Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 ... δεν ξέρω φίλε ... εγώ 9 στις 10 που θα κατεβάσω, δεν κάθετε :( απο που της κατεβαζεις ? και βασικα να ειναι free ... Στα link που σου έδωσα κοίταξες; Να είμαι ειλικρινής με το "δεν κάθεται" δεν μπορεί να καταλάβει και πολλά κάποιος. Αν θες γίνε πιο αναλυτικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 ... δεν ξέρω φίλε ... εγώ 9 στις 10 που θα κατεβάσω, δεν κάθετε :( απο που της κατεβαζεις ? και βασικα να ειναι free ... Έχε υπόψη σου ότι οι περισσότερες εφαρμογές που παίζουν σε 6.1 παίζουν και σε 6.5. Από την άλλη όμως στα windows mobile, υπάρχουν θέματα συμβατότητας μεταξύ συσκευών λόγω διαφορετικών αναλύσεων. Κατά συνέπεια θα πρέπει να προσέχεις όταν κατεβάζεις μια εφαρμογή να αναφέρει ότι είναι συμβατή με Omnia ή τουλάχιστον να είναι συμβατή με συσκευές ανάλυσης WQVGA (240x400). Οι πιο πρόσφατες εφαρμογές στοχεύουν συσκευές υψηλότερης ανάλυσης και δεν είναι συμβατές με Omnia, αν ψάξεις όμως λίγο θα βρεις πλήθος παλιότερων εφαρμογών που είναι συμβατές. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) Εβαλα κανονικά το κινητό μου για φόρτιση το βράδυ, άναψε το κόκκινο φωτάκι (που σημαίνει οτι φορτίζει) και το πρωί αντί για πράσινο το βρήκα εντελώς σβηστό! Δοκίμασα να ανάψω το κινητό αλλά δεν άναβε. Η μπαταρία ήταν τελείως άδεια. Βάζω λοιπόν μιά 2η μπαταρία που έχω (επίσης γνήσια) και το βάζω για φόρτιση. Αν το βάλω για φόρτιση σβηστό, αδειάζει εντελώς τη μπαταρία. Αν το βάλω για φόρτιση αναμμένο, κάνει συνεχώς μπλιπ-μπλιπ και ΔΕ φορτίζει. Το πήγα στο κατάστημα κινητών που το πήρα, όπου αφού το κράτησαν για 2 εβδομάδες μου απάντησαν απλά πως... "Δε φτιάχνεται" Προχθές λοιπόν το πήγα ο ίδιος στo service της Samsung οπου μου είπαν πως "Δεν υπάρχει δε φτιάχνεται. Είναι απλά θέμα κόστους" Επικοινώνησαν την αμέσως επόμενη μέρα (χθες) και μου είπαν πως θα προσπαθήσουν να το επισκευάσουν με ένα κόστος 50€ (το οποίο και δέχτηκα) Αλλά αν δεν παίξει θα πρέπει να αλλάξουν πλακέτα (με ένα εξτρά κόστος 180€). Η ερώτηση λοιπόν είναι: "Καλά τα 50 τα ρισκάρω. Αξίζει όμως να δώσω 180 για επισκευή ή να βάλω άλλα 50 και να πάρω ένα άλλο μοντέλο?" Edited June 2, 2011 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) Εβαλα κανονικά το κινητό μου για φόρτιση το βράδυ, άναψε το κόκκινο φωτάκι (που σημαίνει οτι φορτίζει) και το πρωί αντί για πράσινο το βρήκα εντελώς σβηστό! Δοκίμασα να ανάψω το κινητό αλλά δεν άναβε. Η μπαταρία ήταν τελείως άδεια. Βάζω λοιπόν μιά 2η μπαταρία που έχω (επίσης γνήσια) και το βάζω για φόρτιση. Αν το βάλω για φόρτιση σβηστό, αδειάζει εντελώς τη μπαταρία. Αν το βάλω για φόρτιση αναμμένο, κάνει συνεχώς μπλιπ-μπλιπ και ΔΕ φορτίζει. Το πήγα στο κατάστημα κινητών που το πήρα, όπου αφού το κράτησαν για 2 εβδομάδες μου απάντησαν απλά πως... "Δε φτιάχνεται" Προχθές λοιπόν το πήγα ο ίδιος στo service της Samsung οπου μου είπαν πως "Δεν υπάρχει δε φτιάχνεται. Είναι απλά θέμα κόστους" Επικοινώνησαν την αμέσως επόμενη μέρα (χθες) και μου είπαν πως θα προσπαθήσουν να το επισκευάσουν με ένα κόστος 50€ (το οποίο και δέχτηκα) Αλλά αν δεν παίξει θα πρέπει να αλλάξουν πλακέτα (με ένα εξτρά κόστος 180€). Η ερώτηση λοιπόν είναι: "Καλά τα 50 τα ρισκάρω. Αξίζει όμως να δώσω 180 για επισκευή ή να βάλω άλλα 50 και να πάρω ένα άλλο μοντέλο?" Κι εγώ ΟΜΝΙΑ είχα και το πουλάω αυτή τη περίοδο (μ' ένα σορό "έξτρα")... Για μένα, πάρε καινούργιο - και δεν εννοώ το ΔΙΚΟ ΜΟΥ, εννοώ... μη ξοδέψεις χρήματα για σέρβις. Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα γράφτηκα στο site και ελπίζω να με βοηθήσετε με το πρόβλημα που έχω. Λοιπόν έχω το καταπληκτικό Omnia :p και δέν εχω κανένα παράπονο γία το hardware , αλλά ΔΕΝ την παλέυω άλλο με τα WM 6.1!!! δεν κάθεται ΚΑΜΙΑ εφαρμογή!!! Βαρέθηκα το να εχω ενα smartphone και να το έχω default :( μια ιδέα ήταν να το κάνω andromnia , αλλα η έκδοση που κυκλοφορεί ειναι 0,35 κάτι τέτιο ... και δεν λέει οταν στην αγορα κυκλοφορεί η 2. κατι... μετά το μονο που μέμει ειναι να το κανω WM 6.5. ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ?!?!?!?!?!?!?!?! οποτε εαν εχετε να πείτε τπτ PLS HELP! Αndroid & ΟΜΝΙΑ, ΞΕΧΝΑ το!!! Δεν γίνεται... Το ΟΜΝΙΑκι είναι ωραίο κινητάκι, ήταν και "Best of Year" όταν βγήκε... αλλά πάσχει από επεξεργαστή και μνήμη, για Android... Βάλε αυτήν εδώ, που γράφω στο Signature μου, στο profile μου στο Μodaco.com: http://www.modaco.com/content/i900-general-omnia-rom-discussion/320491/england-complete-ultimate-theme-startup-m2d-s2u2/#entry1442444 Και το ράδιο που χρησιμοποιώ. Η διαδικασία φλασαρίσματος είναι πάναπλη και διαρκεί περίπου 3 λεπτά. (Η εργοστασιακή - και μάλιστα η ελληνική - είναι "της πλάκας". Όταν βάλεις αυτή που σου προτείνω, θα νομίζεις ότι έχει ΑΛΛΟ κινητό!) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Επανειλημμένως σε έχω παρακαλέσει να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited June 2, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Παιδια μηπως υπαρχει κανα αναλυτικο guide και μια καλη και σταθερη rom ? ευχαριστω. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Παιδια μηπως υπαρχει κανα αναλυτικο guide και μια καλη και σταθερη rom ? ευχαριστω. Ρώτα με ό,τι θες, μέχρι πριν ένα μήνα (και για 2 σχεδόν χρόνια), είχα το i900 - το οποίο το πουλώ κιόλας σε εξευτελιστική τιμή. Για ΚΑΛΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ρομ ΔΙΧΩΣ κανένα πρόβλημα, αναγκαστικά θα δεις ΜΟΝΟ WM6.1 rom - που 'ναι "μάπα" οπτικά (στα γραφικά). Αν θες ΟΜΟΡΦΑ γραφικά και όσο το δυνατόν σταθερή WM6.5.x rom (με φοβερά γραφικά, αλλά κάποια μικρο-προβληματάκια ενδεχομένως θα σου βγάλει - ΟΛΕΣ βγάζουν), τότε για μένα, ΑΚΟΜΑ, η καλύτερη θεωρείται είτε του OCK η "GTX" (build 23118) - φοβερή, αυτήν έχω στο i900 μου που πουλώ... είτε του Krazy Radd "JN Foundation" η "ZUIF2 Vs. XBIJ1 WM 6.5.X build 23563 Manila2D V2 G-Carbon 24.04.10"... η οποία είναι κι αυτή ΑΠΑΙΧΤΗ!!! Επίσης, του νέου "σεφ" Yonn, η "i900_SPB_DROID" (build 23149, με SPB shell πάνω με skin Android!), η "i900_M2D_STD_XPR" (build 23144), η "i900B7300_V3a_LZX" (build 21908) ή μια άλλη, η "i900_M2D_XPR_STD" (build 23138). Eιδικά του Krazy Radd & του OCK, είναι φοβερές!... Του Yonn, είναι πολύ καλές κι αυτές, απλά ΛΙΓΟ τις δοκίμασα (τις άλλες των δύο πρώτων "σεφ", τις έχω ΞΕΣΚΙΣΕΙ!) Γενικά, υπάρχουν και ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ "σεφ" φοβερές roms, απλά ΔΕΝ είναι νέες firmware/build (πια), γιατί π.χ. οι Sector, Shokka9 και άλλοι (που 'μαστε και friends και τα λέμε στο Modaco.com), έχουν πάψει εδώ και πολύ καιρό να 'χουν ΟΜΝΙΑ. ΑΝ ΘΕΣ, σου λέω για την (κατ' εμέ) ΚΟΡΥΦΑΙΑ ever WM6.1 rom, που με την προσθήκη και κάποιων γραφικών, είναι "αστεράτη"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Υπάρχει καμιά Rom *Wm6.5 δοκιμασμένη Ελληνική να την δοκιμάσω Έψαξα για Wm6.5 Ελληνική και δεν βρήκα Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Υπάρχει καμιά Rom *Wm6.5 δοκιμασμένη Ελληνική να την δοκιμάσω Έψαξα για Wm6.5 Ελληνική και δεν βρήκα Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Βρήκα μόνο του Sector την BDHJ3 21232 αλλά το link δεν δουλεύει Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Βρήκα μόνο του Sector την BDHJ3 21232 αλλά το link δεν δουλεύει Φίλε, είχα 5GBs από ρομς (ελληνικές & αγγλικές) για ΟΜΝΙΑ!!!!!! ΕΙΔΙΚΑ του Sector (που 'μαστε και φίλοι απ' το Modaco) όπως και του SHOKKA9, τις ΕΙΧΑ ΟΛΕΣ τους! Απλά, μετά που πήρα το Leo τις ΣΟΥΤΑΡΑ όλες, εκτός από μερικές ΣΟΥΠΕΡ του OCK και του Krazy Radd - που σου πρότεινα κιόλας. Για ελληνικές, δεν ξέρω πια αν δουλεύουν τα λινκ στην διεύθυνση που σου έδωσε ο φίλος πιο πάνω. Πάντως, ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΟΥΝ οι ελληνικές. Γνώμη μου, βάλε αγγλικές - υπάρχουν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ και ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ builds στο διαδίκτυο (Modaco και αλλού)... ΑΝ ΘΕΣ, σου στέλνω τις δικές μου, καρα-δοκιμασμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Νασε καλά φίλος κατέβασα την i908 ZUIF2 Vs. XBIJ1 WM 6.5.X build 23563 Manila2D V2 G-Carbon 24.04.10 θα την δοκιμάσω Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) Νασε καλά φίλος κατέβασα την i908 ZUIF2 Vs. XBIJ1 WM 6.5.X build 23563 Manila2D V2 G-Carbon 24.04.10 θα την δοκιμάσω ΔΕΝ έχεις βάλει ΑΛΛΗ ρομ, εκτός της "μαμίσιας", ως τώρα; Γιατί σε ρωτώ... Γιατί, θα πάθεις ΣΟΚ (!!!!) απ' τα φοβερά γραφικά και την ΑΠΟΔΟΣΗ (πλέον) της συσκευής! Είναι μια απ' τις καλύτερες αυτή η Carbon του φίλου μου το K.Radd (ή αλλιώς όπως τον "βάφτησα" στο Modaco... "Obi-one" - απ' το StarWars! Διότι είναι... Τζεντάι στις ΟΜΝΙΑ ρομς!) Για "goodies" και άλλα πράγματα, ψάξε στο προφίλ μου (στο Modaco): http://www.modaco.com/user/688594/andrew-mazlim/ http://www.modaco.com/content/i900-general-omnia-rom-discussion/320491/england-complete-ultimate-theme-startup-m2d-s2u2/ http://www.modaco.com/content/i900-general-omnia-rom-discussion/317788/omnia-i900-apps-tools-tweaks-utilities-visuals/ Edited June 15, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου..Δεν είναι δικιά μου η συσκευή είναι του αδερφού μου και είπα να το μαγειρέψω λίγο να γίνει κινητό, εγώ έχω το HTC Sensation. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου..Δεν είναι δικιά μου η συσκευή είναι του αδερφού μου και είπα να το μαγειρέψω λίγο να γίνει κινητό, εγώ έχω το HTC Sensation. Άμα του βάλεις αυτήν την ρομ, το XBIC1 ράδιο και αν γουστάρει φουτμπόλ θέμα... αυτό που έφτιαξα και πόσταρα στο Modaco, θα πάθει "λαλά" ο αδερφός σου!!! Να 'σαι καλά, ό,τι θες, λέγε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 @andrewmaslim: Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Οπουδήποτε αλλού διαγράφονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Εβαλα κανονικά το κινητό μου για φόρτιση το βράδυ, άναψε το κόκκινο φωτάκι (που σημαίνει οτι φορτίζει) και το πρωί αντί για πράσινο το βρήκα εντελώς σβηστό! Δοκίμασα να ανάψω το κινητό αλλά δεν άναβε. Η μπαταρία ήταν τελείως άδεια. Βάζω λοιπόν μιά 2η μπαταρία που έχω (επίσης γνήσια) και το βάζω για φόρτιση. Αν το βάλω για φόρτιση σβηστό, αδειάζει εντελώς τη μπαταρία. Αν το βάλω για φόρτιση αναμμένο, κάνει συνεχώς μπλιπ-μπλιπ και ΔΕ φορτίζει. Το πήγα στο κατάστημα κινητών που το πήρα, όπου αφού το κράτησαν για 2 εβδομάδες μου απάντησαν απλά πως... "Δε φτιάχνεται" Προχθές λοιπόν το πήγα ο ίδιος στo service της Samsung οπου μου είπαν πως "Δεν υπάρχει δε φτιάχνεται. Είναι απλά θέμα κόστους" Επικοινώνησαν την αμέσως επόμενη μέρα (χθες) και μου είπαν πως θα προσπαθήσουν να το επισκευάσουν με ένα κόστος 50€ (το οποίο και δέχτηκα) Αλλά αν δεν παίξει θα πρέπει να αλλάξουν πλακέτα (με ένα εξτρά κόστος 180€). Η ερώτηση λοιπόν είναι: "Καλά τα 50 τα ρισκάρω. Αξίζει όμως να δώσω 180 για επισκευή ή να βάλω άλλα 50 και να πάρω ένα άλλο μοντέλο?" Παρέλαβα μόλις σήμερα. Τελικά κατάφεραν να μου το επισκευάσουν με κόστος 50€. Εχω πάλι το Omnia-κι μου... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Παρέλαβα μόλις σήμερα. Τελικά κατάφεραν να μου το επισκευάσουν με κόστος 50€. Εχω πάλι το Omnia-κι μου... Έχει ξανασυμβεί σε ΟΜΝΙΑκια. Κάτι "έπαιζε" με τις μικροσκοπικές συνδέσεις στην υποδοχή του βύσματος φορτιστή/USB καλώδιου. Χαίρομαι που "ξαναπαίζει" το ΟΜΝΙΑκι σου! Μη ξεχνάμε, το ΟΜΝΙΑκι (i900, ΟΧΙ ο "μούφα" διάδοχός του!) ήταν το ΤΟΠ κινητό για 1 χρόνο τουλάχιστον. Και ακόμα και τώρα, ΜΙΑ ΧΑΡΑ "κρατιέται", για χρήστες με απλή/μέτρια χρήση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) Έχει ξανασυμβεί σε ΟΜΝΙΑκια. Κάτι "έπαιζε" με τις μικροσκοπικές συνδέσεις στην υποδοχή του βύσματος φορτιστή/USB καλώδιου. Χαίρομαι που "ξαναπαίζει" το ΟΜΝΙΑκι σου! Μη ξεχνάμε, το ΟΜΝΙΑκι (i900, ΟΧΙ ο "μούφα" διάδοχός του!) ήταν το ΤΟΠ κινητό για 1 χρόνο τουλάχιστον. Και ακόμα και τώρα, ΜΙΑ ΧΑΡΑ "κρατιέται", για χρήστες με απλή/μέτρια χρήση! Κατ αρχήν το GPS του είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Eχω πάρει τώρα το Galaxy ACE. Παρόλο που είναι 4 χρόνια μεταγενέστερο τηλέφωνο, το GPS του δε συγκρίνεται με το omnia. Τα δε προγράμματα που έχω βάλει στο omnia δεν πιστεύω να τα ξαναβρώ στο νέο. (Ηχογράφηση κλήσεων, τηλεφωνητές ανάλογα με τον καλούντα, φωνητική κλήση, εντοπισμός συσκευής και πολλά πολλά άλλα) Ασε δε που το Android μου έχει σπάσει να νεύρα με τις διαφημίσεις του. Πρέπει να καταφύγει κανείς σε "μαϊμουδιές" για να καταφέρει να απαλλαγεί από αυτές. Μιλώντας για GPS, το omnia μου κλειδώνει δορυφόρους ΜΕΣΑ στο σπίτι αρκεί να πλησιάσω προς το παράθυρο. (Μένω σε μονοκατοικία στον Πειραιά περιτριγυρισμένη από ψηλές πολυκατοικίες.) Το Radio που του φοράω (και δεν αλλάζω με τίποτε) είναι το PUIE1 (To καλύτερο για GPS) Τέλος να πω πως χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι σαν όλους εσάς εδώ που ασχολούνται ακόμη με το Omnia i900. :) Edited June 20, 2011 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Κατ αρχήν το GPS του είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Eχω πάρει τώρα το Galaxy ACE. Παρόλο που είναι 4 χρόνια μεταγενέστερο τηλέφωνο, το GPS του δε συγκρίνεται με το omnia. Τα δε προγράμματα που έχω βάλει στο omnia δεν πιστεύω να τα ξαναβρώ στο νέο. (Ηχογράφηση κλήσεων, τηλεφωνητές ανάλογα με τον καλούντα, φωνητική κλήση, εντοπισμός συσκευής και πολλά πολλά άλλα) Ασε δε που το Android μου έχει σπάσει να νεύρα με τις διαφημίσεις του. Πρέπει να καταφύγει κανείς σε "μαϊμουδιές" για να καταφέρει να απαλλαγεί από αυτές. Μιλώντας για GPS, το omnia μου κλειδώνει δορυφόρους ΜΕΣΑ στο σπίτι αρκεί να πλησιάσω προς το παράθυρο. (Μένω σε μονοκατοικία στον Πειραιά περιτριγυρισμένη από ψηλές πολυκατοικίες.) Το Radio που του φοράω (και δεν αλλάζω με τίποτε) είναι το PUIE1 (To καλύτερο για GPS) Τέλος να πω πως χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι σαν όλους εσάς εδώ που ασχολούνται ακόμη με το Omnia i900. :) Μέχρι πριν ΛΙΓΟ καιρό, είχα κι εγώ το i900 ακόμα - τώρα το 'χω βάλει σ' αγγελία για να πωληθεί, διότι πήρα το HD2 Leo (αμερικάνικη έκδοση)... Όντως, το ΟΜΝΙΑκι (το "1", όχι το ΟΜΝΙΑ ΙΙ!), ήταν/είναι φοβερό τηλεφωνάκι. ΑΝ ΕΙΧΕ και κάνα πιο γρήγορο επεξεργαστή και λίγο παραπάνω εσωτερική μνήμη, θα 'ταν ΚΟΡΥΦΑΙΟ ακόμα! Πραγματικά, το GPS του (με τις κατάλληλες ρυθμίσεις και tweaks) ήταν ταχύτατο (μέσα σε 5-10'' το πολύ) - αν και βέβαια το GPS του Leo ΔΕΝ συγκρίνεται, πιάνει 3-5 δορυφόρους σχεδόν με το που ανοίγεις το Primo... Φυσικά, εννοείται, ότι είχαν/έχουν βγει ΑΠΕΙΡΕΣ εφαρμογές για το ΟΜΝΙΑ και μένεις απόλυτα ευχαριστημένος απ' τις διάφορες εφαρμογές. Και το κυριότερο (για μένα, ειδικά τώρα με το Leo), έχει την συγκεκριμένη οθόνη που με το stylus έκανα "παπάδες" με το VPainter (σκιτσάκια) - ενώ με το Leo (και με ΔΥΟ αγορές διαφορετικών stylus!), ακόμα να καταφέρω να σκιτσάρω... (Άσχετο. Αν έχεις γνωστό που ενδιαφέρεται για ΣΟΥΠΕΡ ευκαιρία ΟΜΝΙΑ, στείλε ΡΜ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 (edited) Νασε καλά φίλος κατέβασα την i908 ZUIF2 Vs. XBIJ1 WM 6.5.X build 23563 Manila2D V2 G-Carbon 24.04.10 θα την δοκιμάσω Επειδη μου δωσανε ενα omnia και λεω να αρχισω να το πειραζω μπορεις να μου πεις αν αυτη η ρομ ειναι καλη και το link που την βρήκες? adrewmaslim τι προτεινεις να του περασω και απο ρομ/ραδιο και απο apps? Edited June 25, 2011 by Zaxos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Επειδη μου δωσανε ενα omnia και λεω να αρχισω να το πειραζω μπορεις να μου πεις αν αυτη η ρομ ειναι καλη και το link που την βρήκες? Mια απ' τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ που υπαρχουν στο διαδικτυο, ειναι! Εδω κοιτα, ενω εχει κι αλλες απ' τον ιδιο (KrazyRadd): http://www.modaco.com/content/i900-general-omnia-rom-discussion/306136/i908-zuif2-vs-xbij1-jn-foundation-roms/ Επισης, εγω το τελευταιο διαστημα, χρησιμοποιουσα μια τελευταια του OCK. Εδω: http://www.modaco.com/content/i900-general-omnia-rom-discussion/297396/ocks-wm6-5-roms-premium-m2d-m2d-classic-titanium-ultralite/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 (edited) Στο πρωτο λινκ ποια απτις 3 εκδοσεις να διαλεξω?Ποια θεωρεις λιγοτερο προβληματικη γιατι σκοπευω να του βαλω μια και να σταματησω να το πειραζω. Αυτη ειναι βασισμενη σε Win 6.5? επειδη δεν ειναι ελληνικες τι διαφορες θα δω? Επεισης σου βρισκεται προχειρο κανα λινκ με οδηγιες φλασαρισματος για αυτες τισ ρομ? προς το παρων του εχω περασει αυτη i900-HJ3-HJ2-ID1 Edited June 25, 2011 by Zaxos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Στο πρωτο λινκ ποια απτις 3 εκδοσεις να διαλεξω?Ποια θεωρεις λιγοτερο προβληματικη γιατι σκοπευω να του βαλω μια και να σταματησω να το πειραζω. Αυτη ειναι βασισμενη σε Win 6.5? επειδη δεν ειναι ελληνικες τι διαφορες θα δω? Επεισης σου βρισκεται προχειρο κανα λινκ με οδηγιες φλασαρισματος για αυτες τισ ρομ? προς το παρων του εχω περασει αυτη i900-HJ3-HJ2-ID1 Την... i908 ZUIF2 Vs. XBIJ1 WM 6.5.X build 23563 Manila2D V2 G-Carbon (24.04.10) θα βάλεις... Απ' το δεύτερο λινκ, θα βάλεις αυτή που είχα έως πρόσφατα (πριν το πουλήσω το ΟΜΝΙΑκι): την GFX.build 23118. Eννοείται ότι είναι σε WM6.5.x, διότι οι WM6.1 έχουν πάψει από καιρό να "παίζουν" - αν και ΚΑΠΟΙΟ που "παραδοσιακά" τις γουστάρουν (κακά τα ψέματα, ΠΙΟ "ΣΤΡΩΤΕΣ" είναι οι WM6.1, απλά προτιμούν οι περισσότεροι τις WM6.5.x διότι τα γραφικά είναι "έτη φωτός" ωραιότερα!) και υπάρχουν ακόμα κάποιες WM6.1... Αν θες να βάλεις μια (σαφώς) πιο "στρωτή" rom, αναγκαστικά πρέπει να πας σε WM6.1 - αν και οι δύο που σου προτείνω είναι ΜΑΚΡΑΝ οι πιο "τζετ" (ελάχιστα μικρο-προβληματάκια, ασήμαντα) WM6.5.x! Ως αγγλικές, το μόνο που έχουν διαφορετικό είναι τα μενού όλα είναι στ' αγγλικά (διαβάζεις φυσικά ελληνικά, εφόσον επιλέξεις στα REGION SETTINGS "Greece") και φυσικά το πληκτρολόγιο ΔΕΝ έχει ελληνικά να γράφεις, οπότε πρέπει να περάσει κάνα cab-άκι που να προσθέτει τα ελληνικά (υπόθεση μισού λεπτού!). "Οδηγίες φλασαρίσματος" είναι ΟΙ ΙΔΙΕΣ για ΟΛΕΣ τις ρομ, εκτός απειροελάχιστων/σπάνιων περιπτώσεων, που σου γράφουν στα πρώτα ποστ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις. Οι συγκεκριμένες, δεν θέλουν τίποτα. Εάν έχεις ξαναφλασάρει, έχεις περάσει ήδη όλους τους drivers κι ό,τι χρειάζεσαι. Έχεις το ΟΜΝΙΑκι με 30% μπαταρία το λιγότερο (άσε τι λένε για 100% ότι πρέπει να 'χει, μπούρδες, αυτό ίσχυε με το ΠΑΛΙΟ τρόπο, το GrandPrix φλασάρισμα), το συνδέεις, κάνεις 1-2 sychronizing για να βεβαιωθείς ότι είναι "τζετ" η σύνδεση του ΟΜΝΙΑ με το PC σου, κάνεις διπλό-κλικ στο εικονίδιο της rom... ακολουθείς τις οδηγίες... περιμένεις ΤΟ ΠΟΛΥ 1-2 λεπτά να γίνει το φλασάρισμα, το αφήνεις συνδεδεμένο στο PC, κάνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ η rom τις απαιτούμενες ρυθμίσεις, κάνει κάνα-δυο reboot και κάποια στιγμή φτάνει στην οθόνη του PIN pannel... οπότε, αποσυνδέεις και βάζεις το PIN και μπαίνεις. Μετά, τραβάς ένα "ξεγυρισμένο" hard-reset (ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ hard-reset μετά από φλασάρισμα), περιμένεις πάλι να γίνουν αυτόματα όλες οι ρυθμίσεις κι όταν ξαναμπείς στο PIN pannel για δεύτερη φορά πια... βάζεις το ΡΙΝ και μπαίνεις να ΠΑΙΞΕΙΣ επιτέλους. ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ μετά, πας και βάζεις στο Settings>Personal Settings>Phone στο tab που λέει "Band"... από Auto... το GPRS 900-1800 (για ν' αποφεύγεις τις αυτόματες συνδέσεις στο διαδίκτυο), βάζεις το NoData και τα απενεργοποιείς ΟΛΑ (πάλι για να 'σαι σίγουρος ότι δεν θα συνδέεσε αυτόματα), μετά πας στα System Settings>Region Settings την επιλογή "Greece" και βάζεις και το cab-ακι για το ελληνικό πληκτρολόγιο, κάνεις soft-reset, ξαναμπαίνεις και συνδέεις πάλι το ΟΜΝΙΑ με το PC και ξανακάνεις ΦΟΥΛ sychronizing... οπότε ρυθμίζονται τα πάντα αυτόματα (ρολόγια, επαφές, κτλ.)... ...και είσαι πια "ΤΖΕΤ" να αράξεις ή να βάλεις άλλα προγράμματα να "παίξεις". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Καλησπέρα! Για το Omnia που παροπλίστηκε, μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει non phone rom για να το χρησιμοποιώ για ράδιο, μουσική και φωτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Καλησπέρα! Για το Omnia που παροπλίστηκε, μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει non phone rom για να το χρησιμοποιώ για ράδιο, μουσική και φωτό; Mε "κούφανες" μ' αυτό που έγραψες... Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο (ΠΡΩΤΗ φορά έχω ακούσει για... firmware που να δουλεύει ΔΙΧΩΣ ράδιο/phone!). Απλά, ερωτώ: ΠΟΙΟ το πρόβλημα να 'χεις το Omnia ΔΙΧΩΣ SIM κάρτα, έτσι όπως το 'χεις τώρα; ΔΕΝ θα δουλεύει ως τηλέφωνο (πια), αφού δεν θα 'χει την SIM. Θα 'ναι απλά ένα PDA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts