Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια εχω βαλει για φορτιση μεσω usb. εχει απο τις 5.05 η ωρα το απογευμα 90% η μπαταρια και ακομα 90% ειναι παει να κλεισει 5 ωρες. ειναι φυσιολογικο αυτο? ? ? :worry:

με λενε νικο και ειμαι καλα..

φορτιζω με φορτιστη 220v και η μπαταρια ειναι ετοιμη σε 4 ωρες και κραταει και 4 μερες...

ΟΕΟ !!! :yahoo::yahoo:

αυτο με το usb παντος για μενα απλα ειναι μυθος..

http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μη το παιρνεις πρωσωπικα .ο καθενας ας γραφει οτι θελει.εγω γενικα μιλαω για το τι θα ηθελα να ξερω οταν διαβαζω κατι .π.χ αλλη η αποψη καποιου που ειχε 3 συσκευες με wm και αλλη η αποψη καποιου που πρωτη φορα πηρε ενα και αλλο εβαλα το ταδε προγραμμα και δουλευει καλα απο το βαλτε αυτο ειναι καλο προγραμμα -ενω ο ιδιος ουτε καν το εχει κατεβασει ,απλα το διαβασε

το παίρνω και προσωπικά γιατί αν δεν είσαι συγκεκριμένος σε ονόματα ,πως μπορείς να λες ότι κάποιοι λένε ενώ δεν έχουν καν την συσκευή,πως μπορείς και λες ότι κάποιοι προωθούν κινητά και δεν φαίνονται,πως μπορείς και λες ότι μετά από 300 σελίδες και ακόμα δεν ξέρουμε πως δουλευει το ομνια,γίνε συγκεκριμένος σε όλα όσα λες για να εχεις σωστή θέση σε αυτά που λες.

εμένα προσωπικά μιας και με αναγκάζεις να το πω μου έχει φύγει ο πατος να λέω τα ίδια και τα ίδια σε ερωτήσεις παιδιών που έχουν την συσκευή,αν σου δείξω μόνο το inbox με τα προσωπικά μηνύματα θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε.

:)

Υπαρχει περιπτωση να κολλαει ο μετρητης.

Ετσι κι εμενα κολλαγε στο 20% για μια ωρα, με ρευμα οχι με usb, του εκανα reboot και πηγαινε στο 60%

ειπα δεν θα το ακουμπουσα αν δεν πηγαινε 100% για να δω ποσο θα αντεξει με πληρη φορτιση. αλλα αναγκαστηκα εκανα reboot. απο 90% εγραψε 100% κατευθειαν. ευχαριστω.:rolleyes:

να δουμε ποσο κραταει με πληρη φορτιση...:cool:

με λενε νικο και ειμαι καλα..

φορτιζω με φορτιστη 220v και η μπαταρια ειναι ετοιμη σε 4 ωρες και κραταει και 4 μερες...

ΟΕΟ !!! :yahoo::yahoo:

αυτο με το usb παντος για μενα απλα ειναι μυθος..

οχι ρεσυ γιατί μύθος ? είναι φυσικό η μπαταρία να κάνει καλύτερη φόρτωση όταν φορτώνει σταθερά και αργά ,ετσι τουλάχιστον υποθέτω μιας και δεν είμαι ηλεκτρονικός και εγώ βεβαία δεν έχω διαφορά αν φορτώσω με usb η φορτιστή,το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο.

ειπα δεν θα το ακουμπουσα αν δεν πηγαινε 100% για να δω ποσο θα αντεξει με πληρη φορτιση. αλλα αναγκαστηκα εκανα reboot. απο 90% εγραψε 100% κατευθειαν. ευχαριστω.:rolleyes:

να δουμε ποσο κραταει με πληρη φορτιση...:cool:

παντος οταν ειναι στο usb το εχετε με ανοιχτη οθονη ???

καλο ειναι να ειναι κλειστο το εργαλειο και ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ή ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ την ωρα της φορτισης... ειναι οτι χειροτερο..

αφηστε το στην ηρεμια του οταν φορτίζει..

αμα ηταν άνθρωπος θα σας ειχε σκυλοβρισει.

οχι ρεσυ γιατί μύθος ? είναι φυσικό η μπαταρία να κάνει καλύτερη φόρτωση όταν φορτώνει σταθερά και αργά ,ετσι τουλάχιστον υποθέτω μιας και δεν είμαι ηλεκτρονικός και εγώ βεβαία δεν έχω διαφορά αν φορτώσω με usb η φορτιστή,το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο.

ηταν η πρωτη πληρη φορτιση με usb. μολις παει 20% θα κανω πληρη φορτιση με ρευμα. θα τα συγκρινω και θα σας πω αποτελεσματα.:rolleyes:

Guest lagoudakis
το παίρνω και προσωπικά γιατί αν δεν είσαι συγκεκριμένος σε ονόματα ,πως μπορείς να λες ότι κάποιοι λένε ενώ δεν έχουν καν την συσκευή,πως μπορείς και λες ότι κάποιοι προωθούν κινητά και δεν φαίνονται,πως μπορείς και λες ότι μετά από 300 σελίδες και ακόμα δεν ξέρουμε πως δουλευει το ομνια,γίνε συγκεκριμένος σε όλα όσα λες για να εχεις σωστή θέση σε αυτά που λες.

εμένα προσωπικά μιας και με αναγκάζεις να το πω μου έχει φύγει ο πατος να λέω τα ίδια και τα ίδια σε ερωτήσεις παιδιών που έχουν την συσκευή,αν σου δείξω μόνο το inbox με τα προσωπικά μηνύματα θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε.

το θεμα ειναι οτι πανε να κανουν συγκριση ppc με κινητα τηλεφωνα,εκει ειναι η αρχη του λαθους,τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;και εγω προσωπικα προτεινω σε αυτους που κανουν αυτη την συγκριση απλα να παρουν νοκια για να μην κλαινε τα λεφτα τους,ειδικα αν δεν εχουν χρονο να ασχοληθουν με τα ppc εχουν πεταξει τα λεφτα τους και ειναι κριμα

το αργα εχει και ορια.. ο αλλος πριν ανεφερε 14/16 ωρες φορτισμα ???

καλα ειναι σοβαρος ?? καλυτερα να την πεταξει και να παρει καινουργια..

:shock:

Παιδια καλησπερα...ειμαι ετοιμος να το παρω...εχω ομως μια ερωτηση...σε ερευωα που εκανα για τα 16 gb βρικα τιμες που κυμαινονται απο 575 έως 672 €.

Πρεπει να προσεξω κατι?Γιατι εχουν τετοια αποκλιση?

Δειτε και εδω:http://www.skroutz.gr/s/55018/Samsung-i900-Omnia-16GB.html

Ρε παιδια σορυ που επενελαμβανω...αλλα αυριο 8α παω να το παρω και θελω να ξερω απο που και ποσο.

και πιο ειναι το Buy & Sell forum ρε παιδια?

απλα το θεμα ειναι οτι πανε να κανουν συγκριση ppc με κινητα τηλεφωνα,εκει ειναι η αρχη του λαθους,τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;και εγω προσωπικα προτεινω σε αυτους που κανουν αυτη την συγκριση απλα να παρουν νοκια για να μην κλαινε τα λεφτα τους,ειδικα αν δεν εχουν χρονο να ασχοληθουν με τα ppc εχουν πεταξει απλα τα λεφτα τους

+++

μετα απο 1 μηνα σχεδον... μπορω να πω οτι θελει κοπο και χρονο και για να το μαθεις και να το δαμασεις..

το θεμα ειναι οτι πανε να κανουν συγκριση ppc με κινητα τηλεφωνα,εκει ειναι η αρχη του λαθους,τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;και εγω προσωπικα προτεινω σε αυτους που κανουν αυτη την συγκριση απλα να παρουν νοκια για να μην κλαινε τα λεφτα τους,ειδικα αν δεν εχουν χρονο να ασχοληθουν με τα ppc εχουν πεταξει τα λεφτα τους και ειναι κριμα

ελα ρε Lagoudaki πες τα γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα,τι άλλο θα δω δεν ξέρω,πάντως να ξέρετε,ΟΧΙ δεν δουλεύω στην samsung!!!!!

Ρε παιδια σορυ που επενελαμβανω...αλλα αυριο 8α παω να το παρω και θελω να ξερω απο που και ποσο.

καλα ρε φιλε.... εμας ρωτας απο που 8α το παρεις και ποσο ? δικα σου ειναι τα λεφτα... στο ιντερνετ εχεις δει τις τιμες.. δες πιο ειναι πιο καντα στο σπιτι σου και πιο φτηνο και χτυπα το... :baby::baby::baby:

Guest lagoudakis
+++

μετα απο 1 μηνα σχεδον... μπορω να πω οτι θελει κοπο και χρονο και για να το μαθεις και να το δαμασεις..

σωστος!!!θα κανεις και τα hard reset σου,θα ριξεις και τα καντηλια σου και ολα καλα:p

ελα ρε Lagoudaki πες τα γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα,τι άλλο θα δω δεν ξέρω,πάντως να ξέρετε,ΟΧΙ δεν δουλεύω στην samsung!!!!!

ουτε εγω ... χαβαλε κανω...

Guest lagoudakis

αστα αυτα ρε υπαλληλε της samsung:p

σωστος!!!θα κανεις και τα hard reset σου,θα ριξεις και τα καντηλια σου και ολα καλα:p

φτου φτου φτου... δεν εχω κανει ακομα..

αστα αυτα ρε υπαλληλε της samsung:p

και τους είπα,βάλτε άλλον όχι εμένα......

αύριο θα ζητήσω αύξηση.

:ninja::ninja:

Λοιπον για να ληξει το θεμα:

Δεν ειπα ποτε οτι το ΟΜΝΙΑ δεν ειναι καλησυσκευη (ισα ισα που ειναι σουπερ), ουτε οτι δεν εχει καλη ποιοτητα κατασκευης (εννοειται πως δεν τιθεται θεμα συγκρισης με το Ν95). Ειπα απλα οτι τα WM θα επρεπε να ειναι λιγο πιο εξυπνα. Και ναι στο Ν95 δεν κανειος καμια ρυθμιση για το WiFi φιλε SAXOVTS. Ολα ειναι αυτοματα.

Δεν ειναι ομως αυτο το προβλημα. Εγω δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι εδω μεσα, οπως και σε αλλα φορουμ, εξαπτονται αμα πεις κατι στραβο για την συσκευη τους...

Μην φορατε παρωπιδες ρε παιδια. Καλο ειναι να τα λεμε ολα ωστε να βοηθαμε ολους τους πιθανους αγοραστες...Κια οχινα φανατιζομαστε λες και μας βρισανε την οικογενεια.

Στο κατω κατω ρε παιδια ενα κινητο τηλεφωνο ειναι :)

Υ.Σ.: ΜΕ βλεπω τελικα να το παιρνα και εγω γιατι ειναι το μονο που συνδυαζει μεγαλη οθονη, καλη καμερα, ραδιο, χαμηλο SAR και WiFi- GPS.

Guest lagoudakis

Δεν ειπα ποτε οτι το ΟΜΝΙΑ δεν ειναι καλησυσκευη (ισα ισα που ειναι σουπερ), ουτε οτι δεν εχει καλη ποιοτητα κατασκευης (εννοειται πως δεν τιθεται θεμα συγκρισης με το Ν95). Ειπα απλα οτι τα WM θα επρεπε να ειναι λιγο πιο εξυπνα. Και ναι στο Ν95 δεν κανειος καμια ρυθμιση για το WiFi φιλε SAXOVTS. Ολα ειναι αυτοματα.

Δεν ειναι ομως αυτο το προβλημα. Εγω δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι εδω μεσα, οπως και σε αλλα φορουμ, εξαπτονται αμα πεις κατι στραβο για την συσκευη τους...

Μην φορατε παρωπιδες ρε παιδια. Καλο ειναι να τα λεμε ολα ωστε να βοηθαμε ολους τους πιθανους αγοραστες...Κια οχινα φανατιζομαστε λες και μας βρισανε την οικογενεια.

Υ.Σ.: ΜΕ βλεπω τελικα να το παιρνα και εγω γιατι ειναι το μονο που συνδυαζει μεγαλη οθονη, καλη καμερα, ραδιο, χαμηλο SAR και WiFi- GPS.

μια χαρα συσκευες ειναι φιλε μου και οι 2 απλα το θεμα ειναι τι βολευει και ποιες ειναι οι αναγκες του καθενος;)εδω κανεις λαθος,το ενα ειναι κινητο τηλ και το αλλο ppc;)

αντε και θα σου κανω και ιδιαιτερα στην αρχη... με χαμηλη χρεωση...

παντος το εργαλειο πεταει... και δεν θελει hard ρεσετ εκτος απο το rom upgrade.. που μαλλον θελει..

καλα ρε φιλε.... εμας ρωτας απο που 8α το παρεις και ποσο ? δικα σου ειναι τα λεφτα... στο ιντερνετ εχεις δει τις τιμες.. δες πιο ειναι πιο καντα στο σπιτι σου και πιο φτηνο και χτυπα το... :baby::baby::baby:

Ρε φιλε την ερωτηση μου τη διαβασες ολη?Ρωταω αν εχουν καποιες διαφορες και εχουν τετοια αποκλιση στις τιμες.Οπως πχ λενε να μην το παρεις απο vodafone που ειναι πειραγμενο και καποιοι συστηνανε το πλαισιο...Καταλαβες τωρα ρε φιλε γιατι ρωταω εσας?αν δεν ξερεις να μου απαντησεις μη λες τπτ.Το πιο φθηνα το ξερω κιεγω.Γιατι ομως εχουν ως και 100 ευρω διαφορα.Αυτο ρωταω.

και πιο ειναι το Buy & Sell forum ρε παιδια?

Ρε φιλε την ερωτηση μου τη διαβασες ολη?Ρωταω αν εχουν καποιες διαφορες και εχουν τετοια αποκλιση στις τιμες.Οπως πχ λενε να μην το παρεις απο vodafone που ειναι πειραγμενο και καποιοι συστηνανε το πλαισιο...Καταλαβες τωρα ρε φιλε γιατι ρωταω εσας?αν δεν ξερεις να μου απαντησεις μη λες τπτ.Το πιο φθηνα το ξερω κιεγω.Γιατι ομως εχουν ως και 100 ευρω διαφορα.Αυτο ρωταω.

το συγκεκριμμενο το εχω ξανα απαντησει.. αν και βαριεμαι θα το ξανα πω..

στο ενα μαγαζι πληρωνεις την βιτρίνα και στο αλλο το προιον..

πως να το κανουμε στο pda4u/e-click δεν εχουνε 30 υπαλληλους να σε βοηθησουνε.. (βλεπε πλαισιο)οποτε εχουνε λιγοτερα λειτουργικα εξοδα...

το αργα εχει και ορια.. ο αλλος πριν ανεφερε 14/16 ωρες φορτισμα ???

καλα ειναι σοβαρος ?? καλυτερα να την πεταξει και να παρει καινουργια..

:shock:

ελα ρε καπιταλα θα παω να παρω αλλη νουμερο