Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους

Ξέρει κάποιος πώς μπορω στον τηλεφωνικό κατάλογο δεξιά απο τα ονόματα να φαίνονται ελληνικοί χαρακτήρες και όχι αγγλικοί?Κάποιο πρόγραμμα που να βελτιώνει λίγο τον τηλεφωνικό κατάλογο?

Ευχαριστω

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα επανέλθω σε ένα ερώτημα που έκανα πριν μερικές ημέρες και επειδή δεν έλαβα απάντηση, θα το θέσω λίγο διαφορετικά. ;) Στη συσκευασία του Xperia υπάρχει κάποιο handsfree με χειριστήριο. Τι λειτουργίες ακριβώς εκτελεί εκτός από τον χειρισμό κλήσεων; Χειρίζεται το volume, τον mp3player ή το ραδιόφωνο; Κι αν όχι, υπάρχει κάποιο άλλο ενσύρματο χειριστήριο handsfree που να διαθέτει τέτοιες δυνατότητες; :confused:

φυσικα και εχει :)

Έχει λίστα κλήσεων όπως τα κανονικά Windows Mobile.

Επειδή δεν ημουν σαφης, δεν ξερω αν καταλαβατε... Εννοω λιστα αποδοχης κλησεων :) Μια λιστα με αριθμους απο τους οποιους δεχεσαι κλησεις, οποιος δεν ειναι στη λιστα απορριπτεται η κληση του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα επανέλθω σε ένα ερώτημα που έκανα πριν μερικές ημέρες και επειδή δεν έλαβα απάντηση, θα το θέσω λίγο διαφορετικά. ;) Στη συσκευασία του Xperia υπάρχει κάποιο handsfree με χειριστήριο. Τι λειτουργίες ακριβώς εκτελεί εκτός από τον χειρισμό κλήσεων; Χειρίζεται το volume, τον mp3player ή το ραδιόφωνο; Κι αν όχι, υπάρχει κάποιο άλλο ενσύρματο χειριστήριο handsfree που να διαθέτει τέτοιες δυνατότητες; :confused:

τα handsfree ειναι σαν των απλων walkman συσκευων της se...το πλαινο κουμπι του xperia χειριζεται το volume τοσο του ενσωματωμενου ραδιοφωνου οσο κ του mp3 player...

[sIGPIC][/sIGPIC]

re paidia pira simera to xperia k exw xasei tin mpala mpainw google maps k leei oti thelei sindesi sto internet diladi otan eimai exw pws tha mpainw sto gps episi den mporw na brw ena mp3 pou esteila.......mporei kapios na me voithisei?

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

• Administrators

To google maps θέλει σύνδεση στο Internet όπως σου λέει. Μπαίνεις με GPRS ή με WiFi. Για να ανοίξεις GPS... χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα πλοήγησης. Αυτό το ανοίγει μόνο του. Για το mp3 κοίταξε στο φάκελο /My Documents.

Τέλος εάν μπορείς γράφε ελληνικά γιατί μας έβγαλες τα μάτια.

Modpic.gif

Την τελευταία ROM την έχει περάσει κανένας?

Κατεβάζω αναγκαστικά από XDA μιας και η εφαρμογή αναβάθμισης μου λέει ότι είμαι up to date!

Καμιά άλλη λύση για να γράφουμε ελληνικά μέσω του kb δεν υπάρχει εκτός από το AEKmap? Το βρήκα δύσχρηστο:confused:

To google maps θέλει σύνδεση στο Internet όπως σου λέει. Μπαίνεις με GPRS ή με WiFi. Για να ανοίξεις GPS... χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα πλοήγησης. Αυτό το ανοίγει μόνο του. Για το mp3 κοίταξε στο φάκελο /My Documents.

Τέλος εάν μπορείς γράφε ελληνικά γιατί μας έβγαλες τα μάτια.

οκ ευχαριστω ξερεις που θα βρω δωρεαν προγραμμα πλοηγησης κ μηπως ξερεις πως θα βαλω να ακουγεται mp3 ηχοσ κλησης

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

Αγαπητοί φίλοι του Χ1,

πρόσφατα αγόρασα το Χ1 Xperia της SE, καθώς με το προηγούμενο κινητό που είχα (ήταν το P1i), έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Μήπως γνωρίζετε, πως μπορώ στο Χ1, να προσθέσω επαφές στα ελληνικά, γιατί το πληκτρολόγιο, μου εμφανίζει με αγγλικά σύμφωνα και φωνήεντα.

Χρειάζεται κάποιο επιπρόσθετο πρόγραμμα να εγκατασταθεί στο κινητό;

Πρόκειται να βγεί κάποια αναβάθμιση για το συγκεκριμένο κινητό, ώστε όλα τα μενού του γενικά, να εμφανίζονται στα ελληνικά;

Χαιρετισμούς σε όλους σας

Griechenland

• Administrators
οκ ευχαριστω ξερεις που θα βρω δωρεαν προγραμμα πλοηγησης κ μηπως ξερεις πως θα βαλω να ακουγεται mp3 ηχοσ κλησης

Δωρεάν δεν υπάρχει.

Για να βλέπεις τα mp3 σου στους ήχους κλήσης, απλά πέταξε τα στο φάκελο /Storage Card/My Documents (και μετά όπου θέλεις).

Modpic.gif

• Administrators
Μήπως γνωρίζετε, πως μπορώ στο Χ1, να προσθέσω επαφές στα ελληνικά, γιατί το πληκτρολόγιο, μου εμφανίζει με αγγλικά σύμφωνα και φωνήεντα.

Χρειάζεται κάποιο επιπρόσθετο πρόγραμμα να εγκατασταθεί στο κινητό;

Κάνε μια αναζήτηση πιο πίσω. Έχει αναλυθεί εκτενώς.

Πρόκειται να βγεί κάποια αναβάθμιση για το συγκεκριμένο κινητό, ώστε όλα τα μενού του γενικά, να εμφανίζονται στα ελληνικά;

Έτσι λένε. Ίδωμεν.

Modpic.gif

Ξεζιπαρε το και τρεξε το cabακι.

Μετα κανε soft reset

Εμενα σε ολα τα 6.1 που ειχα(HD,Diamond,TC)μου δουλεψε κανονικα!

Αν δεν τα καταφερεις υπαρχει και πειραγμα στη registry αλλα στο PC μου γινετε ενας χαμος,οποτε οποιος το εχει ευκαιρο ας το δωσει!

Χρησιμοποίησε όποιο registry editor θέλεις μπές στη register και πήγαινε:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Setting s\OEM\SMSInboxThreadingDisabled

άλλαξε την τιμή 0 σε 1 κάνε SOFT RESET και είσαι ΟΚ

Καλησπέρα σε όλους

Ξέρει κάποιος πώς μπορω στον τηλεφωνικό κατάλογο δεξιά απο τα ονόματα να φαίνονται ελληνικοί χαρακτήρες και όχι αγγλικοί?Κάποιο πρόγραμμα που να βελτιώνει λίγο τον τηλεφωνικό κατάλογο?

Ευχαριστω

RandomAccess στα Ελληνικά για WVGA και VGA

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Παιδια επειδη μολις το πηρα και το φορτιζω, sync κανει κανονικα οπως ολα τα wm mobiles, μεσω Windows mobile device center σωστα? Ρωταω επειδη εχω το HTC S710 και εχω πολλα contacts με κατηγοριες και φωτος. Δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα στο sync μεταξυ Χ1 kai Outlook ελπιζω

• Administrators
Παιδια επειδη μολις το πηρα και το φορτιζω, sync κανει κανονικα οπως ολα τα wm mobiles, μεσω Windows mobile device center σωστα? Ρωταω επειδη εχω το HTC S710 και εχω πολλα contacts με κατηγοριες και φωτος. Δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα στο sync μεταξυ Χ1 kai Outlook ελπιζω

Όχι... (λογικά) δε θα έχεις πρόβλημα.

Freeware κανένα;;;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=72186

Ψάξε προς το τέλος για την τελευταία του έκδοση.

Modpic.gif

Την τελευταία ROM την έχει περάσει κανένας?

Κατεβάζω αναγκαστικά από XDA μιας και η εφαρμογή αναβάθμισης μου λέει ότι είμαι up to date!

Καμιά άλλη λύση για να γράφουμε ελληνικά μέσω του kb δεν υπάρχει εκτός από το AEKmap? Το βρήκα δύσχρηστο:confused:

Την τελευταία (UK) έχω περάσει (από xda) και δουλεύει μια χαρά.

Για το AEKmap πιστεύω πως έχεις άδικο, είναι πολύ εύχρηστο και καλό πρόγραμμα, μάλλον δεν θα το έχεις καταλάβει ακριβώς πως λειτουργεί. Διάβασε λίγο και ψάξ'το, και ρώτα οτι θέλεις.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Την τελευταία (UK) έχω περάσει (από xda) και δουλεύει μια χαρά.

Για το AEKmap πιστεύω πως έχεις άδικο, είναι πολύ εύχρηστο και καλό πρόγραμμα, μάλλον δεν θα το έχεις καταλάβει ακριβώς πως λειτουργεί. Διάβασε λίγο και ψάξ'το, και ρώτα οτι θέλεις.

φιλε μου ποια ακριβως κατεβασες ??? και πως την εβαλες κατευθειαν (δεν ειναι official ???)η 1α Hard-SPL ?

ειδες καμια αισθητη διαφορα ?? για εγω με την r1 που ειμαι την αρχικη μια χαρα σφαιρα παει

Επισης μια ερωτηση για ποιο ειδικους ..... καπου ειχα διαβασει πως να κανουμε μεσω registry το Νετ3,5 default αλλα δεν μπορω να το βρω any help EDIT το βρηκα

What you need to do:

1. Install NetCF3.5 on your ppc.

2. Open a registry editor, I use Reso Regsitry Editor

3. Goto HKLM\Software\Microsoft\.NETCompactFramework (this is usually the first entry

4. When you open this you'll see all the .NET installed version change the DWORD value of 2.0.7045.00 from 1 to 0

5. Chang ethe DWORD value of 3.5.7283.00 from 0 to 1.

6. Reboot

7.Viola! you have a faster PPC

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

φιλε μου ποια ακριβως κατεβασες ??? και πως την εβαλες κατευθειαν (δεν ειναι official ???)η 1α Hard-SPL ?

ειδες καμια αισθητη διαφορα ?? για εγω με την r1 που ειμαι την αρχικη μια χαρα σφαιρα παει

....................................

Αυτήν έχω βάλει: GENERIC_UK R2A

απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475482

(ψάχνεις να την βρεις μέσα στον κατάλογο που έχει στο Rapidshare)

Διαφορά δεν μπορώ να σου πω αν είδα, γιατί απο την δεύτερη ημέρα έβαλα custom roms, και κατέληξα πάλι σε stock.

Για να την περάσεις, είτε με την μέθοδο απο την κάρτα που σε εμένα δεν μου δούλεψε με την πρώτη, δεν το παίδεψα, και την εγκατέστησα με το X1_RUU_ROM_UpdateUtility με το οποίο μπορείς να εγκαταστήσεις είτε radio είτε rom.

Το HardSPL το χρειάζεσαι ούτως ή άλλως για να βάλεις άλλη ρομ.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

οκ σε ευχαριστω , ασε καλυτερα να μη μπλεκω ..... μια χαρα παει

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

εγκατέστησα το πρόγραμμα για τα ελληνικά στις επαφές αλλά δεν εμφανίζονται στον κατάλογο.εκανα επανεκκίνση αλλά τίποτα.

Ξέρει κάποιος τι κάνω λάθος?

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned