sakislife Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Φιλε μου για πες για πες..........με φρεναρες κανονικα....και ετοιμαζομουν να το παρω.......εχεις και αλλα ή μονο αυτα ειναι....? Επισης σαν τηλεφωνο εχει πολυ πιο αδυνατο σημα απ το HTC και σε σημεια που δεν ειχα προβλημα ποτε τωρα ειμαι καποιες φορες ακομα και εκτος δικτυου. Σε σχεση με το παραπανω εχω να πω κατι που διαβασα σε αλλο φορουμ με το οποιο στην αρχη γελουσα αλλα οταν το διαπιστωσα ο ιδιος εκλαιγα :cry: Ελεγε λοιπον ο τυπος οτι επειδη το ομνια εχει την κεραια στο κατω μερος οταν το κραταμε στην κλειστη παλαμη μας και μιλαμε εγκλωβιζεται η κεραια κ δεν εχει σημα. Παιδια, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ !!! Κραταω το τηλ αναποδα με τη μερια του ηχειου στην παλαμη μου κι εχω 4 γραμμες σημα. Το ΓΥριζω κανονικα κι εχω απο μια εως καμμια !!!! Το ιδιο και στη ληψη δορυφορων. Δοκιμαστε απο μονοι σας και θα δειτε !!! Τα σχολια δικα σας !!! Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 για σας, θα ήθελα σας παρακαλω οποιος ξερει να με βοηθήσει με το πρόβλημα που το αντιμετωπίζω σχετικά με το internet μεσώ του GPRS. μου έχουν σταλεί οι ρυθμίσεις από την εταιρία που είμαι συνδεδεμένος και της αποθήκευσα κανονικά. όταν πηγαίνω να μπω στο ιντερνέτ μου εμφανίζει ότι συνδέετε με το gprs άλλα δεν μου εμφανίζει καμιά σελίδα και μου βγάζει το εξής μήνυμα: "the page cannot be display because the server could not be found or a DNS error occurred" όταν πατάω πάνω στο σύμβολο του 3G βλέπω το ρολόι να μετραι κανονικά όπως να είμαι συνδεδεμένος με το gprs αλλά καμιά σελίδα δεν ανοίγει. σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με. Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Επισης σαν τηλεφωνο εχει πολυ πιο αδυνατο σημα απ το HTC και σε σημεια που δεν ειχα προβλημα ποτε τωρα ειμαι καποιες φορες ακομα και εκτος δικτυου. Σε σχεση με το παραπανω εχω να πω κατι που διαβασα σε αλλο φορουμ με το οποιο στην αρχη γελουσα αλλα οταν το διαπιστωσα ο ιδιος εκλαιγα :cry: Ελεγε λοιπον ο τυπος οτι επειδη το ομνια εχει την κεραια στο κατω μερος οταν το κραταμε στην κλειστη παλαμη μας και μιλαμε εγκλωβιζεται η κεραια κ δεν εχει σημα. Παιδια, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ !!! Κραταω το τηλ αναποδα με τη μερια του ηχειου στην παλαμη μου κι εχω 4 γραμμες σημα. Το ΓΥριζω κανονικα κι εχω απο μια εως καμμια !!!! Το ιδιο και στη ληψη δορυφορων. Δοκιμαστε απο μονοι σας και θα δειτε !!! Τα σχολια δικα σας !!! Χμμμμ..............και για εαν θες μπορεις να μου πεις με ποιο htc το συγκρινεις?(ποιο ειχες πριν απο αυτο δηλαδη για να κατααλαβω πανω κατω που κειμενεται?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Επισης σαν τηλεφωνο εχει πολυ πιο αδυνατο σημα απ το HTC και σε σημεια που δεν ειχα προβλημα ποτε τωρα ειμαι καποιες φορες ακομα και εκτος δικτυου. Σε σχεση με το παραπανω εχω να πω κατι που διαβασα σε αλλο φορουμ με το οποιο στην αρχη γελουσα αλλα οταν το διαπιστωσα ο ιδιος εκλαιγα :cry: Ελεγε λοιπον ο τυπος οτι επειδη το ομνια εχει την κεραια στο κατω μερος οταν το κραταμε στην κλειστη παλαμη μας και μιλαμε εγκλωβιζεται η κεραια κ δεν εχει σημα. Παιδια, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ !!! Κραταω το τηλ αναποδα με τη μερια του ηχειου στην παλαμη μου κι εχω 4 γραμμες σημα. Το ΓΥριζω κανονικα κι εχω απο μια εως καμμια !!!! Το ιδιο και στη ληψη δορυφορων. Δοκιμαστε απο μονοι σας και θα δειτε !!! Κανεις αλλος με το ιδιο προβλημα ; επειδη σκεφτομαι αυριο να το αγορασω εχει καμμια διαφορα το 8αρι με το 16αρι εκτος απο την χωρητικοτητα; Τα σχολια δικα σας !!! Κανεις αλλος υπαρχει με το ιδιο προβλημα; επειδη αυριο σκεφτομαι να το παρω εχει διαφορα το 8αρι με το 16αρι εκτος απο τη χωρητικοτητα ; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Κανεις αλλος υπαρχει με το ιδιο προβλημα; επειδη αυριο σκεφτομαι να το παρω εχει διαφορα το 8αρι με το 16αρι εκτος απο τη χωρητικοτητα ; Αντε παρτο και'συ και μας λες κατα το βραδακι και παω να το παρω και γω μευθαυριο(αναλογος με το τι θα γραψεις και'συ):p:lol: Οτως υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ του 8 και του 16Gb ή η μοναδικη διαφορα τους ειναι η μνημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Στο δικό μου δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το σήμα. Για να καλύψεις την κεραία στο κάτω μέρος του τηλεφώνου θα πρέπει να το κρατάς σαν καρπούζι :P Έχω την τελευταία ρομ που κυκλοφορεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Και σε εμένα το σήμα με την j2 ρομ είναι το ίδιο που είχα με το diamond και το kai to cruise, πιθανό αν έχει την πρώτη ρομ του ΟΜΝΙΑ να φταίει το radio. To πρόβλημα που έχω και ενιχλεί είναι η κακή απόκριση της οθόνης στο πάτημα των εντολών, μενού κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Και σε εμένα το σήμα με την j2 ρομ είναι το ίδιο που είχα με το diamond και το kai to cruise, πιθανό αν έχει την πρώτη ρομ του ΟΜΝΙΑ να φταίει το radio. To πρόβλημα που έχω και ενιχλεί είναι η κακή απόκριση της οθόνης στο πάτημα των εντολών, μενού κλπ Αν ειναι μονο η οθονη το προβλημα ειναι σχετικα μειδαμηνο γιατι ουκ ολιγα cruise κτλ εχουν παει στην htc λογο σπασμενης οθονης......ισως λεω ισως(δεν ξερω)αλλα μπορει η εξωτερικη επιφανεια της οθονης του ομνια να ειναι λιγο πιο σκληρη με απο τελεσμα να εχι επιπτωση στα πατηματα αλλα και καλυτερα κρατηματα.....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Μπα 2 cruise που χειριστηκα καινουργια η οθονη ητανε χειροτερη..Πατουσες με ολοι σου την δυναμη..:p αν και στο mio ενα ακουμπηματακι ηθελε Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Χμμμμ..............και για εαν θες μπορεις να μου πεις με ποιο htc το συγκρινεις?(ποιο ειχες πριν απο αυτο δηλαδη για να κατααλαβω πανω κατω που κειμενεται?) Touch Cruise Στο δικό μου δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το σήμα. Για να καλύψεις την κεραία στο κάτω μέρος του τηλεφώνου θα πρέπει να το κρατάς σαν καρπούζι :P Έχω την τελευταία ρομ που κυκλοφορεί.. Το κραταω οπως κρατουσα και το HTC και οπως και καθε κινητο που ειχα εως τωρα και ποτε δεν ειχα προβλημα κρατωντας το σαν... "καρπουζι" LOL (παρεπιπτοντως δε μπορω να φανταστω με ποιο τροπο κρατιεται ενα κινητο σαν καρπουζι :p ) To θεμα ειναι πως γυρνωντας το πανω κατω, το σημα ανεβαινει 3-4 γραμμες. Δοκιμαστε το και θα δειτε απο μονοι σας. Ρομ εχω την τελευταια αγγλικη αλλα και στις προηγουμενες τα ιδια μου εφτιαχνε. Μπα 2 cruise που χειριστηκα καινουργια η οθονη ητανε χειροτερη..Πατουσες με ολοι σου την δυναμη..:p αν και στο mio ενα ακουμπηματακι ηθελε Παντως το cruise που ειχα εγω σε συμπεριφορα οθονης ειναι ΠΟΛΥΥΥ καλυτερο απ το ομνια :( ....Κι αυτη η καθυστερηση στο start menu παλι τι κουφο ειναι ??? Οποια ρομ και να βαλα κανει 2-3 secs να σου ανοιξει to start menu κι αλλο τοσο να ανοιξουν τα programs η τα settings... Πολυ σπαστικο. Λες κι εχουμε PDA 10ετιας και σερνεται :mad::down: Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 ευτυχώς που διαβάζω και αυτό το thread συνάδελφοι και μπορώ να "επωφεληθώ" από τις παρατηρήσεις σας. HD δαγκωτό:lol:...χωρίς παρεξήγηση:D Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 ευτυχώς που διαβάζω και αυτό το thread συνάδελφοι και μπορώ να "επωφεληθώ" από τις παρατηρήσεις σας. HD δαγκωτό:lol:...χωρίς παρεξήγηση:Dτωρα την "εβαψες":lol::lol::lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 εγω θα σου ελεγα να παρεις κατι που θα ειναι πολυ κοντα στα γουστα σου!!!!!!!!!!!!! εγω εχω το omnia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν το samsung omnia διατειθεται απο την vodafone? Ζητω συγνωμη αν το ερωτημα μου εχει απαντηθει στις προηγουμενες σελιδες του forum αλλα ειναι λιγο δυσκολο να διαβαστουν τοσες σελιδες.Μπηκα σημερα στο site της vodafone και δεν το βρηκα στις διαθεσιμες συσκευες. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 γιατι την εβαψα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν το samsung omnia διατειθεται απο την vodafone? Ζητω συγνωμη αν το ερωτημα μου εχει απαντηθει στις προηγουμενες σελιδες του forum αλλα ειναι λιγο δυσκολο να διαβαστουν τοσες σελιδες.Μπηκα σημερα στο site της vodafone και δεν το βρηκα στις διαθεσιμες συσκευες. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. καλησπερα ναι το εχει η vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 καλησπερα ναι το εχει η vodafone Λοιπον...το εχει η vodafone....ΝΑΙ....ΑΛΛΑ.....σημερα που ρωτησα προσεξτε.....σε ενα καταστημα Αλεξανδρος που ειναι της vodafone μου ειπε οτι το εχει σε 8 ή 16gb αλλα το 16αρι δεν το εχει αλλα μπορει να το φερει σε λιγο απο την vodafone.....η δε vodafone μου ειπε οτι το 8αρι δεν το εχει καθολου και οτι το 16αρι που εχει ειναι ΜΟΝΟ vodafone live.......αλλα δεν εχει καμια διαφορα με το 16αρι το κανονικο.....:p. Για φαντασου....vodafone live συσκευη και καμια απολυτως διαφορα.......:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 ....Κι αυτη η καθυστερηση στο start menu παλι τι κουφο ειναι ??? Οποια ρομ και να βαλα κανει 2-3 secs να σου ανοιξει to start menu κι αλλο τοσο να ανοιξουν τα programs η τα settings... Πολυ σπαστικο. Λες κι εχουμε PDA 10ετιας και σερνεται :mad::down: Aυτό συμβαίνει και σε άλλες συσκευές με cpu marvell pxa3XX.Ο λόγος είναι ότι η συχνότητα μεταβάλλεται αυτόματα από τα 208mhz μέχρι τα 624mhz ανάλογα τη χρήση,προφανώς για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας.Από εκεί και πέρα τα σπάει στην αναπαραγωγή video και σε προγράμματα που χρειάζονται επεξεργαστική ισχύ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 To gps που εχει χρειαζεται συνδεση στ ιντερνετ για να συνδεθει?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Παιδια απο αυριο θα ειμαι μαλλον ενας ακομη κατοχος....για να δουμε..........θα με εχετε και μενα στην παρεα σας........:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisupa Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 λοιπον αγαπητοι φιλοι σε λιγες μερες θα το αγορασω μεσω αναβαθμισης απο vodafone μπορειτε να μου πειτε τι να προσεξω? μνημη rom ?αν θα πρεπει να ειναι vodafone live? τα 8 η τα 16gb? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordvader75 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Παιδια καμια ιδεα? Οτι προγραμμα ή παιχνιδι κανω setup στην αποθηκη μου, ενω τρεχει απο εκει μεσα, οταν παω στην συσκευη μου να το τρεξω απο το εικονιδιο που εχει δημιουργηθει μεσα στα Windows--Start menu-- Προγραμματα μου βγαζει παντα αυτο το μυνημα "ονομα αρχειου.exe . Δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του αρχειου . Δεν ειναι υπογεγραμενο με αξιοπιστο πιστοποιητικο ή καποιο απο τα στοιχεια του δεν μπορει να βρεθει. Εαν το προβλημα δεν λυθει, δοκιμαστε να επαναλαβετε την εγκατασταση του αρχειου ή να το επαναφερετε." Εχω προσπαθηση και manual αντιγραφει απο την αποθηκη μου και διμιουργια συντομευσης μεσα στο Windows--Start menu-- Προγραμματα. Τι συμβαινει? Ελπιζω να υπαρχει καποια λυση γιατι ειναι φρικη καθε φορα που θελω να τρεξω κατι να το ψαχνω μεσω του File exlorer sto program files της αποθηκης:) Το omnia μου εχει original Greek Version την J2 Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisupa Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 λοιπον αγαπητοι φιλοι σε λιγες μερες θα το αγορασω μεσω αναβαθμισης απο vodafone μπορειτε να μου πειτε τι να προσεξω? μνημη rom ?αν θα πρεπει να ειναι vodafone live? τα 8 η τα 16gb? ευχαριστω βοηθεια κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Παιδιά από χθες και εγώ κάτοχος του ΟΜΝΙΑ! Πρώτη φορά "πιάνω" στα χέρια μου mobile κινητό (απο Siemens E71 έρχομαι) και ελπίζω ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Δεν το πολυέψαξα λόγω δουλειάς αλλά έχετε μήπως να μου δώσετε κάποιες συμβουλές για την αρχή? (Τι να προσέξω, πια προγράμματα είναι must και που θα τα βρω κ.λ.π.) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Παιδιά από χθες και εγώ κάτοχος του ΟΜΝΙΑ! Πρώτη φορά "πιάνω" στα χέρια μου mobile κινητό (απο Siemens E71 έρχομαι) και ελπίζω ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Δεν το πολυέψαξα λόγω δουλειάς αλλά έχετε μήπως να μου δώσετε κάποιες συμβουλές για την αρχή? (Τι να προσέξω, πια προγράμματα είναι must και που θα τα βρω κ.λ.π.) Ευχαριστώ. Έχεις 2 επιλογές . 1ο Διαβαζεις 600 σελίδες του παρόντος θέματος και μετά , 2ο Κάνεις εγγραφή εδώ http://www.omniacs.net και διαλέγεις τι θέλεις να βάλεις στο κινητό . :) :lol: Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts