Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά έχω το samsung omnia και θέλω να του κάνω αναβάθμιση τον windows απο 6.0 να τα κάνω 6.5 γίνετε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μα ένα (1) E N A, μολις post πιο πάνω ματα-ξανα-απαντώ την ίδια ερώτηση.

Υπαμε να μην διαβαζουμε τα threads πολλές σελίδες πίσω αλλα ενα πιο πάνω μπορούσαμε να το δούμε

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τωρα που αναφερθηκε το θυμηθηκα και εγω για τα 6.5. Αυτη η Samsung δεν μποροσυε να βγαλει και για το ομνια ενα official??Ελεος!ΔΕν ειναι τοσο κακη η αφη του κινητου οσο τα αργα windows...Εκανα ενα googlαρισμα αλαλ δεν βρηκα πουθενα να προκυπτει οτι θα βγαλουν επισημο κ για μας... :(

• Administrators

Πλέον για το i900 ξεχνάς οποιουδήποτε είδους αναβάθμιση.

Όσον αφορά το σχόλιο σου για τα αργά windows, δούλεψε ένα HD2 και θα αναθεωρήσεις άμεσα.

Modpic.gif

Τωρα που αναφερθηκε το θυμηθηκα και εγω για τα 6.5. Αυτη η Samsung δεν μποροσυε να βγαλει και για το ομνια ενα official??Ελεος!ΔΕν ειναι τοσο κακη η αφη του κινητου οσο τα αργα windows...Εκανα ενα googlαρισμα αλαλ δεν βρηκα πουθενα να προκυπτει οτι θα βγαλουν επισημο κ για μας... :(

Να αφήσεις το firmware όπως είναι άντε να αλλάξει radio (drivers) να εχει καλύτερη λήψη στο GPS/wifi.

Αν θέλεις να αναβαθμίσεις το κινητό και να μην ασχοληθεις αλλο απλά βαλ΄ του SPB Shell το οποίο ειναι γρήγρο, πολύ πρακτικό και γενικά ΜΕΤΑΜΟΡΦΏΝΕΙ το κινητό. Μια δοκιμή θα σε πίσει και θα δείς τα WM με άλλο μάτι ;)

Δεν θα σε ενδιαφερει μετά αν εχεις 6.1 ή 6.5 δες

Edited by keysmith

Παιδιά βοήθεια!!έχω πρόβλημα υγείας...το κινητό μου δηλαδη..πήγα να περάσω τα ελληνικά πληκτρολογια και ακολούθησα μια μέθοδο με την οποία σβήνεις κάποια αρχεία από την registry και τα αντικαθιστάς με κατι άλλα προκειμενου να βάλεις και άλλες γλώσσες στο πληκτρολογιο.μόλις έκανα το restart στο κινητό εκέινο εδειξε τα γραφικά εναρξης της samsung και μετά η οθόνη παπαλα..δείχνει κατι pixelakia μονο αναμένα..δεν μπορώ να κανω τιποτα...οτι reset και αν εκανα το κινητο δεν μπαινει στα windows με τιποτα....

Εχω σκασει ρε παιδιά!!

πρέπει να το παω για service??επαθε ζημιά το κινητό?

εν το μεταξύ δεν το αναγνωρίζει το κινητο ο υπολογιστής και δεν μπορώ να περάσω τη rom εκ νέου...

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

visit my photostream

Vaggelis Skoulaxenos

• Administrators
Κάνε hard reset με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ και για ελληνικό πληκτρολόγιο πέρασε το fingerkeyboard.

Modpic.gif

• 4 weeks later...
καλησπερα παιδια.. εχω το εξης προβλημα..ενω το κινητο δουλευει κανονικα..οταν σβηνω απο το on/off για να κλεισει η οθονη..μετα οταν το ξαναπαταω..δεν επανερχεται ενω ακουγονται κανονικα οι ηχοι οτι λειτουργει το κινητο..και πρεπει να βγαλω την μπαταρια η με soft reset..που και με αυτα καμια φορα δεν ανοιγει η οθονη!!

εχω κανει αρκετες φορες..του αλλαξα και ρομ,εβαλα της μαμας..το ειχε ενας φιλος πριν και του ειχε βαλει αλλη

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ OMNIA ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ HARD RESET! Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ EINAI ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΤΟ GPS, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SHELL MOBILE K.A.

ΜΕΤΑ ΤΟ HARD RESET ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ SHELL MOBILE, GPS, WiFi ΚΤΛ. ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ, ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by mirrorofsorrow

δεν εχω κανει ποτε hrd reset.. Νομιζω ξεκίνα με απλό καθαρισμα sms και ενα restart. Ισως φτιαξει ετσι..

Αν όχι, δλδ συνεχίζει να ειναι αργό, μαλλον θελει hardreset

Αν το gps προγραμμα μπορει να ειναι "σπασμένο" (πειρατικό πχ destinator, igo) και λογικά θα ειναι "no setup" (εχει απλά αντιγραφει στη μνημη). αυτο θα πει οτι με απλή αντιγραφή στο pc ή σε καρτα μικρο sd δεν θα χαθεί, θα το εχεις αντιγραφο. Αν ειναι γνησιο δεν σου εδωσε cd?

To fm radio δεν θα το χασεις, ουτε καποιο από τα μανισια προγραμματα. Μην ανησυχεις για καμερες, μμσ και τι αλλο αναφερεις. μονο τα προγάμματα που μπηκαν μετα θα θαχουν (πχ spb shell, όχι το samsung Shell)

δεν εχω κανει ποτε hrd reset.. Νομιζω ξεκίνα με απλό καθαρισμα sms και ενα restart. Ισως φτιαξει ετσι..

Αν όχι, δλδ συνεχίζει να ειναι αργό, μαλλον θελει hardreset

Αν το gps προγραμμα μπορει να ειναι "σπασμένο" (πειρατικό πχ destinator, igo) και λογικά θα ειναι "no setup" (εχει απλά αντιγραφει στη μνημη). αυτο θα πει οτι με απλή αντιγραφή στο pc ή σε καρτα μικρο sd δεν θα χαθεί, θα το εχεις αντιγραφο. Αν ειναι γνησιο δεν σου εδωσε cd?

To fm radio δεν θα το χασεις, ουτε καποιο από τα μανισια προγραμματα. Μην ανησυχεις για καμερες, μμσ και τι αλλο αναφερεις. μονο τα προγάμματα που μπηκαν μετα θα θαχουν (πχ spb shell, όχι το samsung Shell)

Καταρχήν φίλε να σε ευχαριστήσω για την απάντηση!

Το έχω δοκιμάσει αυτό που μου προτείνεις με τα sms και με restart πολλές φορές, όπως επίσης δοκίμασα και την διαγραφή ορισμένων εικόνων που βρίσκονταν στη "συσκευή μου"... Παρ' όλα αυτά μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει πως από τα 93.84 MB της συνολικής μνήμης του αποθ/κού χώρου είναι ελεύθερη μόνο τα 3 MB με συνέπεια να κολλάει απίστευτα όλο το κινητό.

Άρα κατέληξα στο να κάνω ένα hard reset που μου έχουν πει ότι είναι και απολύτως ασφαλές!

Για το gps τώρα που το είπες διαπίστωσα ότι μου είχε δώσει ένα CD και μια κάρτα micro SD όπου και τα δύο γράφουν: "Garmin Mobile XT". Απλά αντί αυτού του προγράμματος είχε εγκατεστημένο ένα άλλο: το "destinator". Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής: αν θέλω να ξαναέχω και πάλι το ίδιο gps θα χρειαστεί να εγκαταστήσω και τα 2 αυτά προγράμματα?

Τέλος, βρήκα αυτό στη σελίδα της Samsung: http://gr.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/softwareWmUpdate.do .

Θα μπορούσε όποιος γνωρίζει να μου πει αν είναι το ίδιο με το hard reset, αν αναβαθμίζει το λογισμικό του κινητού (πχ. από 6.1 το μετατρέπει σε 6.5) ή μήπως είναι κάτι άλλο?

Ευχαριστώ!!! :)

3MB είναι πολύ λίγα, αλλά αυτό διορθώνεται και χωρίς hard reset. Απλώς πρέπει να καθαρίσεις την βασική μνήμη από αρχεία και προγράμματα και να τα μεταφέρεις όλα στη μνήμη αποθήκευσης (τα 8 ή 16GB). Πολύ χρήσιμο για να δεις ποια αρχεία σου τρώνε μνήμη είναι το Treesize Mobile. Αν μπαίνεις internet, καθάρισε επίσης και την cache του browser που χρησιμοποιείς, καθώς μπορεί εύκολα να σου φάει μνήμη χωρίς να το καταλάβεις.

Όσο για την ενημέρωση από τη Samsung, δεν θα σου βάλει 6.5, απλώς θα βάλει την τελευταία ενημέρωση για τα 6.1, την οποία όμως λογικά την έχεις ήδη, καθώς έχει βγει το 2009 αν δεν κάνω λάθος. Αν έχεις Windows 7 καλό είναι να την αποφύγεις, καθώς υπάρχουν προβλήματα σύνδεσης και μπορεί να χαθεί η σύνδεση στη μέση της ενημέρωσης. Γενικά το hard reset είναι πιο ασφαλής επιλογή, αλλά θα πρέπει βέβαια να πάρεις αντίγραφα ασφαλείας από ότι περιεχόμενο δεν θες να χαθεί, καθώς θα σβηστούν τα πάντα.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Καλησπερα.Χαιρετω την καλυτερη κοινοτητα για κινητα τηλεφωνα.

Εχω ενα προβληματακι σχετικα με το omnia που εχω.Οντας σε αθλια κατασταση το digitizer ειπα να παρω ενα καινουριο και να το παιξω ninja :ninja: βαζοντας το μονος μου.

Τελικα βλεποντας ενα tutorial απο το youtube τα καταφερα.Οταν πηγα να τοποθετησω το περιβλημα διαπιστωσα οτι τα πλαινα buttons για τη φωνη και την καμερα δεν πατιουνται σωστα δηλαδη εχουν χαλαρωσει πολυ.Ολα ειναι ακριβως στη θεση που ηταν πριν βγαλω το περιβλημα και εφαπτεται 100% σωστα.Λετε να αλλαξω housing η να κανω κατι αλλο?Μηπως εχει κατι ενδιαμεσα σε εκεινο το σημειο και μου επεσε οταν το ανοιξα?Διαφωτιστε με σας παρακαλω και ευχαριστω για τον χρονο σας προκαταβολικα.:)

μαλλον δεν τα έβαλες καλα. Συνήθως στις ακρες τους υπάρχουν σχισμές στο κούφωμα που μπαίνουν. Λύσε το και θα το καταλάβεις ;)

Ναι ειχες δικιο φιλε μου.Απλως εγω ετσι οπως το εβγαλα βγηκανε μαζι και τα κουμπια και μεινανε πανω και νομιζα οτι ετσι επρεπε να ειναι.

Για την αλλαγη του digitizer ενημερωτικα μου ζητησανε 80 ευρω!Εννοειται πως επαθα ενα μικρο εγκεφαλικο.Οποτε πηρα το ανταλακτικο(γνησιο) απο το ebay με 20 ευρω και μαζι με νεα μπαταρια και screen protectors μου βγηκανε 30 ευρω ολα μαζι!

Εδω ειναι και το tutorial για την αλλαγη του digitizer http://www.youtube.com/watch?v=X_z8FiK2pKQ&feature=related :)

Ναι ειχες δικιο φιλε μου.Απλως εγω ετσι οπως το εβγαλα βγηκανε μαζι και τα κουμπια και μεινανε πανω και νομιζα οτι ετσι επρεπε να ειναι.

Για την αλλαγη του digitizer ενημερωτικα μου ζητησανε 80 ευρω!Εννοειται πως επαθα ενα μικρο εγκεφαλικο.Οποτε πηρα το ανταλακτικο(γνησιο) απο το ebay με 20 ευρω και μαζι με νεα μπαταρια και screen protectors μου βγηκανε 30 ευρω ολα μαζι!

Εδω ειναι και το tutorial για την αλλαγη του digitizer http://www.youtube.com/watch?v=X_z8FiK2pKQ&feature=related :)

Φίλε,δώσε έναν link για digitizer και screen protector γιατι αυτό εδώ http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160341005264 άφηνε σημάδια ακόμα και με το νύχι :lol:

Για όσους είναι στην αγορά για bluetooth ακουστικό αυτή την περίοδο, αποφύγετε το Nokia BH-217. Αν και εν γένει είναι εξαιρετικό, δυστυχώς λόγω κάποιας ασυμβατότητας με το Omnia τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία του. Κι όταν λέω πολύ γρήγορα εννοώ 5-10 λεπτά μετά από πλήρη φόρτιση να βγάζει ένδειξη Low battery. Το ότι οφείλεται σε ασυμβατότητα με το Omnia το επιβεβαίωσα καθώς το συνέδεσα με δύο άλλα κινητά Nokia, με τα οποία λειτούργησε άψογα.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε απο που μπορω να βρω digitizer αλλα απο κανενα ελληνικό μαγαζί αν γίνεται.
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Καλημερα σας!

Θα ηθελα να μου πει οποιος ξερει.

Εχω το omnia i900 , το ειχα παρει απο COSMOTE και οταν ανοιγει εχει λογοτυπο κοσμοτε,

το προβλημα μου ειναι οτι οταν βαζω καρτα vodafone μεσα, δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ διοτι κανει μονο του συνδεση με Cosmote Internet.

Συμβενει επειδη ειναι κλειδωμενο μηπως ή ασχετα λεω? Πως μπορω να το φτιαξω αυτο?

Σας ευχαριστω!

Καλημερα σας!

Θα ηθελα να μου πει οποιος ξερει.

Εχω το omnia i900 , το ειχα παρει απο COSMOTE και οταν ανοιγει εχει λογοτυπο κοσμοτε,

το προβλημα μου ειναι οτι οταν βαζω καρτα vodafone μεσα, δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ διοτι κανει μονο του συνδεση με Cosmote Internet.

Συμβενει επειδη ειναι κλειδωμενο μηπως ή ασχετα λεω? Πως μπορω να το φτιαξω αυτο?

Σας ευχαριστω!

θα προτεινα ενα hard reset κ μετα λογικα θα διαβασει τις ρυθμισεις απο την καρτα sim

αν οχι τοτε μιλας με vodafone σου στελνει τις ρυθμισεις

Η ζωη ειναι ωραια