Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν το παρω το αγγλικο υπαρχει τροπος να στελνω μηνυματα στα ελληνικα??μονο αυτο με ενδιαφερει..

Εννοείται. PCM Keybord ή RESCO Keyboard και για το hardware keyboard το AEK Map. Σήμερα έφυγε από Αγγλία και το δικό μου αλλά δυστηχώς έχω μπροστά μου Σαββατοκύριακο και θα μου έρθει Δευτέρα.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοείται. PCM Keybord ή RESCO Keyboard και για το hardware keyboard το AEK Map. Σήμερα έφυγε από Αγγλία και το δικό μου αλλά δυστηχώς έχω μπροστά μου Σαββατοκύριακο και θα μου έρθει Δευτέρα.

Αν δε μου έρθει και μένα τη Δευτέρα θα φάνε αρνητικό rating στο skroutz.gr. 7-10 μέρες είπαν και έχουν περάσει 2 βδομάδες. Άσε που το πλήρωσα και πιο ακριβά από ότι στο clove. :angry:

Συγνώμη αλλά ελπίζω να μην σοβαρολογείς που έκανες τόσο τρελό το θέμα της οθόνης. Στο Οmnia πέρα οτι είναι ελάχιστα μεγαλύτερη σε φυσικό μέγεθος (σε ανάλυση χάνει) είναι απλά οφθαλμοπάτη όταν είναι σβηστήοτι είναι πολύ μεγαλύτερη από του Experia μιας και το προστατευτικό καλύπτει ολόκληρη την πρόσοψη της συσκευής, ενώ αυτή του xperia έχει άλλο πλαίσιο. Όταν οι οθόνες είναι ενεργοποιημένες και φαίνεται το πραγματικό μέγεθος, οι διαφορά είναι ανεπαίσθητη.

Και κάτι ακόμα, περίμενες το xperia να ζυγίζει λιγότερο ή περισσότερο με το slider ανοιχτό από οτι είναι κλειστό; :lol: Λες να διακτινίζεται μέρος της ύλης; Τουλάχιστον έτσι φαίνεται να δείχνει το βίντεο.

Με τέτοιες λεπτομέρειες φυσικά δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά και ολόκληρο το review. Sorry.

ΩΡΑΙΟΣ Μου εφτιαξες την μερα (μαλλον νυχτα). Και εγω μαζι σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΩΡΑΙΟΣ Μου εφτιαξες την μερα (μαλλον νυχτα). Και εγω μαζι σου!

εγώ ακόμα να καταλάβω γιατί ασχολείστε με τον τύπο...

Είναι μακράν απο τις πιο τελειωμένες φιγούρες του φόρουμ, που απλά ότι δεν φτάνει (ως αλεπού) τα κάνει κρεμαστάρια.

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

Το μέγεθος του κινητού , τσεκαρισμένο δίπλα δίπλα απο ΟΜΝΙΑ / ΙΡΗΟΝΕ (3γ) είναι μικρότερο σε πλάτος, και περίπου ίσο σε μήκος. Αρκετά πιο έυκολο να το κουμαντάρεις απο όλα της σειράς Pxxx που είχα μέχρι τώρα. Απλά μην νομίζει κανείς οτι γλύτωσε απο το πενάκι... εκτός και αν έχει δάχτυλα - οδοντογλειφίδες! Ειδικά σε τόσο μεγάλη ανάλυση οθόνης τα γράμματα και τα κουμπάκια είναι τόσο μικρά...

Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου, απλά το λέω για όσους νομίζαν οτι ξεμπερδέψανε. Για τις βασικές (ή και όχι τόσο βασικές) λειτουργίες , έχει κυκλοφορήσει ένα καταπληκτικό νέο πάνελ, το οποίο σε αφήνει να χειριστείς τα πάντα του τηλεφώνου με τα δάχτυλα. Αρκετά εύχρηστο όσο είσαι στον δρόμο, στο αμάξι κτλ...

Βγαίνει σε ασημί και μαύρο (το οποίο μαύρο έχει πινελιές ασημί σε διάφορα σημεία του).

ενδιαφερον,με εβαλες στον πειρασμο που μπορω να πω οτι δε μου κινουσε και τοσο το ενδιαφερον,αντε να το δουμε.παντως σε μαυρο θα το παρω,αλλη φαση.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τα παλικάρια στο Xda φτιάξαν μία σελίδα όπου συγκεντρώνουν όλες τις εφαρμογές που αναπτύσουν για το Χ1: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=441439.

Κάποιες από αυτές είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

έβαλα το TF3d να το δοκιμάσω... δεν μπορώ να πω, καλό είναι για δοκιμή, αλλά στην πράξη δημιουργεί πολλά προβλήματα. Σημαντικότερο για μένα, αυτό που όταν έρχεται απο ύπνο το τηλέφωνο, απενεργοποιεί την οθόνη αφής!!!!!

Έφυγε σούπιτο!

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

έβαλα το TF3d να το δοκιμάσω... δεν μπορώ να πω, καλό είναι για δοκιμή, αλλά στην πράξη δημιουργεί πολλά προβλήματα. Σημαντικότερο για μένα, αυτό που όταν έρχεται απο ύπνο το τηλέφωνο, απενεργοποιεί την οθόνη αφής!!!!!

Έφυγε σούπιτο!

Πρέπει να το εγκαταστήσεις ως ανεξάρτητο πάνελ για να μην έχεις προβλήματα και όχι πάνω στην today screen. Δες οδηγίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2878314&postcount=3

Έχω δύο ερωτήσεις αν κάποιος πάρει το xperia από το εξωτερικό.

1) Ισχύει κανονικά η εγγύηση στην Ελλάδα;

2) Όταν θα βγει το Ελληνικό λειτουργικό, θα μπορεί να περαστεί κανονικά στο xperia μέσω τυπικής αναβάθμισης ή θα πρέπει να γίνει απο την SE; Ή μήπως είναι απλά κάποια γλώσσα που θα προστεθεί όπως στα UIQ;

Ευχαριστώ.

Less is more...

Έχω δύο ερωτήσεις αν κάποιος πάρει το xperia από το εξωτερικό.

1) Ισχύει κανονικά η εγγύηση στην Ελλάδα;

2) Όταν θα βγει το Ελληνικό λειτουργικό, θα μπορεί να περαστεί κανονικά στο xperia μέσω τυπικής αναβάθμισης ή θα πρέπει να γίνει απο την SE; Ή μήπως είναι απλά κάποια γλώσσα που θα προστεθεί όπως στα UIQ;

Ευχαριστώ.

1)Ναι, αν σου αρνηθούν είναι παράνομο.

2)Και ναι και όχι. Αν η συσκευή που έχεις έχει SuperCID μπορείς, αν όχι πρέπει να βγει πρώτα μια εφαρμογή που λέγεται HardSPL όπου μπορεί να αλλάξει το CID σε SuperCID και να μπορείς να κάνεις μετά την αλλαγή. Όπως κατάλαβες κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί το δεύτερο.

1)Ναι, αν σου αρνηθούν είναι παράνομο.

2)Και ναι και όχι. Αν η συσκευή που έχεις έχει SuperCID μπορείς, αν όχι πρέπει να βγει πρώτα μια εφαρμογή που λέγεται HardSPL όπου μπορεί να αλλάξει το CID σε SuperCID και να μπορείς να κάνεις μετά την αλλαγή. Όπως κατάλαβες κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί το δεύτερο.

και γιατι καποιες συσκευες εχουν supercid και αλλες cid?? πως το βλεπουμε αυτο??

[sIGPIC][/sIGPIC]

και γιατι καποιες συσκευες εχουν supercid και αλλες cid?? πως το βλεπουμε αυτο??

Δεν νομίζω κάποιο xperia να πουλείτε με supercid. Το βλέπεις από το bootloader της συσκευής, αλλά περίσσοτερες λεπτομέρειες για το τι πρέπει να δεις θα σου πουν όσοι έχουν εμπειρία με HTC συσκευές και cooked roms.

Στο xda τουλάχιστον προσπαθούν τρόπο να hackάρουν το xperia και να έχει supercid.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Δείτε εδώ τιμή και stock! http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/5192163/Sony-Ericsson-XPERIA-X1-Sim-Free-Unlocked-Mobile-Phone/Product.html

Έχετε εμπειρία από το play.com; Αν πατήσω να μου το γυρίσει σε Ευρώ μου βγάζει 671.99 γιατί;;;

Άκυρο η τιμή είναι μόνο για Αγγλία και δεν παραδίδει στην Ελλάδα τμχ αξίας μεγαλύτερης των 30GBP.

Twitter.

Εγώ πάντως όχι και ούτε αύριο γιατί είναι αργία στο Ηράκλειο. :mad:

Έπρεπε μου φαίνεται να περιμένω και άλλο πριν το παραγγείλω. Και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα θα είχε και ίσως φτηνότερα να το τσιμπούσα και θα είχα απόψεις από συμφορουμήτες.

Τι κατάλαβα που το παράγγειλα νωρίς; Ξινό μου το βγάλανε.

Εγώ πάντως όχι και ούτε αύριο γιατί είναι αργία στο Ηράκλειο. :mad:

Έπρεπε μου φαίνεται να περιμένω και άλλο πριν το παραγγείλω. Και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα θα είχε και ίσως φτηνότερα να το τσιμπούσα και θα είχα απόψεις από συμφορουμήτες.

Τι κατάλαβα που το παράγγειλα νωρίς; Ξινό μου το βγάλανε.

Εγώ βρήκα αυτό είναι λίγο πιο φτηνό από το Clove και λέει ότι έχει stock, αλλά δεν το ξέρω.

http://www.superetrader.co.uk/pda-phone-sony-ericsson-xperia-x1-black-p-3708.html

Twitter.

Δείτε εδώ τιμή και stock! http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/5192163/Sony-Ericsson-XPERIA-X1-Sim-Free-Unlocked-Mobile-Phone/Product.html

Έχετε εμπειρία από το play.com; Αν πατήσω να μου το γυρίσει σε Ευρώ μου βγάζει 671.99 γιατί;;;

Άκυρο η τιμή είναι μόνο για Αγγλία και δεν παραδίδει στην Ελλάδα τμχ αξίας μεγαλύτερης των 30GBP.

Μπράβο έκπτωση, 147euro!!!

Τι έγινε άρχισαν οι εκπτώσεις στην Αγγλία ή άρχισε κιόλας η κάθοδος της τιμής του Xperia?!

Αν είναι πάντως το 2ο μια χαρά... μέχρι να έρθει και Ελλάδα :lol:

Life is good with what you love !!!

@tsourisg Τελικά το παρέλαβες σήμερα;

Όχι δυστηχώς, αύριο λόγω του ότι μεσολάβησε Σαββατοκύριακο.

Εγώ βρήκα αυτό είναι λίγο πιο φτηνό από το Clove και λέει ότι έχει stock, αλλά δεν το ξέρω.

http://www.superetrader.co.uk/pda-phone-sony-ericsson-xperia-x1-black-p-3708.html

Τελικά επικοινώνησα μαζί τους. Μου είπαν ότι όντως υπάρχει διαθέσιμη η συσκευή αλλά το μεταφορικό για Ελλάδα είναι 60GBP~73€...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ενώ στο site τους όταν επιλέγεις Ελλάδα βγάζει 18,80GBP~23€

@mpampir εσύ από που το πήρες;

Twitter.

ΒΑλλά κατα πόσο φένετε στο βίντεο χρησιμοποίησα τον TCMP και όχι τον CorePlayer που λένε ότι δεν δουλεύει στο xperia.

Χμμ... νόμιζα ότι το TCPMP δεν δούλευε καλά με το xperia. Όπως και να έχει αν υποστήριζε hardware acceleration to TCPMP θα το έλεγαν στο xda-developers. Κανένας ουσιαστικά δεν μπορεί να χρησιμοποιεί hardware acceleration γιατί εκτός από την ίδια την Qualcomm και την HTC/SE κανείς δεν ξέρει τον τρόπο.

Χμμ... νόμιζα ότι το TCPMP δεν δούλευε καλά με το xperia. Όπως και να έχει αν υποστήριζε hardware acceleration to TCPMP θα το έλεγαν στο xda-developers. Κανένας ουσιαστικά δεν μπορεί να χρησιμοποιεί hardware acceleration γιατί εκτός από την ίδια την Qualcomm και την HTC/SE κανείς δεν ξέρει τον τρόπο.

To έχεις δοκιμάσει ?

Βασικά έχει την ίδια CPU Που έχουν τα diamond/pro/HD. Και τα τρία τους αποδίδουν ένα 80-85 % και στον TCMP και στην νέα έκδοση του CorePlayer. Από την στιγμή που το xperia αποδίδει 116+ % αυτό θα έλεγα πως μάλλον η SE έχει βρει τον τρόπο...

Εγώ έτσι όπως το καταλαβαίνω και έτσι όπως τα δοκίμασα θα έλεγα ότι παραπάνω δεν μπορούν να αποδώσουν εκτός κάποιου τεχνάσματος που θα ρίξει την ποιότητα του video ίσως όχι τόσο αισθητά. Και ο CorePlayer και ο TCMP έχουν τέτοια επιλογή. High Quality, Medium Quality, Low Quality. To Low δεν βλέπετε, το Medium για τους καλομαθημένους με ομνια επίσης. H διαφορά στην ταχύτητα είναι φυσικά μεγάλη, με την low να ανεβαίνει κοντά στο 200% απόδοσης. :)

Τα 528Mhz του qualcom δεν μπορούν να αποδώσουν τίποτε άλλο. Πιστεύω ότι το xperia είναι στο όριο.

edit:

να συμπληρώσω ότι ο ενσωματωμένος player του xperia έχει τους mobiclip codecs και για αυτό η ταινία που συνοδεύετε σε κάποιες συσκευές παίζει τόσο καλά. Όμως το θεωρώ άχρηστο τον mobiclip εφόσον θα πρέπει ότι ταινία έχει κανείς η βρίσκει να την μετατρέπει/επανασυμπιέζει σε mobiclip..

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

Και κάτι ακόμα, περίμενες το xperia να ζυγίζει λιγότερο ή περισσότερο με το slider ανοιχτό από οτι είναι κλειστό; :lol: Λες να διακτινίζεται μέρος της ύλης; Τουλάχιστον έτσι φαίνεται να δείχνει το βίντεο.

Με τέτοιες λεπτομέρειες φυσικά δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά και ολόκληρο το review. Sorry.

Ίσως το έκανε για να δείξει ότι έχει βάλει την μπαταρία στο κινητό(ζυγίζει και αυτή)και ότι αυτό ανάβει??Πάντως και εμένα μου αρέσει πολύ το Χ1 :)

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned