jimlost Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Το εχω παραγγείλει ήδη και μου το έστειλαν σήμερα.Χρόνου επιτρέποντος θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορταζ :) για να δουμε τι λεει και το πολυδιαφημησμενο samsung.... αλλα σιγουρα htc ΔΕΝ ειναι. περιμενουμε εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Οχι ακόμα.Σήμερα το έστειλε το expansys.Υπολογίζω να το εχω την Τετάρτη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 αλλα σιγουρα htc ΔΕΝ ειναι. Δεν είναι πάντα κακό αυτό... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Οχι ακόμα.Σήμερα το έστειλε το expansys.Υπολογίζω να το εχω την Τετάρτη. :) Καλορίζικο λοιπόν. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixgrg Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 παιδια απο εφαρμογες τι λεει λογο τις διαφορας της αναλυσεις πως θα της τρεχει η δεν 8α τρεχει κα8ολου και πρεπει να βγαινουν μονο για αυτο γιατι αυτος ειναι και ο πιο σημαντικος λογος να παρεις ενα windows mobile κινητο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 παιδια απο εφαρμογες τι λεει λογο τις διαφορας της αναλυσεις πως θα της τρεχει η δεν 8α τρεχει κα8ολου και πρεπει να βγαινουν μονο για αυτο γιατι αυτος ειναι και ο πιο σημαντικος λογος να παρεις ενα windows mobile κινητο:D Σε κάποιες ενδεχομένως να παρουσιαστεί πρόβλημα, στις περισσότερες όμως υπολογίζω πως όχι. Η πράξη θα δείξει όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 o monadikos logos pou apohoristika amesos to uperoho sgh780 itan i periergi analisi 320x320..to idio provlima upotheto tha ehi k to omnia Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 ποιο ηταν το προβλημα?δεν καταλαβαινω (!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Εγω ψηνομουνα να το παρω απο Expansys αλλα εμαθα μεσα απο την Samsung Ελλαδας οτι δεν θα το καλυπτει απο εγγυηση η εδω αντιπροσωπεια. Οποτε θα περιμενω να ερθει επισημα το Ελληνικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 δεν θα το καλυπτει απο εγγυηση η εδω αντιπροσωπεια. Den mou fainetai kai toso swsto afto ean laboume ypopsin yous isxyontes kanonismous genikotera. Tha deiksei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Εγω ψηνομουνα να το παρω απο Expansys αλλα εμαθα μεσα απο την Samsung Ελλαδας οτι δεν θα το καλυπτει απο εγγυηση η εδω αντιπροσωπεια. Οποτε θα περιμενω να ερθει επισημα το Ελληνικο... etsi. etsi.. 8a doume.. :blink::blink: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Το αγόρασα από Σιγκαπούρη μέσω ebay. Το έχω στα χέρια μου από 17/8 και παρ'ελπίδα δεν έχω κάνει ακόμη Hard reset. Tα προγράμματα που απεγκατέστησα ήταν το SPB mobile shell (Δεν μπόρεσα να κάνω να ξεκινάει σαν default στην today οθόνη) και το fastchm reader (Σε landscape έπιανε μόνον τα 3/4 της οθόνης προφανώς τα 340 από 400). Αντίθετα το chm ereader 2.5 απλώνεται σε όλη την οθόνη. Θεωρώ τα samsung widget στη today screen άχρηστα (φρου-φρου και αρώματα). Μέχρι τώρα έχω εγκαταστήσει χωρίς προβλήματα τα παρακάτω: Mobipocket, isilo, memmaid, spb pocket plus, chm ereader, sprite backup, spb diary, spb finance, ewallet, phatpad, resco keyboard, icontacts, tomraider, wisbar lite και το αγγλοελληνικό Slovoed όλα στη τελευταία τους έκδοση. Το πενάκι το έχω δέσει πάνω στο τηλέφωνο, αλλά με ιδρωμένα χέρια και βιαστικός αδύνατον να βγει. Μου ήλθε με firmware G3 αλλά δεν το αναβαθμίζω σε G4 μέχρι να έλθει στην Ελλάδα επίσημα ή βγει καινούργια έκδοση. Γενική εντύπωση ότι είναι πολύ γρήγορο μηχανάκι. Προηγούμενες συσκευές μου Asus p550 για ένα μήνα και ETEN glofish +500 για ένα χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Kaloriziko! Gia ellinika ti xrisimopoieis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Το αγόρασα από Σιγκαπούρη μέσω ebay. Το έχω στα χέρια μου από 17/8 και παρ'ελπίδα δεν έχω κάνει ακόμη Hard reset. Tα προγράμματα που απεγκατέστησα ήταν το SPB mobile shell (Δεν μπόρεσα να κάνω να ξεκινάει σαν default στην today οθόνη) και το fastchm reader (Σε landscape έπιανε μόνον τα 3/4 της οθόνης προφανώς τα 340 από 400). Αντίθετα το chm ereader 2.5 απλώνεται σε όλη την οθόνη. Θεωρώ τα samsung widget στη today screen άχρηστα (φρου-φρου και αρώματα). Μέχρι τώρα έχω εγκαταστήσει χωρίς προβλήματα τα παρακάτω: Mobipocket, isilo, memmaid, spb pocket plus, chm ereader, sprite backup, spb diary, spb finance, ewallet, phatpad, resco keyboard, icontacts, tomraider, wisbar lite και το αγγλοελληνικό Slovoed όλα στη τελευταία τους έκδοση. Το πενάκι το έχω δέσει πάνω στο τηλέφωνο, αλλά με ιδρωμένα χέρια και βιαστικός αδύνατον να βγει. Μου ήλθε με firmware G3 αλλά δεν το αναβαθμίζω σε G4 μέχρι να έλθει στην Ελλάδα επίσημα ή βγει καινούργια έκδοση. Γενική εντύπωση ότι είναι πολύ γρήγορο μηχανάκι. Προηγούμενες συσκευές μου Asus p550 για ένα μήνα και ETEN glofish +500 για ένα χρόνο. Φιλε takisbr μπορεις να μου πεις την γνωμη σου για την αναπαραγωγη ραδιο-mp3 απο το εξωτερικο ηχειο? Πως το κρινεις απο ενταση-ποιοτητα? Θα μπορουσες να το συγκρινεις με το Ν95 πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Εχεις μπει στο facebook? Το chat δουλευει? Αυτο θελω να μαθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 apo GPS software dokimases tipota ? navi i igo ?:worry::worry: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Kaloriziko! Gia ellinika ti xrisimopoieis? Γιε ελληνοποίηση των επαφών το Icontact, για γράψιμο το resco keaboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Μπορείς να ακούς ραδιόφωνο από το εξωτερικό ηχείο έχοντας τα ακουστικά σαν κεραία. Ικανοποιητική απόδοση. Δεν έχω δοκιμάσει το Ν95. Είμαι αρκετά μεγάλος για chat, πάντως έχει το Google launcher για κατ΄ευθείαν email και οπερα 9.5. Για navigator χρησιμοποιώ την πρώτη συσκευή μου qtek 2020 wm 2003 που είναι 3,5'' και έχω βάλει destinator και papago και την έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Μπορείς να ακούς ραδιόφωνο από το εξωτερικό ηχείο έχοντας τα ακουστικά σαν κεραία. Ικανοποιητική απόδοση. Δεν έχω δοκιμάσει το Ν95. Είμαι αρκετά μεγάλος για chat, πάντως έχει το Google launcher για κατ΄ευθείαν email και οπερα 9.5. Για navigator χρησιμοποιώ την πρώτη συσκευή μου qtek 2020 wm 2003 που είναι 3,5'' και έχω βάλει destinator και papago και την έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο. Σε ευχαριστουμε πολυ για τις απαντησεις σου. Θα μπορουσες να γραψεις ενα mini review για ολους εμας που το περιμενουμε???? Καποια πραγματα που θα ηθελαν ολοι να μαθουνε ειναι για την ταχυτητα και την αποκριση του μενου, για την καμερα, για την οθονη, για τα μενου της Samsung, την ευχρηστια στις καθημερινες συχνες λειτουργιες (πραγματοποιηση κλησεων, αποστολη μηνυματων κτλ, ξυπνητηρια, music player, web browser), την ποιοτητα των ακουστικων που συνοδευουν την συσκευη κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Για navigator χρησιμοποιώ την πρώτη συσκευή μου qtek 2020 wm 2003 που είναι 3,5'' και έχω βάλει destinator και papago και την έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο. Estw kai dokimastika, kalo tha itan na dokimaseis Destinator na doume symperifora stin idietairi analysi tis othonis tou Omnia. Me alles efarmoges exeis diapistwsei kapoio problima asymbatotitas logo diaforetikis analysis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα πάντως από την ανάλυση . Εδώ εγώ τρέχω το garmin στην εσωτερική οθόνη του e90 και το destinator στο 9000 άψογα. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Estw kai dokimastika, kalo tha itan na dokimaseis Destinator na doume symperifora stin idietairi analysi tis othonis tou Omnia. Me alles efarmoges exeis diapistwsei kapoio problima asymbatotitas logo diaforetikis analysis? Υπόσχομαι μέχρι τελος της εβδομάδας να το έχω εγκαταστήσει. Τώρα όσον αφορά το PDA το θεωρώ το πιο γρήγορο που είχα. Για παράδειγμα ανοίγει στιγμιαία τον φάκελο των Windows, ενώ ξέρετε πόσο αργεί το άνοιγμά του σε συσκευές των 400 mhz. Από κει και πέρα καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες από ένα PDA Phone. Σαν ereader θεωρώ σημαντική τη διάσταση των 400 και δεν έχει σημασία η ανάλυση της οθόνης γιατί θέλεις να διαβάζεις τα γράμματα. Σαν player το θεωρώ ίδιο καλό με το Ipod και με 3-4 Giga υπερκαλύπτω τις μουσικές μου ανάγκες και σε Audio book και το menu του touch player παρα πολύ καλό. Από τα Today screens της Samsung δεν με κάλυψε κανένα. Θα ήθελα κάτι σαν το Quick Link της ETEN γι'αυτό αναγκάστηκα να βάλω το Pocket Plus. Mια εφαρμογή της samsung το flash που χρησιμοποιείς το τηλέφωνο σαν φακό δεν μπόρεσα να τη βάλω στην πρώτη οθόνη του Pocket Plus και χρειάζεται να πάω στο menu της samsung. Πάντως για εντυπωσιασμό η Samsung Winget οθόνη είναι όλα τα λεφτά, χωρίς να είναι πρακτική. Μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή το Clock για ξυπνητήρι. Το πενάκι το θεωρώ απαραίτητο. Άχρηστο για μένα το optical joystick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Θα μπορουσες να σχολιασεις και την ποιοτητα εγγραφης βιντεο? Ειδα καποια δειγματα βιντεο στο mobile-review και με ψιλο απογοητευσαν. Θα μπορουσες ισως να ανεβασεις κανενα βιντεακι τραβηγμενο απο το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 ...Το πενάκι το θεωρώ απαραίτητο. Άχρηστο για μένα το optical joystick. Γιατί δεν δοκιμάζεις το optical mouse?Πιστεύω ότι αν ρυθμίσεις κατάλληλα την απόκρισή του (να το κάνεις πιο γρήγορο για να μην χρειάζεται να σκρολλάρεις με το δάχτυλό σου πολλές φορές πάνω στο touch pad),θα σου λύσει τα χέρια. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Ειχα υποσχεθεί ενα mini review μόλις το παραλάβω.Σεβόμενος την υπόσχεσή μου λοιπόν, ας αρχίσουμε. Πριν απ' ολα να πω οτι η πρότερη εμπειρία μου με smartphones/pda's έχει να κάνει με την κατοχή ενος FS Loox 720, prin 3-4 χρόνια, και ενα SE P900 το οποίο χρησιμοποιούσα τα τελευταία 5 χρόνια, μέχρι που ενα ποτήρι κρασί διέκοψε απότομα τη σχέση μας :) Το πρώτο μέρος του review θα είναι το ξεπακετάρισμα, και αργότερα θα ακολουθήσουν και τα πιο ουσιώδη αφού έχω παίξει λίγο μαζί του. Η έκδοση που εχω είναι αυτή με τα 16GB. Μόλις ανοίξουμε το πακέτο της courier, βλέπουμε το πακέτο του τηλεφώνου.Μικρό και συμμαζεμένο.Αξιοσημείωτο είναι οτι δεν αναγράφεται πουθενά πάνω στο κουτί ποιά έκδοση του τηλεφώνου έχουμε στην κατοχή μας, την 8GB ή την 16GB. http://img401.imageshack.us/img401/6783/56942924zb6.th.jpg Aνοίγοντας το κουτί, τοποθετημένο στην κορυφή βρίσκεται το τηλέφωνο. http://img56.imageshack.us/img56/513/24625027rp6.th.jpg Αφαιρώντας το κάλυμα απο κάτω βρίσκουμε τα υπόλοιπα εξαρτήματα που συνοδεύουν το μηχανάκι : -Φορτιστής -Mπαταρια -Καλώδιο σύνδεσης με PC -Aκουστικά -Πενάκι -CD με ActiveSync, κλπ -Φυλλάδιο Quick Start http://img360.imageshack.us/img360/4637/69057485nf6.th.jpg Προσωπικά θα ήθελα να συμπεριλαμβάνεται και κάποιο screen protector, έστω και οχι κορυφαίας ποιότητας για τις πρώτες ώρες, εφόσον δεν έχουμε ήδη παραγγείλει κάποιο. Θα ακολουθήσει η πρώτη γνωριμία με το hardware σε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts