator εχω την κανονικη ωρα,

Υπαρχει καμμια λυση?

Οντως και εμενα μου την κανει την αλλαγη της ωρας οταν τρεχω το destinator και συνδεεται το gps.Υποψιν στο Destinator εχω την κανονικη ωρα,

Υπαρχει καμμια λυση?

Μα δεν διάβασες ότι βρήκε την λύση;

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned