jkalimer Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 @jkalimer: Oson afora to pm pou mou esteiles... yparxei kai pio apli efarmogi (kai free) gia na kaneis ti douleia sou... MissedCallReminder. Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Ευχαριστώ πολύ... Na diefkrinisw oti to ebala sto forum (kai den sou apantisa sto pm) gia to logo kai mono oti mporei na endiaferontai ki alloi gia ti sygkekrimeni pliroforia. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Καλησπερα. Επειδη η ρομ που εχω ειναι lite, και δεν εχει το photo slides που εχουν οι κανονικες ρομ, ξερει κανεις που μπορω να το βρω; Ειναι αυτο που υπαρχει ως συντομευση οταν πατιεται το κουμπι της καμερας μια φορα. Ευχαριστω! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsa87 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 γιατι δεν μπορω να συνδεθω με wifi εχω κανει σωστα τις ρυθμισεις αλλα δεν εχω περασει το nodata... ι φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Gia na eisai sigouros... bale to No Data. Aksizei, einai aksiopisto oloi afto xrisimopoioume. Eksallou einai free kai panalafro kai den barenei ti syskevi. μια εφαρμογη που ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει Γιαννη :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 παιδια αν βαλω αυτο "Ελληνική Rom i900BDHJ2 με ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ Radio *BDHJ2* χανω την εγγυηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 παιδια αν βαλω αυτο "Ελληνική Rom i900BDHJ2 με ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ Radio *BDHJ2* χανω την εγγυηση??? βαλε αυτο το ραδιο με οποια ρομ θελεις εσυ και θα ησυχασεις ;) http://omniacs.net/showthread.php?t=876 αλλαζοντας ρομ η ραδιο παντως μονος σου ειναι αυτονοητο οτι παρακαμπτεις καθε εγγυηση απο την αντιπροσωπεια!! εκτος την ρομ που λες ,γιατι ειναι η επισημη ελληνικη οποτε δεν θα εχεις προβλημα κανενα! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 βαλε αυτο το ραδιο με οποια ρομ θελεις εσυ και θα ησυχασεις ;) http://omniacs.net/showthread.php?t=876 αλλαζοντας ρομ η ραδιο παντως μονος σου ειναι αυτονοητο οτι παρακαμπτεις καθε εγγυηση απο την αντιπροσωπεια!! εκτος την ρομ που λες ,γιατι ειναι η επισημη ελληνικη οποτε δεν θα εχεις προβλημα κανενα! α μαλιστα..δηλαδη βαζοντας τη ρομ που σου ειπα...δεν εχω θεμα εγγυησης? ειναι σιγουρο αυτο? και ποιο ραδιο πρεπει να βαλω ωστε να μην εχω θεμα εγγυησης? και κατι αλλο... Υπαρχει τροπος να περναω 2-3 κινητα σε μια επαφη?? μονο με προγραμμα γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 α μαλιστα..δηλαδη βαζοντας τη ρομ που σου ειπα...δεν εχω θεμα εγγυησης? ειναι σιγουρο αυτο? και ποιο ραδιο πρεπει να βαλω ωστε να μην εχω θεμα εγγυησης? και κατι αλλο... Υπαρχει τροπος να περναω 2-3 κινητα σε μια επαφη?? μονο με προγραμμα γινεται? βαλε την ρομ που λες με το ραδιο που εχει ενσωματωμενο μεσα.ετσι δεν διακινδυνευεις καμια εγγυηση. απλα αν θελεις να βελτιωσεις καποια πραγματα,περασε το ραδιο που προτεινω. αυτο βεβαια σε βγαζει απο την εγγυηση αλλα ειναι παντα επιλογη μας τι θα κανουμε ;) τωρα για το προβλημα με τα πολλα κινητα σε μια επαφη δεν εχω ασχοληθει ποτε ....ειναι ενα αρνητικο αυτο οντως σε ολα τα wm τηλ...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 υπαρχει καποιο rapidsh@re να κατεβασω την Ελληνική Rom i900BDHJ2 με ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ Radio *BDHJ2* ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 υπαρχει καποιο rapidsh@re να κατεβασω την Ελληνική Rom i900BDHJ2 με ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ Radio *BDHJ2* ? παρτη φιλε μου :) Rom i900BDHJ2 http://rapidshare.com/files/163285381/i900BDHJ2.rar Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 παρτη φιλε μου :) Rom i900BDHJ2 http://rapidshare.com/files/163285381/i900BDHJ2.rar πω πω σε ευχαριστω πολυ. ελπιζω να ειναι ευκολη η εγκατασταση της :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 πω πω σε ευχαριστω πολυ. ελπιζω να ειναι ευκολη η εγκατασταση της :) μην ξεκινησεις τπτ πριν διαβασεις καλα !!!! εκει http://omniacs.net/forumdisplay.php?f=9 τι ακριβως χρειαζεται να κανεις πριν καθε φλασαρισμα ρομ η ραδιου!!!!!! θα αχρηστευσεις το τηλ σου στα σιγουρα!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 αν διαβασω αυτο??? http://omniacs.net/showthread.php?t=870 κανω ολη τη διαδικασια και το προγραμμα της ρομ λεει timeout- timeout- timeout- timeout- PDA device not found Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 μια εφαρμογη που ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει Γιαννη :) Και πως είσαι σίγουρος ότι δεν ανοίγει αυθαίρετα το GPRS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Κάνε ένα search για το NODATA :ninja: Χωρις να χρησιμοποιησω το nodata δεν γινεται; στο ρυθμισεις-συνδεση-gprs τι ειναι αυτα που γραφει ; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Χωρις να χρησιμοποιησω το nodata δεν γινεται; Για να επιμένουμε όλοι με το No Data... κάτι ξέρουμε. Δεν βρίσκω λόγο γιατί να αρνείσαι τόσο να το χρησιμοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adreas1971 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 παιδια μολισ εγκατεσστησα το garmnin sto ομνια,, κ οταν παω να κανω μεταβαση μου εμφανιζει το μυνημα σε αναμονη καλυτερης ακριβειας στο gps,, συνεχεια,, τι πρεπει να κανω,,δεν εχω εμπερια απο navigator,,,,ekana restart τα ιδια,, παντως στο χαρτη την βρισκει το σημειο,,αλλα η διαδρομη? ειμαι μεσα στο σπιτι μου οταν το ψαχνω,,μηπως να βγω εξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Και πως είσαι σίγουρος ότι δεν ανοίγει αυθαίρετα το GPRS; αυτο ελειπε να μας κανει ενα :rolleyes: παλιο gprs :lol::D οτι θελει:D αν διαβασω αυτο??? http://omniacs.net/showthread.php?t=870 κανω ολη τη διαδικασια και το προγραμμα της ρομ λεει timeout- timeout- timeout- timeout- PDA device not found εγκατεστησες τον samsung driver πριν ξεκινησεις την αναβαθμιση?;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristofer Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Καλημέρα παιδιά. Επειδή θέλω να πάω σήμερα στον Γερμανό να το πάρω μπορώ να του ζητήσω να μου το φέρει με την νέα rom? Γίνεται αυτό? Η τελευταία rom τώρα πια είναι? Υ.Γ. Η προσφορά του Γερμανού για τους δωρεάν χάρτες μόνο δωρεάν δεν είναι. Κοστίζει 100 euro αν τους θέλεις. Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Για να επιμένουμε όλοι με το No Data... κάτι ξέρουμε. Δεν βρίσκω λόγο γιατί να αρνείσαι τόσο να το χρησιμοποιήσεις. Μπορώ να έχω ότι θέλω , ότι ώρα θέλω , όπως φαντάζομαι οτί το θέλω , αλλά να μην κάνω τίποτα ???? :ninja::ninja::ninja: Άντε καλές Γιορτές να έχουμε . :lol: Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Καλημέρα παιδιά. Επειδή θέλω να πάω σήμερα στον Γερμανό να το πάρω μπορώ να του ζητήσω να μου το φέρει με την νέα rom? Γίνεται αυτό? Η τελευταία rom τώρα πια είναι? Υ.Γ. Η προσφορά του Γερμανού για τους δωρεάν χάρτες μόνο δωρεάν δεν είναι. Κοστίζει 100 euro αν τους θέλεις. η τελευταια ελληνικη που κυκλοφορει επισημα ειναι η i900BDHJ2. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 TO J ειναι J ή μήπως Ι? εγω εχω την i900BDHI12 . ειναι παλιοτερη ή η νεοτερη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Μπορώ να έχω ότι θέλω , ότι ώρα θέλω , όπως φαντάζομαι οτί το θέλω , αλλά να μην κάνω τίποτα ???? :ninja::ninja::ninja: Pragmatika den katalaba tipota alla... oti peis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Επειδή θέλω να πάω σήμερα στον Γερμανό να το πάρω μπορώ να του ζητήσω να μου το φέρει με την νέα rom? Γίνεται αυτό? De nomizw oti einai se thesi na gnwrizoun mia sfragismeni syskevi me ti ROM exei erthei! Apo ti stigmi pou tha yparxei episimi anabathmisi pou problepetai na ti bazeis monos sou... den exeis kanena problima! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts