miky7 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Σας είπα να κάνετε λίγη υπομονή. Ούτε αυτό μπορείτε να κάνετε. Ορίστε λοιπόν κύριοι ανυπόμονοι και δύσπιστοι. Ευχαριστούμε για το review αρκετά κατατοπιστικό και το περίμενα πιο σκληρό λόγω της προτίμησης σου για το Omnia. Έχω αποφασίσει για το Xperia αλλά μ'αρέσει να επιβεβαιώνονται οι επιλογές μου. Δεν έχω τρελές απιατήσεις στο video αλλά είναι κρίμα να μην μπορείς να δεις άνετα σε μια τέτοια συσκευή. Χαίρομαι που τα πάει καλά σε αυτόν τον τομέα τελικά. Πολύ καλό και το Omnia αλλά δεν το προτιμώ για δικούς μου λόγους. Ελπίζω το Omnia II να ταράξει ακόμη περισσότερο τα νερά και να θορυβήσει την HTC, αν δεν το έχει κάνει ήδη το Omnia. @XavieGR τελικά τι έγινε με το μαγαζί που το παρήγγειλες; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 @XavieGR τελικά τι έγινε με το μαγαζί που το παρήγγειλες; Μόλις τώρα τους πήρα τηλέφωνο και λέει το περιμένουν και αυτοί από μέρα σε μέρα (τι άλλο θα μου έλεγαν :mad:). Φυσικά μου διαβεβαίωσε ότι θα το πάρω στην τιμή που το παράγγειλα και όχι στην τιμή που το έχουν τώρα (άλλαξε λέει την τιμή ο προμηθευτής αλλά πιο πολύ εγώ του το έβγαλα παρά μου το είπε). Ελπίζω να το έχω πριν το Σ/Κ (δηλαδή αύριο), έχω βαρεθεί να το περιμένω και όλος ο ενθουσιασμός μου έχει χαθεί (αν και ακόμα ανυπομονώ). Αν σε ένα πράγμα τα σκ*τωσε εντελώς η SE είναι στην διαθεσιμότητα και την παραγωγή της συγκεκριμένης συσκευής, ήμαρτον πια, ούτε διαστημικός εξοπλισμός δεν δικαιολογεί τόση καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Μόλις τώρα τους πήρα τηλέφωνο και λέει το περιμένουν και αυτοί από μέρα σε μέρα (τι άλλο θα μου έλεγαν :mad:). Φυσικά μου διαβεβαίωσε ότι θα το πάρω στην τιμή που το παράγγειλα και όχι στην τιμή που το έχουν τώρα (άλλαξε λέει την τιμή ο προμηθευτής αλλά πιο πολύ εγώ του το έβγαλα παρά μου το είπε). Ελπίζω να το έχω πριν το Σ/Κ (δηλαδή αύριο), έχω βαρεθεί να το περιμένω και όλος ο ενθουσιασμός μου έχει χαθεί (αν και ακόμα ανυπομονώ). Αν σε ένα πράγμα τα σκ*τωσε εντελώς η SE είναι στην διαθεσιμότητα και την παραγωγή της συγκεκριμένης συσκευής, ήμαρτον πια, ούτε διαστημικός εξοπλισμός δεν δικαιολογεί τόση καθυστέρηση. +1 Παιζει να ειναι η πρωτη συσκευη που βγαινει 9 μηνες μετα την ανακοινωση της... Ως ποτε θα ζει κανεις περιμενωντας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Παιδια καλησπερα και απο εμενα.Ειμαι χρηστης κινητων της HTC k TOSHIBA.Ola me windows mobile.Επειδη με ενδιαφερει το XPERIA 1 ψαχνωντας σε διαφορα σαιτ η τιμη του ειναι αρκετα υψηλη.Βρηκα και ενα στην Αμερικη και επικοινωνησα με μαιλ και μαζι με τα μεταφορικα μου ειπαν 350 δολλαρια! Ειναι εντελως καινουργιο στο κουτι του με αξεσουαρ με 1 χρονο εγγυηση.ΤΗν γνωμη σας? Να το παραγγειλω η ειναι απατη η δουλεια? Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Παιδια καλησπερα και απο εμενα.Ειμαι χρηστης κινητων της HTC k TOSHIBA.Ola me windows mobile.Επειδη με ενδιαφερει το XPERIA 1 ψαχνωντας σε διαφορα σαιτ η τιμη του ειναι αρκετα υψηλη.Βρηκα και ενα στην Αμερικη και επικοινωνησα με μαιλ και μαζι με τα μεταφορικα μου ειπαν 350 δολλαρια! Ειναι εντελως καινουργιο στο κουτι του με αξεσουαρ με 1 χρονο εγγυηση.ΤΗν γνωμη σας? Να το παραγγειλω η ειναι απατη η δουλεια? Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. Δεν έχω πολύ πείρα από online αγορές και μαγαζιά που δεν έχουν αναφερθεί από άλλους κλπ. Αλλά διαβάζοντας στο xda για το xperia έλεγαν μακριά από μαγαζιά που έχουν σαν πληρωμή τη Western Union και είχαν email από gmail/yahoo/hotmail κλπ. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 απο δω τι λετε??? http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=170956 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Σας είπα να κάνετε λίγη υπομονή. Ούτε αυτό μπορείτε να κάνετε. Ορίστε λοιπόν κύριοι ανυπόμονοι και δύσπιστοι. Κατά την γνώμη μου μόνο αντικειμενικό δεν είναι το review σου. 2 απορείες όμως... 1ον πως είναι δυνατόν η ζηγαριά σου να ζηγίζει 160 γρ. το Xperia και 125 το Omnia και στο σύνολο και τις δύο φορές να τα βγάζει 280???! Αν όντως είναι ακρειβίας και δεν είναι χαλασμένη! 2ον πως μπορείς να γράφεις "αφήστε τις 833 ώρες αναμονής και 10 ώρες κλήσης που "λέει" το xperia... παραμύθι της Χαλιμάς είναι" ενώ τη συσκευή δεν την είχες παραπάνω από μέρα? Αναμονή σημαίνει το έχω στην άκρη και δεν το ακουμπάω μέχρι να κλείσει από μπαταρία. Κάτι για το οποίο αποκλείεται να είσαι τόσο κατηγοριματικά σίγουρος. Ο κάθε ένας μπορεί να κρίνει από μόνος του αρκεί τα στοιχεία τα οποία έχει στην διάθεση του να είναι σωστά, κάτι που όφειλες να κάνεις γράφοντας αυτή την αναφορά και μάλιστα διαφημίζοντας την. Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 απο δω τι λετε??? http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=170956 Εδώ είναι πολύ πιο φθηνό: http://clove.co.uk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Εδώ είναι πολύ πιο φθηνό: http://clove.co.uk/ ναι απλα εμπιστευομαι καταστηματα που ειναι και εδω... απλα ολα τα μοντελα τα χει τσιμπημενα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Δεν υπάρχει expansys στην Ελλάδα. Το ελληνικό site έχει έδρα στη Γαλλία και ουσιαστικά υπάρχει μία ελληνίδα που απαντάει στα τηλέφωνα. Το clove θεωρείται από τα πλέον αξιόπιστα στο χώρο. Η διαφορά είναι 90 € περίπου με τα οποία μπορείς να πάρεις και κάρτα μνήμης και δεύτερη μπαταρία και θήκη ζώνης και screen protector και ένα ΟΜΝΙΑ για να παίζουν τα παιδιά σου :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Δεν υπάρχει expansys στην Ελλάδα. Το ελληνικό site έχει έδρα στη Γαλλία και ουσιαστικά υπάρχει μία ελληνίδα που απαντάει στα τηλέφωνα. Το clove θεωρείται από τα πλέον αξιόπιστα στο χώρο. Η διαφορά είναι 90 € περίπου με τα οποία μπορείς να πάρεις και κάρτα μνήμης και δεύτερη μπαταρία και θήκη ζώνης και screen protector και ένα ΟΜΝΙΑ για να παίζουν τα παιδιά σου :lol::lol::lol: ΟΜΝΙΑ????ΝΤΡΟΠΗ....μη μιλας ετσι για το καλυτερο κινητο:X....κανενα ελληνικο καταστημα που να εμπιστευτω...?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 ΟΜΝΙΑ????ΝΤΡΟΠΗ....μη μιλας ετσι για το καλυτερο κινητο:X....κανενα ελληνικο καταστημα που να εμπιστευτω...?? http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=30613 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=30613 το ειδα και εχει και την καλυτερη τιμη...δε γραφει αν το εχει αμεσα διαθεσιμο.ξερεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 το ειδα και εχει και την καλυτερη τιμη...δε γραφει αν το εχει αμεσα διαθεσιμο.ξερεις? Από ότι μου έχουν πει και αν κρίνω και από clove και expansys πολλά κομμάτια θα βγουν στην αγορά την επόμενη εβδομάδα. Μάλλον τότε θα το έχουν διαθέσιμο και τα ελληνικά καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Ξέρει κανεις ποτε θα βγει ελληνικη rom για το Xperia ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Εδώ και μερικές μέρες (απο τις 3 του μηνός το πρωί) το έχω στα χέρια μου! Προσωπική άποψη, πάρτε το σε ασημί. Δίνει άλλο αέρα στην εμφάνιση... Είχα να δω άτομα να ψαρώνουν έτσι απο την εποχή που αγόρασα το Ρ800!!! Πάντως μέχρι τώρα το έχω λειώσει (αν και δεν έχω βάλει πολλές εφαρμογές για να μπορώ να πω και για αυτές) το Ντεστιν λειτουργεί μια χαρούλα (αν και μερικά προβληματάκια΄με τις αλλαγές στο ανοιγόκλεισμα της οθόνης τα έχει) και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η μπαταρία του... Πραγματικά εκεί το ...μέγεθος (1500αρα) μετράει! Τώρα απο θέμα κάρτας βρήκα μια class 4 των 4 γίγα και έβαλα πάνω, την αναγνώρισε ώς έπρεπε και πάει ρολόι. Επειδή απέχω αρκετό καιρό απο το άθλημα , μπορείτε να μου δώσετε κανα καλό λινκ για κατέβασμα προγραμμάτων ? Α, όσο για την κάμερα, μέχρι τώρα είναι αψογότατη , απο του Κ800 *που τυχαίνει να το έχω παράλληλα ως εταιρικό, μου φαίνεται καλύτερη. Αυτό που μου την σπάει είναι μια καθυστέρηση που κάνει απο την στιγμή που την τραβάς μέχρι να πάρει το τελικό καρέ. Πραγματικά με χαλάει αυτό. Αλήθεια, απο προτάσεις λογισμικού τι έχουμε? υπάρχει κανα "must"? Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 απο μεγεθος σιγουρα μετραει η μπαταρια,απο μεγεθος κινητου ομως?τι λεει εκει,πως σου φαινεται?ποιοτητα κατασκευης?σε τι χρωματα βγαινει περα απο το ασημι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Παιζει να ειναι η πρωτη συσκευη που βγαινει 9 μηνες μετα την ανακοινωση της... Και αν μιλάμε και για την εκδοχή με το ελληνικό λογισμικό, τότε θα πρόκειται για την πρώτη συσκευή που θα βγαίνει... 20 μήνες μετά την ανακοίνωσή της!:lol: Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 σε τι χρωματα βγαινει περα απο το ασημι? Σε δύο χρώματα βγαίνει... Ασημί και Μαύρο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Αλήθεια, απο προτάσεις λογισμικού τι έχουμε? υπάρχει κανα "must"? Δες εδώ για δωρεάν προγράμματα, http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php Τώρα για συγκεκριμένες προτάσεις δες εδώ προγράμματα που έχουν δοκιμάσει, με το περιβόητο TFL3D. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=436 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 απο μεγεθος σιγουρα μετραει η μπαταρια,απο μεγεθος κινητου ομως?τι λεει εκει,πως σου φαινεται?ποιοτητα κατασκευης?σε τι χρωματα βγαινει περα απο το ασημι? Το μέγεθος του κινητού , τσεκαρισμένο δίπλα δίπλα απο ΟΜΝΙΑ / ΙΡΗΟΝΕ (3γ) είναι μικρότερο σε πλάτος, και περίπου ίσο σε μήκος. Αρκετά πιο έυκολο να το κουμαντάρεις απο όλα της σειράς Pxxx που είχα μέχρι τώρα. Απλά μην νομίζει κανείς οτι γλύτωσε απο το πενάκι... εκτός και αν έχει δάχτυλα - οδοντογλειφίδες! Ειδικά σε τόσο μεγάλη ανάλυση οθόνης τα γράμματα και τα κουμπάκια είναι τόσο μικρά... Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου, απλά το λέω για όσους νομίζαν οτι ξεμπερδέψανε. Για τις βασικές (ή και όχι τόσο βασικές) λειτουργίες , έχει κυκλοφορήσει ένα καταπληκτικό νέο πάνελ, το οποίο σε αφήνει να χειριστείς τα πάντα του τηλεφώνου με τα δάχτυλα. Αρκετά εύχρηστο όσο είσαι στον δρόμο, στο αμάξι κτλ... Βγαίνει σε ασημί και μαύρο (το οποίο μαύρο έχει πινελιές ασημί σε διάφορα σημεία του). Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου, απλά το λέω για όσους νομίζαν οτι ξεμπερδέψανε. Για τις βασικές (ή και όχι τόσο βασικές) λειτουργίες , έχει κυκλοφορήσει ένα καταπληκτικό νέο πάνελ, το οποίο σε αφήνει να χειριστείς τα πάντα του τηλεφώνου με τα δάχτυλα. Αρκετά εύχρηστο όσο είσαι στον δρόμο, στο αμάξι κτλ... Βγαίνει σε ασημί και μαύρο (το οποίο μαύρο έχει πινελιές ασημί σε διάφορα σημεία του). Ούτως ή άλλως αυτό θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένο. Σε όσες συσκευές κυκλοφορούν, με ότι κέλυφος και να βγαίνουν ή εγκαθίσταται, από πίσω υπάρχουν τα "υπέροχα" Windows mobile. Μέχρι να βγούν τα 7 ίδια κι απαράλλαχτα θα μείνουν. Επίσης είναι ελάχιστες οι εφαρμογές που είναι finger friendly. Μάλλον αναφέρεσαι στο Spb Mobile panel, είχα την full version στο Atom και ήταν πολύ εφετζίδικο. Όσον αφορά την γραμματοσειρά έχεις δοκιμάσεις να την μεγαλώσεις από τα settings; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Μάλλον αναφέρεσαι στο Spb Mobile panel, είχα την full version στο Atom και ήταν πολύ εφετζίδικο. Όσον αφορά την γραμματοσειρά έχεις δοκιμάσεις να την μεγαλώσεις από τα settings; ναι, για το spd PANel λέω :) Χεχε, απο τα settings την πείραξα, αλλά την έβαλα ένα μικρότερο απο το default. Όπως προείπα, εγώ την γουστάρω τρελλά την γραφιδούλα :Ρ Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Σας είπα να κάνετε λίγη υπομονή. Ούτε αυτό μπορείτε να κάνετε. Ορίστε λοιπόν κύριοι ανυπόμονοι και δύσπιστοι. Εξηγώ ποιο πάνω ΠΟΛΟΣΤΕΣ φορές ότι το έχω το κινητό στα χέρια μου και σας λέω να κάνετε λίγη υπομονή.. χαμπάρι όμως. Τέλος πάντων Απολάυστε το xperia. Ελπίζω να το βρείτε δίκαιο το συγκριτικό καθώς και θα λυθούν πολλές απορίες περί ταχύτητάς του. Και πίστεψέ με φίλε xaviergr πίστεψέ με ξέρω πολύ καλά τι λέω και δεν λέω ότι θέλω. Λέω ότι πρέπει. Συγνώμη αλλά ελπίζω να μην σοβαρολογείς που έκανες τόσο τρελό το θέμα της οθόνης. Στο Οmnia πέρα οτι είναι ελάχιστα μεγαλύτερη σε φυσικό μέγεθος (σε ανάλυση χάνει) είναι απλά οφθαλμοπάτη όταν είναι σβηστήοτι είναι πολύ μεγαλύτερη από του Experia μιας και το προστατευτικό καλύπτει ολόκληρη την πρόσοψη της συσκευής, ενώ αυτή του xperia έχει άλλο πλαίσιο. Όταν οι οθόνες είναι ενεργοποιημένες και φαίνεται το πραγματικό μέγεθος, οι διαφορά είναι ανεπαίσθητη. Και κάτι ακόμα, περίμενες το xperia να ζυγίζει λιγότερο ή περισσότερο με το slider ανοιχτό από οτι είναι κλειστό; :lol: Λες να διακτινίζεται μέρος της ύλης; Τουλάχιστον έτσι φαίνεται να δείχνει το βίντεο. Με τέτοιες λεπτομέρειες φυσικά δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά και ολόκληρο το review. Sorry. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 αν το παρω το αγγλικο υπαρχει τροπος να στελνω μηνυματα στα ελληνικα??μονο αυτο με ενδιαφερει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts