Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μοντέλο μου είναι από UK με QWERTY πληκτρολόγιο.

Αν κάποιος έχει με QWERTZ πληκτρολόγιο (από Γερμανία), τότε ας μου πει αν χρειάζεται για τα Γερμανικά μοντέλα νέο AEKmap profile για να το φτιάξω.

Sorry κατάλαβα λάθος, νόμιζα ότι ο keras έβλεπε στο layout διαφορετικά τα γράμματα αλλά αφού χρησιμοποιώ και εγώ αυτά τα layouts είναι σωστά, του keras είναι ανάποδα τα γράμματα (αφού έχει και γερμανικό).

Thanks by the way για τα layouts.

Για το SAR, προσπάθησα να βρω στοιχεία, αλλά διάβασα αντικρουόμενες δημοσιεύσεις...

Ξέρουμε πόσο είναι, γιατί μου φάνηκε οτι κάηκε λίγο το αυτάκι μου (είναι και πεταχτό το άτιμο) :p ή ήταν ιδέα μου;

Έχεις αυτί που καταλαβαίνει μεγάλα από με μικρά SAR; (Ελπίζω να είναι σαρκασμός :p )

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις αυτί που καταλαβαίνει μεγάλα από με μικρά SAR; (Ελπίζω να είναι σαρκασμός :p )

Και βέβαια είναι.. :)

Απλώς, σήμερα που πρωτοχρησιμοποίησα το Xperia (ενώ μέχρι χτες ήμουν με το Innov8) μου ζεστάθηκε το αυτί! (όντως). Μπορεί να έτυχε, αλλά το πάθαινα και παλαιότερα με άλλες συσκευές, ενώ με το Innov8 ήταν μια χαρά, όση ωρα και να μίλαγα... Η διαφορά πάντως πιστεύω οτι φαίνεται (εξαρτάται το αυτί, πόσο καλό είναι... :p ). Πιθανόν να φταίει οτι η κεραία στο Innov8 είναι στο κάτω μέρος της συσκευής, ενώ στο Xperia μπορεί να είναι επάνω. Πάντως, το Innov8 έχει και SAR : 0,49 - κάπου εκεί, μικρότερη απο 0,50!

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• Administrators
Isws na ofeiletai kai stin genikoteri idiotita tou sygkekrimenou epeksergasti pou foraei i syskevi sou na doulevei se pio ypsiles thermokrasies apo to meso oro kati pou pantws thewreitai fysiologiko.

Modpic.gif

Απλώς, σήμερα που πρωτοχρησιμοποίησα το Xperia (ενώ μέχρι χτες ήμουν με το Innov8) μου ζεστάθηκε το αυτί! (όντως). Μπορεί να έτυχε, αλλά το πάθαινα και παλαιότερα με άλλες συσκευές, ενώ με το Innov8 ήταν μια χαρά, όση ωρα και να μίλαγα... Η διαφορά πάντως πιστεύω οτι φαίνεται (εξαρτάται το αυτί, πόσο καλό είναι... :p ). Πιθανόν να φταίει οτι η κεραία στο Innov8 είναι στο κάτω μέρος της συσκευής, ενώ στο Xperia μπορεί να είναι επάνω. Πάντως, το Innov8 έχει και SAR : 0,49 - κάπου εκεί, μικρότερη απο 0,50!

Τι να σου πω, εμένα σε όλες της τηλεφωνικές συσκευές ζεσταίνεται το αυτί μου. Ακόμα και σε ενσύρματο τηλέφωνο. Έχει να κάνει με το πόση ώρα μίλησα. Αν μιλήσω πολύ είναι λογικό να ζεσταθεί γιατί έχω πάνω του ακουμπισμένο το ακουστικό τόση ώρα.

γεια ξανα...!οχι δεν εχω νυχι!!!παιδια πραγματικα δεν εκανε τιποτα...ξαναεκανα "align screen" χρησιμοποιοντας την γραφιδα αυτη την φορα και τωρα πιανει κανονικα...την πρωτη φορα ειχα βαλει το δαχτυλο μου...!!!!τωρα εχω αλλη απορεια!μια εικονα με bluetooth πως στελνω?επισης δεν εχω περασει τιποτα μεσα εκτως απο το πανελτου facebook...!μπορει καποιος να με βοηθησει να περασω πραγματα?δεν εχω ιδεα απο windows mobile ξαναλεω...και δεν θελω να το κανω μπρικι...δεν θελω πολλα!!!θελω flash player και youtube, ενα επιστημονικο κομπιουτερακι αν υπαρχει και αν κανει και γραφικες παραστασεις ακομα καλυτερα, και ενα προγραμμα για το gps με χαρτες για να το χρησιμοποιω χωρις να χρεωνομαι ως το λαιμο...αυτα...και αν εχει κανεις να προτηνει και τιποτε αλλο απαραιτητο και διατηθετε φυσικα να βοηθησει ειμαι ανοιχτος σε ολα!
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω την γραφιδα δεν την εχω χρησιμοποιησει καθολου.μου ειναι αχρηστη..εκανα align screen με το δακτυλο κ ανταποκρινεται με την πρωτη...αντιθετως την γραφιδα δε την αναγνωριζει ευκολα.κ οσο αφορα διαφορα του γερμανικου με αγγλικου ειναι μονο αυτα τα γραμματα.εχω γερμανικο με αγγλικη ρομ..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ έχω την συσκευή 1 ημέρα, και δεν έχω βγάλει τη γραφίδα ούτε μια φορά.

Μου φαίνεται οτι η συσκευή έχει καλή Touch οθόνη, που αποκρίνεται πολύ καλά στο δάχτυλο!

Τέτοια οθόνη δεν βρίσκουμε ούτε στα HTC (σε καμία απο τις συσκευές μου δεν είχα τέτοια οθόνη με άμεση και σωστή απόκριση και ευαισθησία στο δάχτυλο), ούτε είχε και το ΟΜΝΙΑ, ούτε το HD. Και μάλιστα, μιλάμε για οθόνη μικρή, που κανονικά σε δυσκολεύει...

Το μόνο που πιθανόν να θέλει προσοχή είναι το ότι μπορεί να είναι ευαίσθητη στην κακομεταχείριση γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, για την ευαισθησία της. Θα το δούμε αυτό...

Πάντως, για εμένα, είναι μάλλον η δεύτερη συσκευή που μπορείς να την "ερωτευτείς", η πρώτη ήταν το Ρ3300. Αν τα πάει καλά και στις βασικές της λειτουργίες που περιμένω να δω, τότε πιστεύω πως θα πετύχει πολύ στην αγορά.

Αφήνω το HD για τους "ηλικιωμένους" που δεν βλέπουν καλά... :p

Αν, και, έχω δύο HD στο σπίτι, τα χρησιμοποιώ όταν γυρνάω κουρασμένος και βγάζω τα παπούτσια μου... :grin:

• Administrators
εκανα align screen με το δακτυλο κ ανταποκρινεται με την πρωτη...αντιθετως την γραφιδα δε την αναγνωριζει ευκολα.

Γιαυτό δεν την αναγνωρίζει τη γραφίδα... επειδή έκανες align με το δάχτυλο και όχι με τη γραφίδα όπως επιβάλλεται! Ας μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για WM συσκευή.

Modpic.gif

• Administrators
Αν, και, έχω δύο HD στο σπίτι, τα χρησιμοποιώ όταν γυρνάω κουρασμένος και βγάζω τα παπούτσια μου... :grin:

Είμαι ο μοναδικός που μου ακούγεται κάπως αυτό που διαβάζω; :blink:

Modpic.gif

• Administrators
Όχι εντάξει, εάν κάτι λέγεται με χιούμορ... από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον είναι καλοδεχούμενο! ;) Απλά με το γραπτό λόγο καμιά φορά... χάνεται η αίσθηση διάθεσης του άλλου και μπορεί να παρεξηγηθεί! :rolleyes:

Modpic.gif

δεν ειναι οτι βαριεμαι να ψαχνω...απλα κανενας απο αυτους που τα ανεβαζει δεν δινει οδηγειες για την εκγατασταση...βρηκα ενα επιστημονικο κομπιουτερακι που περαστηκε ευκολα αλλα για το gps εχουν 100 προγραμματα που λενε με αρτικολεξα τι ειναι, δεν εχει καθολου οδηγειες για το πως να βαλεις χαρτες και λενε μην αλλαξεις το ταδε αλλα το ταδε για να λειτουργει ...και εχει 100 πραγματα εξτρα που λενε 480*800 (?) και επισης δεν εχω ιδεα τι να τα κανω...
[sIGPIC][/sIGPIC]

και ξαναειπα δεν εχω σχεση με τα wm...καποιος που ξερει απο αυτα προφανως θα μπορει να το περασει...εγω δεν μπορω...
[sIGPIC][/sIGPIC]

και ξαναειπα δεν εχω σχεση με τα wm...καποιος που ξερει απο αυτα προφανως θα μπορει να το περασει...εγω δεν μπορω...

Κανείς δεν είχε σχέση με τα WM αλλά μάθαμε, και εγώ μόλις πείρα το XPERIA είχα πελαγώσει αλλά σιγά-σιγά κατάλαβα το "άθλημα".

Όπως καταλαβαίνεις δε μπορούμε να σου τα εξηγήσουμε όλα και για κάθε εφαρμογή. Ετσι και αλλιώς 2 περιπτώσεις υπάρχουν, ή να είναι .cab αρχείο οπότε κάνεις εγκατάσταση ή να είναι .exe όπου το τρέχεις κατευθείαν. Α, υπάρχει και η τρίτη περίπτωση να είναι PC installer και να σου περνάει την εφαρμογή μέσω ActiveSync (όταν κάνεις συγχρονισμό δηλαδή).

Des ti syskevasia sou. Kapou prepei na anaferetai. Apo mia anazitisi pantws blepw oti exei ypsilo SAR;

Head: 0.92

Body: 1.47

Εμένα πάντως γράφει το manual 0,57....Και στα επίσημα site το έβρισκα τόσο πρίν το πάρω.Και μιλώντας στο αυτί για κάμποση ώρα δέν με ενοχλεί, όπως άλλα τηλέφωνα που τα νόμιζα οτι έχουν χαμηλό SAR και μιλούσα σχετικά άφοβα(ονόματα δέν λέμε υπολήψεις δέν θίγουμε-Ν82).....

Το Χ1 υπάρχει πλέον και στο site του Πλαίσίου στα 655 Ευρώ με την σημείωση ¨αναμένεται σύντομα"! Άντε να έρθει και προς τα εδώ.:)

Παιδιά, το slider του τι λέει από στιβαρότητα? Έχει τζόγο ή όχι?

Το Χ1 υπάρχει πλέον και στο site του Πλαίσίου στα 655 Ευρώ με την σημείωση ¨αναμένεται σύντομα"! Άντε να έρθει και προς τα εδώ.:)

Το δικό μου να πώ την αλήθεια έχει ενα ανεπαισθητο τζόγο, όχι σαν το PRO.Λογω όμως της γενικά πολύ καλής κατασκευής και υλικών δέν με ενοχλεί.Επίσης ο τζόγος δεν υπάρχει οταν ειναι κλειστό το keyboard, πράγμα βασικό...

• Administrators

Genikotera i syskevi deixnei na exei poly kali poiotita kataskevis. Den sou dinei tin aisthisi tou tzogou kai to thewrw kalytero tou Pro.

Modpic.gif

Το βρίσκω πολύ στιβαρό σαν κατασκευή. Τζόγος μέχρι στιγμής =0

Απίστευτο κλείδωμα δορυφόρων, σε ταχύτητα και ισχύ. Μάλλον καλύτερο απο ότι έχω δει μέχρι σήμερα, πιθανόν και καλύτερο του ιστορικού Χ500.

Δείτε: (απο την ταράτσα του σπιτιού μου).

http://img519.imageshack.us/img519/4171/screenshot2kw4.jpg http://img297.imageshack.us/img297/4883/screenshot8jl4.jpg

Φήμες (ή μήπως όχι?) για τον αντικαταστάτη.... Λέτε?

http://www.neowin.gr/showthread.php?t=5334

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Η WIND έφερε το Sony Ericsson XPERIA X1

http://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-x1-wind/

μηνυμα του συντακτη:

Πήρα τηλέφωνο μόλις τώρα σε κατάστημα της WIND στην Κηφισιά και μου είπαν ότι το XPERIA X1

τους το ανακοίνωσαν εχθές από τα κεντρικά, θα παραλάβουν ίσως μέχρι αυτή την Παρασκευή

ή από εβδομάδα και ότι δεν έχουν ακόμα τιμή λιανικής.

Οπότε η πληροφορία είναι ακριβής!

Δεν νομιζω να εχει δωθει ...:O

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned