Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Kales agores loipon! :rolleyes: Mesa se 3 wres pantws blepw oti apo ta 80 kommatia na exoun meinei 34!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Kales agores loipon! :rolleyes: Mesa se 3 wres pantws blepw oti apo ta 80 kommatia na exoun meinei 34!!! :rolleyes: Τωρα που κοιταξα εχει 25... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Τωρα που κοιταξα εχει 25... 64 αυτην την στιγμη ;) παιζουν με τα νουμερα για να τσιμπησει ο κοσμος που ειναι διαστακτικος και να το παραγγειλει αμεσα πριν εξαφανιστουν και τα ""τελευταια"" κοματια ;)Τιμή: €649.99 (543.47 χωρίς Φ.Π.Α.) Εταιρικοί Πελάτες: Εάν θέλετε πληροφορίες σχετικά με εκπτώσεις σε μαζικές παραγγελίες, πιστωτικούς λογαριασμούς και σχετικά με τα ειδικά μας προγράμματα για εταιρικούς πελάτες, ζητήστε τη Λίνα Παπαδοπούλου στο 2112125230 για την Ελλάδα, 25025095 για την Κύπρο ή στείλετε e-mail στο sp@expansys.com Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμα τεμ. 62 Εάν παραγγείλετε αυτό το προϊόν πριν από τις 16.00 . Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 650 euro οταν στο μοναχο εχει κοντα στα540 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 στο timtechs το έχει σε ακόμη καλύτερη τιμή, αλλά δεν ξέρω αν στέλνει Ελλάδα... :p Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 καλο ειναι να περιμενουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Εγώ πήρα παράταση ένα μήνα για την επιδότηση που έχω (μέχρι 10/9) αλλά ειδικά η vodafone δεν το βλέπω να το έχει φέρει μέχρι τότε. Εδώ ακόμα δεν έχει φέρει το diamond. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Εγώ πήρα παράταση ένα μήνα για την επιδότηση που έχω (μέχρι 10/9) αλλά ειδικά η vodafone δεν το βλέπω να το έχει φέρει μέχρι τότε. Εδώ ακόμα δεν έχει φέρει το diamond. θα σου ελεγα να μην μπλεξεις καλυτερα με vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 θα σου ελεγα να μην μπλεξεις καλυτερα με vodafone. Τι εννοείς να μην μπλέξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Τι εννοείς να μην μπλέξω? ακριβως αυτο που λεει ...μην μπλεξεις :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 ακριβως αυτο που λεει ...μην μπλεξεις :lol: Έχω μπλέξει ήδη. Το θέμα είναι ότι έχω 785e επιδότηση. Και γι'αυτό ελπίζω να έχει βγει το omnia μέχρι τις 10/9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Το θέμα είναι ότι έχω 785e επιδότηση. E tote aksizei to mpleksimo!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Έχω μπλέξει ήδη. Το θέμα είναι ότι έχω 785e επιδότηση. Και γι'αυτό ελπίζω να έχει βγει το omnia μέχρι τις 10/9. ε τοτε δεν το συζηταμε :blink: μπλεξε !!μπλεξε :D:lol::lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Γνωριζουμε αν εχεις bluetooth ασυρματο, θα ακους την πλοηγηση η τα βιντεος η μουσικη ασυρματα? Επεισεις, πειτε μου να καταλαβω τι ειναι η rom και ram , δηλαδη που χρησιμοποιουνται, οκ για εφαρμογες αλλα διευκρινιστε μου καλυτερα αν γινετε, και ποση εχει το i900? Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Γνωριζουμε αν εχεις bluetooth ασυρματο, θα ακους την πλοηγηση η τα βιντεος η μουσικη ασυρματα? Επεισεις, πειτε μου να καταλαβω τι ειναι η rom και ram , δηλαδη που χρησιμοποιουνται, οκ για εφαρμογες αλλα διευκρινιστε μου καλυτερα αν γινετε, και ποση εχει το i900? Thanks. φιλε μου διαβασε λιγο στα sticky του forum http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=23 για να μπεις στον κοσμο των pda και στα τεχνικα χαρακτηριστικα του τηλ στην 1ης σελιδα του thread;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Κοιτα δεν ειναι μαθηματικα. Ρωτω κατι συγκεκριμενο. Θα ακουγεται η πλοηγηση απο το ασυρματο handsfree η οχι?????? το πολυπλοκο που το βλεπεις. μην κανουμε δυσκολη την ζωη μας πια ... και η αλλη ερωτηση ειναι να μου πειτε τι ακριβως κανει η rom και η ram. ελεος... μεσα σε τοσες λεξεις ππυ μου λες, ηδη θα ειχες απαντησει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Κοιτα δεν ειναι μαθηματικα. Ρωτω κατι συγκεκριμενο. Θα ακουγεται η πλοηγηση απο το ασυρματο handsfree η οχι?????? το πολυπλοκο που το βλεπεις. μην κανουμε δυσκολη την ζωη μας πια ... και η αλλη ερωτηση ειναι να μου πειτε τι ακριβως κανει η rom και η ram. ελεος... μεσα σε τοσες λεξεις ππυ μου λες, ηδη θα ειχες απαντησει...... Ναι... μπορείς να το κάνεις να ακούς κανονικά την πλοήγηση από το hands-free bluetooth ακουστικό σου. Η ROM είναι ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής σου που περιλαμβάνει και το λειτουργικό. (Σαν το σκληρό δίσκο ας πούμε του υπολογιστή σου). H RAM είναι η προσωρινή διαθέσιμη μνήμη που απαιτείται για να φορτώνονται και να τρέχουν τα προγράμματα. (Είναι όπως η RAM στο PC σου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 να σαι καλα, φιλε μου. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Το βρηκα εδω αυτο με τα 8g μνημη. τι λετε? http://www.kinitomania.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,469/option,com_virtuemart/index.php?&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=469option=com_virtuemart&vmcchk=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Αν ψάχνεις το Ελληνικό ή το Αγγλικό, δεν νομίζω οτι θα το βρείς ακόμα κάπου.Και του expansys η έκδοση των 8GB, είναι η Γερμανική. Νομίζω οτι η μόνη Αγγλική έκδοση που είναι ΤΩΡΑ διαθέσιμη, είναι ή έκδοση με τα 16 GB. http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=169741 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_zhivago Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Μηπως γνωριζει κανεις την ποιοτητα του φλας της συσκευης; Ειναι κριμα παντως να εχει 5 μεγα πιξελ και να εχει LED αντι για ξενον φλας. Βγαζει φωτο στο σκοταδι και σε εσωτερικους χωρους; Δεν ειχα ποτε συσκευη με LED για να ξερω, αλλα ολο διαβαζω οτι ειναι σχεδον σαν να μην εχεις καθολου φλας! Ολα τα αλλα φαινονται καλα παντως! Επισης γνωριζουμε καθολου για αλλα προβληματα συμβατοτητας λογισμικου Windows Mobile (Εκτος του δεστινατορ δηλαδη, που ανεφερε καποιος αλλος χρηστης του τοπικ) εξ'αιτιας του ασυνηθιστου resolution (η για αλλους λογους); Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Μηπως γνωριζει κανεις την ποιοτητα του φλας της συσκευης; Ειναι κριμα παντως να εχει 5 μεγα πιξελ και να εχει LED αντι για ξενον φλας. Βγαζει φωτο στο σκοταδι και σε εσωτερικους χωρους; Δεν ειχα ποτε συσκευη με LED για να ξερω, αλλα ολο διαβαζω οτι ειναι σχεδον σαν να μην εχεις καθολου φλας! Σε αυτού του είδους τις συσκευές η κάμερα και το φλας δεν ήταν ποτέ το πρώτο μέλημα. Εντούτοις έχει από τις καλύτερες κάμερες της κατηγορίας. Εάν θέλεις συσκευή για να τραβάς φωτογραφίες γνώμη μου είναι ότι πρέπει να πας σε κλασσικό κινητό του είδους και όχι Windows Mobile PPC. Επισης γνωριζουμε καθολου για αλλα προβληματα συμβατοτητας λογισμικου Windows Mobile (Εκτος του δεστινατορ δηλαδη, που ανεφερε καποιος αλλος χρηστης του τοπικ) εξ'αιτιας του ασυνηθιστου resolution (η για αλλους λογους); Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες ασυμβατότητες που όμως θα λυθούν σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Εγώ θα έπαιρνα το αγγλικό από expansys και ας κοστίζει παραπάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Εγώ θα έπαιρνα το αγγλικό από expansys και ας κοστίζει παραπάνω! Το εχω παραγγείλει ήδη και μου το έστειλαν σήμερα.Χρόνου επιτρέποντος θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορταζ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Το έχεις στα χέρια σου; Πρώτες εντυπώσεις; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts