pitrofos7 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Καλησπέρα σε όλους Ξέρει κάποιος πώς μπορω στον τηλεφωνικό κατάλογο δεξιά απο τα ονόματα να φαίνονται ελληνικοί χαρακτήρες και όχι αγγλικοί?Κάποιο πρόγραμμα που να βελτιώνει λίγο τον τηλεφωνικό κατάλογο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Θα επανέλθω σε ένα ερώτημα που έκανα πριν μερικές ημέρες και επειδή δεν έλαβα απάντηση, θα το θέσω λίγο διαφορετικά. ;) Στη συσκευασία του Xperia υπάρχει κάποιο handsfree με χειριστήριο. Τι λειτουργίες ακριβώς εκτελεί εκτός από τον χειρισμό κλήσεων; Χειρίζεται το volume, τον mp3player ή το ραδιόφωνο; Κι αν όχι, υπάρχει κάποιο άλλο ενσύρματο χειριστήριο handsfree που να διαθέτει τέτοιες δυνατότητες; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 φυσικα και εχει :) Έχει λίστα κλήσεων όπως τα κανονικά Windows Mobile. Επειδή δεν ημουν σαφης, δεν ξερω αν καταλαβατε... Εννοω λιστα αποδοχης κλησεων :) Μια λιστα με αριθμους απο τους οποιους δεχεσαι κλησεις, οποιος δεν ειναι στη λιστα απορριπτεται η κληση του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 telika to elliniko ROM douleuei? Giati molis to peira kai skeftomai na to peraso.???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Θα επανέλθω σε ένα ερώτημα που έκανα πριν μερικές ημέρες και επειδή δεν έλαβα απάντηση, θα το θέσω λίγο διαφορετικά. ;) Στη συσκευασία του Xperia υπάρχει κάποιο handsfree με χειριστήριο. Τι λειτουργίες ακριβώς εκτελεί εκτός από τον χειρισμό κλήσεων; Χειρίζεται το volume, τον mp3player ή το ραδιόφωνο; Κι αν όχι, υπάρχει κάποιο άλλο ενσύρματο χειριστήριο handsfree που να διαθέτει τέτοιες δυνατότητες; :confused: τα handsfree ειναι σαν των απλων walkman συσκευων της se...το πλαινο κουμπι του xperia χειριζεται το volume τοσο του ενσωματωμενου ραδιοφωνου οσο κ του mp3 player... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 re paidia pira simera to xperia k exw xasei tin mpala mpainw google maps k leei oti thelei sindesi sto internet diladi otan eimai exw pws tha mpainw sto gps episi den mporw na brw ena mp3 pou esteila.......mporei kapios na me voithisei? Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 To google maps θέλει σύνδεση στο Internet όπως σου λέει. Μπαίνεις με GPRS ή με WiFi. Για να ανοίξεις GPS... χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα πλοήγησης. Αυτό το ανοίγει μόνο του. Για το mp3 κοίταξε στο φάκελο /My Documents. Τέλος εάν μπορείς γράφε ελληνικά γιατί μας έβγαλες τα μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Την τελευταία ROM την έχει περάσει κανένας? Κατεβάζω αναγκαστικά από XDA μιας και η εφαρμογή αναβάθμισης μου λέει ότι είμαι up to date! Καμιά άλλη λύση για να γράφουμε ελληνικά μέσω του kb δεν υπάρχει εκτός από το AEKmap? Το βρήκα δύσχρηστο:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 To google maps θέλει σύνδεση στο Internet όπως σου λέει. Μπαίνεις με GPRS ή με WiFi. Για να ανοίξεις GPS... χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα πλοήγησης. Αυτό το ανοίγει μόνο του. Για το mp3 κοίταξε στο φάκελο /My Documents. Τέλος εάν μπορείς γράφε ελληνικά γιατί μας έβγαλες τα μάτια. οκ ευχαριστω ξερεις που θα βρω δωρεαν προγραμμα πλοηγησης κ μηπως ξερεις πως θα βαλω να ακουγεται mp3 ηχοσ κλησης Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Griechenland Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Αγαπητοί φίλοι του Χ1, πρόσφατα αγόρασα το Χ1 Xperia της SE, καθώς με το προηγούμενο κινητό που είχα (ήταν το P1i), έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Μήπως γνωρίζετε, πως μπορώ στο Χ1, να προσθέσω επαφές στα ελληνικά, γιατί το πληκτρολόγιο, μου εμφανίζει με αγγλικά σύμφωνα και φωνήεντα. Χρειάζεται κάποιο επιπρόσθετο πρόγραμμα να εγκατασταθεί στο κινητό; Πρόκειται να βγεί κάποια αναβάθμιση για το συγκεκριμένο κινητό, ώστε όλα τα μενού του γενικά, να εμφανίζονται στα ελληνικά; Χαιρετισμούς σε όλους σας Griechenland Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 πρέπει να βάλεις πρόγραμμα που να γράφει ελληνικά όπως πχ το AE Kmap Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 οκ ευχαριστω ξερεις που θα βρω δωρεαν προγραμμα πλοηγησης κ μηπως ξερεις πως θα βαλω να ακουγεται mp3 ηχοσ κλησης Δωρεάν δεν υπάρχει. Για να βλέπεις τα mp3 σου στους ήχους κλήσης, απλά πέταξε τα στο φάκελο /Storage Card/My Documents (και μετά όπου θέλεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Μήπως γνωρίζετε, πως μπορώ στο Χ1, να προσθέσω επαφές στα ελληνικά, γιατί το πληκτρολόγιο, μου εμφανίζει με αγγλικά σύμφωνα και φωνήεντα. Χρειάζεται κάποιο επιπρόσθετο πρόγραμμα να εγκατασταθεί στο κινητό; Κάνε μια αναζήτηση πιο πίσω. Έχει αναλυθεί εκτενώς. Πρόκειται να βγεί κάποια αναβάθμιση για το συγκεκριμένο κινητό, ώστε όλα τα μενού του γενικά, να εμφανίζονται στα ελληνικά; Έτσι λένε. Ίδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diktio Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ξεζιπαρε το και τρεξε το cabακι. Μετα κανε soft reset Εμενα σε ολα τα 6.1 που ειχα(HD,Diamond,TC)μου δουλεψε κανονικα! Αν δεν τα καταφερεις υπαρχει και πειραγμα στη registry αλλα στο PC μου γινετε ενας χαμος,οποτε οποιος το εχει ευκαιρο ας το δωσει! Χρησιμοποίησε όποιο registry editor θέλεις μπές στη register και πήγαινε: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Setting s\OEM\SMSInboxThreadingDisabled άλλαξε την τιμή 0 σε 1 κάνε SOFT RESET και είσαι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Καλησπέρα σε όλους Ξέρει κάποιος πώς μπορω στον τηλεφωνικό κατάλογο δεξιά απο τα ονόματα να φαίνονται ελληνικοί χαρακτήρες και όχι αγγλικοί?Κάποιο πρόγραμμα που να βελτιώνει λίγο τον τηλεφωνικό κατάλογο? Ευχαριστω RandomAccess στα Ελληνικά για WVGA και VGA Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Παιδιά κανένα προγραμματάκι για μετρητή internet μέσω 3g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Spb Wireless Monitor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Παιδια επειδη μολις το πηρα και το φορτιζω, sync κανει κανονικα οπως ολα τα wm mobiles, μεσω Windows mobile device center σωστα? Ρωταω επειδη εχω το HTC S710 και εχω πολλα contacts με κατηγοριες και φωτος. Δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα στο sync μεταξυ Χ1 kai Outlook ελπιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Spb Wireless Monitor Freeware κανένα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Παιδια επειδη μολις το πηρα και το φορτιζω, sync κανει κανονικα οπως ολα τα wm mobiles, μεσω Windows mobile device center σωστα? Ρωταω επειδη εχω το HTC S710 και εχω πολλα contacts με κατηγοριες και φωτος. Δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα στο sync μεταξυ Χ1 kai Outlook ελπιζω Όχι... (λογικά) δε θα έχεις πρόβλημα. Freeware κανένα;;; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=72186 Ψάξε προς το τέλος για την τελευταία του έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Την τελευταία ROM την έχει περάσει κανένας? Κατεβάζω αναγκαστικά από XDA μιας και η εφαρμογή αναβάθμισης μου λέει ότι είμαι up to date! Καμιά άλλη λύση για να γράφουμε ελληνικά μέσω του kb δεν υπάρχει εκτός από το AEKmap? Το βρήκα δύσχρηστο:confused: Την τελευταία (UK) έχω περάσει (από xda) και δουλεύει μια χαρά. Για το AEKmap πιστεύω πως έχεις άδικο, είναι πολύ εύχρηστο και καλό πρόγραμμα, μάλλον δεν θα το έχεις καταλάβει ακριβώς πως λειτουργεί. Διάβασε λίγο και ψάξ'το, και ρώτα οτι θέλεις. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Την τελευταία (UK) έχω περάσει (από xda) και δουλεύει μια χαρά. Για το AEKmap πιστεύω πως έχεις άδικο, είναι πολύ εύχρηστο και καλό πρόγραμμα, μάλλον δεν θα το έχεις καταλάβει ακριβώς πως λειτουργεί. Διάβασε λίγο και ψάξ'το, και ρώτα οτι θέλεις. φιλε μου ποια ακριβως κατεβασες ??? και πως την εβαλες κατευθειαν (δεν ειναι official ???)η 1α Hard-SPL ? ειδες καμια αισθητη διαφορα ?? για εγω με την r1 που ειμαι την αρχικη μια χαρα σφαιρα παει Επισης μια ερωτηση για ποιο ειδικους ..... καπου ειχα διαβασει πως να κανουμε μεσω registry το Νετ3,5 default αλλα δεν μπορω να το βρω any help EDIT το βρηκα What you need to do: 1. Install NetCF3.5 on your ppc. 2. Open a registry editor, I use Reso Regsitry Editor 3. Goto HKLM\Software\Microsoft\.NETCompactFramework (this is usually the first entry 4. When you open this you'll see all the .NET installed version change the DWORD value of 2.0.7045.00 from 1 to 0 5. Chang ethe DWORD value of 3.5.7283.00 from 0 to 1. 6. Reboot 7.Viola! you have a faster PPC Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 φιλε μου ποια ακριβως κατεβασες ??? και πως την εβαλες κατευθειαν (δεν ειναι official ???)η 1α Hard-SPL ? ειδες καμια αισθητη διαφορα ?? για εγω με την r1 που ειμαι την αρχικη μια χαρα σφαιρα παει .................................... Αυτήν έχω βάλει: GENERIC_UK R2A απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475482 (ψάχνεις να την βρεις μέσα στον κατάλογο που έχει στο Rapidshare) Διαφορά δεν μπορώ να σου πω αν είδα, γιατί απο την δεύτερη ημέρα έβαλα custom roms, και κατέληξα πάλι σε stock. Για να την περάσεις, είτε με την μέθοδο απο την κάρτα που σε εμένα δεν μου δούλεψε με την πρώτη, δεν το παίδεψα, και την εγκατέστησα με το X1_RUU_ROM_UpdateUtility με το οποίο μπορείς να εγκαταστήσεις είτε radio είτε rom. Το HardSPL το χρειάζεσαι ούτως ή άλλως για να βάλεις άλλη ρομ. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 οκ σε ευχαριστω , ασε καλυτερα να μη μπλεκω ..... μια χαρα παει Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitrofos7 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 RandomAccess στα Ελληνικά για WVGA και VGA εγκατέστησα το πρόγραμμα για τα ελληνικά στις επαφές αλλά δεν εμφανίζονται στον κατάλογο.εκανα επανεκκίνση αλλά τίποτα. Ξέρει κάποιος τι κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts