DeathAngel Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Ερώτησούλα. Υπάρχει κάπιο πρόγραμμα να πέρνει backup μήνυματα, τηλεφωνικό κατάλογο και προγράμματα για να επαναφέρεις το τηλέφωνο όπως ήταν πρίν από ένα hard reset. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Ερώτησούλα. Υπάρχει κάπιο πρόγραμμα να πέρνει backup μήνυματα, τηλεφωνικό κατάλογο και προγράμματα για να επαναφέρεις το τηλέφωνο όπως ήταν πρίν από ένα hard reset. Spb Backup http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/backup/ Υπαρχει και το PIM Backup μονο για personal information http://www.dotfred.net/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Οταν βλεπω ταινιες η με το Coreplayer η με το TCPMP μετα απο 10 λεπτα παγωνει η σκηνη για 2-3 δευτερολεπτα.Γιατι συμβαινει αυτο?Πως μπορω να το εξαλειψω?Ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον μου δωσει μια απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Παιδια, αποκλειεται!! Το αποκλυω να μην εχει βγει προγραμμα σε WINDOWS MOBILE , που να μην δεχεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ χαρτες αποθηκευμενους!μην πω garmin. Με κοβω να ξεκιναμε ψαξιμο ολοι μαζι. Τι εννοείς; :confused: Free πρόγραμμα πλοήγησης δεν υπάρχει. Οι επιλογές είναι πολλές αλλά μόνο για εμπορικά λογισμικά, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 μπορω να αποθηκευσω δευτερο νουμερο σε καποια επαφη;εψαξα αλλα δεν βρηκα τετοια επιλογη.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Ρε παιδιά, είμαι καινούργιος με το omnia και πιθανόν να έχει γίνει κουβέντα στις προηγούμενες 800 σελίδες. Η κάθε επαφή έχει περιορισμό στους χαρακτήρες, 8-9 νομίζω. Δηλαδή δεν μπορεί να έχει κανείς στον κατάλογο (και να φαίνονται) πλήρη ονοματεπώνυμα; Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Σε αρκετές σελίδες στις οποίες μπαίνω με τον Opera Mobile του Omnia, εμφανίζεται ένα κουτάκι σε κάποιο μέρος (ανάλογα με τη σελίδα), το οποίο γράφει "Flash Lite 2.1 for Windows Mobile 5 will support Flash 7 content for mobile devices only". Τι σημαίνει αυτή η ένδειξη; Λείπει κάποιο πρόγραμμα; Από πού και πώς μπορώ να το εγκαταστήσω; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Ρε παιδιά, είμαι καινούργιος με το omnia και πιθανόν να έχει γίνει κουβέντα στις προηγούμενες 800 σελίδες. Η κάθε επαφή έχει περιορισμό στους χαρακτήρες, 8-9 νομίζω. Δηλαδή δεν μπορεί να έχει κανείς στον κατάλογο (και να φαίνονται) πλήρη ονοματεπώνυμα; Σε εμένα, πλήρη φαίνονται. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται με επαφές περασμένες στη SIM, αλλά αν περάσεις τις επαφές σου στο Outlook και τις συγχρονίσεις με το κινητό, φαίνονται όλα τα γράμματα (όσα χωράνε στην οθόνη τουλάχιστον, ανάλογα αν το έχεις σε portrait ή landscape mode). Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdorbar Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 DeadPoet : Δες στην σελίδα 754 το ποστ #11309 , στο νούμερο 4) έχει το αρχείο για το flashlite. jnr : Πρέπει να ανοίξεις μία επαφή από τον τηλεφωνικό κατάλογο και να επιλέξεις "Μενού -> Επεξεργασία". Εκεί θα δεις έχει διάφορα πεδία για τηλ.οικίας , κινητό , τηλ.εργασίας κ.τ.λ. neten : Οι επαφές του τηλεφώνου φαίνονται μια χαρά. Της SIM είναι που δεν παίρνουν πολλούς χαρακτήρες και γιαυτό φαίνονται κομμένες. Εγώ συγχρόνισα το παλιό κινητό με τον Microsoft Outlook, και μετά το Omnia με τον Microsoft Outlook για να περάσω τις επαφές μου σωστά. Προσοχή, ίσως δεν δουλέψει ο συγχρονισμός με Outlook Express παρά μόνο με Microsoft Outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPCstas13 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 ρε παιδια πηρα το ομνια και προσπαθω να συνδεθω στο ασυρματο δικτυο μεσω wi-fi και γινεται κατι με τη vodafone και το gprs και δεν μπορω να μπω.δεν μπαινει με τιποτα.παιδες βοηθειαααααααααααα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Σε αρκετές σελίδες στις οποίες μπαίνω με τον Opera Mobile του Omnia, εμφανίζεται ένα κουτάκι σε κάποιο μέρος (ανάλογα με τη σελίδα), το οποίο γράφει "Flash Lite 2.1 for Windows Mobile 5 will support Flash 7 content for mobile devices only". Τι σημαίνει αυτή η ένδειξη; Λείπει κάποιο πρόγραμμα; Από πού και πώς μπορώ να το εγκαταστήσω; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Σε εμένα, πλήρη φαίνονται. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται με επαφές περασμένες στη SIM, αλλά αν περάσεις τις επαφές σου στο Outlook και τις συγχρονίσεις με το κινητό, φαίνονται όλα τα γράμματα (όσα χωράνε στην οθόνη τουλάχιστον, ανάλογα αν το έχεις σε portrait ή landscape mode). DeadPoet : Δες στην σελίδα 754 το ποστ #11309 , στο νούμερο 4) έχει το αρχείο για το flashlite. jnr : Πρέπει να ανοίξεις μία επαφή από τον τηλεφωνικό κατάλογο και να επιλέξεις "Μενού -> Επεξεργασία". Εκεί θα δεις έχει διάφορα πεδία για τηλ.οικίας , κινητό , τηλ.εργασίας κ.τ.λ. neten : Οι επαφές του τηλεφώνου φαίνονται μια χαρά. Της SIM είναι που δεν παίρνουν πολλούς χαρακτήρες και γιαυτό φαίνονται κομμένες. Εγώ συγχρόνισα το παλιό κινητό με τον Microsoft Outlook, και μετά το Omnia με τον Microsoft Outlook για να περάσω τις επαφές μου σωστά. Προσοχή, ίσως δεν δουλέψει ο συγχρονισμός με Outlook Express παρά μόνο με Microsoft Outlook. Thnx παιδιά! Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPCstas13 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 ρε παιδια πηρα το ομνια και προσπαθω να συνδεθω στο ασυρματο δικτυο μεσω wi-fi και γινεται κατι με τη vodafone και το gprs και δεν μπορω να μπω.δεν μπαινει με τιποτα.παιδες βοηθειαααααααααααα!!!HELP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PSP Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Κατ' αρχας ενεργοποιεις το wifi κανεις αναζητηση ασυρματων δικτυων , αφου βρεις διαθεσιμο ασυρματο δικτυο κανεις συνδεση , αφου σου δειξει συνδεδεμενο - μεχρι εδω καλα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPCstas13 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Κατ' αρχας ενεργοποιεις το wifi κανεις αναζητηση ασυρματων δικτυων , αφου βρεις διαθεσιμο ασυρματο δικτυο κανεις συνδεση , αφου σου δειξει συνδεδεμενο - μεχρι εδω καλα ; αυτα τα εχω κανει.στη συνεχεια ειναι το προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Στην συνεχεια κατεβαζεις το Modaco No Data και κανεις toggle την συνδεση gprs που δεν χρειαζεται.Την επανενεργοποιεις οποτε θες!:) Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPCstas13 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Στην συνεχεια κατεβαζεις το Modaco No Data και κανεις toggle την συνδεση gprs που δεν χρειαζεται.Την επανενεργοποιεις οποτε θες!:) οριστε??:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdorbar Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται "nodata" με το οποίο μπορείς να "ενεργοποιείς-απενεργοποιείς" τις συνδέσεις gprs,wap και mms . Έτσι προφυλάσσεσαι από το να χρεωθείς χωρίς να το καταλάβεις. Όταν ανοίγεις το πρόγραμμα επιλέγεις τι θέλεις να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις πατώντας το κουμπί "Toggle" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPCstas13 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 ολα οκ παιδες.ευχαριστω.παντως το κινητακι απλα τα σπαει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Thnx παιδιά! Για μέγιστο μήκος με χρήση Ελληνικών χαρακτήρων και πάντα με κεφαλαία σε επαφές της κάρτας Sim, απλά χρειάζεσαι Ελληνικό πληκτρολόγιο με χαρακτήρες Ελληνικούς ΧΩΡΙΣ unicode!!! (Αυτό το unicode γιατί δεν το .... :X στέλνουν επιτέλους να σωθούμε με τις ******** της κωλο-Νοκια???).Δοκίμασε να βρεις το Blimkeys keyboard να σωθείς (διαθέτει και με και χωρίς unicode Ελληνικά).Αν δεν το βρεις στείλε μου πμ με το mail σου να στο στείλω. :D;):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssd Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 enas filos mou, mou ebale to destimator sto kinito mou, to programma exei entopisi tin kairaia tis siskeueis alla den briski doriforous me tipota, xeri kanis na mou pri ti ftaiei? i na mou pou tha bro dorean to destimator na to peraso pali sto kinito mipos kai doulepsi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Καταρχην καλως ηρθες . 2ον Για το Ομνια συζηταμε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=195853 3ον Για οτι αφορα Windows Mobile Navigation διαβαζεις/ρωτας στα αναλογα θεματα (Αν το θες δωρεαν,απο εδω http://e-shop.mls.gr/) http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86 3ον Διαβαζεις τους κανονες του φορουμ http://www.myphone.gr/forum/policy.php 4ον Τελος ,διαβαζεις και αυτο http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=2&a=90 Καλη συνεχεια :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Παιδια,εχω γραψει αρκετες φορες αλλα δεν εχω λαβει απαντηση ακομα.Μπορει καποιος να μου πει γιατι μου παγωνει για 2-3 δευτερολεπτα καθε 5 με 10 λεπτα ενα εργο οταν το βλεπω με coreplayer?Μηπως δεν σηκωνει ταινιες μεγεθους 700 η περισσοτερα MB?Μηπως πρεπει να τις μετατρεπω σε αναλυση 320Χ240?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Παιδια,εχω γραψει αρκετες φορες αλλα δεν εχω λαβει απαντηση ακομα.Μπορει καποιος να μου πει γιατι μου παγωνει για 2-3 δευτερολεπτα καθε 5 με 10 λεπτα ενα εργο οταν το βλεπω με coreplayer?Μηπως δεν σηκωνει ταινιες μεγεθους 700 η περισσοτερα MB?Μηπως πρεπει να τις μετατρεπω σε αναλυση 320Χ240?Ευχαριστω Το όμνια παίζει όλες τις αναλύσεις απροβλημάτιστα, τώρα στην περίπτωσή σου ίσως να μην έχεις την τελευταία έκδοση του coreplayer ή να μην έχεις βάλει κάποιους απαραίητους drivers! Αλλά καλύτερα να χρησιμποιήσεις το Tcpmp με ενσωματωμένο Patch υποτίτλων!!! Ρίξε μιά ματιά εδώ Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Το όμνια παίζει όλες τις αναλύσεις απροβλημάτιστα, τώρα στην περίπτωσή σου ίσως να μην έχεις την τελευταία έκδοση του coreplayer ή να μην έχεις βάλει κάποιους απαραίητους drivers! Αλλά καλύτερα να χρησιμποιήσεις το Tcpmp με ενσωματωμένο Patch υποτίτλων!!! Ρίξε μιά ματιά εδώ Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Ποιο είναι το default πρόγραμμα pdf viewer της samsung; Έκανα εγκατάσταση και απεγκατάσταση κάποια άλλα viewer και τώρα τα αρχεία δεν ανοίγουν με κανένα πρόγραμμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotou Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Τελικά η αλλαγή της ROM έγινε ..και το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι υπέροχο....Διανύω την 5 ημέρα χωρίς φόρτιση!Βέβαια τη στιγμή αυτή έχει μόνο μια γραμμούλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts