mondo Δημοσιεύτηκε January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 25, 2008 Στην κοινωνία μας επικρατεί γενικότερα η γνώμη πως οι συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών τρελένεται να γίνει μαμά (έστω κι αν το καθυστερούν πολλές για διάφορους λόγους), ενώ οι άνδρες δεν είναι και τόσο ενθουσιώδεις. Είναι μύθος ή πραγματικότητα; Εγώ νομίζω πως την κρίσιμη στιγμή γίνονται πιο χαζομπαμπάδες. Θα με ενδιέφερε όμως η γνώμη σας και κυρίως η άποψη των ανδρών κατά πόσο θα ξεκινούσαν ένα γάμο με μια γυναίκα που πραγματικά αγαπούν, αν αυτή δεν ήθελε να κάνει παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 αν και γυναικα μπορω να απαντησω;;; πιστευω πως εκτος του χορου ο καθενας μπορει να τραγουδα διαφορετικους σκοπους.με απλα λογια μπορει καποιος να λεει πως σε δεδομενη κατασταση θα αντιδρασει με εναν συγκεκριμενο τροπο και οταν ερθει η στιγμη να αντιδρασει εντελως διαφορετικα. στο ερωτημα που θετεις "κατά πόσο θα ξεκινούσαν ένα γάμο με μια γυναίκα που πραγματικά αγαπούν, αν αυτή δεν ήθελε να κάνει παιδιά" δεν εχω σιγουρη απαντηση.υποθετω πως λιγοι ειναι οι αντρες που ενω ειναι ωριμοι να παντρευτουν μια γυναικα,δεν θελουν παιδια. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 an kai den uparxei kapia epishmh apanthsh apo episthmonikh ereuna(nomizw) san antras tha elega oti exeis dikio! h guneka theoro oti apo thn fush ths exei to mhtriko enstikto pou arxizei kai ths xthpaei thn porta apo kapia fash ths zwhs ths kai meta! ston antra ta pragmata einai allios.h eisai ths oikogenias kai to thes h oxi... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Δεδομένου ότι λατρεύω τα παιδιά (δεν έχω), δεν θα έκανα γάμο με κοπέλα που δεν ήθελε παιδιά...να κάθομαι, εκ των υστερών, να την παρακαλάω για ένα παιδί, δεν υπήρχε περίπτωση. ..απλά και ξεκάθαρα.;) Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 κ εμενα μου αρεσουν αρκετα τα παιδακια κ φανταζομαι πως θα γινω ενας κλασσικος χαζομπαμπας οποτε δυσκολα θα ημουν με μια γυναικα που δεν θα ηθελε καποια στιγμη να κανει παιδια.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 ναι φυσικα και θελω παιδια,απλα θα προσπαθησω να τα αποκτησω οταν ειμαι σχετικα οικονομικα ευρωστος για να τα συντηρω χωρις προβλημα,καλα προβλεπεται να μην τα αποχωριζομαι απο κοντα μου Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Τί σημαίνει "γυναίκα που δεν θέλει να κάνει παιδιά". Νομίζω είναι ελαχιστότατοι οι άνθρωποι (είτε άντρες, είτε γυναίκες) που αποκλείουν από την αρχή το ενδεχόμενο να θελήσουν, σε κάποια φάση της ζωής τους, να κάνουν παιδιά. Οπότε δε νομίζω ότι αξίζει να συζητάμε για κάτι τέτοιο. Είναι διαφορετικό δύο άνθρωποι να διαφωνούν στο timing της γέννησης των παιδιών, και άλλο να λες "δεν θέλω να κάνω ποτέ παιδιά"... Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondo Δημ. January 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Εγώ έχω στον περίγυρό μου αρκετούς άνδρες (παντρεμένους ή όχι) που έχουν αποφασίσει πως δε θέλουν παιδιά. Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι είναι όλοι τους πάνω από 30, 35 ετών. Μήπως το μυστικό είναι η ηλικία; Φεύγει ο νεανικός ενθουσιασμός, το σκέφτονται πιο λογικά και παίρνουν την απόφαση να ακολουθήσουν τις πραγματικές τους ανάγκες και επιθυμίες, έστω και αν σύγκρουστούν με το κύριο ρεύμα της κοινωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 To "πρόβλημα" σε αυτό το δίλλημα, είναι ότι είναι σχεδόν αδύνατο να κρίνει/ζυγίσει κάποιος τη μία ή την άλλη κατάσταση, αν δεν τη ζήσει. Εννοώ πως πάντα έλεγα (και πραγματικά πίστευα) πως δεν θέλω παιδιά. Δεν μπορούσα να με φανταστώ σε αυτό το ρόλο. Συν άλλους πρωτεύοντες και δευτερεύοντες λόγους που με έκαναν να το πιστεύω αυτό. Σήμερα έχω ένα 6χρονο μούτρο που μου σπάει τα νεύρα, μου κάνει νάζια, μου δείχνει αγάπη όποτε γουστάρει και μου κάνει κόνξες όποτε τη βολεύει. Με ενθουσιάζει και με τσαντίζει. Με αναζωογονεί και με εξαντλεί. Πάνω-κάτω σαν τον έρωτα δηλαδή :p Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα πω, αλλά νομίζω πως θα μπορούσα να ζήσω χωρίς παιδί. Οπότε ναι, θα δεχόμουν να είμαι με κάποια που δεν θέλει παιδιά. Θα μου ταίριαζε μια ζωή ανέμελη χωρίς ευθύνες, μιας και ξέρω πως είμαι δύσκολος άνθρωπος στη συνύπαρξη. Αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα τώρα που υπάρχει η μικρή στη ζωή μου. Είναι ένα συναίσθημα που ΔΕΝ γίνεται να το κατανοήσεις αν δεν το νιώσεις. Παράθεση L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Φεύγει ο νεανικός ενθουσιασμός, το σκέφτονται πιο λογικά και παίρνουν την απόφαση να ακολουθήσουν τις πραγματικές τους ανάγκες και επιθυμίες, έστω και αν σύγκρουστούν με το κύριο ρεύμα της κοινωνίας. Και ποίες είναι λοιπόν αυτές οι πραγματικές ανάγκες όλων αυτών των επαναστατών που δεν παραλογίζονται όπως θα τους επέβαλε η κοινωνία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CElacto Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Εγώ έχω στον περίγυρό μου αρκετούς άνδρες (παντρεμένους ή όχι) που έχουν αποφασίσει πως δε θέλουν παιδιά. Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι είναι όλοι τους πάνω από 30, 35 ετών. Μήπως το μυστικό είναι η ηλικία; Φεύγει ο νεανικός ενθουσιασμός, το σκέφτονται πιο λογικά και παίρνουν την απόφαση να ακολουθήσουν τις πραγματικές τους ανάγκες και επιθυμίες, έστω και αν σύγκρουστούν με το κύριο ρεύμα της κοινωνίας. Τι λέμε τώρα?ότι το να κάνεις παιδιά είναι κοινωνικό ρεύμα και οι άτεκνοι θεωρούν εαυτούς - ή θεωρούνται από τους υπόλοιπους- αντικομφορμιστές??? Εντάξει μην τρελαθούμε κιόλας...η τεκνοποίηση και το μεγάλωμα παιδιών ως πράξεις σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί κοινωνικό κατεστημένο ή "κίνημα" και η ατεκνία επανάσταση και αντίδραση. Κατανοητό είναι να υπάρχουν άνθρωποι που δε θέλουν παιδιά και σίγουρα υπάρχουν ψυχοκοινωνικές αιτίες για αυτό. Θεωρώ όμως ότι αποτελούν μειοψηφία όσοι δε θέλουν και δε θα θελήσουν ποτέ να κάνουν παιδιά. Πάντως, σε προσωπικό επίπεδο, έχοντας άντρες-φίλους που πλησιάζουν ή έχουν περάσει τα τριάντα κανείς μα κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας κάποια στιγμή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 δεν ξερω εγω παντως θα ειμαι χαζομπαμπας με σφραγιδα πανω μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Εγω ηδη εχω βρει ονοματα για τις δυο κοριτσαρες με ξανθα κατσαρα μαλλια και πρασινα ματια που θα κανω,οταν παντρευτω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steveee Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 eimai kata tou gamou. se ypervoliko vathno. An omos pantrevomoun tha to ekana mono kai mono gia ta paidia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Γιατί, πρέπει να είσαι παντρεμένος για να κάνεις παιδιά...; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steveee Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 gia mena oxi, alla gia ta paidia exei megali simasia...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 παιδια,εγω εδω και δυο χρονια εχω χασει την μπαλα με τον γιο μου...ειναι γεγονος οτι και εγω και η γυναικα μου θελαμε γρηγορα να κανουμε παιδι οποτε μετα το γαμο ηταν δεδομενο οτι παμε για μωρο..οταν γεννηθηκε ημουν 29 και η γυναικα μου 26... απο τοτε, ειναι ο,τι ποιο σημαντικο πραγμα εχουμε στη ζωη μας... για τους επιφυλακτικους, να πω οτι τα συναισθηματα που θα νιωσουν θα ειναι πρωτογνωρα και το χειροτερο ειναι οτι οσο περναει ο καιρος το πραγμα χειροτερευει ;) θελω να ειμαι συνεχεια μαζι του... αν λοιπον, το οικονομικο δεν ειναι θεμα (γιατι μαζι με τη χαρα, σου δημιουργειται και ενα τ ε ρ α σ τ ι ο συναισθημα ευθυνης), πιστευω ολοι καποια στιγμη πρεπει να προχωρησουν στο επομενο επιπεδο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Εμένα μου αρέσουν τα παιδιά και όταν έρθει η στιγμή θα ήθελα να αποκτήσω περισσότερα απο ένα. Είμαι μικρός ακόμα όμως για τέτοιες ευθύνες κι έτσι δε βιάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 μερικές φορές ταξιδεύει το μυαλό μου ότι θα εχω ένα δικό μου αξιολατρευτο παιδάκι! (σορυ που το παρουσίασα σαν κουταβακι :ρ) πάντως οι άνδρες γίνονται μερικοί χαζόμπαμπάδες αλλά ρε είναι τόσο γλυκες χιχι. πιστεύω θα είναι ωραίο να βλέπω το παιδί μαζί με τον πατέρα του :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Αν δεν μπορουσε ναι.Αν δεν ηθελε οχι. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 ω φίλε macnick πολύ κατατοπιστική απάντηση :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts