Ginobill7 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 παιδια στο ομνια μου εχω προβλημα με το calibration της οθονης. Το "a" και "o" στο samsung keyboard ειναι προβληματικα, πρεπει να πατησω εκτος οθονης για να τα "πετυχω" Παράθεση ...::: Salta Salta Jimmy Jump :::... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 παιδια στο ομνια μου εχω προβλημα με το calibration της οθονης. Το "a" και "o" στο samsung keyboard ειναι προβληματικα, πρεπει να πατησω εκτος οθονης για να τα "πετυχω" εμένα δεν μου συμβαίνει τίποτα τέτοιο σε όλα τα πληκτρολογια που έχω. Προσπάθησε να κανείς ένα hard reset μήπως και γίνει. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
offer Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Χρόνια πολλά! καλή χρονιά!! έχω το omnia SGH I900 και δεν μπορώ να βρώ (δεν ξέρω και αν έχει..) την συνολική χρονική διάρκεια π.χ. των εξερχομένων κλήσεων !! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Χρόνια πολλά! καλή χρονιά!! έχω το omnia SGH I900 και δεν μπορώ να βρώ (δεν ξέρω και αν έχει..) την συνολική χρονική διάρκεια π.χ. των εξερχομένων κλήσεων !! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ?? πρέπει να χρησημοποιήσεις προγραμματακι. πχ εγω είχα το battary status αλλα έχει και άλλα πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 εχεις βαλει το nodata για να μπλοκαρει το gprs και να μην χρεωνεσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Εγώ το είχα πάντως αλλά εκτός αυτού είχα αλλάξει και τις ρυθμίσεις του gprs :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 ΓEIA ΣAΣ ΠAIΔIA KAI KAΛH XPONIA.EXΩ TO OMNIA TO AΓΓΛIKO.MHΠΩΣ YΠAPXEI KANENA ΠΛHKTPOΛOΓIO EΛΛHNIKO ΓIA MHNYMATA ME MEΓAΛA ΓPAMMATA OΠΩΣ TO default TO AΓΓΛIKO.ΔOKIMAΣA ΔIAΦOPA AΛΛA ME TIΣ ΔAKTYΛAPEΣ ΠOY EXΩ BPAΣTA...EYXAPIΣTΩ EK TΩN ΠPOTEPΩN. BAΣIΛHΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Έχεις δοκιμάσει το fingerkeyboard; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312 (Μην γράφεις με κεφαλαία σε παρακαλώ γιατί στον κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις και αντιτείθεται στους κανονισμούς του myphone.gr) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 με το Fingerkeyboard2 μπορεί να είσαι εντάξει. Μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται από τις ρυθμίσεις του fingerkeyboard να μεγαλωσο το πληκτρολόγιο? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ginobill7 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Παιδια απο τα ακουστικα ο ηχος οταν ακουω ειναι τοσο χαμηλος που πρακτικα δεν μπορω να ακουσω μουσικη. Καμμια συμβουλη?? Επαιζα ενα κομματι απο toucplayer o ηχος ηταν Στο 5 και παλι δεν ακουγα σχεδον τπτ... Παράθεση ...::: Salta Salta Jimmy Jump :::... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
offer Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 (edited) πρέπει να χρησημοποιήσεις προγραμματακι. πχ εγω είχα το battary status αλλα έχει και άλλα πολλά Ευχαριστώ!! Έβαλα το προγραμματάκι και ειμαι στις ρυθμίσεις ! όλα εντάξει !! Edited January 8, 2010 by offer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 με το Fingerkeyboard2 μπορεί να είσαι εντάξει. Μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται από τις ρυθμίσεις του fingerkeyboard να μεγαλωσο το πληκτρολόγιο? Πρέπει να αλλάξεις skin. Απευθύνσου εκεί για περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Πρέπει να αλλάξεις skin. Απευθύνσου εκεί για περισσότερες πληροφορίες. σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Μήπως ξέρεις αν υπάρχει κανένα κατάστημα για wm, η θα πρέπει να περάσω τα 6.5 τα οποία έχουν εγκατεστημενο store.? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosfirefighter Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 (edited) Μιας και μιλάς για web tv, αυτό εδώ μπορεί να σε ενδιαφέρει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=252392 (To Flash Player 7 for Pocket PC το έχεις εγκαταστήσει στη συσκευή σου; ) Καλησπέρα σέ όλους και καλή χρονιά . Ευχαριστώ πολύ τον φίλο "skordilis" και τον φίλο "athanaso 77" για την άμεση απάντηση- ανταπόκριση-βοήθειά τους στο πρόβλημα που είχα (θυμίζω οτι δεν μπορούσα να δώ web tv βεντεάκια on line) εγκατέστησα τον Flash Player 7 for Pocket PC όπως μου συνέστησε ο φίλος "athanaso 77", και χρησιμοποιώντας τον internet explorer browser ενώ έχω ήχο κανονικά δεν έχω εικόνα (video) και χρησιμοποιώντας τον opera browser δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο, ακολούθως κατέβασα τον skyfire browser (παρεπιπτόντως πολύ καλός browser) όπως μου υπέδειξε ο φίλος "skordilis" και τον ευχαριστώ πολύ, τον εγκατέστησα και παίζει κανονικά ευχαριστώ πολύ τους δυο φίλους για την πολύτιμη βοήθειά τους. Τάσος . Edited January 9, 2010 by tasosfirefighter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ζητάς. αυτό που ζητάω είναι αν γίνετε να περάσω κάτι σαν το marketplace που έχουν εγκατεστημενα τα windows 6.5. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Μην περιμένεις να βρεις τίποτα το ιδιαίτερο εκεί. Και εμείς με wm6.5 συσκευές... Από αλλού τα βρίσκουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 (edited) Μην περιμένεις να βρεις τίποτα το ιδιαίτερο εκεί. Και εμείς με wm6.5 συσκευές... Από αλλού τα βρίσκουμε. δεν ζητάω πολλές, απλώς να έχω κι ένα μαγαζί όπως το marketplace που να έχει συγκεντρωμένες κάποιες εφαρμογές. Για όσους θέλουν να αυξήσουν την ένταση του omnia και από ήχο και από το ακουστικό, ο κωδικός είναι *#0002*28346#. Edited January 9, 2010 by Dim2 Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Παιδια απο τα ακουστικα ο ηχος οταν ακουω ειναι τοσο χαμηλος που πρακτικα δεν μπορω να ακουσω μουσικη. Καμμια συμβουλη?? Επαιζα ενα κομματι απο toucplayer o ηχος ηταν Στο 5 και παλι δεν ακουγα σχεδον τπτ... το ρυθμιστικό ροδάκι που έχει στο μικρόφωνο το έχεις πάει στο τέρμα? γιατί και εγώ στην αρχή την είχα πατήσει έτσι και είχα απογοητευτεί με την απόδοση... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Σκέφτομαι να περάσω το spb mobile shell στο κινητό μου, μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να το περάσω μέσα από το κινητό και όχι μέσα από τον υπολογιστή? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 δεν ζητάω πολλές, απλώς να έχω κι ένα μαγαζί όπως το marketplace που να έχει συγκεντρωμένες κάποιες εφαρμογές. Πίστεψέ με... οι εφαρμογές είναι συγκεντρωμένες αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 απλώς ήθελα ένα τέτοιο μαγαζί για να μην ψάχνω από εδώ και εκεί τις εφαρμογές για να τις περάσω. μετά δεν ξέρω κι αν υπάρχει καμία ιστοσελίδα η οποία να έχει εφαρμογές για το ομνια μαζεμενες, γιατί αυτό που κάνω τώρα είναι ψάχνω και μετά κατεβαζω μια μια από διαφορετικές ιστοσελίδες κάτι το οποίο θέλει υπερβολικό χρόνο, σε αντίθεση με το ovi store, και AppStore που δεν με δυσκολεύουν καθόλου. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosfirefighter Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 (edited) Για σας παιδιά μήπως ξέρει κανένας αν υπάρχει κανένα προγραμματάκι με Πυξίδα για το Ελληνικό omnia i900 της vofafone και να στείλει το link ευχαριστώ πολύ . Τάσος . Edited January 10, 2010 by tasosfirefighter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Προγράμματα υπάρχουν, η συσκευή σου όμως δεν τα υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosfirefighter Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Προγράμματα υπάρχουν, η συσκευή σου όμως δεν τα υποστηρίζει. ο.κ Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts