takisbr Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Κατά σειρά προτίμησης (δικής μου). Νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα με την οθόνη. 1. Sunnysoft Contacts http://www.sunnysoft.com/software.php?idarticle=296 2. FunContact http://iwindowsmobile.com/contact-manager.html 3. Inesoft Address Book http://www.inesoft.com/eng/index.php?in=addressbook.html Από τα παραπάνω πιό κάνει καλύτερα Ελληνοποίηση των επαφών δλδ υποστηρίζει εύρεση επαφών με Ελληνικό αλφάβητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkang3l Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ξέρει κανείς αν θα χρειαστεί να πληρώσω τελωνείο αν μου το στείλουν από Αγγλία;; Βαρέθηκα να περιμένω την ελληνική έκδοση και το σκέφτομαι να μιλήσω σε έναν γνωστό μου που μένει Αγγλία αλλά φοβάμαι για τελώνειο και για το αν θα μπορώ να χρησιμοποιώ ελληνικά updates...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ξέρει κανείς αν θα χρειαστεί να πληρώσω τελωνείο αν μου το στείλουν από Αγγλία;; Βαρέθηκα να περιμένω την ελληνική έκδοση και το σκέφτομαι να μιλήσω σε έναν γνωστό μου που μένει Αγγλία αλλά φοβάμαι για τελώνειο και για το αν θα μπορώ να χρησιμοποιώ ελληνικά updates...:worry: Προφανώς και ΔΕΝ πληρώνεις τελωνείο όταν έρχεται κάτι από άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Από τα παραπάνω πιό κάνει καλύτερα Ελληνοποίηση των επαφών δλδ υποστηρίζει εύρεση επαφών με Ελληνικό αλφάβητο; βαλε το Sunnysoft Contacts τα εχει ολλα αυτα που ζητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Φίλοι μου, Τελικά να το πάρω ή να περιμένω το Xperia? Είναι αρκετά τα χρήματα για να κάνω "λάθος επιλογή!":X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Software that I have tested that is working: - SPB Time - SPB Pocket Plus - SPB Mobile Shell - SPB Diary - SPB Phone Suite (No vibration for missed call and unread sms even if you set) - Spb Backup 2.0 - PhoneAlarm (Profile Switching will remove vibration settings, in the end no vibrations at all except for incoming call) - Olivetree Bible - ZTA4 QVGA version - PockeTweak - Zenyee SIP Select - DinarSoft Memmaid - The Core Pocket Media Player (Recompile Version) - AgendaOne version 2 - Resco File Explorer 2008 - PhatNotes 5.3 Build 5.604.0605 - ListPro 5.0.0.2016 - Pocket Informant 8.1 - Inesoft Cash Organizer 8.0.6 - Mapking 2007 (Needs port splitter) - GPS tested and working - Slight titlebar redraw problem, but no big issue. Will redraw properly when u go into another different screen. - Mapking R12 (Needs port splitter) - GPS tested and working - Results same like Mapking 2007. - Ultimate Launch - SKTool 4.1.25.2 - Photo Contacts Pro 5.08 (With slight screen redraw problem at the bottom but screen items still accesible). - Chrono 3.8.5 - PocketBreeze 5.4.1 (with all the extra spaces, the Pinned Calendar suddenly becomes such a useful feature). - TranCreative Wordbook (Dictionary) (Cannot use Samsung Phonepad xT9 for word input) - No Data from Modaco (To enable/disable GPRS) - CapSure QVGA v1.10 (To do screen capture) - iSilo - Laridian Bible - Mighty Minds Pocket Street Directory - S2U2 - Adobe Reader LE version 2.5 - Concise Oxford English Dictionary. 11th Edition with Deluxe English sound module - Garmin XT - SBSH Phoneweaver 1.22 - JAL Port Splitter Ver 1.11 (For Mapking 2007 and R12) - Coreplayer Version 1.2.5 - TouchPal v3.5 for WM6.1 - My Mobiler Version 1.23 Build 32 (Can Control Omnia screen from Desktop via Activesync) - To type using your desktop, Input needs to set to Keyboard. Setting to Samsung Keyboard will not work. I did not try other input method. - PocketToolMan 2 Version 2.26 Build 36 (It works but I did not test all the applications inside. Please use it with care as some settings involve OS Tweaking) - BatteryStatusExt1.05 Build 0321 (Does not show CPU) - Throttlelauncher 0.9.2 Beta (Work with BatteryStatus) - TomTom v7.45 (it runs with my external GPS) - wkTask 1.173 - great as a task switcher/x-kill etc - illium Software PowerTap PKT to switch of screen (instead of power button) - DeveloperOne CodeWallet 6.62 - BeeLineGPS v1.78.0.117 - Skype for WM6.1 - Emils Andersson Pocket Sudoku - Mike Johnson Japanese SIP - Mike Johnson Dictionary (MJDict) - Octopus Software Mdict - GreenBatteryFix - ifontz 0.99 - S2P 0.4 ( works very well with S2U2 ) - Pocketweather 2.0.8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aposunset Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 pote tha kikloforisi stin ellada 3eri kapios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 http://www.modaco.com/content/i900-omnia-http-i900-modaco-com/271373/pauls-must-have-free-i900-omnia-software/ παρτε να εχετε περιμενω σχολια για τα προγραματακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 pote tha kikloforisi stin ellada 3eri kapios http://pda4u.gr/view_product.php?product=OMNIA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Υπάρχει καμιά εφαρμογή που οταν σε καλούν, να βγαίνει σε μεγαλύτερο παράθυρο, ει δυνατόν σε full screen, τα στοιχεία του καλούντος, με τη φωτό του μεγάλη, κλπ και οχι το στάνταρ παραθυράκι που βγαίνει τώρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Εστω οτι το παιρνουμε απο το PDA4U θα μπορούμε να βρούμε να βάλουμε το Ελληνικό rom ??? Απο XDA δεν νομίζω να ασχοληθούνε... Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 αγαπητοι αρρωστοι με το omnia μολις πηρα το φυλλαδιο του γερμανου για σεπ-08 εχει το omnia στο συντομα κοντα σας ενδεικτικη τιμη για την εκδοση 8gb 635euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 αγαπητοι αρρωστοι με το omnia μολις πηρα το φυλλαδιο του γερμανου για σεπ-08 εχει το omnia στο συντομα κοντα σας ενδεικτικη τιμη για την εκδοση 8gb 635euro Πλάκα κάνεις??? Τι 635e? Μας δουλεύουν? Τσάμπα περίμενα μου φαίνεται τόσο καιρό να έρθει Ελλάδα. Θα το πάρω από έξω να τελειώνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Πλάκα κάνεις??? Τι 635e? Μας δουλεύουν? Τσάμπα περίμενα μου φαίνεται τόσο καιρό να έρθει Ελλάδα. Θα το πάρω από έξω να τελειώνουμε. Οι τιμές του ΓΕΡΜΑΝΟΥ δεν είναι ενδεικτικές για τα υπόλοιπα καταστήματα ... ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ γενικά έχει ακριβά προϊόντα ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 παιδια και εγω οταν το ειδα επαθα την πλακα μου ειναι παραπανω απο την τιμη ποθ εδωσε η αντιπρωσοπεια για την εκδοση των 8gb μαλλον μας περνανε για βλακες αν δεν πεσει η τιμη του θα το παραγγειλω απο εξω. επισης δεν λεει τιποτα για την εκδοση των 16gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Εγω ξερω οτι δεν θα ειναι αυτη η τιμη αλλα αυτη που αναφερεται στην παρουσιαση του στο myphone. Εξαλλου ο Γερμανος ειναι γνωστος κλ***ης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 αγαπητοι αρρωστοι με το omnia μολις πηρα το φυλλαδιο του γερμανου για σεπ-08 εχει το omnia στο συντομα κοντα σας ενδεικτικη τιμη για την εκδοση 8gb 635euro Μήπως η τιμή του συμπεριλάμβανε και οδηγό πλοήγησης? Λέμε τώρα… γιατί το έχει παραχ….:X ΛΙΓΟ!!:mad: Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Εγω ξερω οτι δεν θα ειναι αυτη η τιμη αλλα αυτη που αναφερεται στην παρουσιαση του στο myphone. Εξαλλου ο Γερμανος ειναι γνωστος κλ***ης.... απο την στιγμη που το touchdiamont εχει 600 καιτο cruish 550 δεν το βλεπω να παιφτει κατω απο :kill:600...:mad: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Εγω ξερω οτι δεν θα ειναι αυτη η τιμη αλλα αυτη που αναφερεται στην παρουσιαση του στο myphone. Εξαλλου ο Γερμανος ειναι γνωστος κλ***ης.... Όλοι κλέφτες είναι! Παράδειγμα το Htc Diamond που κυκλοφόρησε πρόσφατα, όλοι το έχουν στα €599 … Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 απο την στιγμη που το touchdiamont εχει 600 καιτο cruish 550 δεν το βλεπω να παιφτει κατω απο :kill:600...:mad: Δεν νομιζω Νικ..Η Κορεατες εχουν συνηθως αλλη λογικη στην τιμολογηση...υπομονη και θα δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Δεν νομιζω Νικ..Η Κορεατες εχουν συνηθως αλλη λογικη στην τιμολογηση...υπομονη και θα δουμε.. το κακο ειναι οτι το πλαισιο ειναι ελληνικο....;) Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Εστω οτι το παιρνουμε απο το PDA4U θα μπορούμε να βρούμε να βάλουμε το Ελληνικό rom ??? Ακόμα δεν το ξέρουμε αυτό αλλά δεν αποκλείεται. Πάντως εάν η ελληνική ROM θα είναι αυτούσια και όχι η αγγλική εξελληνισμένη, κάτι θα μπορεί να γίνει τότε ακόμα και αν δεν το υποστηρίζει επίσημα η αντιπροσωπία. Απο XDA δεν νομίζω να ασχοληθούνε... Θα ασχοληθούν αλλά όχι για ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Τώρα έχει σημασία αν θα μπορούμε να βάλουμε ελληνική rom :p (αν την βρούμε πουθενα…) Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Μήπως η τιμή του συμπεριλάμβανε και οδηγό πλοήγησης? Λέμε τώρα… γιατί το έχει παραχ….:X ΛΙΓΟ!!:mad: φιλε αναφερει μονο στα χαρακτηριστικα οτι εχει gps δεν το πλασαρει σαν κινητο για πλοηγηση αλλα ως εξυπνο κιν επισης εχει τιμη για cosmote 180 στα 477.20euro και cosmote300 441.50euro για εκδοση 8gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Τώρα έχει σημασία αν θα μπορούμε να βάλουμε ελληνική rom :p (αν την βρούμε πουθενα…) Αν βγει αυτούσια ελληνική ROM... θα τη βρούμε! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts