Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγαπητέ φίλε andrewmaslim σε ευχαριστώ για τη λεπτομερή περιγραφή σου.

Θα ακουλουθήσω τα βήματα σου...

Το radio θα το περάσω σε winXP.

Επιπλέον θα ήθελα να σε ρωτήσω ποια είναι η ΦΟΒΕΡΗ "μαγειρεμένη" WinMo6.1 ρομ που μου λες και από που μπορώ να τη βρω.

Και τέλος ψάχνω για ελληνική κυρίως rom αλλά δεν θα με χάλαγε και η αγγλική ;)

Δεν είπα "φοβερή" (ενικός), αλλά "φοβερές" (πληθυντικός).

Υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ αγγλικές ΚΑΛΕΣ και αρκετές ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ελληνικές. Στο λινκ που σου έδωσα για τους drivers (του ByTheWay forum), εκεί υπάρχουν σχεδόν όλες οι ελληνικές και πολλές αγγλικές - που όμως για τις αγγλικές, γνώμη μου είναι να δεις το http://www.modaco.com... Εκεί μάλιστα, θα δεις και μπόλικα δικά μου άρθρα και θέματα, καθώς ήμουν πάρα πολύ ενεργό μέλος εκεί - είναι πανίσχυρη κοινότητα για Samsung & OMNIA...

Πάντως, οι ΦΟΒΕΡΕΣ αγγλικές 6.1, είναι σχετικά ΠΑΛΙΕΣ και θα κοπιάσεις να τις βρεις (στο http://www.modaco.com, νομίζω ότι θα τις βρεις πιο εύκολα). Όπως σου είπα, πρέπει να ξεκινήσεις με μια "κομπλέ" (που και να "ψαρώσεις" με τα "καλούδια" αλλά και να μη "πίξεις" ως πρωτάρεις με "γυμνές" ρομ που ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να τις γεμίσεις με εφαρμογές)...

---

Δες για τα ράδιο, πάλι εκεί που σου είπα (http://www.modaco.com), αλλιώς να ψάξω το DVD που σου έλεγα που 'χω κάνει backup Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ/ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ για το ΟΜΝΙΑ!... Στο υστερόγραφο του άλλου φίλου, εννοούσε να βάλεις ένα άλλο "shell", ένα άλλου είδους ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (γραφικά!), που δεν είναι των Windows (υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ τέτοια, για να ομορφήνεις το κινητό). Δεν είναι άσχημο το SBP Shell 3.5, αλλά εγώ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ήμουν λάτρης του "TouchFlo Manila Sense 2.5" (και υπάρχει και για ΟΜΝΙΑ), οπότε γι' αυτό και πήρα τώρα το ΛΕΟ, που είναι το ΔΙΚΟ ΤΟΥ περιβάλλον γραφικών (και από 'κεί το 'χουν κάνει "rip" και το βάζουν και στο ΟΜΝΙΑ)...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΡΟΜ με το SBP Shell 3.5 πάνω ή κάποιο άλλο περιβάλλον. Μη μπλέξεις ΑΜΕΣΑ στο να αλλάξεις τέτοια πράγματα, αφού είσαι πρωτάρης. Σου είπα, η "ΜΕΚΑ" του ΟΜΝΙΑ είναι το http://www.modaco.com...

Edited by andrewmaslim

• Απαντήσεις 13χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παρεμπιπτόντως τα link με τα radio δεν δουλεύουν αλλά δεν πειράζει.

Τέλος εξήγησε μου τι ακριβώς εννοείς με το Υ.Γ.

τα links δουλευουνε (τα zip οχι τα rapidshare) αλλα πρέπει να εγγραφείς.. Από εδώ πχ κατεβαζεις την διάσημη PUIE1 απλά πρέπει να εισαι εγγεγραμμένος (registered). Αλλιώς μπορείς να τεις βρείς με ένα απλό google search όπως αυτό (μπορείς να το κανεις και με άλλες radio)..

To ΥΓ τώρα.. To SPB είναι SHELL, κέλυφος που αντικαθιστά το υπάρχων χειρότερο κέλυφος της Samsung. Το καθε "κέλυφος" ειναι ουσιαστικά η διεπαφή (interface) του κινητού, o τρόπος δλδ που κάνεις κλήσεις, βρίσκεις μια επαφή κλτ.. Αν το εγγαταστίσεις το SPB (αγοράσεις ή βρεις κάποια "δωρεάν" εκδοσή του) θα σου "μεταμορφώσει" το κινητό, θα το κανει αγνώριστο και πολύ καλύτερο (θα βρίσκεις ευκολα ονόματα, θα ανοίγεις πρόγράμματα άμεσα)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Λοιπόν φίλε keysmith παρόλο που είμαι εγγεγραμμένος πατάω αλλά μου βγάζει το μνμ "δεν έχετε προνόμια πρόσβασης σε αυτή τη σελίδα."

Τώρα σχετικά με το πέρασμα του radio, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του η συσκευή πρέπει να είναι ενεργοποιημένη ή κλειστή?

ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα 'ναι ανοικτή η συσκευή, πως θα... μπει το ΝΕΟ λογισμικό μέσα, με... αίτηση;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα 'ναι ανοικτή η συσκευή, πως θα... μπει το ΝΕΟ λογισμικό μέσα, με... αίτηση;

Μπορεί να αστειεύεσαι αλλά στις οδηγίες του radio λέει:

1) turn off the device

2) connect your device to a pc using the cable

:shoot::shoot:

Μπορεί να αστειεύεσαι αλλά στις οδηγίες του radio λέει:

1) turn off the device

2) connect your device to a pc using the cable

:shoot::shoot:

Ρε συ..., λέει όντως να κλείσεις την συσκευή... για να ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ η διαδικασία!!!

Μετά, προφανώς ανάβει η συσκευή, κατάλαβες;

Λοιπόν φίλε keysmith παρόλο που είμαι εγγεγραμμένος πατάω αλλά μου βγάζει το μνμ "δεν έχετε προνόμια πρόσβασης σε αυτή τη σελίδα."

Τώρα σχετικά με το πέρασμα του radio, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του η συσκευή πρέπει να είναι ενεργοποιημένη ή κλειστή?

Για το site omniacs ήμουν παλια γραμμένος. τώρα μπαίνω και μου λέει δεν εχεις δικαιώματα.. Δεν μπορώ να το ψάξω πιο πολύ μαλλον θέλει συγκεκρμενο αριθμό μηνυμάτων ή κατι τετοιο.. Υπάρχει και το bytheway οπότε δοκίμασε την τυχη σου εδώ. Αλλιωε φιλε google, δλδ ψάχνεις πχ τις λέξεις κλειδία "PUIE1 radio download" για να βρεις καπου αυτην την radio να την εχουν ακόμα.. Θα βγεί καπως ετσι.. Το ίδιο και με τις ρομ.

Μεγάλη αναβαθμιση ειναι να πειράζεις και τα κουμπιά shortcuts να ειναι πιο βολικά. Εγώ εχω βάλει στο πανω δεξια το CLOSE (το X δλδ) και ετσι ΔΕΝ χρειαζεται να πατάω το Χ με το δάκτυλο να κλεισει μια εφαρμογή. Εχει πρόβλημα με το Χ το ομνια γιατι μονο 1 πιξελ εχουν ενεργοποιημενο σε εκεινη την γωνια... Οπότε το βαζεις στο πλαινό πλήκτρο.. αυτο γινεται από τις ρυθμίσεις->κουμπιά καπου, αν δεν το βρεις τα λεμε

Edited by keysmith

Για το site omniacs ήμουν παλια γραμμένος. τώρα μπαίνω και μου λέει δεν εχεις δικαιώματα.. Δεν μπορώ να το ψάξω πιο πολύ μαλλον θέλει συγκεκρμενο αριθμό μηνυμάτων ή κατι τετοιο.. Υπάρχει και το bytheway οπότε δοκίμασε την τυχη σου εδώ. Αλλιωε φιλε google, δλδ ψάχνεις πχ τις λέξεις κλειδία "PUIE1 radio download" για να βρεις καπου αυτην την radio να την εχουν ακόμα.. Θα βγεί καπως ετσι.. Το ίδιο και με τις ρομ.

Μεγάλη αναβαθμιση ειναι να πειράζεις και τα κουμπιά shortcuts να ειναι πιο βολικά. Εγώ εχω βάλει στο πανω δεξια το CLOSE (το X δλδ) και ετσι ΔΕΝ χρειαζεται να πατάω το Χ με το δάκτυλο να κλεισει μια εφαρμογή. Εχει πρόβλημα με το Χ το ομνια γιατι μονο 1 πιξελ εχουν ενεργοποιημενο σε εκεινη την γωνια... Οπότε το βαζεις στο πλαινό πλήκτρο.. αυτο γινεται από τις ρυθμίσεις->κουμπιά καπου, αν δεν το βρεις τα λεμε

OK πέρασα το PUIE1 αλλά μου έσβησε όλα τα αρχεία από μόνο του.

Τι να πω...

:worry::worry:

Edited by mados

OK πέρασα το PUIE1 αλλά μου έσβησε όλα τα αρχεία από μόνο του.

Τι να πω...

:worry::worry:

ΠΟΙΑ αρχεία σου έσβησε;;;;;; ΔΕΝ σβήνει τίποτα το ράδιο, εκτός κι αν είχε ΗΔΗ κάποια επιλογή (και "τσεκαρισμένη"!), που να λέει ότι θα σου κάνει προλειπτικό "φορμάτ"! Σε κάποιες ρομ/ράδιο υπήρχε, θυμάμαι, αλλά το "ξετσεκάριζα" αυτό!

ΠΟΙΑ αρχεία σου έσβησε;;;;;; ΔΕΝ σβήνει τίποτα το ράδιο, εκτός κι αν είχε ΗΔΗ κάποια επιλογή (και "τσεκαρισμένη"!), που να λέει ότι θα σου κάνει προλειπτικό "φορμάτ"! Σε κάποιες ρομ/ράδιο υπήρχε, θυμάμαι, αλλά το "ξετσεκάριζα" αυτό!

Μου έσβησε τα πάντα.

Μάλλον έχεις δίκιο. Όσο για τις rom που λες στα σβήνει υποχρεωτικά νομίζω.

Edited by mados

Μου έσβησε τα πάντα.

Μάλλον έχεις δίκιο. Όσο για τις rom που λες στα σβήνει υποχρεωτικά νομίζω.

Σε ΠΑΛΙΕΣ ρομ, δεν είχε επιλογή να "ξετσεκάρεις". Στις σύγχρονες/νεότερες... και στα ράδιο και στις ρομ, έχει επιλογή να ΜΗΝ βάλεις την διαδικασία να σου σβήσει τα πάντα.

Παρ' όλα αυτά, ΥΠΟΘΕΤΩ, είχες ΗΔΗ κάνει backup!

Σε ΠΑΛΙΕΣ ρομ, δεν είχε επιλογή να "ξετσεκάρεις". Στις σύγχρονες/νεότερες... και στα ράδιο και στις ρομ, έχει επιλογή να ΜΗΝ βάλεις την διαδικασία να σου σβήσει τα πάντα.

Παρ' όλα αυτά, ΥΠΟΘΕΤΩ, είχες ΗΔΗ κάνει backup!

Άσε ρε φίλε τπτ λέμε :dash::dash:

Τώρα για τις rom έχω ακούσει ότι χρειάζεται πριν και μετά hard reset για να μην υπάρξει πρόβλημα στο κινητό να μην τα παίξει δηλ.

Άσε ρε φίλε τπτ λέμε :dash::dash:

Τώρα για τις rom έχω ακούσει ότι χρειάζεται πριν και μετά hard reset για να μην υπάρξει πρόβλημα στο κινητό να μην τα παίξει δηλ.

Eννοείται, κάνουμε "χαρντ" ΠΡΙΝ το "φλασάρισμα" μιας ΝΕΑΣ ρομ... και μετά αφού "φλασάρουμε" την καινούργια, ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ "χαρντ"!!!

Λοιπόν έβαλα το PUIE1 αλλά ακόμη δεν έχω δει αποτελέσματα στο σήμα GPS με το destinator 7

:mad::mad:

Σου εξήγησα... "ΜΟΝΟ" με αλλαγή ράδιο - και δίχως "tweaks" και registry editing, ΔΕΝ πρόκειται να δεις σπουδαίες αλλαγές.

Πήγαινε και ψάξε είπα στο http://www.bytheway.gr... Εκεί είχα πάει, βρήκα "κόλπα" και το έκανα "σφαίρα" στο να "λοκάρει"...

(Τώρα δεν θυμάμαι να σου πως τι έκανα, διότι τα 'χω σβήσει όλα τα του ΟΜΝΙΑ...)

Δεν ισχύει αυτό! Το σωστό είναι: Σε όλα τα WM , όλα τα pixel της άνω δεξιά γωνίας εκτελούν την ίδια εργασία (τα βλέπει ως ένα), ακριβώς για να είναι εύκολο το πάτημα του Χ , ή του ok στο omnia (αν δεν το αλλάξεις με πρόγραμμα/το οk δεν κλείνει το πρόγραμμα,αλλά εκτελεί "ελαχιστοποίηση"). Δες και μόνος σου, πληκτρολογώντας *#0*# (test mode) και επιλέγοντας την touch screen ;). Θα διαπιστώσεις ότι στην επιφάνεια άνω δεξιά και μόνο, σχηματίζετε ένα τετράγωνο, όσο και να προσπαθήσεις να το αγγίξεις!

Δεν ισχύει αυτό! Το σωστό είναι: Σε όλα τα WM , όλα τα pixel της άνω δεξιά γωνίας εκτελούν την ίδια εργασία (τα βλέπει ως ένα), ακριβώς για να είναι εύκολο το πάτημα του Χ , ή του ok στο omnia (αν δεν το αλλάξεις με πρόγραμμα/το οk δεν κλείνει το πρόγραμμα,αλλά εκτελεί "ελαχιστοποίηση"). Δες και μόνος σου, πληκτρολογώντας *#0*# (test mode) και επιλέγοντας την touch screen ;). Θα διαπιστώσεις ότι στην επιφάνεια άνω δεξιά και μόνο, σχηματίζετε ένα τετράγωνο, όσο και να προσπαθήσεις να το αγγίξεις!

Το ξερω αυτό με το τεστ.. Σχηματίζεται ενα τετράγωνο αλλα πατιέται μονο το μεσα.. Εμπάσει περιπτώση ειναι γνωστό ποσο κακή αισθηση εχει το πλήκτρο Χ στο ΟΜΝΙΑ Ι (και οχι στο ΙΙ αρα δεν εχει σχεση με ΟΛΑ τα WM όπως λες καθως στο Ομνια ΙΙ με wm 6.5 βέβαια μια χαρά δουλευουν ολα τα πιξελ γύρω και πανω στο Χ με την ίδια τεστ οθόνη).

Η λυση για μενα ηταν να κανω ενα κουμπί (εγώ εκανα το πανω αλλοι κανουν το κατω) να κάνει Close (X δλδ).. Καντε το και θα με θυμηθείτε!! ;)

Το ξερω αυτό με το τεστ.. Σχηματίζεται ενα τετράγωνο αλλα πατιέται μονο το μεσα.. Εμπάσει περιπτώση ειναι γνωστό ποσο κακή αισθηση εχει το πλήκτρο Χ στο ΟΜΝΙΑ Ι (και οχι στο ΙΙ αρα δεν εχει σχεση με ΟΛΑ τα WM όπως λες καθως στο Ομνια ΙΙ με wm 6.5 βέβαια μια χαρά δουλευουν ολα τα πιξελ γύρω και πανω στο Χ με την ίδια τεστ οθόνη).

Η λυση για μενα ηταν να κανω ενα κουμπί (εγώ εκανα το πανω αλλοι κανουν το κατω) να κάνει Close (X δλδ).. Καντε το και θα με θυμηθείτε!! ;)

Μα ακριβώς αυτό εννοούσα. Ολόκληρο το τετράγωνο (και άρα όλα τα pixels που το αποτελούν), αφορά μία και μόνο εντολή! Για αυτό και στην πράξη απαιτείται διαφορετικό καλιμπάρισμα από τα λοιπά σημεία της οθόνης (αρκεί να το ξέρεις,αφου κανείς δεν σε ενημερώνει επίσημα :happy: ). Εμένα πάντως δεν έχει καμία κακή αίσθηση! Σε άλλες WM συσκευές (artemis,assus,κλπ), τα ίδια. Δεν έχω OmniaII καρντιά μου... :p . Πιθανά να άλλάζει εκεί κάτι, είτε στο τεστ s/w, είτε στα WM6.5... δεν το ξέρω! Προσωπικά στο πλήκτρο που περιγράφεις (με απλό πάτημα), έχω αναθέσει τον task manager (της Samsung), οπότε κάνω εύκολα, είτε κλείσιμο εφαρμογών (μία-μία, ή όλες μαζί) ,είτε εναλλαγή αυτών, είτε να αλλάξω κομμάτι mp3, ενώ ας πούμε δουλεύω την πλοήγηση, κλπ. Αυτό είναι απλά θέμα γούστου και αναγκών του καθενώς, όπως και το να αντικαταστήσεις το οκ του omnia (minimize) με το χ της htc (close). ;)

Στο ίδιο πλήκτρο με παρατεταμένο πάτημα ενεργοποιώ ηχογράφηση φωνής, ή συνομιλίας (dictaphone)!

Όταν βάλω νέα rom, μετά θέλει hard reset μόνο η κάρτα μνήμης?

ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει η κάρτα μνήμης με το λειτουργικό που μόλις έβαλες;;;

Hard-reset θέλει ΠΡΙΝ το "φλασάρισμα" και ΜΕΤΑ απ' αυτό, στην κεντρική μνήμη του τηλεφώνου.

Καλησπέρα σας.

Άκουσα ότι το omnia μπορεί να λειτουργήσει με λειτουργικό android. Και αν ναι πως?

ΠΟΥ το άκουσες, στο τελευταίο επεισόδιο του... Χάρυ Πότερ;;;

ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ το Αντρόιντ, στο ΟΜΝΙΑ. Εδώ και χρόνια πια έχει πάψει να ασχολείται κάποιος μ' αυτό το θέμα. ΔΕΝ το "σηκώνει" (σε hardware) το ΟΜΝΙΑ.

ΠΟΥ το άκουσες, στο τελευταίο επεισόδιο του... Χάρυ Πότερ;;;

ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ το Αντρόιντ, στο ΟΜΝΙΑ. Εδώ και χρόνια πια έχει πάψει να ασχολείται κάποιος μ' αυτό το θέμα. ΔΕΝ το "σηκώνει" (σε hardware) το ΟΜΝΙΑ.

Για δες εδώ:

https://sites.google.com/site/wituandroid22fixedrussian/

και εδώ

Δεν ξέρω αν έχεις ακουστά ότι με το andromnia είναι δυνατόν να λειτουργήσει.

δυστυχώς από όσο ξέρω δεν λειτουργούν βασικά πράγματα ακόμα (πχ κάμερα, ή.. το ακουστικό, μικρόφωνο). Κοινώς δεν εχει δουλέψει στην πράξη . Νομίζω ειναι μικρή η μνήμη επεξεργαστής του όμνια για το αδηφάγο αν και δυνατό android..

Για δες εδώ:

https://sites.google.com/site/wituandroid22fixedrussian/

και εδώ

Δεν ξέρω αν έχεις ακουστά ότι με το andromnia είναι δυνατόν να λειτουργήσει.

Πότε ξεκίνησες ν' ασχολείσαι με το ΟΜΝΙΑ; Εγώ το 'χα 3.5 χρόνια και... "έχω κτίσει" το http://www.modaco.com !!!

Στο λέω και εσύ αν θες, πίστευε το δικό σου και ξεκίνησε το "Κυνήγι της Χαμένης Κηβωττού":

ΔΕΝ... ΠΑΙΖΕΙ... ΤΟ ΑΝΤΡΟΙΝΤ... ΣΤΟ... ΟΜΝΙΑ!!!

Το "Andromnia" ήταν ένα "wonna-be" φιλόδοξο σχέδιο, έφτασε ώς ένα επίπεδο εξέλιξης (που όπως λέει ο φίλος πιο πάνω ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ) και το ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ το project...

Είναι δύσκολο να καταλάβεις ό,τι σου έγραψα; Είναι σαν να ζητάς από ένα... Σπίτφαϊρ εμβολοφόρο/ελικοφόρο μαχητικό του Β'Π.Π. να κουβαλά... Σάιντ-γουάιντερ πύραυλο αέρος-αέρος!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΟΜΝΙΑ ΛΟΓΟ HADRWARE, είναι κατανοητό;

(Δεν πρόκειται να ξαναπαντήσω στο θέμα, γιατί ορισμένοι δεν παίρνετε από λόγια... Έχω κάτι παιδιά που μου έχουν στείλει καμιά ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΡΜ για το ΟΜΝΙΑ και με ρωτούν τα ίδια και τα ίδια, γιατί προφανώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να καταλάβουν ότι το τηλέφωνό τους πια είναι ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΕΝΟ για τα νέα δεδομένα/τεχνολογία...)

Πότε ξεκίνησες ν' ασχολείσαι με το ΟΜΝΙΑ; Εγώ το 'χα 3.5 χρόνια και... "έχω κτίσει" το http://www.modaco.com !!!

Στο λέω και εσύ αν θες, πίστευε το δικό σου και ξεκίνησε το "Κυνήγι της Χαμένης Κηβωττού":

ΔΕΝ... ΠΑΙΖΕΙ... ΤΟ ΑΝΤΡΟΙΝΤ... ΣΤΟ... ΟΜΝΙΑ!!!

Το "Andromnia" ήταν ένα "wonna-be" φιλόδοξο σχέδιο, έφτασε ώς ένα επίπεδο εξέλιξης (που όπως λέει ο φίλος πιο πάνω ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ) και το ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ το project...

Είναι δύσκολο να καταλάβεις ό,τι σου έγραψα; Είναι σαν να ζητάς από ένα... Σπίτφαϊρ εμβολοφόρο/ελικοφόρο μαχητικό του Β'Π.Π. να κουβαλά... Σάιντ-γουάιντερ πύραυλο αέρος-αέρος!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΟΜΝΙΑ ΛΟΓΟ HADRWARE, είναι κατανοητό;

(Δεν πρόκειται να ξαναπαντήσω στο θέμα, γιατί ορισμένοι δεν παίρνετε από λόγια... Έχω κάτι παιδιά που μου έχουν στείλει καμιά ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΡΜ για το ΟΜΝΙΑ και με ρωτούν τα ίδια και τα ίδια, γιατί προφανώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να καταλάβουν ότι το τηλέφωνό τους πια είναι ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΕΝΟ για τα νέα δεδομένα/τεχνολογία...)

Το ξέρω αυτό, αλλά πολλοί έχουν καταφέρει να τρέξουν το "Andromnia"...

Υ.Γ. Συγκεκριμένα το χω το ομνια πάνω από 3,5 χρόνια.