Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Τώρα τελευταία μπορείς να περάσεις και το windows 6,5 το οποίο είναι πολύ καλύτερο από το 6,1

Δεν θα το έλεγα. Από τη στιγμή που δεν βγήκαν επίσημα για τη συσκευή, εξαρτάται από την εκάστοτε cooked ROM κατά πόσο είναι καλύτερα τα 6.5.

Κρίνοντας με αντικειμενικά κριτήρια τώρα, τα 6.5 καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στη συσκευή (πόσο μάλλον τα 6.5.3), είναι πιο βαριά και έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους πόρους του συστήματος, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να επιβραδύνουν την απόδοση της συσκευής.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα.. Επειδη πηρα ενα ομνια το οποιο ειχε προβλημα αναμονης (κρατουσε μονο μια μερα) αποφασισα να του αλλαξω ρομ.. Του εβαλα την "καλυτερη ελληνικη 133mb"

Αντιμετωπιζω ομως 2 προβληματα.. Πρωτον, δε μου δουλευει το πλαινο δεξι πληκτρο.. μου λεει " Δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του αρχειου "". Δεν ειναι υπογεγραμμενο με αξιοπιστο πιστοποιητικο ή καποιο απο τα στοιχεια του δεν μπορει να βρεθει.Εαν το προβλημα δε λυθει,δοκιμαστε να επαναλαβετε την εγκατασταση του αρχειου ή να το επαναφερετε"

Μου ειναι πολυ χρησιμο αυτο το πληκτρο γιατι κλεινω κατευθειαν ολες τις εγαρμογες..

Δευτερον,δε με αφηνει να αλλαξω ringtone ουτε να βαλω δονηση..Δηλαδη οταν αλλαζω τη ρυθμιση μου λεει παλι "μονο κουδουνισμα" και δε με αφηνει να επιλεξω "δονηση και κουδουνισμα" οπως επισης και δεν υπαρχει πλεον λιστα με ήχους!

Ειναι προβλημα της ρομ αυτο;

Μπορω να κανω κατι,ή θα πρεπει να βάλω αλλη ρομ; Εχετε να προτεινετε κάτι;

Να σημειωσω οτι εκανα hard reset και δεν εφτιαξε.

(επισης μετα το hard reset αλλα κ μετα την αλλαγη ρομ μου πεταξε κατι οτι δεν ειναι συμβατο το samsung widget,δε ξερω αν σας βοηθαει αυτο)

• Administrators

Δεν ξέρω ποια ROM έχεις βάλει και συνεπώς δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.

Βάλε μια official ROM και δες εάν τα εν λόγω προβλήματα εξακολουθούν.

Modpic.gif

Εαν βάλω καποια απο τις official roms που δινει στο omniacs θα λυθει το προβλημα με την αναμονη; Γιατι απ όσα διαβασα εδω μαλλον γι αυτο δε μου κρατουσε η μπαταρια.

Παντως εγω περασα αυτην εδω : http://www.omniacs.net/showthread.php?t=2984

:):)

Νομίζω μπορείς να ρωτήσεις και τα παιδιά εκεί, αν έχει παρουσιαστεί παρόμοιο πρόβλημα, αλλά και να ψάξεις και για τις Ρομ του nickpapakos στο btw.gr

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Εγώ με την official αγγλική που είχε πάνω το κινητό παιδιά είχα γύρω στις 2-2.5 μέρες ενώ κάποιες μέρες που όλοι με είχαν ξεχασμένο :lol::lol: μπορεί να έβγαζε και 4

παιδια στο ομνια μου εχω προβλημα με το calibration της οθονης. Το "a" και "o" στο samsung keyboard ειναι προβληματικα, πρεπει να πατησω εκτος οθονης για να τα "πετυχω"
...::: Salta Salta Jimmy Jump :::...

παιδια στο ομνια μου εχω προβλημα με το calibration της οθονης. Το "a" και "o" στο samsung keyboard ειναι προβληματικα, πρεπει να πατησω εκτος οθονης για να τα "πετυχω"

εμένα δεν μου συμβαίνει τίποτα τέτοιο σε όλα τα πληκτρολογια που έχω.

Προσπάθησε να κανείς ένα hard reset μήπως και γίνει.

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Χρόνια πολλά! καλή χρονιά!!

έχω το omnia SGH I900 και δεν μπορώ να βρώ (δεν ξέρω και αν έχει..) την συνολική χρονική διάρκεια π.χ. των εξερχομένων κλήσεων !!

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ??

Χρόνια πολλά! καλή χρονιά!!

έχω το omnia SGH I900 και δεν μπορώ να βρώ (δεν ξέρω και αν έχει..) την συνολική χρονική διάρκεια π.χ. των εξερχομένων κλήσεων !!

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ??

πρέπει να χρησημοποιήσεις προγραμματακι. πχ εγω είχα το battary status αλλα έχει και άλλα πολλά

ΓEIA ΣAΣ ΠAIΔIA KAI KAΛH XPONIA.EXΩ TO OMNIA TO AΓΓΛIKO.MHΠΩΣ YΠAPXEI KANENA ΠΛHKTPOΛOΓIO EΛΛHNIKO ΓIA MHNYMATA ME MEΓAΛA ΓPAMMATA OΠΩΣ TO default TO AΓΓΛIKO.ΔOKIMAΣA ΔIAΦOPA AΛΛA ME TIΣ ΔAKTYΛAPEΣ ΠOY EXΩ BPAΣTA...EYXAPIΣTΩ EK TΩN ΠPOTEPΩN. BAΣIΛHΣ

• Administrators

Έχεις δοκιμάσει το fingerkeyboard;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312

(Μην γράφεις με κεφαλαία σε παρακαλώ γιατί στον κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις και αντιτείθεται στους κανονισμούς του myphone.gr)

Modpic.gif

με το Fingerkeyboard2 μπορεί να είσαι εντάξει.

Μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται από τις ρυθμίσεις του fingerkeyboard να μεγαλωσο το πληκτρολόγιο?

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Παιδια απο τα ακουστικα ο ηχος οταν ακουω ειναι τοσο χαμηλος που πρακτικα δεν μπορω να ακουσω μουσικη. Καμμια συμβουλη?? Επαιζα ενα κομματι απο toucplayer o ηχος ηταν Στο 5 και παλι δεν ακουγα σχεδον τπτ...
...::: Salta Salta Jimmy Jump :::...

πρέπει να χρησημοποιήσεις προγραμματακι. πχ εγω είχα το battary status αλλα έχει και άλλα πολλά

Ευχαριστώ!! Έβαλα το προγραμματάκι και ειμαι στις ρυθμίσεις ! όλα εντάξει !!

Edited by offer

• Administrators
με το Fingerkeyboard2 μπορεί να είσαι εντάξει.

Μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται από τις ρυθμίσεις του fingerkeyboard να μεγαλωσο το πληκτρολόγιο?

Πρέπει να αλλάξεις skin. Απευθύνσου εκεί για περισσότερες πληροφορίες.

Modpic.gif

Πρέπει να αλλάξεις skin. Απευθύνσου εκεί για περισσότερες πληροφορίες.

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Μήπως ξέρεις αν υπάρχει κανένα κατάστημα για wm, η θα πρέπει να περάσω τα 6.5 τα οποία έχουν εγκατεστημενο store.?

Μιας και μιλάς για web tv, αυτό εδώ μπορεί να σε ενδιαφέρει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=252392

(To Flash Player 7 for Pocket PC το έχεις εγκαταστήσει στη συσκευή σου; )

Καλησπέρα σέ όλους και καλή χρονιά .

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο "skordilis" και τον φίλο "athanaso 77" για την άμεση απάντηση- ανταπόκριση-βοήθειά τους στο πρόβλημα που είχα (θυμίζω οτι δεν μπορούσα να δώ web tv βεντεάκια on line) εγκατέστησα τον Flash Player 7 for Pocket PC όπως μου συνέστησε ο φίλος "athanaso 77", και χρησιμοποιώντας τον internet explorer browser ενώ έχω ήχο κανονικά δεν έχω εικόνα (video) και χρησιμοποιώντας τον opera browser δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο, ακολούθως κατέβασα τον skyfire browser (παρεπιπτόντως πολύ καλός browser) όπως μου υπέδειξε ο φίλος "skordilis" και τον ευχαριστώ πολύ, τον εγκατέστησα και παίζει κανονικά ευχαριστώ πολύ τους δυο φίλους για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Τάσος .

Edited by tasosfirefighter

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ζητάς.

αυτό που ζητάω είναι αν γίνετε να περάσω κάτι σαν το marketplace που έχουν εγκατεστημενα τα windows 6.5.

• Administrators
Μην περιμένεις να βρεις τίποτα το ιδιαίτερο εκεί. Και εμείς με wm6.5 συσκευές... Από αλλού τα βρίσκουμε.

Modpic.gif

Μην περιμένεις να βρεις τίποτα το ιδιαίτερο εκεί. Και εμείς με wm6.5 συσκευές... Από αλλού τα βρίσκουμε.

δεν ζητάω πολλές, απλώς να έχω κι ένα μαγαζί όπως το marketplace που να έχει συγκεντρωμένες κάποιες εφαρμογές.

Για όσους θέλουν να αυξήσουν την ένταση του omnia και από ήχο και από το ακουστικό, ο κωδικός είναι *#0002*28346#.

Edited by Dim2