Tifozi Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Πατα επανω στο αρχειο να κανει εγκατασταση. Τα .cab ειναι οτι τα .exe για το πισι. Αν κατεβασεις απλα ενα .exe αρχειο δε σημαινει οτι λειτουργει αν δεν το εγκαταστησεις. Ετσι και αυτο. Οσο για τον ανιχνευτη, τσεκαρε παλι τις ρυθμισεις του, κανε και ενα restart του κινητου και πες μας παλι. ΤΟ no data.cab το κανα εγκατασταση στην μνημη του κινητου (8gb). Καλα εκανα; Οσο για τον ανιχνευτη κινησης μετα απο soft reset ξεμπλοκαρε παρολο που χα επαναλειμενως κλεισει και ξαναανοιξει το κινητο. Ευχαριστω. Καλα Χριστουγεννα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 ΤΟ no data.cab το κανα εγκατασταση στην μνημη του κινητου (8gb). Καλα εκανα; Οσο για τον ανιχνευτη κινησης μετα απο soft reset ξεμπλοκαρε παρολο που χα επαναλειμενως κλεισει και ξαναανοιξει το κινητο. Ευχαριστω. Καλα Χριστουγεννα! Δεν εχει σημασια που θα αποθηκευτει, αρκει να το βλεπεις στα προγραμματα. Αφου λειτουργει καλα τωρα ο ανιχνευτης εισαι μια χαρα. Καλα Χριστουγεννα σε ολο τον κοσμο! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Sorry, νέος στα mobile κινητά αλλά κρίσημη ερώτηση για μένα: Πόση ώρα το αφήνετε το κινητό για πλήρη φόρτιση (κλειστό εννοείται). Ευχαριστώ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Καλα Χριστουγεννα!!!!! Γνωριζει κανεις καποιο ελληνικο καταστημα που να πουλαει ΟΜΝΙΑ με αγγλικη ρομ??? Καποιος φιλος μου ειχε προτεινει το PDA4U αλλα στο site βρηκα μονο ΟΜΝΙΑ GR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Γιατι δεν παιρνεις ενα ελληνικο και να βαλεις μια αγγλικη ρομ? Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Καλα Χριστουγεννα!!!!! Γνωριζει κανεις καποιο ελληνικο καταστημα που να πουλαει ΟΜΝΙΑ με αγγλικη ρομ??? Καποιος φιλος μου ειχε προτεινει το PDA4U αλλα στο site βρηκα μονο ΟΜΝΙΑ GR. http://www.expansys.com.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Sorry, νέος στα mobile κινητά αλλά κρίσημη ερώτηση για μένα: Πόση ώρα το αφήνετε το κινητό για πλήρη φόρτιση (κλειστό εννοείται). Ευχαριστώ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Μεχρι να πρασινισει το λαμπακι, δηλαδη γυρω στις 3 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristofer Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Παρέλαβα χθες το κινητό μου από τον Γερμανό με δώρο και τους χάρτες του Garmin. Προσπαθώ να τους περάσω τώρα αλλά δυστυχώς βλέπω ότι δεν έχει κάποιον αντάπτορα που να κάνει για το κινητό. Έχει δύο αντάπτορες στο κουτάκι αλλά τα βύσματα δεν κάνουν για το κινητό. Μήπως κάνω κάτι λάθος ή κατάλαβα κάτι διαφορετικά? Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Μεχρι να πρασινισει το λαμπακι, δηλαδη γυρω στις 3 ωρες Απο την εμπειρία μου κατάλαβα ότι όταν το αφήσω για φόρτιση όλο το βράδυ 6-8 ώρες, η μπαταρια κρατάει περισσότερο... Εχω την Ελληνική ROM BDHI2 η οποία μου κράταγε περίπου 1 ημέρα... Τώρα με αυτόν τον τρόπο φόρτισης, με την χρήση που κάνω στο ΟΜΝΙΑ, κρατάει τουλάχιστον 2 ημέρες.... Παρατήρησε και άλλος αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Γιατι δεν παιρνεις ενα ελληνικο και να βαλεις μια αγγλικη ρομ? Δεν χανεις την εγγυηση αμα το αγορασεις ελληνικο και περασεις μετα αγγλικη ρομ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Αμα ειναι επισημη, νομιζω πως οχι. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 http://www.expansys.com.gr καταστημα οχι ηλεκτρονικο που να διαθετει(πχ ΠΛΑΙΣΙΟ κτλ) που να διαθετει το κινητο με αγγλικη ρομ? Σορρυ, που επιμενω απλα απ το expansys δεν ξερω τι κατασκευης θα ειναι και αμα υπαρξει προβλημα με το κινητο αντε να βρω τι να κανω. OMNIA UK υπαρχει δαιθεσιμοτητα απο 1 Φεβρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Αμα ειναι επισημη, νομιζω πως οχι. Εισαι 100% σιγουρος γι αυτο?Γιατι απ αυτα που διαβασα καταλαβα πως την χανεις την εγγυηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Απο την εμπειρία μου κατάλαβα ότι όταν το αφήσω για φόρτιση όλο το βράδυ 6-8 ώρες, η μπαταρια κρατάει περισσότερο... Εχω την Ελληνική ROM BDHI2 η οποία μου κράταγε περίπου 1 ημέρα... Τώρα με αυτόν τον τρόπο φόρτισης, με την χρήση που κάνω στο ΟΜΝΙΑ, κρατάει τουλάχιστον 2 ημέρες.... Παρατήρησε και άλλος αυτο??? Με την BDHI2 μεχρι και τον χορο της βροχης μπορει να κανεις μηπως και κρατησει η μπαταρια κανα 5ωρο παραπανω. Μπορει να μη σου κραταει ουτε 1 μερα, μετα να σου κραταει κανα διημερο, μετα να ξαναπεφτει κλπ. Αμα δεις ποσα "κολπα" εχουν ειπωθει για αυξηση αυτονομιας θα καταλαβεις.. Με λιγα λογια η συγκεκριμενη ρομ ειναι προβληματικη στη διαχειριση ενεργειας. Δεν εχει σημασια ποση ωρα θα το φορτισεις. Το καλυτερο ειναι να μπαινει για φορτιση οταν η μπαταρια θα ειναι γυρω στο 20% και μετα το βγαζεις οταν πρασινισει το λαμπακι. Ετσι κι αλλιως μετα κοβεται η φορτιση. ειτε το αφησεις ειτε οχι, ενα και το αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tifozi Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Αφου λειτουργει καλα τωρα ο ανιχνευτης εισαι μια χαρα. Καλα Χριστουγεννα σε ολο τον κοσμο! Δυστυχως δεν λειτουργει ο ανιχνευτης κινησης οπως πρεπει. Μετα απο soft reset με το που ανοιξει το κινητο δουλευει μια δυο φορες στο πρωτο λεπτο και μετα τιποτα. Να το παω πισω και να ζητησω αντικατασταση απο το Πλαισιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Δεν λειτουργεί σωστά ακόμα και μετά από hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Δυστυχως δεν λειτουργει ο ανιχνευτης κινησης οπως πρεπει. Μετα απο soft reset με το που ανοιξει το κινητο δουλευει μια δυο φορες στο πρωτο λεπτο και μετα τιποτα. Να το παω πισω και να ζητησω αντικατασταση απο το Πλαισιο; Δοκιμασε να αλλαξεις την ευαισθησια του αισθητηρα. Αν εχει χαμηλη ευαισθησια θα πρεπει να το γυριζεις σχετικα αποτομα. Βαλε την ευαισθησια πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Κατα την αγορα μεταχειρισμενου ομνια, υπαρχει καποιος τροπος να το ελεγξω? Να δωσω εμφαση καπου? (πχ, ΙΜΕΙ,software κτλ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Κατα την αγορα μεταχειρισμενου ομνια, υπαρχει καποιος τροπος να το ελεγξω? Να δωσω εμφαση καπου? (πχ, ΙΜΕΙ,software κτλ?) Ότι φοράει επίσημη ROM, δεν έχει καμένα pixel και είναι σε προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση χωρίς χτυπήματα και σημάδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Επισημη ρομ ποια ειναι??? Γιατι εχω μπερδευτει με ολα οσα εχω διαβασει(κωδικες ονομασιες?)? -Αυτα μονο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Επισημη ρομ ποια ειναι??? Γιατι εχω μπερδευτει με ολα οσα εχω διαβασει(κωδικες ονομασιες?)? http://omniacs.net/forumdisplay.php?f=9 -Αυτα μονο?? Και φυσικά ότι είναι και πλήρως λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tifozi Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Δοκιμασε να αλλαξεις την ευαισθησια του αισθητηρα. Αν εχει χαμηλη ευαισθησια θα πρεπει να το γυριζεις σχετικα αποτομα. Βαλε την ευαισθησια πιο πανω Στο τερμα την εχω την ευαισθησια (στο υψηλη) και τιποτα. Καμια ιδεα η το Σαββατο να ζητησω να μου το αλλαξουνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Hard Reset δοκίμασες ή όχι ??? Πρώτα δοκίμασε το και μετά αν δεν γίνει τίποτα τότε πάρτο να το ελέξουν Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytymhs Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 παιδια σορρυ για τιν ερωτηση γιατι ειναι λιγο αστεια αλλα αλο ειναι το hard resset και αλο to soft reset? και αν ναι πως γινετε το ενα και πως το αλο... ευχαριστω προκαταβοληκα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 παιδια σορρυ για τιν ερωτηση γιατι ειναι λιγο αστεια αλλα αλο ειναι το hard resset και αλο to soft reset? και αν ναι πως γινετε το ενα και πως το αλο... ευχαριστω προκαταβοληκα..... To Soft reset κάνει επανεκκίνηση τη συσκευή σου. Το hard reset το επαναφέρει στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Μπορείς να διαβάσεις και το manual προς ενημέρωση. Για το πως κάνουμε hard reset... http://www.hardreset.eu/samsung_i900_omnia_hard_reset_soft_reset_en.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts