Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Νομίζω οτι η sony ericsson ενω προσπάθησε να κάνει μια δυναμική είσοδο στα wm...υστερα απο τις καθυστερήσεις και απο την κακη πολιτικη δεν θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις πωλήσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ο οποίος κατα την γνώμη μου έχει γίνει πολυ καλύτερος!!! Το παιχνίδι των πωλήσεων το έχει χάσει ήδη και κατά τη δική μου γνώμη. Όμως... δε νομίζω ότι ο ανταγωνισμός έχει γίνει τόσο καλύτερος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Έχω δει τις δυνατότητες του συγκεκριμένου επεξεργαστή και δε νομίζω ότι είναι τα πράγματα τόσο άσχημα όσο υποθέτεις (τουλάχιστον στον συγκεκριμένο τομέα). Γενικά δεν είναι άσχημο αλλά φοβάμαι πως δεν μπορεί να παίξει 800χ480 βίντεο χωρίς σπασίματα. Αν μπορείς να μου πεις στο προ τι απόδοση έχει σε τέτοια βίντεο ίσως να βγάζαμε καλύτερα συμπεράσματα. Πάντως η συσκευή μου φάνηκε αργή (στα πάνελς κυρίως) και στα γραφικά ,ειδικά στην εναλλαγή φωτογραφιών κολούσε κατά το slide Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 μιλάω για την έκδοση που κυκλοφόρησε. το είδα σε κατάστημα εδώ στην αγγλία γιατί είπα ΜΠΑΣ και το αγοράσω. Δυστυχώς δεν είδα έκδοση ρομ αλλά αυτή που είχε για test στο κατάστημα Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Δείτε αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=uLAbwT521Fs. Εντυπωσιακό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Πάντα να συγκρίνεις τις τιμές σε όμοιες καταστάσεις. Το Ν78 μπορεί να κάνει 280 ευρώ τώρα, αλλά όταν πρωτοκυκλοφόρησε έκανε 420+ και με αυτήν την τιμή πρέπει να το συγκρίνεις με το X1. Γιατί και αυτό αργότερα θα πέσει αρκετά. Κατα την γνώμη μου περβολή είναι η αγορά του Ν78 για τα λεφτά που κάνει/έκανε. εγω δεν καταλαβα γιατι εβγαλε το Ν78 η ΝΟΚΙΑ οπως και το Ν85 με τα χαλια σχεδιαστικα (αλλα Ν81) πληκτρα ΟΜΟΙΟ ΟΜΩΣ με το Ν96 ....και το αλλοκοτο Ν79... προσπαθουν να διατηρησουν το ενδιαφερον αλλα.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Δείτε αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=uLAbwT521Fs. Εντυπωσιακό!!! Τέλειο... Είναι κάτι που έχει μόνο το Xperia, ή είναι γενική εφαρμογή των windows που μπαίνει και σε άλλες συσκευές; Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Τέλειο... Είναι κάτι που έχει μόνο το Xperia, ή είναι γενική εφαρμογή των windows που μπαίνει και σε άλλες συσκευές; http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/about-voice-command.mspx Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Γενικά δεν είναι άσχημο αλλά φοβάμαι πως δεν μπορεί να παίξει 800χ480 βίντεο χωρίς σπασίματα. Αν μπορείς να μου πεις στο προ τι απόδοση έχει σε τέτοια βίντεο ίσως να βγάζαμε καλύτερα συμπεράσματα. Πάντως η συσκευή μου φάνηκε αργή (στα πάνελς κυρίως) και στα γραφικά ,ειδικά στην εναλλαγή φωτογραφιών κολούσε κατά το slide Κανενα συκριτικο pro - xperia εχουμε? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Ότι θες λες. Αφού δεν το έχεις δει καν το κινητό τι λες ότι είναι μικρότερο και "ΜΑΚΡΑΝ" κιόλας. :rtfm: Καλά,εδώ ο ‘φίλος‘ μας είχε το C905 μερικές μέρες πριν κυκλοφορήσει και μάλιστα το λειτούργησε και εκτενέστατα και έκανε και λεπτομερή ανάλυση παρακαλώ!Τέτοιο review ούτε τα άτομα που πραγματικά το είχαν(ΤΝ97 και R.I.P.)δεν έκαναν και το έκανε ο d2000217! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb_papi Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Πάντως είμαι σίγουρος πως η τιμή θα πέσει πολύ μετά από λίγους μήνες γιατί θα βγάλουν και άλλες εταιρίες ακόμα πιο καινούργια smartphones με περισσότερες δυνατότητες(αν δεν το έχουν κάνει ήδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Τελικα ρε παιδες ποσο RAM εχει το μηχανακι??? Το εχει παρει καποιος να μας πει. Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Τελικα ρε παιδες ποσο RAM εχει το μηχανακι??? Το εχει παρει καποιος να μας πει. Οι Σουηδοί που το πήραν πρώτοι και μετά οι Άγγλοι λένε για 256Mb ram, μάλλον μούφα τα extra 128Mb. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Οι Σουηδοί που το πήραν πρώτοι και μετά οι Άγγλοι λένε για 256Mb ram, μάλλον μούφα τα extra 128Mb. Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά. Σίγουρα έχει 256MB μνήμη διαθέσιμα για το λειτουργικό. Από εκεί και πέρα παίζει να έχει και 128ΜΒ dedicated ram για το hardware acceleration. Κάποιοι λένε ότι βάση του καλύτερου playback ταινιών σε σχέση με το Pro και το Diamond είναι μια υποψία ότι την έχει. θα δείξει στο μέλλον με τα benchmarks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Video τραβηγμένο με το xperia http://br.youtube.com/watch?v=VSxhocKo_YA&fmt=18 Επίσης έβαλαν το TFL3D στο xperia!!! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2842951&postcount=33 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 TFL3D από το Touch HD στο xperia. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2842951&postcount=33 Ποιος το έχει παραγγείλει είπαμε; Καμιά ομαδική; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Παιδες ηρθε. Σημερα το απογευμα εφτασε στα χερια μου. Το πηρα απο clove.co.uk. Νεοτερα σε λιγο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Παιδες ηρθε. Σημερα το απογευμα εφτασε στα χερια μου. Το πηρα απο clove.co.uk. Νεοτερα σε λιγο.... Αυτά είναι, το παράγγειλα νωρίτερα,το πλήρωσα πιο ακριβά και εσύ το έχεις νωρίτερα από εμένα. :cry: Σκάω από τη ζήλια μου. Άντε καλορίζικο, καλομίλητο, και καλο-χρησιμοποίητο γενικότερα. Ααα ξέχασα και ατρακάριστο επίσης. :p (Πες μας και άλλα γρήγορα...!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Απο που το παραγγειλες???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Απο που το παραγγειλες???? Δες προηγούμενο post μου. Αν είμαι τυχερός θα το έχω τη Δευτέρα, αλλά είμαι πολύ ανυπόμονος ρε ****το... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Εγω το πηρα σημερα. Το εχω στα χερια μου και ακομα το επεξεργαζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Με γεια! μπορείς να βάλεις ένα βίντεο να παίξει στα 800χ480 και να μας πείς επιδόσεις? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Οκ, θα κανω μερικα τεστ. Απο αυριο θα εχω μια ξεκαθαρη εικονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Οκ, θα κανω μερικα τεστ. Απο αυριο θα εχω μια ξεκαθαρη εικονα. Περιμένουμε review! :rolleyes: Με γεια σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Εγω το πηρα σημερα. Το εχω στα χερια μου και ακομα το επεξεργαζομαι. Με γεια! μπορείς να βάλεις ένα βίντεο να παίξει στα 800χ480 και να μας πείς επιδόσεις? Μπράβο καλορίζικο και καλό σκάλισμα... Για τα video εδώ μπορείς να βρεις αρκετά format για πειραματισμό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=438513 αν μπορείς να τα δοκιμάσεις γιατί στο xda το έχουν αφήσει το θέμα, μάλλον λόγω μεγέθους video. Επίσης στο xda forum έχει threads με κάποια πρώτα πειράγματα. Προς τους Mods κάποια λύση με τα 2 threads; Μια πρόταση ήταν να κλειδωθούν και τα 2 και να δημιουργηθεί καινούριο μόλις κυκλοφορήσει. Αν είναι να παραμείνει στα Windows mobile όπως είχε προτείνει και ο athanaso77. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 πρέπει να είναι η καλύτερη ανάλυση που έχει βγει ποτε σε κινητό :!::!: 800 x 480 στις 3 ίντσες απλά δεν υπάρχει! (7.8125 × 10-6) είναι καλύτερη και από του προ (480 x 640 2.8 ίντσες) (9.11458333 × 10-6) και από του touch HD (480 x 800 pixels, 3.8 ίντσες) ( 9.89583333 × 10-6) έχει το μικρότερο dot pitch EVER! αυτό που μου τι δίνει είναι τα χρώματα. τι πάνε και βάζουν 65K ΈΛΕΟΣ. βάλε εκεί μια οθόνη τις nokia με 16M και πέταξε τους τα ματια έξω :mad: "γιαυτο" μετά έρχονται οι iphonades και κοκορεύονται :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts