cps424 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Aς κρίνουν οι αναγνώστες! Φυσικά και το απεσταγμένο είναι καλύτερο από τη βρυσούλα, όπως και ήδη αναφέρθηκε, αρκεί να το βρεις άμεσα! Ποιος μίλησε για επανατοποθέτηση μπαταρίας;;; ΠΟΤΕ! Έγραψα η συσκευή στη μια τσέπη και η μπαταρία στην άλλη! Ποτέ επανατοποθέτηση και δοκιμές με μπαταρία πριν από έλεγχο και ενέργειες από "κατάλληλο" τεχνικό, το συντομότερο!!! :!::!::!: Αν θέλουν να το γλιτώσουν... :p Το μέγιστο πρόβλημα δεν είναι η καθυστέρηση του "στεγνώματος" (άλλοστε και το νερό αν το ανακατέψεις με το οινόπνευμα, δηλαδή αραιώσεις, ως θα συμβεί καθότι η συσκευή έχει ήδη βραχεί με μη πτητικό υγρό , ουσιαστικά δεν "στεγνώνει" εύκολα), αλλά η μη συνύπαρξη του με ηλεκτρικό ρεύμα!!! Να μην ξαναγράφω τα ίδια... Είμαστε και "ελαφρά" Off Topic! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 χαιρετώ κ πάλι... Εχω κάποια ακόμα παράπονα από αυτό το τηλέφωνο θαύμα (όπως το λένε ουκ λίγοι που κοιτώ στο νετ)... Από χτες άρχισε να κολλάει σαν τρελό όταν είναι να ανοίξει το όπερα κ πάει να φορτώσει μια σελίδα...μου κόλλαγε κ το destinator... Δεν δοκίμασα άλλο πρόγραμμα έως στιγμής... Όταν μιλάμε κόλλημα όχι καθυστέρηση...reset και ξανά κ ξανά... Τώρα παω να διαγράψω πχ τον όπερα κ κολλάει...το ίδιο μου έκανε κ πριν που πηγα να διαγράψω το freeram... Γενικά μόνο μουσική παίζει δίχως πρόβλημα κ περιήγηση απλή στο spb μενού... Το απόγευμα του διέγραψα κάτι αρχεία από τα προσωρινά που κρατάει ξεκόλλησε αλλά τώρα πάλι τα ίδια...κατέβασα το doctor web δεν βρίσκει απολύτως τίποτα... Το πρόβλημα εξακολουθεί... Μήπως φταίει το ότι χτες βράδυ έβλεπα μια ταινία κ ζεσταθηκε το κάτω πίσω μέρος του?? Για μήπως είναι κανένας ιός από τα διάφορα που του περνάω?? Τώρα περιμένω ένα digitizer να το αλλάξω κ να κάνω φόρματ... Αλλά τι φταίει? Θέλει καμία άλλη ρομ να στρώσει? Θέλει κανένα αντιβιοτικό? Ή μήπως καμία στον τοίχο να ηρεμήσουμε όλοι?? Χαχ Πείτε την γνώμη σας γιατί θα τρελαθώ...χρησιμοποιώ πολλά χρόνια symbian κ τέτοιο πράγμα δεν μου έχει συμβεί... Αφήνω που το e66 που εχω είναι πιο γρήγορο σχεδόν στα πάντα... Εάν όχι σε όλα....είπα να το γυρίσω για κάτι πιο ωραίο...μεγάλη οθόνη κτλ... Αλλά μην μου βγάλει την ψυχή... :p Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 χαιρετώ κ πάλι... Εχω κάποια ακόμα παράπονα από αυτό το τηλέφωνο θαύμα (όπως το λένε ουκ λίγοι που κοιτώ στο νετ)... Από χτες άρχισε να κολλάει σαν τρελό όταν είναι να ανοίξει το όπερα κ πάει να φορτώσει μια σελίδα...μου κόλλαγε κ το destinator... Δεν δοκίμασα άλλο πρόγραμμα έως στιγμής... Όταν μιλάμε κόλλημα όχι καθυστέρηση...reset και ξανά κ ξανά... Τώρα παω να διαγράψω πχ τον όπερα κ κολλάει...το ίδιο μου έκανε κ πριν που πηγα να διαγράψω το freeram... Γενικά μόνο μουσική παίζει δίχως πρόβλημα κ περιήγηση απλή στο spb μενού... Το απόγευμα του διέγραψα κάτι αρχεία από τα προσωρινά που κρατάει ξεκόλλησε αλλά τώρα πάλι τα ίδια...κατέβασα το doctor web δεν βρίσκει απολύτως τίποτα... Το πρόβλημα εξακολουθεί... Μήπως φταίει το ότι χτες βράδυ έβλεπα μια ταινία κ ζεσταθηκε το κάτω πίσω μέρος του?? Για μήπως είναι κανένας ιός από τα διάφορα που του περνάω?? Τώρα περιμένω ένα digitizer να το αλλάξω κ να κάνω φόρματ... Αλλά τι φταίει? Θέλει καμία άλλη ρομ να στρώσει? Θέλει κανένα αντιβιοτικό? Ή μήπως καμία στον τοίχο να ηρεμήσουμε όλοι?? Χαχ Πείτε την γνώμη σας γιατί θα τρελαθώ...χρησιμοποιώ πολλά χρόνια symbian κ τέτοιο πράγμα δεν μου έχει συμβεί... Αφήνω που το e66 που εχω είναι πιο γρήγορο σχεδόν στα πάντα... Εάν όχι σε όλα....είπα να το γυρίσω για κάτι πιο ωραίο...μεγάλη οθόνη κτλ... Αλλά μην μου βγάλει την ψυχή... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 1.<<Εχω κάποια ακόμα παράπονα από αυτό το τηλέφωνο θαύμα (όπως το λένε ουκ λίγοι που κοιτώ στο νετ)...>> Όντως ήταν,αλλά με κριτήρια τα τότε λειτουργικά συστήματα και το σύνολο των δυνατότητων χαρακτηριστικών του προ 3ετίας! 2.<<Από χτες άρχισε να κολλάει σαν τρελό όταν είναι να ανοίξει το όπερα κ πάει να φορτώσει μια σελίδα...μου κόλλαγε κ το destinator... Δεν δοκίμασα άλλο πρόγραμμα έως στιγμής... Όταν μιλάμε κόλλημα όχι καθυστέρηση...reset και ξανά κ ξανά... Τώρα παω να διαγράψω πχ τον όπερα κ κολλάει...>> Διεκρίνησε τι εννοείς κόλλαγε το destinator. Κολλάει κατά τη φόρτωση του, κατά τη λειτουργία του, ή σε κάποια άλλη λειτουργία; Ποιο destinator, το 6, το 7,κλπ και σε έκδοση που έκανες εγκατάσταση,ή μόνο αντιγραφή (ναι,παίζουν και οι δύο στο 7άρι σωστά); Τον opera πως θα τον διαγράψεις ακριβώς; Μα είναι στη rom (δεν γίνετε αποεγκατάσταση), εκτός και αν την έχεις αλλάξει (...άρα βρες άλλη) και τον έχεις εγκαταστήσει ως πρόγραμμα εσύ! 3.<<Το απόγευμα του διέγραψα κάτι αρχεία από τα προσωρινά που κρατάει ξεκόλλησε αλλά τώρα πάλι τα ίδια...κατέβασα το doctor web δεν βρίσκει απολύτως τίποτα... Το πρόβλημα εξακολουθεί...>> Mε ποιο τρόπο επέλεξες ποια αρχεία να σβήσεις; Δεν το ξέρω το doctor web, αλλά αντιστοίχως χρησιμοποιώ το memaid για καθαρισμούς "σκουπιδιών". Aπό κύρια μνήμη (ram) έχεις αφήσει καθόλου; 4.<< Μήπως φταίει το ότι χτες βράδυ έβλεπα μια ταινία κ ζεσταθηκε το κάτω πίσω μέρος του??>> Καμία σχέση!!! Δεν έχεις δει τι θα πει να ζεματάει και να δουλεύει κάργα... gps, mp3 και φόρτιση +++ ταυτόχρονα για ώρες!!! 5.<< Για μήπως είναι κανένας ιός από τα διάφορα που του περνάω??>> Σχεδόν αδιαννόητο στα αρχαία πλέον WM. 6.<<Τώρα περιμένω ένα digitizer να το αλλάξω κ να κάνω φόρματ...>> Παντελώς άσχετα μεταξύ τους! 7.<<Αλλά τι φταίει? Θέλει καμία άλλη ρομ να στρώσει? Θέλει κανένα αντιβιοτικό? Ή μήπως καμία στον τοίχο να ηρεμήσουμε όλοι?? Χαχ >> Αααα,αυτά τα έχουμε ξαναπεί!!! ...φταίει η τύχη και η κακιά ώρα που βράχηκε,που έπεσε χάμω,που του σκάλισαν τη rom,που το βασάνισαν, ή που είσαι γκαντέμης !!! :lol::p:lol::p:lol: 8.<<Πείτε την γνώμη σας γιατί θα τρελαθώ...χρησιμοποιώ πολλά χρόνια symbian κ τέτοιο πράγμα δεν μου έχει συμβεί... Αφήνω που το e66 που εχω είναι πιο γρήγορο σχεδόν στα πάντα... Εάν όχι σε όλα....είπα να το γυρίσω για κάτι πιο ωραίο...μεγάλη οθόνη κτλ... Αλλά μην μου βγάλει την ψυχή... :p>> Από τη στιγμή που έμπλεξες με Windows Mobile η ψυχή πρέπει να σου βγει! Άλλα πλεονεκτήματα τα WM και άλλα το symbian... Αλλά αν έμπλεκες με το σέρβις της Νόκια :dash: ,δεν θα σου έβγαινε μόνο η ψυχή,αλλά θα σου έφευγε ο (με το συμπάθειο) οπίσθιος! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 χαιρετώ κ πάλι... Εχω κάποια ακόμα παράπονα από αυτό το τηλέφωνο θαύμα (όπως το λένε ουκ λίγοι που κοιτώ στο νετ)... Από χτες άρχισε να κολλάει σαν τρελό όταν είναι να ανοίξει το όπερα κ πάει να φορτώσει μια σελίδα...μου κόλλαγε κ το destinator... Δεν δοκίμασα άλλο πρόγραμμα έως στιγμής... Όταν μιλάμε κόλλημα όχι καθυστέρηση...reset και ξανά κ ξανά... Τώρα παω να διαγράψω πχ τον όπερα κ κολλάει...το ίδιο μου έκανε κ πριν που πηγα να διαγράψω το freeram... Γενικά μόνο μουσική παίζει δίχως πρόβλημα κ περιήγηση απλή στο spb μενού... Το απόγευμα του διέγραψα κάτι αρχεία από τα προσωρινά που κρατάει ξεκόλλησε αλλά τώρα πάλι τα ίδια...κατέβασα το doctor web δεν βρίσκει απολύτως τίποτα... Το πρόβλημα εξακολουθεί... Μήπως φταίει το ότι χτες βράδυ έβλεπα μια ταινία κ ζεσταθηκε το κάτω πίσω μέρος του?? Για μήπως είναι κανένας ιός από τα διάφορα που του περνάω?? Τώρα περιμένω ένα digitizer να το αλλάξω κ να κάνω φόρματ... Αλλά τι φταίει? Θέλει καμία άλλη ρομ να στρώσει? Θέλει κανένα αντιβιοτικό? Ή μήπως καμία στον τοίχο να ηρεμήσουμε όλοι?? Χαχ Πείτε την γνώμη σας γιατί θα τρελαθώ...χρησιμοποιώ πολλά χρόνια symbian κ τέτοιο πράγμα δεν μου έχει συμβεί... Αφήνω που το e66 που εχω είναι πιο γρήγορο σχεδόν στα πάντα... Εάν όχι σε όλα....είπα να το γυρίσω για κάτι πιο ωραίο...μεγάλη οθόνη κτλ... Αλλά μην μου βγάλει την ψυχή... :p Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :) ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ όντως θαύμα-κινητό. Όπως και το... "Ντε-Σεβό", ως αυτοκίνητο, όταν βγήκε! Ρε παιδιά, το κινητό αυτό (όπως και το ΛΕΟ μου), είναι 3 (και βάλε) χρονών! Εσείς τι λέτε, δεν θα σας παρουσιάζει προβλήματα, με τις απαιτήσεις τις ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ (τωρινές) που έχετε; Το ΟΜΝΙΑ ήταν σούπερ κινητό, αλλά "δεν τραβάει" πια. Για απλές "σμαρτ" εφαρμογές και απαιτήσεις, ακόμα είναι μια χαρά. Αν θέλετε να κάνετε π.χ. ό,τι κάνει ένας φίλος σας με τον "Γαλαξία" ή κάποιο "Μηλαράκι", ε, λυπάμαι, δεν θα τα καταφέρετε με το ΟΜΝΙΑ. Όταν το είχα εγώ, ήμουν προσγειωμένος στο ΤΙ μπορούσα να κάνω με το τηλεφωνάκι αυτό... Εδώ, ΑΠΛΑ το ΜΑΝΙΛΑ ήθελα για "ιντερφέις"... και ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ "τσούλαγε" στρωτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Οχι εχει σχεση το φορματ γιατι μονο αυτο θα το στρωει πλεον....και διχως digitizer δεν περναει την στοιχηση... εβαλα το memaid αλλα κολλησε στην πρωτη εγκαταταση, μετα απο soft reset το ξαναεκανα και ολα καλα. Τωρα σε πολλες απο τις λειτουργιες του απλα κολλαει το συμπαν... Τα προγραμματα που (ευτηχως) κολλουσε ηταν το opera 10 που το ειχα περασει εγω... το εβγαλα πως και πως μετα απο ποσα reset και τωρα δουλευω κανονικα με το 9 και το destinator 7 κανονικα με εγκατασταση κολλουσε, τωρα δεν ξερω εστρωσε... :rolleyes: Οσο για τους ιους και την παλαιοτητα του λειτουργικου τι σημασια εχει την στιγμη που του περναω παλια προγραμματα??? :p Ενταξει ειπα ειναι παλιο οκ.. αλλα σε σχεση με το Ε66 εχει πιο μεγαλο cpu... τωρα απο εκει και περα μπορει να μετραει η τεχνολογια που χρησιμοποιει... και το λειτουργικο... anyway :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) <<Οχι εχει σχεση το φορματ γιατι μονο αυτο θα το στρωει πλεον....>> Άλλο θέμα αυτό...άσχετο με το digitizer! ***** Ουπς,τώρα κατάλαβα τι εννοούσες που να σε βράσω!!! ***** <<και διχως digitizer δεν περναει την στοιχηση...>> Σωστά, εκτός και αν έχεις σφάλει στην περιοχή του οκ (άνω δεξιά).Εκεί η περιοχή είναι "ενιαία" και απαιτεί πιο πολλά pixels στο πάτημα κατά τη διαβάθμιση.Αν το προσπαθείς με κάτι πολύ ψιλό σε εκείνο το σημείο,απλά δεν παίζει! <<εβαλα το memaid αλλα κολλησε στην πρωτη εγκαταταση, μετα απο soft reset το ξαναεκανα και ολα καλα.>> Πάλι καλά!!! :lol: << Τωρα σε πολλες απο τις λειτουργιες του απλα κολλαει το συμπαν...>> Για ποιες λειτουργίες,ποιανού; Γενικά,ή του memmaid; <<Τα προγραμματα που (ευτηχως) κολλουσε ηταν το opera 10 που το ειχα περασει εγω... το εβγαλα πως και πως μετα απο ποσα reset και τωρα δουλευω κανονικα με το 9 >> Α,χα!!! ;) <<και το destinator 7 κανονικα με εγκατασταση κολλουσε, τωρα δεν ξερω εστρωσε... :rolleyes: >> Προτίμησε την copy-paste έκδοση (άνευ εγκατάστασης) για κάρτες μνήμης. 100 χρόνια εγγύηση! :p <<Οσο για τους ιους και την παλαιοτητα του λειτουργικου τι σημασια εχει την στιγμη που του περναω παλια προγραμματα??? >> Μα ακριβώς επειδή μιλάς για παλιό λειτουργικό και παλαιά προγράμματα,όπου ουσιαστικά δεν υπήρχαν τότε ανεπτυγμένα virus έχει σημασία! Λες να ασχολήθηκε εκ των υστέρων να φτιάξει κάποιος, ενώ πλέον έχει φρεσκότατα και ουκ ολίγα λειτουργικά να ασχοληθεί; Εκτός και αν η ατυχία σου έφτασε και στο να βρεις τη βελόνα στα άχυρα και να τρυπηθείς!!! <<Ενταξει ειπα ειναι παλιο οκ.. αλλα σε σχεση με το Ε66 εχει πιο μεγαλο cpu... τωρα απο εκει και περα μπορει να μετραει η τεχνολογια που χρησιμοποιει... και το λειτουργικο... >> Εσφαλμένη σύγκριση λόγω ανόμοιων προϊόντων! Η σωστή απάντηση είναι το λειτουργικό (στο ξανάγραψα). Άλλα πλεονεκτήματα και άλλα μειονεκτήματα το καθένα και φυσικά άλλες απαιτήσεις και άλλες δυνατότητες. Χονδρικά για τότε, symbian ένα εξαιρετικό λειτουργικό για κινητά τηλέφωνα που ήθελες και το κάτι παραπάνω σε εφαρμογές, WM ένα ανοικτό με τεράστιες δυνατότητες εφαρμογών για τους developers και ισχυρότατο λειτουργικό για PDA/smartphones, αλλά ανέκαθεν πρωτόγωνο ΜΜΙ (mam machine interface) σε σχέση με "συμβατικά κινητά". Και μιας και μιλάς για Windows ισχύει ο χρυσός κανόνας...ένα reset την ημέρα σώζει την καριέρα! Anyway (εδώ πάει), κερδίζεις χρυσούν ωρολόγιο! :lol::lol::lol: Edited October 5, 2011 by cps424 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 τοτε γιατι ολο αυτο το κολλημα?? σε τι να οφηλεται?? υποτιθεται οτι τα win mob ειναι για πολλα προγραμματα κτλ... και η συσκευη θα πρεπει να το ακολουθει λογικα... Φταιει η χαμηλη εωτερικη μνημη που εχει??? Τωρα εβαλα καποια προγραμματα παλι (ευτηχως με μονο 2 reset :P) αλλα εχει παει η μνημη 5mb μονο.... Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) <<τοτε γιατι ολο αυτο το κολλημα?? σε τι να οφηλεται??>> Windows Mobile :X << υποτιθεται οτι τα win mob ειναι για πολλα προγραμματα κτλ... και η συσκευη θα πρεπει να το ακολουθει λογικα...>> Άσχετο! και 10πύρηνο πυρηνικό επεξεργαστήρα να είχες... Είπαμε Windows Mobile :X Περαιτέρω; εκατοντάδες ασυμβατότητες μεταξύ εφαρμογών (αν πχ ας πούμε τρέξεις iGO8 και μετά Dest7, πιθανά να crashάρει-στο αντίστροφο δεν αντιμετωπίζει θέμα-σημειωτέων αν και τα 2 ενεργά ταυτόχρονα πάλι όλα μια χαρά!) , συσκευών ,rom ,κλπ. Άβυσσος! Ένα bug της ρομ μου, αν είναι Wi-Fi ανοικτό, διαδικασία κλήσης και σβήσιμο φωτισμού οθόνης => μετά θέλει reset κατά 90%! Γιατί...έτσι του αρέσει! Δες το και αλλιώς... θυμάσε μερικές γενιές παλαιότερα Νοκια (μπλιαχ...), που μόλις γέμιζε η μνήμη τους (άνευ προειδοποίησης) μπλόκαραν και άναβε μόνο ο φωτισμός της οθόνης και ο μόνος τρόπος επαναφοράς (επίσημο 100%) ήταν να χάσεις τα πάντα κάνοντας format? Τουλάχιστον εδώ υπάρχει και soft reset :p:p:p << Φταιει η χαμηλη εωτερικη μνημη που εχει??? Τωρα εβαλα καποια προγραμματα παλι (ευτηχως με μονο 2 reset :P) αλλα εχει παει η μνημη 5mb μονο....>> Όχι, αλλά πάλι κάτι περίεργο έχεις κάνει... Πόσα προγράμματα έβαλες και τίγκαρες τη ram? Τα γράφεις και τα εγκαθιστάς πάντα στη μεγάλη μνήμη 8/16GB? Όταν βρεις το σφάλμα, και θες να τα εγκαταστήσεις ξανά :wacko:, ρώτα με για κάτι εκπληκτικό σχετικά με τη χρήση της ram και το memaid!!! :ninja: Edited October 5, 2011 by cps424 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Οχι ολα στην μεγαλη μνημη τα βαζω... αλλα γεμιζει και η μικρη σιγα σιγα... οτι να εχω κανει με το memaid τιποτα εκει... δεν καταλαβα τι εννοεις με το εκπληκτικο.... Και κατι αλλο, εβαλα το real one player και δεν βγαινει με τιποτα... εχω σβησει οσα αρχεια μπορουσα, εκανα και uninstall απο το memaid αλλα στο καταργηση προγραμματων υπαρχει... και οποτε παω να ανοιξω ενα βιντεο στο yutube απο το opera ανοιγει ενα πολυ ωραιο σφαλμα.... Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 <<Οχι ολα στην μεγαλη μνημη τα βαζω... αλλα γεμιζει και η μικρη σιγα σιγα...>> Σωστά εώς εδώ λοιπόν, άρα βάζεις πάαααρα πολλά! Το Ομνιάκι έχει μικρή ram :( <<οτι να εχω κανει με το memaid τιποτα εκει... δεν καταλαβα τι εννοεις με το εκπληκτικο.... >> Χε,χε,χε... κρατήσου για όταν με το καλό κάνεις το Hard Reset. Μετά ακολουθείς το 1ο βήμα και εγκαθιστάς το memaid πριν από οτιδήποτε άλλο και το 2ο βήμα με ρωτάς για την έκπληξη! Αλλιώς ψάχνεις μετά μανίας όλα τα πολύ παλαιότερα posts μου ;) <<Και κατι αλλο, εβαλα το real one player και δεν βγαινει με τιποτα... εχω σβησει οσα αρχεια μπορουσα, εκανα και uninstall απο το memaid αλλα στο καταργηση προγραμματων υπαρχει... >> Ναι, αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες :p ! Σε αυτή την περίπτωση δύο λύσεις... α. Hard Reset (τα χάνεις όλα) , β. χρήση προγράμματος registry editor και σχετική χειροκίνητη αφαίρεση-απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή (αλλιώς πάλι τα χάνεις όλα)!!! Α,και φυσικά αποφεύγεις να εγκαταστήσεις ξανά πρόγραμμα που συμπεριφέρθηκε έτσι αισχρά! <<και οποτε παω να ανοιξω ενα βιντεο στο yutube απο το opera ανοιγει ενα πολυ ωραιο σφαλμα....>> Εδώ έχασες! Η google δεν υποστηρίζει πλέον τα WM (έχει το android και υποστηρίζει και το ios), με συνέπεια η πλειονότητα των WM YouTube players και η αναπαραγωγή, των μέσω YouTube βίντεο, να μην είναι εφικτή :mad: Συνήθως ζητούν αναβάθμιση του Acrobat Flash Player (google), σε παραπέμπουν στην αντίστοιχη σελίδα, όπου και διαβάζεις, ή ότι ο browser , ή το λειτουργικό σου δεν υποστηρίζονται... :mad: Και μιας και λέμε για εξ'αρχής στήσιμο του κινητού, επέλεξε και καμιά rom της προκοπής (για να μην crashάρει συνεχώς) και κατά προτίμηση Αγγλική (ταχύτερες, με 2άσιες αυτονομίες, κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) μολις ηρθε το digitizer... παω για αλλαγη και ευρεση (εαν τα καταφερω) της αιτιας του μουγκριτου που κανει οποτε ανοιγει η οθονη... edit: η αλλαγη εγινε επιτυχης!! ολα δουλευουν κομπλε... το μονο λαθος που εκανα ηταν να σπασω το κλιπ που κουμπωνει η καλωδιοταινια... ετσι το σφυνωσα με ενα κομματακι χαρτακι... καλα καθησε και δεν φαινοταν να κουνιεται.... :P Ποια rom δηλαδη να διαλεξω? Edited October 13, 2011 by vgnFE31h Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) μολις ηρθε το digitizer... παω για αλλαγη και ευρεση (εαν τα καταφερω) της αιτιας του μουγκριτου που κανει οποτε ανοιγει η οθονη... edit: η αλλαγη εγινε επιτυχης!! ολα δουλευουν κομπλε... το μονο λαθος που εκανα ηταν να σπασω το κλιπ που κουμπωνει η καλωδιοταινια... ετσι το σφυνωσα με ενα κομματακι χαρτακι... καλα καθησε και δεν φαινοταν να κουνιεται.... Ποια rom δηλαδη να διαλεξω? <<το μονο λαθος που εκανα ηταν να σπασω το κλιπ που κουμπωνει η καλωδιοταινια... ετσι το σφυνωσα με ενα κομματακι χαρτακι... καλα καθησε και δεν φαινοταν να κουνιεται....>> -> :dash::dash::dash: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! Πολύ δύσκολα επισκευάσιμο σημείο,καθότι πλαστικό... Η πατέντα είναι όντως η καλύτερη λύση στην περίπτωση αυτή, αλλά έχε υπόψη σου ότι με το παραμικρό χτύπημα της συσκευής, το σημείο αυτό πλέον είναι πιθανό να απασφαλίζει και να χάνει την επαφή του...! Συνεπώς, σε τέτοιου είδους πατέντα χρησιμοποιούμε ισχυρή αυτοκόλλητη ταινία, ή αν από την απέναντι πλευρά υπάρχει σταθερό και μη ευαίσθητο σημείο (πχ θωράκιση,ή πλαστικό σασσί), χρησιμοποιούμε αυτοκόλλητο λαστιχάκι/σφουγγαράκι (ελέγχοντας το πάχος), ώστε το φισάκι να είναι συνεχώς υπό πίεση και άρα με ασφάλεια κουμπωμένο ;) . Next time... <<edit: η αλλαγη εγινε επιτυχης!! ολα δουλευουν κομπλε...>> -> :clap::clap::clap: Eύγε! Το φισάκι να μην είχες σπάσει... <<Ποια rom δηλαδη να διαλεξω?>> ->Σε αυτό δεν είμαι ο κατάλληλος να σου απαντήσω, καθότι δεν μου χρειάστηκε ποτέ! Μια αναζήτηση στα γνωστά "στέκια" όμως, σίγουρα θα σε βοηθήσει :) Άντε καλορίζικο! Την πλακέτα,τώρα που την είδες, είδες να έχει τίποτα σημάδια από άλατα, ή οξειδώσεις; Με το βόμβο τι έκανες; Μόλις κατασταλάξεις με τη rom, σου θυμίζω να με ρωτήσεις για το αλά memaid κόλπο γκρόσσο!!! OΥΠΣ... Τώρα είδα το πμ σου και σου σχολίασα σχετικά....! Edited October 13, 2011 by cps424 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 το βουητο ηταν τελικα η καλυτερη ολων!!! οπως το ειχα φανταστει απο την αρχη ηταν το digitizer... μολις αλλαχτηκε σταματησαν ολα..... ;) ελπιζω πως δεν θα κουνηθει καθολου... εποιασα το ψιλοτραβηξα δεν κουνιεται.... οκ δεν θα δεχεται και ΤΙΣ αντιστασεις.... εαν βγει θα βρεθει καποια αλλη λυση.... :) Δεν ξερω εαν θα κανω φορματ αμμεσα... τουλαχιστον μεχρι να βρεθει μια καλη ρομ... Ευχαριστω και παλι :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoracing2011 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) Καλησπέρα... Ψάχνω ένα πρόγραμμα με το οποίο συνδέω omnia i900 με τον υπολογιστή και να το χειρίζομαι από εκεί... Edited October 14, 2011 by evoracing2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 @cps424: Σε παρακαλώ γράψε κανονικά όπως όλοι μας. Εκτός του ότι είναι θέμα κανονισμών, φαντάζεσαι πόσο δυσανάγνωστο θα ήταν το forum αν κάναμε όλοι μας τέτοιου είδους τροποποιήσεις (bold, italic κτλ) στα post μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το destinator 7. Δεν λειτουργεί με το omnia i900 με τις αρχικές ρυθμίσεις και οι δορυφόροι απλά αγνοούνται.... Ακολούθησα κάποιες πιθανές λυσεις που βρήκα για το ΟΜΝΙΑ αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να ξεπαγιάσω στο μπαλκόνι!!! :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: πολλες φορες κολάει το GPS και δεν βρισκει δορυφόρους, και η μονη λυση ειναι.. ενα απλό restart του τηλεφώνου (off/on). Το εκανες? YΓ. αλλάζοντας Radio (κατι σαν ρυθμίσεις, καμια σχεση με το FM-radio) και οχι ROM, είδα μεγάλη βελτίωση στην αποκριση του GPS. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 (edited) Δεν αλλάζεις ρυθμίσεις. Ουσιαστικά φλασάρεις νέο radio. Καλό είναι η δουλειά να γίνει από PC με XP. (Η από Win7 μέσω XP VMWare) Απλά 1) Συνδέεις το κινητό με το PC 2) Βάζεις drivers (που μάλλον θα το έχεις ήδη κάνει) 3) Εκτελείς το PUIE1.EXE για το συγκεκριμένο radio δώσε PUIE1 στο Google και θα στο βρει, αλλιώς πες μου να στο δώσω (αν κι έχω αλλάξει κινητό, έχω φυλάξει όλα τα αρχεία) 4) Κάνεις reset το κινητό. Edited October 15, 2011 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Α! Μόλις είδα ότι παλαιότερα έχει ποσταριστεί και το αρχείο και οι οδηγίες... Θα τα βρεις όλα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3715925#post3715925 :) Σε ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η 2η παράγραφος (radio) και μόνο η 2η επιλογή της (PUIE1) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Καλησπέρα... Ψάχνω ένα πρόγραμμα με το οποίο συνδέω omnia i900 με τον υπολογιστή και να το χειρίζομαι από εκεί... Ψάξε για το "MyMobiler" (για χειρισμό μέσω xp ολόκληρης της συσκευής με απεικόνηση της οθόνης της στο PC σου). Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το destinator 7. Δεν λειτουργεί με το omnia i900 με τις αρχικές ρυθμίσεις και οι δορυφόροι απλά αγνοούνται.... Ακολούθησα κάποιες πιθανές λυσεις που βρήκα για το ΟΜΝΙΑ αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να ξεπαγιάσω στο μπαλκόνι!!! :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: Γίνε ποιο σαφής! Λειτουργούσε και χωρίς να πειράξεις κάτι μουλάρωσε; Το Dest7 "βλέπει" το δέκτη σου; @cps424: Σε παρακαλώ γράψε κανονικά όπως όλοι μας. Εκτός του ότι είναι θέμα κανονισμών, φαντάζεσαι πόσο δυσανάγνωστο θα ήταν το forum αν κάναμε όλοι μας τέτοιου είδους τροποποιήσεις (bold, italic κτλ) στα post μας; Εν Χριστό αδελφέ Ιωάννη, μα επίτηδες τα έκανα έτσι ώστε να είναι ευανάγνωστα στον κάθε ένα, βήμα προς βήμα οι ερωτήσεις και οι αντίστοιχες απαντήσεις,διευκρινήσεις και επιπλέον υπέρ-τονίζοντας ιδιαιτέρως τα πλέον κρίσιμα σημεία. Aν όμως το θέτεις ως θέμα κανονισμών...έχασα και κατά την άποψη μου και οι αναγνώστες! πολλες φορες κολάει το GPS και δεν βρισκει δορυφόρους, και η μονη λυση ειναι.. ενα απλό restart του τηλεφώνου (off/on). Το εκανες? YΓ. αλλάζοντας Radio (κατι σαν ρυθμίσεις, καμια σχεση με το FM-radio) και οχι ROM, είδα μεγάλη βελτίωση στην αποκριση του GPS. Αν το πρόβλημα αφορά μπλοκάρισμα του δέκτη GPS (σπάνιο <10%), πρέπει να αφαιρεθεί για 2-3 λεπτά η μπαταρία. Απλή επαννεκίνηση,ή soft reset δεν αρκούν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Πως μπορω να δημιουργησω ομαδες επαφων στο Omnia οπως εκεινες που δημιουργουμε στα Nokia; Θελω να μπορω να βαλω εναν ηχο κλησης για καθε ομαδα οπως π.χ Ηχος κλησης για Δουλεια->Συναδελφους , Ηχος κλησης για παρεα-φιλους κ.τ.λ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Σε κάθε επαφή στα Windows Mobile μπορείς να ορίσεις κατηγορίες στις οποίες ανήκει. Για να αναθέσεις ringtone σε μια κατηγορία χρησιμοποίησε το VipPimRingTone. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Εγώ πάλι δεν έχω βάλει ήχο σε group αλλά σε άτομα. Εχω βάλει καμιά 20 αριά διαφορετικά ringtones σε καμιά 20αριά διαφορετικά άτομα (ένα ένα). Εφ όσον όμως υπάρχει το πρόγραμμα που πρότεινε ο ferengi (το οποίο δε γνώριζα) είναι καλύτερα. Απ ότι είδα κι εγώ κάνει το ίδιο πράγμα αλλά αυτόματα. Πάει και βάζει σε κάθε άτομο δικό του ringtone με βάση την ομάδα ένα ένα. Βλέπω όμως ότι απαιτεί .net (το οποίο εγώ δεν έχω βάλει στο κινητό μου) Edited October 17, 2011 by Yoda σχόλιο για .net Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimeim Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Έχω το omnia εδώ και τρία χρόνια και παρότι διαβάζω το forum αρκετά συχνά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Και αυτό λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε με την εγγραφή video. Ξαφνικά και εκεί που χρησιμοποιούσα αρκετά συχνά την εγγραφή video, απενεργοποιήθηκε η δυνατότητα για εγγραφή σε ανάλυση 320x240 και 640x480 και απέμεινε μονάχα η δυνατότητα για εγγραφή σε ανάλυση 176x144 (σε μικρό μέγεθος καρέ). Μήπως ξέρει κάποιος πώς διορθώνεται αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) μηπως δεν εχεις αρκετη μνημη?? δεν ξερω... παιδια εκανα φορματ περασα μια BDHJ3 για οσους ξερουν... το λοιπον... τι κοπλο μου ελεγες φιλε μου με το memaid? :) μια ακομη ερωτηση, εβαλα μια με ενα ραδιο... τι διαφορες εχουν μεταξυ τους τα ραδιο?? δηλαδη ειναι ολα καλα... ποιο ειναι το προτειμοτερο?? και αυτα ανεβαζουν τις τιμες sar?? Edited October 17, 2011 by vgnFE31h Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimeim Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Την μνήμη την έλεγξα και υπάρχει υπεραρκετή διαθέσιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts