Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Αξίζει να δώσω τα υπόλοιπα και να πάρω το omnia ή να περιμένω το omnia hd σε symbian ή ακόμα και το n97?

Ψάξτο λίγο γιατί το symbian είναι εντελώς διαφορετική πλατφόρμα από τα WM. Γιατί δεν κοιτάς και το HTC HD;

Modpic.gif

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ψάξτο λίγο γιατί το symbian είναι εντελώς διαφορετική πλατφόρμα από τα WM. Γιατί δεν κοιτάς και το HTC HD;

Ως τωρα symbian είχα αλλά πιστεύω ότι το i900 είναι πιο ολοκληρωμένο ως σύνολο πό τα symbian που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.. Γι' αυτό ρωτάω αξίζει να πειμένω κάτι και αν ναι πόσο? Έχω σχεδόν αποφασίσει omnia. Τα htc δεν τα πολυεμπιστεύομαι.. Με το ζόρι αποφασίζω να πάω από nokia σε samsung..χωρίς παρεξήγηση..

Προφανώς το soft key που πατάς έχει allocate τον viewer της samsung. Όπως είπε και ο athanaso κάποιος κάτοχος θα σου πει αν μπορεί να γίνει allocate σε άλλο πρόγραμμα. Οι προτροπές του ήταν για να ανοίγει με τον Resco όταν κάνεις κλικ σε αρχείο εικόνας.

Προφανώς έτσι θα είναι...

Ευχαριστώ πάντως!

Eχω το HTC diamont.

ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστημένος προβλήματα με τα γραφικά, η πρόσοψη έχει βγάλει προβλήματα, το service που χρειάστηκε να πάει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ απο πλευράς εξυπηρέτησης, θα αγοράσω το Omnia ελπίζω να μην την πατήσω όπως με το HTC diamont

Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η διαδικασία και σε πόσες ημέρες γίνεται η παράδοση για αυτό το screen protector http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02652

το destinator,το βαζετε αυθεντικο ή *****?Απο αυριο-μεθαυριο θαχω μαλλον το ομνια,εχω καταληξει σε μαγαλο ποσοστο... και ρωταω να δω τι παιζει...χεχε..

Τοχω ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απαντηση, η οθόνη τελικα τι εινια?65κ ηή 256κ?

καπου είδα 256κ και διπλα(65 effective) .Τι παιζει με αυτα?Γενικα έχει καλα χρωματα και εικόνα...To samsung u600 εχω τωρα και ειμαι ευριστημενος μια χαρα απο οθονη(256κ)...Και σκεφτομαι μην παω σε χειροτερη οθονη και μου φαινεται καπως...

ευχαριστω εκ των προτερων

• Administrators

Τα WM ούτως ή άλλως δεν υποστηρίζουν περισσότερα από 65Κ χρώματα αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απασχολεί μιας και δεν πρόκειται για διαφορά που φαίνεται σε απλό μάτι.

Όσον αφορά το Destinator ας είμαστε πιο διακριτικοί όταν μιλάμε για παράνομο λογισμικό.

Modpic.gif

Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η διαδικασία και σε πόσες ημέρες γίνεται η παράδοση για αυτό το screen protector http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02652

Υπολόγιζε 8-10 μέρες και ο πιο ασφαλής τρόπος είναι πληρωμή μέσω paypal.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Καλημέρα παιδια. Μόλις απέκτησα το ΟΜΝΙΑ. Έκανα αντιγραφή της κάρτας sim στο κινητό και τώρα όταν κανω αναζήτηση βλέπω τις επαφές διπλές και απο την κάρτα και απο το τηλέφωνο. Υπάρχη τρόπος να το αλλάξω αυτό και να βλέπω τις επαφες απο το τηλεφωνο μόνο???

Ευχαριστώ

Ευχαριστω πολυ, το rar τι το κάνω?? το ξεζιπαρω σε φάκελο μεσα στην κάρτα και τρεχω το setup? μπορεις σε παρακαλω να δώσεις κάποιες κατευθύνσεις...

thx athanaso77 για την απαντηση....εχεις δικιο και για το αλλο θεμα...σορρυ..ξεχαστηκα λιιιιιγο....χεχε

Ναι ακαλ οντως δεν εχει διαφορα στο μάτι....αλλα ε λιγο πιο ζωντανια ισως να φαινεται στα χρωματα...παντως σημασια εχει να ειναι καλη εστω και η 65κ...ελπιζω ναναι!!! :P

• Administrators
Ευχαριστω πολυ, το rar τι το κάνω?? το ξεζιπαρω σε φάκελο μεσα στην κάρτα και τρεχω το setup? μπορεις σε παρακαλω να δώσεις κάποιες κατευθύνσεις...

Το κάνεις extract στο PC σου, πετάς το .cab στη συσκευή σου και το τρέχεις από εκεί. Soft reset και είσαι έτοιμος.

Ναι ακαλ οντως δεν εχει διαφορα στο μάτι....αλλα ε λιγο πιο ζωντανια ισως να φαινεται στα χρωματα...παντως σημασια εχει να ειναι καλη εστω και η 65κ...ελπιζω ναναι!!! :P

Φυσικά και είναι. Στα χρώματα δεν καταλαβαίνεις διαφορά, αυτό που σε ξεγελάει είναι η φωτεινότητα σε μια οθόνη αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό.

Modpic.gif

καλησπερα παιδες

εχω διαβασει αρκετες απο τις σελιδες που αναφερετε για το omnia και απο οτι εχω δει εχετε κανει παρα πολυ καλη δουλεια και μπραβο σας!!!!

Μηπως ομως θα ηταν ευκολοτερο να δημιουργησουμε ενα thread με ολα τα application του ομνια γιατι ψαχνω τοση ωρα και μου εχουν βγει τα ματια ή τουλαχιστον αν υπαρχει ηδη καποιο αλλο site που να το εχει κανει και δεν το εχω παρει πρεφα

καλησπερα παιδες

εχω διαβασει αρκετες απο τις σελιδες που αναφερετε για το omnia και απο οτι εχω δει εχετε κανει παρα πολυ καλη δουλεια και μπραβο σας!!!!

Μηπως ομως θα ηταν ευκολοτερο να δημιουργησουμε ενα thread με ολα τα application του ομνια γιατι ψαχνω τοση ωρα και μου εχουν βγει τα ματια ή τουλαχιστον αν υπαρχει ηδη καποιο αλλο site που να το εχει κανει και δεν το εχω παρει πρεφα

http://omniacs.net/

Υπολόγιζε 8-10 μέρες και ο πιο ασφαλής τρόπος είναι πληρωμή μέσω paypal.

Thanks φίλε... Έχω prepaid και όλες τις αγορές τις κάνω έτσι άρα αν το παραγγήλω αυτή θα χρησιμοποιήσω...

Καλησπέρα παιδιά. Σε λίγες ώρες θα έχω και εγώ το omnia στα χέρια μου (μετά από πολύ σκέψη για το αν θα περιμέμω το omnia hd) αλλά είμαι άσχετος από wm. Κάπου στις προηγούμενες σελίδες αυτού του forum είχε πέσει το μάτι μου σε έναν γνικό οδηγό για εγκατάσταση βασικών προγραμμάτων κτλ.. του saxovts νομίζω αλλά δεν μπορώ να τον βρω.. Υπάρχει κάποιο link? Επισης που βρίσκω το πακέτο(?) samsung all wthat you need?

δες εδω

http://www.modaco.com/content/i9x0-omnia-http-omnia-modaco-com/271373/pauls-must-have-free-i900-omnia-software/

και εδω

http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=7332

• Administrators
Θα ήθελα από κάποιον κάτοχο με official ελληνική ROM να μου δώσει ένα screenshot από τα contacts του Omnia να φαίνεται η μπάρα με το αλφάβητο.

Modpic.gif

Τα WM ούτως ή άλλως δεν υποστηρίζουν περισσότερα από 65Κ χρώματα αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απασχολεί μιας και δεν πρόκειται για διαφορά που φαίνεται σε απλό μάτι.

Όσον αφορά το Destinator ας είμαστε πιο διακριτικοί όταν μιλάμε για παράνομο λογισμικό.

πιπεράκι...!!!

:lol::p:lol: