Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικά και μπαίνει. Το έχω με φουλ ντέστι Ελληνικότατο, δουλεύει άψογα

Το αγορασες ή το κατεβασες σπασμενο απο καπου !!! Αν το κατεβασες σπασμενο απο που και πως το εγκαθιστας ? Αν το αγορασες απο που και ποσο ? Αν καποιος αλλος ξερει κατι ας μας πει !!!

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το ειδα σημερα στα multirama-εντυπωσιακη ποιοτητα κατασκευης και αισθηση στο χερι-μικροτερο απο οτι περιμενα,δυστυχως το ιδιο ισχυει και για την οθονη
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Το ένα είναι για να στέλνεις Ελληνικά SMS που να χωράνε 160 χαρακτήρες με κεφαλαία γράμματα (το unicode σε περιορίζει σε 70 χαρακτήρες ανά SMS).

Το άλλο είναι το ίδιο με αυτό που κατέβασες, αλλά αντί για την άνω-κάτω τελεία (colon), χρησιμοποιεί το πλήκτρο αριστερά από το space για τονούμενα/διαλυτικά.

δηλαδη οπως και το P990 ,ετσι και σε αυτο,ελληνικο sms 160 χαρακτηρες μονο με κεφαλαια???

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

• Administrators
ελληνικο sms 160 χαρακτηρες μονο με κεφαλαια???

Φυσικά! Αφού το πρωτόκολλο των SMS ούτως ή άλλως μόνο κεφαλαία ελληνικά υποστηρίζει για να έχεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες σε ένα sms. Ακόμα και με το Nokia σου που τα έγραφες με μικρά... ο παραλήπτης κεφαλαία τα διάβαζε. Με άλλα λόγια δεν εξαρτάται από την εκάστοτε συσκευή το συγκεκριμένο θέμα.

Modpic.gif

• Administrators
Τελικα βρηκα destinator 7 σπασμενο δουλευει μια χαρα !!! Του εβαλα και track id !!!

Δες εδώ σε περίπτωση που δεν έχεις το σωστό skin για τη συγκεκριμένη ανάλυση της οθόνης της συσκευής σου.

(Ας είμαστε λίγο πιο διακριτικοί όταν αναφερόμαστε σε παράνομο λογισμικό! :ninja: )

Modpic.gif

Δες εδώ σε περίπτωση που δεν έχεις το σωστό skin για τη συγκεκριμένη ανάλυση της οθόνης της συσκευής σου.

(Ας είμαστε λίγο πιο διακριτικοί όταν αναφερόμαστε σε παράνομο λογισμικό! :ninja: )

Ευχαριστω το εχω βρει !!! Οσο για το διακριτικος απο την μια εχεις δικιο αλλα ας ειναι και οι τιμες των προγραματων λιγο πιο διακριτικες να τα αγοραζουμε ολα, δεν νομιζω οτι θελει κανεις σπασμενα αλλα οι τιμες ειναι απαγορευτικες !!!

• Administrators
Ευχαριστω το εχω βρει !!! Οσο για το διακριτικος απο την μια εχεις δικιο αλλα ας ειναι και οι τιμες των προγραματων λιγο πιο διακριτικες να τα αγοραζουμε ολα, δεν νομιζω οτι θελει κανεις σπασμενα αλλα οι τιμες ειναι απαγορευτικες !!!

Exeis dikio gia tis times. Omws ean den agoraze kaneis mas, den tha ypirxan afta ta programmata gia na ta apolambanoume oloi mas. Ekei pigaine i diakritikotita pou synestisa mias kai kapoioi exoun idi plirwsei afto to ipsilo poso gia agora tetoiou logismikou. ;)

Modpic.gif

δηλαδη οπως και το P990 ,ετσι και σε αυτο,ελληνικο sms 160 χαρακτηρες μονο με κεφαλαια???

Τα sms τα στελνει μονο με κεφαλαια για τον λογο που ειπε ο athanaso αλλα μην φανταστεις οτι το πληκτρολογιο εχει καμια σχεση με το p990.

Εκει στις ειχε ολες τις γλωσσες σε ενα layout και επρεπε να πατας το ιδιο πληκτρο πολλες φορες ενω με aekmap αλλαζεις layouts με αποτελεσμα να αλλαζεις γλωσσα και μετα να χρειαζεσαι μονο ενα πατημα...

Πληροφοριακά τα Screen protector της Netimes για το X1 είναι κλάσεις ανώτερα από αυτά της Brando τα οποία γεμίζουν χαρακιές και δακτυλιές με το παραμικρό. Δυστηχώς φαίνεται ότι η Brando έχει ρίξει πολύ την ποιότητά της τον τελευταίο καιρό.

Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να τα βρει με 1,5€ εδώ: http://www.netimes.com/shop/screen-protector-for-sonyericsson-xperia-x1-p-1535.html?cPath=70_614&currency=EUR

Αν και κάπως ακριβά τα καλύτερα Screen Protectors είναι αυτά της MartinFields ή τουλάχιστον έτσι λένε τα reviews. Παράγγειλα 2 set, κάθε set περιέχει screen protector για την οθόνη και τον φακό της φωτογραφικής. Έφτασαν χθες και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα.

Αν και μου πήρε κάνα μισάωρο για να σιγουρευτώ ότι δεν θα παγιδευθεί σκόνη και ότι θα πετύχω τέλεια εφαρμογή τώρα πλέον είμαι ήσυχος ότι η οθόνη του XPERIA μου δεν θα γρατσουνιστεί ποτέ. Το screen protector είναι τόσο λεπτό και καθαρό που δεν φαίνεται καθόλου ότι υπάρχει. Επίσης δεν είναι μιας χρήσης καθώς μπορείς να το βγάλεις, να το πλύνεις και μετά να το ξανατοποθετήσεις.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα, το μόνο πρόβλημα είναι η τιμή του που έρχεται γύρω στα 15€ το set. Εμένα ήρθε από Κίνα αλλά ευτυχώς 30€ είναι λίγα για να περάσουν τελωνείο οπότε μην φοβηθείτε κάτι τέτοιο.

πως μπορω να επεξεργαστω τις επαφες μου απο τον υπολογιστη μου???

Με το Outlook . Θα τις συνχρονισεις πρωτα με το pc, αναλογως αν δουλευεις vista ή xp θελει διαφορετικους χειρισμους που αναγραφονται αναλυτικα στο manual που λεει getting started ! :)

το χει φερει και το saturn....:)
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

• Administrators
πως μπορω να επεξεργαστω τις επαφες μου απο τον υπολογιστη μου???

Πρέπει να έχεις εγκατεστημένο στο PC σου το Outlook της σουίτας Microsoft Office και ActiveSync (εάν έχεις XP) ή Windows Mobile Device Center (εάν έχει Vista) έτσι ώστε να κάνεις συγχρονισμό με τη συσκευή σου.

Modpic.gif

• Administrators
Δυστηχώς φαίνεται ότι η Brando έχει ρίξει πολύ την ποιότητά της τον τελευταίο καιρό.

Αυτή την εντύπωση μας έδωσε και στο HD.

Modpic.gif

Αυτή την εντύπωση μας έδωσε και στο HD.

Σε όλα τα WM τηλέφωνα που είχα κατά καιρούς έπαιρνα protector ultra clear της Brando και ήμουνα απόλυτα ευχαριστημένος. Το τελευταίο που πήρα για το Xperia ήτανε πραγματικά άθλιο. Γέμισε από την πρώτη στιγμή γρατσουνιές από το πενάκι ενώ και το υλικό ήταν τέτοιο που φαινόταν οι δακτυλιές όπως γράφω και πιο πάνω.

Και να σκεφτεί κανείς ότι έκανε 10$. Πήρα ααπό Netimes με 1,5€ και ησύχασα:cool:

Ελληνικα ειναι?

oxi.γερμανικο μαλλον με περασμενα αγγλικα οπως κ το multirama...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελληνικα ειναι?

Ούτε ελληνικά, ούτε αγγλικά. Πρόκειται για γερμανικές συσκευές (rom+keyboard).

Ξερει κανεις τι γινεται με τα mms ? Ενω με το που εβαλα την sim ρυθμιστικαν αυτοματα, αλλα στελνει μονο μεχρι 100 kb ενω τα δυκτια πλεον επιτρεπουν μεχρι 300 !!!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned